خامنه‌ای خطاب به نهادهای امنیتی (نقل از بولتن محرمانه‌ی خبرگزاری فارس، ۳ آذر): «چرا ما عقبیم؟ هرچه می‌توانید به آقایان بگویید که از ابزار رسانه به نحو مطلوب استفاده کنند. اغتشاشات به این زودی تمام نمی‌شود.»
بولتن‌ها را «بلک ریوارد» منتشر کرده.
#مهسا_امینی
بولتن فارس: خامنه‌ای به شورای عالی امنیت ملی و فراجا که جمع‌بندی‌شان بازداشت مولوی عبدالحمید بود، دستور داد نباید بازداشت شود بلکه باید بی‌آبرو شود. سیاست نظام این است که نباید اقدامی شود که او دوباره خشمگین شود و اهل سنت را به خیابان‌ها بخواند، باید به‌تدریج توانایی او سلب شود.
بولتن فارس: حداد عادل به خامنه‌ای گفته در مهار اعتراضات الان بسیج ضعیف شده و قدرت بسیج‌کنندگی ندارد. فرمانده بسیج باید یک چهره ملی باشد. حداد عادل همچنین گفته کار جامعه روحانیت در فضای سیاسی کشور تمام شده و لازم
است که به فکر باشید و یک دبیرکلی انتخاب کنید که این جامعه احیا شود.
بولتن فارس: قالیباف به خامنه‌ای گفته من هر کاری
می کنم تا به دستور شما دولت را راضی نگه دارم ولی آن‌ها هیچ وقت از ما راضی نمی‌شوند، چون برنامه و هدفی در کارها ندارند و نمی‌توانند تصمیم بگیرند و آشفته‌اند. خامنه‌ای هم تأیید کرده که دولت بی‌برنامه و کند است و نمی‌تواند تصمیم بگیرد.
بولتن فارس: نتایج برخی نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که در صورت استمرار برخورد با فیلترشکن‌ها احتمالاً باعث شکل‌گیری عصبانیت و ناآرامی در گروه‌های سِنی فعال در اعتراضات می‌شود. همچنین تلگرام به‌عنوان سکوی ساماندهی اعتراضات احتمالی جایگزین می‌شود.
بولتن فارس: واکنش‌ها به کیان پیرفلک بسیار گسترده بود و تعداد زیادی سلبریتی‌هایی که واکنش تند اعتراضی نشان نداده بودند وارد ماجرا شدند. عبارت خدای رنگین‌کمان هم به‌شدت وایرال شد. پیش‌بینی می‌شود این عبارت همچون حرکت نمادین اعتراضی خدانور لجه‌ای به نماد اعتراضی دیگری تبدیل شود.
بولتن فارس: ارتش مسئولیت حفاظت از بسیاری مراکز مهم را به عهده داشته و منظم و نامحسوس در «مقابله با فتنه» دخیل بوده. یک فرمانده ارتش گله کرده خدمات ارتش را در رسانه‌ها نادیده گرفته‌اند و ممکن است افکار عمومی تحت‌تأثیر قرار گیرد که ارتش «در این فتنه حمایت لازم را از نظام نکرده».
بولتن فارس: روس‌ها حاصل شنودهای منطقه‌ای خود از دستگاه‌های اطلاعاتی خارجی درباره‌ی ایران را در اختیار مقامات ایرانی قرار داده‌اند. دستگاه‌های مذکور معتقدند مردم ایران در وضعیت انقلاب قرار گرفته‌اند و از لحاظ ذهنی به این باور رسیده‌اند که شرایط کشور در یک شرایط انقلاب است.
بولتن فارس: نظرسنجی وزارت کشور با جامعه آماری۳۹۷۷نفر در کل کشور نشان می‌دهد ۵۱ درصد معتقدند حجاب باید اختیاری باشد و فقط حدود ۳۷ درصد بر اجباری‌بودن آن تأکید کرده‌اند.
حدود ۳۱ درصد مردم علت مرگ مهسا را ضرب‌وشتم عنوان کرده‌اند، ۲۵ درصد ترس، حدود ۱۶ درصد بیماری و ۲۷ درصد نمی‌دانم.
بولتن فارس: در نظرسنجی وزارت کشور فقط حدود ۱۴درصد مردم معتقدند اخبار صداوسیما صحیح و صادقانه است. بیش از ۵۶ درصد مردم پیش‌بینی کرده‌اند اعتراضات ادامه می‌یابد. ۷۰درصد مردم تمایلی به حضور در راهپیمایی حکومتی ندارند و ۸۴درصد مردم اعتراضات خیابانی را عاملی برای کاهش مشکلات می‌دانند.
بولتن فارس: برآوردها بر این است که مجموع معترضان در خیابان‌ها در سراسر کشور حدود ۶۰۰ هزار نفر بوده است. در جریان رسیدگی به پرونده اعتراضات در دانشگاه‌ها تاکنون (۳ آذر) پنج هزار و ۱۰۰ دانشجو به کمیته‌های انضباطی معرفی شده‌اند و ۱۸ استاد نیز ممنوع‌الخروج شده‌اند.
