در حالت عادی روی نسخه کلاینتش در سایت اصلیش نیست و به شکل ماژول در این نسخه خاص ویندوزی قرار گرفته: vpngate.net/en/download.as…
بعد از نصب گزینه VPN Gate Public VPN Relay Servers رو بزنید و در پنجره باز شده یک سرور انتخاب و وصل بشید.
۲/۷
اونجا سرورها رو بر اساس کشور، پینگ، سرعت و... رتبهبندی کرده که میتونید به بهترین سرور از نظر امتیاز وصل بشید.
ستون آخر Total Score امتیاز هست.
۳/۷
البته برای سایر دیوایسها با:
L2TP/IPsec, OpenVPN, MS-SSTP
هم میشه وصل شد. لیست سرورها و کانفیگ هر کدوم تو صفحه اصلی سایتش هست: vpngate.net/en/
۴/۷
در لینک زیر میتونید ببینید که ایران از نظر ترافیک مصرفی در رتبه دوم پس از ژاپن(سازنده این برنامه) قرار داره و از نظر کانکشن باز، با ۱۰ برابر فاصله در صدر جدول است! که این تائیدی بر کیفیت و دسترسپذیر بودن این سرویس است. vpngate.net/en/region.aspx
۵/۷
تست سرعت من حدود دو سه مگ رو نشون داد ولی زمان دانلود ۶ مگ(حداکثر نت من) رو داد. که البته بسته به کیفیت سرور متصل شده هم داره.
و البته چون ارتباط مستقیم به خارجه، طبعاً برای نت ملی کار نمیکنه.
۶/۷
اگر هم دوست داشتید سرورتون رو برای استفاده دیگران به اشتراک بگذارید و به فهرست اضافه کنید. از گزینه VPN Gate Setting در نسخه سرور میتونید استفاده کنید.
۷/۷
خب همونطور که میدونید سه روز پیش #کتز #CATS برنده کامنت برتر که روی توئیتر تا یه دقیقه ریپلای نخورده باشه رو معرفی و بجای ۱ میلیون وعده قبلی، ۴ میلیون کتز (به روز 90$ = 6.3 میلیون تومن) داد.
اما آیا همه چیز عادلانه بود؟
@Cats_telegram
1/21
خودشون که گفتن با دقت همه کامنتها رو بررسی کردند تا فهمیدن کدوم کامنت شرایط لازم رو داشته.
ولی ما که رو هوا زیر بار نمیریم...! پس من یه کد نوشتم تا همه کامنتهای پست توئیتر رو بکشه بیرون و آنالیز کنه ببینیم چند چندیم!
2/21
سورس کد رو اینجا گذاشتم و از API رسمی توئیتر هم استفاده نکردم. تنها کوکی و برخی پارامترهای هدر رو ست میکنید:
بعد از اون همه باگ و سوتی توی چالشهای قبلیشون، شاهکارشون رو در این چالش آخر تکمیل کردند!
3/21github.com/NabiKAZ/Cats-S…
مستر جرجندی @lisa_loo_who اون عکس سانسور شده رو بهم داد و بعد بررسی دیدم ماجرای این ولت مترو از نظر تکنیکی و فنی خیلی فرق داشته با چیزی که در توئیت قبلی نوشتم. البته اون هم نکات مهم و درستی بود اما به لحاظ فنی این یه روش دیگست و تقریباً ردشم زدم که میگم.
#کلاهبرداری #رمز_ارز
1/18
بعد از اسکن qrcode لینک چیزی شبیه اینه که pk پابلیککی ولته:
tonkeeper://signer/link?pk=57823442a5c3a7dea7b...&name=gbc
که بعد از باز کردن لینک، مستقیم در تنکیپر ولت باز میشه (به کلمه SIGNER که دورش خط کشیدم دقت کنید) و موجودی 50$ تتر رو نشون میده که...
2/18
...اگر بخواید برداشت کنید پیام کمبود موجودی برای کارمزد میده و اگر تن برای کارمزد شارژ کنید. اینبار صفحهای qrcode مخصوصی ظاهر میشه که شما از اون جلوتر نمیتونید برید و توضیح میدم برای چیه.
