شاید برایتان عجیب باشد که چطور منصوب رهبری و رئیسی چنین حرفی زده است. پاسخش خیلی ساده است:
نظریه #گردشگری که برای او ساخته اند
ماجرا به آنجا برمیگردد که آقای ضرغامی میشود رئیس سازمان گردشگری و لیبرالهای اطراف او که ده ها سال است در آنجا ریشه دوانده اند روی میز او گزارش میگذارند:
در آن گزارش نوشته شده است: علت اصلی عدم استقبال گردشگران دنیا از ایران مساله حجاب اجباری و عدم آزادی پوشش است!
میگویند اروپایی ها به ایران نمی آیند چون نمیتوانند کنار دریا لخت شوند. گویی در اروپا دریا و آزادی ندارند و فقط برای لخت شدن کنار دریا به ایران می آیند! @Zarghami_ez
دو نکته در اینجا بسیار مهم است: 1. گردشگران هیچ مشکلی با حجاب ندارند و هر جا می روند یکی از جذابیت های گردشگری برای آنها، پوشش بومی مردم آن منطقه است. اساسا این چیزی که به عنوان تهدید مطرح میکنید خودش یک فرصت است برای جذب گردشگر.
ضمن اینکه کسی که برای دیدن کویر ایران یا اماکن مذهبی یا بناهای تاریخی ایران می آید مساله اش برهنه بودن نیست 2. بسیاری از مردم در دنیا هستند که اساسا با برهنه بودن مخالفند و حتی سالهاست در قلب اروپا و کنار دریا نتوانسته اند از دریا استفاده کنند.
اینطور نیست که همه مردم اروپا اهل فحشا باشند. ایران با ویژگی و مزیت "امنیت" برای زنان و خانواده ها میتواند بهشت گردشگری دنیا باشد. یک دختر میتواند تمام ایران را به تنهایی بگردد بدون اینکه به او تعرضی شود و این امکان در هیچ کجای دنیا وجود ندارد.
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
سلام خواهر
نمیدانم حواست هست یا نه. اما اینجا ایران است
در این مملکت آغوش رایگان است. "آغوش فروشی" برای جاهای دیگری است که الگوی ذهنی تو شده اند. حتی همین کاری که کردی کاملا تقلید از همان جوامع است. ما هر وقت همدیگر را می بینیم بغل میکنیم و میبوسیم.
ما کمبود آغوش نداریم. کمبود محبت نداریم. حتی کمبود شادی نداریم. ما اصلا غمگین نیستیم. ما شادترین ملت دنیا هستیم. دنیای اطراف تو را نمیدانم. اما در اطراف من همه شاد هستند و اتفاقا هر چه به آن طرف دنیا نگاه میکنم چیزی جز غم و افسردگی و سگ دو زدن برای یک لقمه نان نمی بینم.
هر چه به آن سوی دنیا نگاه میکنم فقط کالا میبینم. فقط بازار می بینم. همه در حال خرید و فروش هستند. از کف خیابان گرفته تا روی تختخواب. همه چیز در حال خرید و فروش است. لبخند و آغوش هم آنجا کالاست.
هر چه به آنسوی دنیا نگاه میکنم چیزی جز شکاف طبقاتی و بردگی و اسارت نمی بینم. نمیدانم.
در پاسخ به بیانیه پنج اقتصاددان مشهور که در روزهای اخیر منتشر شد دکتر حمیدرضا مقصودی اقتصاددان جوان انقلابی جوابیه ای را در روزنامه فرهیختگان (دوشنبه هجدهم مهرماه) منتشر کرده اند که توصیه موکد دارم دوستان گرامی حتما مطالعه کنند. farhikhtegandaily.com/news/74735/%D8…
این جوابیه علاوه بر محتوای دقیق، علمی و منطقی، یک پیام مشخص برای جامعه علمی کشور، مسئولین و مردم دارد: انقلاب وارد گام دوم شده است و یک جوان متخصص و متعهد انقلابی در مقابل لشکری از بزرگان لیبرال در کشور میتواند بایستد.