بولتن فارس: گروهی از کارشناسان معتقدند دولت باید با اجرای چند برنامه کوتاه‌مدت اما قابل توجه - از منظر افکار عمومی - توجه مردم را به سمت خود جلب کند، اما در این باره اصلاً تحرکی دیده نمی‌شود. برخی کارشناسان هم به ناهماهنگی در میان عملکرد دستگاه‌ها و نهادهای انقلابی انتقاد دارند.
بولتن فارس: جریان انقلابی کاملاً انفعالی عمل می‌کند. شورای عالی امنیت ملی به وظایفش آگاه نیست. کاملاً انفعالی عمل می‌کنیم. در تقویت جبهه رسانه‌ای انقلابی هیچ کار و اقدام اثرگذاری نداشته‌ایم. در کانال‌های ارتباطی موجود نیروهای انقلابی بیشتر به نقد چهره‌های انقلابی می‌پردازند.👇
بولتن فارس: جریان انقلابی فاقد مدیریت رسانه‌ای و مدیریت مسئله‌ی فرهنگی است. برخی چهره‌های انقلابی مردم و جوانان را جری‌تر می‌کنند. این افراد «باید کنترل و مهار شوند، در غیر این صورت، بدون تردید، جریان انقلابی ضربه‌های جدی‌تری می‌خورد».
بولتن فارس: ابتدای اعتراضات موج عظیمی از کشف حجاب هنرمندان شکل گرفت. دو هفته بعد فروکش کرد و با کشف حجاب ترانه علیدوستی این موج دوباره آغاز شد.
دولت به مجلس و قوه قضاییه پیشنهاد داده، با اعمال محدودیت برای سلبریتی‌های هنجارشکن در تبلیغات و فعالیت هنری، با آنان برخورد قانونی شود.
بولتن فارس: کارلوس کیروش با انتقاد از مدیران فدراسیون فوتبال گفته که من برای کنترل تیم ملی تمام تلاش خود را می‌کنم. شما وعده داده بودید که در فضای مجازی و کامنتینگ به حمایت از بازیکنان تیم ملی بپردازید اما هنوز که ما چیزی ندیده‌ایم.
بولتن فارس: ۴۷ درصد معترضان در خیابان زنان بوده‌اند و حدود ۵۲ درصد مردان. اما ۵۳ درصد افرادی که در زاهدان و برخی شهرهای سیستان و بلوچستان به کف خیابان آمده‌اند، زنان و دختران بوده‌اند. کارشناسان گفته‌اند پیش از این در هیچ یک از تجمعات به این میزان جمعیت از زنان حضور نداشته‌اند.
بولتن فارس: حراست آموزش‌وپرورش گفته از ۱۴ هزار مدرسه، ۱۷۷۶ مدرسه با معترضان همراه بوده‌اند، بیشتر در کردستان (۱۷ هزار از ۲۵ هزار نفر)، خراسان رضوی، خوزستان و تهران. حدود دو هزار معلم فعال در اعتراضات شناسایی و برخی بازداشت شده‌اند. پرونده ۳۰۰ معلم کردستان به تخلفات اداری رفته.
بولتن فارس: احتمال انصراف مدیران، داوران و برخی کارگردانان در آستانه‌ی برگزاری جشنواره فیلم فجر وجود دارد. مسئولان جشنواره درباره‌ی کشف حجاب در خلال جشنواره هم گفته‌اند تا آن زمان این مسئله کاملاً حل می‌شود و کشف حجاب منتفی است، اما بر اساس قوانین حاکمیتی با آن‌ها برخورد می‌شود.
مقدم‌فر، مشاور فرمانده سپاه، در نشست ۲۵ آبان با برخی سینمایی‌ها مثل رامبد جوان، جواد هاشمی، شریفی‌نیا، جواد موگویی، گیل‌آبادی، محمدرضا شفیعی، رجبی معمار و... گفته من می‌دانم همه‌ی شما عاشق رهبری هستید. همه از این اوضاع ناراحت هستیم ولی باید مراقب باشیم خط و مسیر را گم نکنیم.
بولتن فارس: جریان انقلابی باید روایت اول از حوادث را به دست بگیرد. صداوسیما تلاش می‌کند در روایت اول نقش داشته باشد اما از سال‌ها قبل در پروژه‌ی اعتبارزدایی فاقد اعتبار شده است. عملکرد خود صداوسیما هم قابل نقد جدی است و در شرایط فعلی توان مدیریت افکار عمومی را ندارد.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with رضا شکراللهی | خوابگرد

