"حفظ نظام، مهمتر از حفظ جان امام عصر(عج) است"یعنی چه؟
۱/در پاسخ به آقای آقامیری وخیلیها که این سوال را دارند، این رشتو رو بخونید و بازنشر کنید:
شما هم حتماً این تک جمله معروف را از #امام_خمینی(ره) شنیدهاند که میگویند: حفظ جمهوری اسلامی، از حفظ جان امام معصوم است. منظور چیست؟
۲/بیائید اول اصل گفته رابخوانیم:"امروز ما مواجه باهمه قدرت ها هستیم و آنها درخارج و داخل دارند طرح ریزی میکنند؛برای اینکه این انقلاب را بشکنند و این نهضت اسلامی و جمهوری اسلامی را شکست دهند و نابود کنند. و این یک تکلیف الهی است برای همه که اهمّ تکلیف هایی است که خدا دارد؛ یعنی،👇
۳/👆حفظ جمهوری اسلامی از حفظ یک نفر- ولو امام عصر باشد- اهمیتش بیشتر است؛ برای اینکه امام عصر هم خودش را فدا می کند برای اسلام و همه انبیا از صدر عالَم تا حالا که آمدند، برای کلمه حق و برای دین خدا مجاهده کردند و خودشان را فدا کردند."
ادامه سخنان امام را در ذیل بخوانید. اما..
۴/ رهبر انقلاب در تفسیر این نکته میگوید: آیا منظور امام حفظ همین ساختار سیاسی است؟ و این ساختار را به هر قیمتی حفظ کنیم؟ 👇
"بعضی تصوّر میکنند که منظور از نظام که در اینجا گفته میشود صرفاً همین ساختار سیاسیِ موجود است که این را ما باید به هر قیمتی حفظ کنیم؛ تنها این نیست، ..👇
۵/نظام فقط ساختار سیاسی نیست؛ نظام یعنی ساختار سیاسی بامجموعهی اهداف و آرمانهایی که درآن است. حفظ نظام، یعنی حفظ همهی ارزشهایی که نظام اسلامی خودش را متعهّد به آنها میداند؛ مثل عدالت، مثل پیشرفت، مثل معنویّت، مثل علم، مثل اخلاق، مثل مردمسالاری،مثل قانونگرایی،مثل آرمانگرایی."
۶/هم دربیان خود امام(ره) وهم درتوضیحات امام خامنهای،به صراحت آمده که منظور ازنظام، یعنی نظام ارزشهای اسلامی وانسانی بعلاوه آن ساختار سیاسی که دنبال تحقق این ارزشهاست.
زندگی همه حضرات ائمه علیهم السلام را که بخوانیم آیا غیر از اینست که جان خود را برای تحقق این ارزشها فدا کردند؟
۷/ آیا حضرت امیرالمومنین(ع) جان خود را در راه تحقق #عدالت و اعتلای توحید فدا نکرد؟! آیا امام مظلوم حسن مجتبی، جان خود را در این راه تقدیم نکرد؟ آیا امام مظلومان، حضرت سیدالشهدا، آن کشتهی دشت کربلا، جان عزیز خود را در راه امر به معروف و نهی از منکر و مبارزه با ستمگران تقدیم نکرد؟
۸/ ممکن است دوستان بگویند: "چرا؛ ولی این جمهوری اسلامی، دنبال تحقق آن ارزشها نیست که جانمان را برای حفظ آن به خطر بیاندازیم." درپاسخ عرض میکنم:
اولاً نه امام، نه شهیدان بهشتی و مطهری و نه رهبر انقلاب، هیچ جا نگفتند این ساختار سیاسی و تقسیم قوا و کارگزاران، بی نقص و معصومند.
۹/ ما امروز مشکلات عدیده در ساختارها و نهادها و سیاستها و رویکردها داریم. این ساختارها و سیاستها هم وحی منزل نیستند. بلکه بعضاً خود ضد آن آرمانها عمل میکنند. راهحل، حفظ این ساختارها به هر قیمتی نیست بلکه راهحل، اصلاح است.