در بخشی از این جوابیه آمده است:
اساتید مشهور مذکور، مشاوران ارشد دولتهایی بودهاند که ایده اصلی آنها بر رهاسازی اقتصاد، عدم قاعدهگذاری درونی و ابتنا بر نظم جهانی استوار شده است. حال چه شده که بر قاعدهگذاری نوبهنو در اجتماع تاکید میکنند؟
#رشتو 1. قبلا راجع به غیرت و تعصب دکتر سیاح نسبت به مساله تولید و اشتغال از دوستان شنیده بودم. با توجه به اختلاف نظرهایی که گاهی با ایشان داشتم توقع دعوت و شنیده شدن را نداشتم اما اتفاق دیروز به حقیر ثابت کرد که حرف دوستان واقعیت بود. فلذا تشکر از ایشان بحث شخصی نیست.
2. عدم تعصب همکاران ایشان نسبت به چارچوبهای قدیمی و شنیدن طرح ها و ایده های نوآورانه هم برایم شگفت انگیز بود 3. مطالعه تجربه دیگر کشورها لزوما به این معنا نیست که هر چه آنجا اجرا شده است برای ما مفید است. باید متناسب با شرایط اقتصادی و سیاسی و فرهنگی ایران الگوها بازطراحی شوند.
4. برعکس تصور بسیاری از مردم و کارشناسان "کیفیت" فقط در کوچک مقیاسها وجود دارد. محصولات home made و hand made در دنیا با کیفیت ترین کالاها هستند که هیچ کارخانه بزرگی نمیتواند آنها را تولید کند. فلذا وقتی میگوئیم تولید خانگی یاد جاجیم و مربا و لواشک نیفتید
لطفا بادقت این رشتو را بخوانید
اولا اینکه شرکت فولاد مبارکه قطعا جزء سرمایه های با ارزش کشوره و هیچ شکی نیست که در سخت ترین شرایط هم تولید رو زمین نزد و ما رو دچار تورم بیشتر و وابستگی شدید نکرد
فسادی که اتفاق افتاده، حتی در ساختار مدیریتی فولاد هم نیست که دولتی غیرمتمرکزه 7/1
یعنی اینکه این شرکت به وزارتخانه ها و شرکتهای مختلف سپرده شده هم اتفاق خوبی بوده و هست
فسادهای جزئی که دوستان هم اشاره میکنند اصلا مساله من نیست. اینکه فلان مقدار بابت توییت زدن داده شده یا فلان مقدار بابت کت و شلوار و ادکلن و ...
حتی انتصابات خانوادگی هم مساله اصلی نیست
7/2
مساله اصلی و حیاتی برمیگردد به یک تفکر خطرناک
یک تفکری که از وزیر اقتصاد و وزیر صمت و رئیس جمهور و اقتصاددانان و ذینفعان اصلی آنجا با هم مشترک می شوند.
همه هم با فساد مخالفند. اما با اصل و ریشه فساد موافقند!
آن ریشه چیست؟
در یک کلمه: #نئولیبرالیسم
اما توضیح:
دلاری شدن قیمت ها
7/3
یکی از اتفاقاتی که منو علاقمند کرد به گرافیک لوگو شبکه دو بود. نه خودش. شیوه طراحیش خیلی جذابه.
کمتر از یک دقیقه طول میکشه طراحی این لوگو که ظاهرش کمی پیچیده است.
در این رشتو مراحل طراحی میتونید ببینید
مرحله اول: یک جدول هشت در هشت رسم میکنید
سرمایهداری قرار است منافع سرمایهداران را تامین کند، لذا همان سرمایهداران، آن را به وجود می آوردند
سوسیالیسمِ دولتی، قرار است منافع دولت را تامین کند، لذا دولت، آن را به وجود می آورد
اما اقتصاد اسلامی را باید #مردم بوجود بیاورند
اقتصاد اسلامی تجلی جمهوری اسلامی در حوزه اقتصاد است. جمهوری اسلامی به تعبیر امام یعنی #امامت_امت. یعنی مردم همه کارهاند. یعنی مردم هم باید مالک باشند، هم نفع ببرند، هم ناظر باشند، هم مجری باشند هم ...
و به نظر حقیر باید تولید دانش در راستای تامین منافع مردم هم، مردمی باشد.
دانشی که توسط دانشگاههای دولتی یا دانشگاههای وابسته به بخش خصوصی تولید میشود هیچ هدفی به جز تامین منافع صاحبان و مالکان خودشان را ندارد.
وقتی بانک خصوصی دانشگاه میزند طبیعی است که نشست برگزار کند و بگوید خلق پول بانکهای خصوصی باعث تورم نیست!!!