رضا شکراللهی | خوابگرد Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @khabgard

Nov 27
فوتبال و سیاست
«جنبش دموکراسی کورینتیانا» فضای دموکراتیک کوچکی بود که اواسط دهه‌ی هشتاد به رهبری «سوکراتس»، کاپیتان تیم ملی فوتبال برزیل (۱۹۷۹ - ۱۹۸۶) در تیم باشگاهی‌اش اجرا شد و به‌تدریج گسترش یافت. سوکراتس که پزشک و فعال سیاسی هم بود، عقیده داشت ساختار فدراسیون فوتبال برزیل👇
به‌شدت محافظه‌کار است و مانند یک سیستم دیکتاتوری مانع تحصیل و شکل‌گیری یا رشدِ آگاهی اعضا می‌شود، به نحوی که فوتبالیست‌ها هرگز متوجه قدرت تأثیرگذاری خود نباشند. منظور او از تأثیرگذاری، زمین ورزش و هیجاناتش نبود بلکه استفاده از محبوبیت برای عاملیت اجتماعی و سیاسی را مد نظر داشت.👇
او برای هم‌تیمی‌هایش روزنامه می‌گرفت اما صفحات ورزشی را جدا می‌کرد تا توجه آن‌ها را به مسائل دیگری جلب کند، چون معتقد بود در برزیل روزنامه‌ها فقط به‌خاطر صفحات ورزشی خوانده می‌شوند. باشگاه کورینتیانای سائوپائولو تنها باشگاهی در جهان بود که به شیوه‌ای دموکراتیک اداره می‌شد؛👇
Read 8 tweets
Oct 20
در اولین مواجهه با این سند خوفناک، شما در میان مردم پی #غزاله_چلاوی می‌گردید تا چگونه کشته‌شدنش را ببینید. صدای دختری را می‌شنوید که داد می‌زند نترسید، اما نگاه‌تان هنوز بین آدم‌ها پی غزاله می‌گردد. در این لحظه شما تیر می‌خورید، به زمین می‌افتید و کشته می‌شوید. فیلم تمام می‌شود.
و #غزاله_چلاوی همان دختری است که مأموران نظام «مقدس» جمهوری اسلامی در بیمارستان ١٧ شهریور آمل جنازه‌اش را هم برای خاکسپاری به خانواده‌اش تحویل نمی‌دادند تا عاقبت مادرش چاره‌ای نیافت جز آن‌که رگ دستش را بزند.
برخی می‌گویند چلابی درست است و برخی می‌گویند چلاوی. کسی هست مستند بگوید کدام درست است؟
Read 4 tweets
Jul 23
اساساً «به درک» از تکیه‌کلام‌ها و کلیدواژه‌های خامنه‌ای در اداره‌ی کشور و مواجهه با مسائل و آدم‌ها و دنیاست. سال ۷۷ که محمد مؤمنِ شورای نگهبان از او خواسته بود حصر آذری قمی را به‌خاطر سرطان خونش بردارد، «آقا در پاسخ گفتند: به درک!». شهریور ۹۸ هم به ورزشکاران... ۱/۶
گفت: «مبادا به شما بگویند اگر فلان کار را نکنید، فلان فدراسیون بین‌المللی از شما ناراضی می‌شود. به درک!» خامنه‌ای حتا در نوروز هم حواسش به «به درک» گفتن بوده. فروردین سال ۹۳ گفت: «چشم‌مان به دست دشمن نباشد که کی این تحریم را برمی‌دارد، کی فلان نقطه را موافقت می‌کند؛ به درک!» ۲/۶
یا اسفند ۹۵ در شرح دعایی از صحیفه سجادیه گفت: «بگذار همه‌ی دنیا قطع کنند، به قول خودشان منزوی کنند. به درک!» به‌درک‌رفتاریِ خامنه‌ای تازه هم نیست. اردیبهشت۷۶ در بحث حقوق بشر گفت: «دولت ایران را می‌ترسانند و می‌گویند ما گفتگوهای انتقادی را قطع می‌کنیم. به درک که قطع می‌کنید.» ۳/۶
Read 6 tweets
Jul 5, 2021
💡نکاتی از یک یادداشت درباره‌ی قطع برق در ایران