ثانیاً؛ معتقدم چنانچه این ساختار سیاسی از بین برود..
۱۰/نه تنها آرمانهای بزرگِ عدالت، آزادی، استقلال کشور، امنیت، جمهوریت و.. محقق نمیشود بلکه در نبود انقلاب وجمهوری اسلامی، هرحرکتی برای رسیدن به این آرمانها تا دهها و شاید صدها سال عقب بیافتد!
جداً؛ از این فازِ فانتزی خارج شوید و واقعبینانه، فردای بعدجمهوری اسلامی راتصور کنید.
۱۱/ فردای بعد از جمهوری اسلامی، بلاتردید، ایران، زیر چکمههای ناتو و آمریکاییها و انگلیسیها خواهد رفت؛ چنددههزار و چندصدهزار افسر و سرباز بیگانه در ایران،مستشار میشوند؛ طبق ادعاهای رسمی ونظر تحلیلگران، ایران را به چندکشور کوچک تقسیم کرده تا برای همیشه از خطر ایران، راحت شوند.
۱۲/فردای بعد از جمهوری اسلامی؛ نه تنها مستضعفان داخلی برای همیشه به فراموشی سپرده خواهند شد،بلکه مستضعفان عالم بیپناه خواهند شد و عموم مستضعفان عالم در غزه، فلسطین، لبنان، یمن، سوریه، عراق و... براحتی هرچه تمامتر نابود خواهند شد. براستی چه کسی دیگر مقابل مستکبران جهان میایستد؟
۱۳/ فردای جمهوری اسلامی، چه مجاهدین خلق بر این کشور حاکم شود، چه تکفیریهای وهابی، چه سلطنتطلبان موروثی، چه کموله و پژاک؛ هر کدام در هر نقطه، دهها و صدها هزار نفر را قتل عام دسته جمعی خواهند کرد. اینها به صغیر و کبیر این ملت رحم نمیکنند.
۱۴/فردای بعد از جمهوری اسلامی و حاکم شدن اراذلی که این روزها به عمامه و مسجد و چادر رحم نمیکنند، باید به عهد رضاخان برگردیم و زنان و دخترانمان به زور کشف حجاب کنند و حق ندارند با روسری و چادر در خیابانها بچرخند و مجالس عزای سیدالشهدا تعطیل شده و همجنسبازان بر ما حاکم میشوند.
۱۵/جداً، خیال میکنید بعد از جمهوری اسلامی، انتخابات برگزار میشود و شما وسایر دوستان منتقد و معترض این روزها،سهمی در انتخاباتها خواهید داشت ونماینده و وزیر و رئیس جمهور میشوید؟! عزیزان در خلوت خود کمی تامل و تفکر کنید. بعد از جمهوری اسلامی، ایرانی نمیماند که انتخابات برگزار شود!
۱۶/بنده هم منتقد جدی این ساختار سیاسی و سیاستها و رویکردها هستم. اما معتقدم اگر این ظرف جمهوری اسلامی شکست، هیچ محتوایی و آرمان و ارزشی نخواهد ماند که جانت را فدایش کنی! لذا تا پای جان، پای حفظ جمهوری اسلامی خواهیم ماند.
شما هم نمانید، این نظام، میلیونها جانفدا دارد.
۱۷/ ما هم منتقد این وضعیت هستیم. اما عزیزان؛ برادران و خواهران؛ شما را به خدا امروز ببینید که چه پرچمهایی مقابل جمهوری اسلامی بلند است؟ آیا نمیبینید همه ظالمان و اشرار عالم یک طرف ایستادهاند و #جنگ_احزاب علیه جمهوری اسلامی راه انداختهاند؟! آیا در این جنگ، بی طرف میمانید؟
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
۱/ این روزها از قول برخی مسئولین کشور و خوزستان مطرح شده که مشکل آبوفاضلاب خوزستان برای همیشه حل شده. این یک #دروغ_بزرگ است. علاوه بر اینکه هیچ شفافیتی در بحث بودجه #آبفای_خوزستان و #آبفای_اهواز وجود ندارد،این دروغ بارها تکرار شده!