3/18
من یه اعتراف سخت میکنم که خودم روی اینا #روبات زدم و برداشت کردم!!!😞
البته نه دقیقاً این مدل و مترو و بارکد و با نیت قبلی. یه شکل دیگه بوده که شاید اصلاً کار بدی هم نبوده و در ادامه بیشتر توضیح میدم.
#کلاهبرداری #رمز_ارز
1/10
کلاً این قضیه از وقتی پررنگ و باب شد که بعضی از بازیهای ایردراپی تلگرامی مثل راکیرابیت و هولدکوین اومدن جوایز روزانهی 2.5 $TON گذاشتن (بعداً داگز و کتز...) که در یک ولت قرار گرفته بود و باید زودتر از بقیه کلمات سید ولت رو پیدا میکردی و توکنها رو از توی ولت برداشت میکردی.
2/10
تا اینجا مشکلی نبود. اما ماجرا از اونجا شروع میشد که نفرات بعدی که در طول روز اون چالش رو حل میکردند اگرچه توکنها رو نمیبردند و با یک ولت خالی روبرو میشدند. اما کلمات ولت رو داشتند. اینجا ولتهای عمومی دست میلیونها کاربر این بازیها بود.
3/10
خیلی میبینم این داره تبلیغ میشه. تحلیل، دلایل و مستندات خودم رو در این #رشتو مینویسم.
بیشتر به مسیر تحقیق توجه کنید تا برای هر توکن دیگه بتونید استفاده کنید.
1/33
ببینید قبل از بازیهای ایردراپی تلگرامی. به اندازه موهای سرتون از این ایردراپا تو سایتها و شبکههای دیگه بود. که تو سایتش باید میرفتی و رفرال جمع میکردی که مثلاً در فلان تاریخ یه توکنی بده. ته همشون هم هیچی نبود. همه اسکم بودن و در بهترین حالت چیزی نمیدادن چیزی هم نمیگرفتن.
2/33
فقط زمان آدم تلف میشد برای جذب زیر مجموعه که این غیرمستقیم به کلاهبردار کمک میکرد. تلگرام که اومد کمی رفتن تو حاشیه ولی خب هنوزم هستن. کساییم که تازه با این موج تلگرام وارد ایردراپا شدن این مسئله براشون تازس و بازی میخورن.
3/33
«از هر پنج توسعه دهنده حرفهای، فقط یک نفر از شغل خود راضی است.
۷۰٪ آنها، هوش مصنوعی را تهدیدی برای شغل خود نمیدانند.»
خلاصهی نتایج که از نظر خودم جالب بود رو میگذارم ولی همه در لینک بالا هستند.👇🏿
#رشتو x.com/NabiKAZ/status…
70 درصد از توسعه دهندگان حرفهای هوش مصنوعی را تهدیدی برای شغل خود نمیدانند.
توسعه دهندگان Erlang امسال با حدود ۱۰۰ هزار دلار در سال رتبه اول را برای بالاترین میانگین حقوق گزارش شده به خود اختصاص دادند. (موارد مرسوم مثل PHP, HTML, JS ببینید کجای لیستن!)
درمورد Generative Fill که بخشی از عکس رو انتخاب کنیم و #هوش_مصنوعی با توجه به اطرافش اون رو تغییر یا تکمیل یا حتی حذف کنه و در کل تولید تصویر از پرامپت در این #رشتو میخوام صحبت کنم و بخشهای مهم برنامه #Krita رو آموزش بدم.
1/21
قبلاً با Adobe Firefly کار کرده بودم که خوب بود ولی کرکش دردسر داشت و از وقتی که با خود فتوشاپ ادغام و آنلاین شد وضعیت بدتر شد که تقریباً امکان کرک نبود و اکانت تریال ۱۵ روزه میساختیم که همونم الان دیدم حداقل کارت اعتباری رو نیازه و دیگه بیخیالش شدم.
2/21
تمام سایتهای آنلاین رو گشتم همه پولین و آزمایشیم محدودن و درست کار نمیدن و از این مسیر هم نا امید شدم.
آخر دست گفتم مدل همه چیزو فری گذاشتن، چرا برای این نباشه. تا اینکه یه چیز خفن پیدا کردم که رایگان و نامحدود و قویه و حتی آفلاینم میشه!
3/21