حکومت مواردی مثل استخراج رمزارز و مصرف بالای مردم را دلیل خاموشی‌ها اعلام کرده، اما بنا به آمارهای چندسال گذشته انتظار کمبود شدید برق در سال جاری و حتی سال گذشته می‌رفت همچنانکه پارسال ایران واردات برق را بیش از دو برابر کرد.۱/۱۰
تولید برق در ایران به‌زحمت به ۵۶ هزار مگاوات می‌رسد و کشور با ۱۰ هزارمگاوات کسری مواجه است. ظرفیت واقعی ۶۲ هزار مگاوات است که ۱۲ هزار مگاوات آن مربوط به نیروگاه‌های آبی است. به‌خاطر خشکسالی‌، نیروگاه‌های آبی با نصف ظرفیت کار می‌کنند و در عمل توان تولید برق ۵۶ هزار مگاوات است.۲/۱۰
ایران سالانه نیازمند افزایش پنج هزار مگاواتی تولید برق است تا جوابگوی رشد مصرف داخلی باشد. برای نمونه در سال ۹۸ حدود ۷۱۴ هزار مشترک خانگی جدید و در سال گذشته ۷۵۴ هزار مشترک خانگی جدید به متقاضیان برق در کشور اضافه شده است.۳/۱۰
Read 11 tweets
Oct 4, 2020
درباره‌ی #تواضع_افراطی
معمولاً به کسی که مغرورانه رفتار می‌کند، در خلوتِ خودم لبخند می‌زنم و رهایش می‌کنم. ولی کفری می‌شوم و نمی‌توانم قورت بدهم کسی را که سعی می‌کند در فضای عمومی همیشه «تواضعِ افراطی» نشان بدهد. ۱/۸
خیال می‌کنم چنین کسانی در اهلِ فرهنگ و رسانه، با چنین رفتاری، یکسره در حالِ فریب دادن همگان‌اند به‌قصدِ جذبِ مخاطب بیشتر؛ یک‌جور سرمایه‌گذاری مثلاً – تا بتوانند حرف‌شان، نظرشان، جنس‌شان، و اساساً خودشان را، به‌وقتِ نیاز، بهتر و آسان‌تر به دیگران بفروشند. ۲/۸
این جمله منسوب است به ژان دو لا برویر، اندیشمندِ فرانسویِ قرنِ هفدهم، که «تواضعِ بیجا آخرین مرتبه‌ی تکبر است». به‌قول دوستی، تواضعِ افراطی نشانه‌ی غروری است که متواضعِ افراطی سعی می‌کند آن را انکار کند، و حتا یعنی ‌که آی بیایید مرا بستایید، بس که خوبی و فروتنی ازم می‌بارد. ۳/۸
Read 9 tweets
Sep 16, 2020
گزارشی که دادگستری استان فارس در پاسخ به «شبهات» اعدام #نوید_افکاری منتشر کرده، خودش خط‌به‌خط «شبهه» است!
گزارش می‌گوید شرایط انجام حکم بر اساس آیین‌نامه اجرای احکام عیناً رعایت شده. ولی ماده ۴۳ این آیین‌نامه می‌گوید قاضی اجرای احکام حداقل ۴۸ ساعت پیش از اجرا مراتب را به برخی مقامات و اشخاص اطلاع می‌دهد، ازجمله «اولیای دم مقتول و نیز وکیل محکوم».
گزارش می‌گوید به افکاری «اعلام شد قبل از اجرای حکم خواستار ملاقات حضوری است یا تماس تلفنی» و این «صورت‌جلسه شده»، ولی در صورتجلسه‌ی ادعایی «هیچ» اشاره‌ای به «اجرای حکم اعدام» نشده است. ضمن این‌که در تصویر منتشرشده از این صورت‌جلسه‌ی مبهم، هیچ سربرگی هم دیده نمی‌شود.
Read 5 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Don't want to be a Premium member but still want to support us?

Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal

Or Donate anonymously using crypto!

Ethereum

0xfe58350B80634f60Fa6Dc149a72b4DFbc17D341E copy

Bitcoin

3ATGMxNzCUFzxpMCHL5sWSt4DVtS8UqXpi copy

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!

:(