نه در اهواز و نه در هیچکدام از شهرها، حل نشده!
۲/درماه های اخیر،فقط در #اهواز از ۴۵۰نقطه بحرانی #فاضلاب، کمتر از ۵۰نقطه شهر را شخم زدند و کارهمین نقاط هم بحدی کُند پیش میرود که هر نقطه دوسه ماه طول کشیده و صدای مردم را درآورده وعلاوه بر #ریزگردها، گردوخاک این نقاط بلای تنفس مردم اهوازشده! درسایر شهرها که خبر آنچنانی هم نیست!
۳/شاخص بهرهمندی خوزستانیا از شبکه فاضلاب، ۳۸درصد است درحالیکه میانگین کشوری بالای ۵۰ درصد است! هنوز کاری نشده آقایان گزارش دروغ میدهند!بخش #آب شرب خوزستان که مانده است!!! ۷۰درصد جمعیت شهرها، آب شرب سالم ندارند، ۱۰۰۰روستا که با تانکر و تراکتور آبرسانی میشوند! لطفاً دروغ نگوئید!
۱/پیام تسلیت رهبر انقلاب برای مرحوم حجتالاسلام آ #سیدمحسن_شفیعی، باید به تغییر ساختارها و نگاههای فرهنگی سیاسی و منشها و دیدگاهها و روشهای بزرگان حاکم بر نهادهای دینی بیانجامد. البته اگر ادعای ولایتمداری آقایان واقعی است!
طی سه دهه گذشته،برخی جریانات حاکم بر نهادهای دینی،
۲/ و فرهنگی و حوزوی #خوزستان، خود را حاکم بلامنازع عرصه فرهنگی و دینی و سیاسی میدانند و هر فرد، مجموعه یا جریانی که مانند آنان فکر نکند باید از خوزستان برود(خیلیها از نخبگان استان به این دلیل مهاجرت کردهاند) یا باید بایکوت و تحریم و حذف شده و بساطش جمع شود یا مطیع شود!
۳/ آنانیکه ازنزدیک این فضای آلوده را دیدهاند، میدانند منظورمان چیست! دهها و صدها نخبه اعم از روحانی و غیرروحانی طی سه دهه اخیر مجبور به مهاجرت از استان شدند، معدود افرادی همچون آسیدمحسن شفیعی ماندند و در سکوت مبارزه کردند ولی مورد تحریمِ حوزه علمیه، صداوسیما و ... قرار گرفتند.
۱/اصلیترین دلیلی که طراحان وحامیان #طرح_صیانت مطرح میکنند، حاکمیت ملی در #فضای_مجازی و جلوگیری از انتشار محتوای جنسی و فحشا است اما روح حاکم بر طرح صیانت، کنترل ومهار جامعه وجلوگیری از ساختارشکنی اجتماعی است. تجربه نشان داده،نه دراهداف اعلامی، نه درسیاست اعمالی، موفقیتی ندارند!
۲/ طراحان و حامیان این طرح، ریشه مشکلات کشور و افزایش جرم و جنحه و لاابالیگری و دینگریزی و زوال فرهنگ و اخلاق در جامعه را #فضای_مجازی میدانند و خیال میکنند که با اعمال قدرت و بستن فضای مجازی و راهبرد #کنترل_انسانها و #مهار_جامعه میتوانند مشکلات فرهنگ و اخلاق را حل کنند.
۳/ آنان خیال میکنند میتوان با اعمال قدرت و سیاست سانسور، بایکوت، صیانت و #فیلترینگ، جلوی حرکتها و جنبش های اعتراضی و اجتماعی را بگیرند. آنان نارضایتی فعلی جامعه را نتیجه فضای مجازی میدانند. خیال میکنند با اعمال صیانت میتوانند جلوی این سیل اعتراضات جامعه را بگیرند!
صندوق بازنشستگی صداوسیما یکی از غیرشفاف ترین مجموعه های اقتصادی است. هیچ شفافیتی در عملکرد و شرکت های اقتصادی ذیل این صندوق و قراردادها و فعالیت های این صندوق برای مردم و رسانه ها شفاف نیست.
۲/نبود شفافیت، موجب سوءاستفاده «برخی» مدیران میشود که از چشم نهادهای نظارتی پنهان می ماند. یکی از افرادی که در سال های اخیر با رانت جایگاه پدر توانسته بر عملکرد این صندوق مؤثر باشد محمدرضا علی عسگری آقازاده رئیس سابق صداوسیما است. در پائین به چند مورد از اقدامات وی اشاره می کنم:
۳/ یکی ازرانت هایی که محمدرضا علی عسگری در رسانه ملی داشته، بهره برداری از املاک و اموال شرکت های تابعه و صندوق بازنشستگی صدا و سیما به نفع خود و رفقا و شرکایش است:
قرارداد صداوسیما با موسسه گاج(گروه آموزشی جوکار) یکی از مواردی است که آقازاده علی عسگری در آن موثر است.
۱/ 🔴اگر آرای نمایندگان شفاف باشد برای حوزه انتخابیهشان مشکل پیش میآید؟جواب 👇
نمایندگان #مجلس_یازدهم بدانند اگر بهترین طرحها راتصویب کنند و بهترین تصمیمات را بگیرند چون باوعده #شفافیت بالاخص #شفافیت_آراء_نمایندگان وارد مجلس شدند اگر محقق نشود باز مردم ازآنها راضی نخواهند شد.
۲/ یکی از استدلالات برخی نمایندگان دلسوز که واقعاً دغدغه آن را دارند این است که اگر آرای ما نمایندگان شفاف باشد و به ضرر وزیری تمام شود، دیگر نمیتوانیم برای حوزه انتخابیه خود امتیاز بگیریم! در پاسخ به این استدلال به ظاهر موجه چند نکته را عرض میکنم:
۳/ اولاً اگر از شفافیت آرا به این دلیل میترسید پس چرا شفافیت اموال و داراییها و پاداشهای نماینگان و سایر مدیران کشور را تصویب نمیکنید؟ اینکه دیگر ربطی به امتیازات حوزه انتخابیه شما ندارد! اگر شما این طرح را تصویب کنید هیچ امتیازی از حوزه انتخابیه شما سلب نخواهد شد!
۱/ 🔴 چند نکته درباره #کابینه_رئیسی و تشکیل دولت جدید:
🔹بررسی وزرای پیشنهادی در مجلس تمام شد و همه وزرا بجز #باغگلی با رای بالا #رای_اعتماد گرفتند. مجلس با این رای هم کار دولت را سخت کرده هم کار خودش را. میتوانست حداقل ۴،۵ تن از وزرا را با چالش مواجه کند.
۲/ به هر دلیلی با رایگیری مخفی، به همه رای اعتماد داد. علی کل حال، برای دولت جدید آرزوی موفقیت میکنیم. نظام، شورای نگهبان، مردم و مجلس برای تشکیل این دولت هزینه دادند لذا انتظارات از این دولت بالاست.
۳/برخی دولت رئیسی را آخرین تیر و امید انقلاب میدانند؛ شاید به جهتی این حرف درست باشد. بخشی از جامعه که ناامید بودند و پای صندوق رای نیامدند و بخشی که امید بستهاند منتظر خدمت و کار و رفع مشکلات معیشتیشان هستند.