- برادرم به عنوان وظیفه پزشکیاش آحوندی که ضرب و تشم شده بود را معاینه میکند و به بقیه افرادی که آنجا بودند اطلاع میدهد که علائم حیاتی دارد و به بیمارستان برسانید.
ما با او تماس گرفتیم. تأیید کرد که یادش میآید که یک نفر بالای ...
۱
سرش گفته پزشک است و او را معاینه کرده. بعد که ما از او خواستیم بیاید شهادت دهد، با رؤسای خود تماس گرفت و امتناع کرد.
- مستقیم از بیمارستان به دادگاه برده بودند. با وجود اینکه یک روز قبل، پزشکی قانونی معاینه کرده و گفته بود که نمیتواند در دادگاه حضور داشته باشد.
۲
- برادرم علیرغم همه شکنجههایی که شده هیچ اقراری نکرده نه در دادگاه و نه در بازجویی. اما وکیل در دادگاه گفته تو دروغ میگویی، تو ضربه زدهای این کار و آن کار را کردهای و تو در سلامت کامل جسمی هستی و شکنجه نشدی.
۳
- موقعی که آمدند از خانه با ضرب و شتم بردهاند همان جا گویا یکی از دندههایش میشکند. در بازجوییها، به شدت شکنجه میشود و ۵ دنده سمت چپش میشکند. هیچ رسیدگی در ده روز اول نمیشود. شکسته شدن یکی از دندهها باعث میشود که ریه سمت چپش هم آسیب ببیند و ریهاش خونریزی داخلی بکند.
۴
فرزانه، همسر حمید روز اول مقاومت کرده. روز دوم به او گفتهاند که ما میدانیم پسرت در خوابگاه دانشگاه تبریز است و اگر تا امشب اقرار نکنی که حمید ضربه زده، پسرت را بازداشت میکنیم و همین شکنجههایی که تو میشوی، او هم میشود و ممکن است کشته شود. چنین تهدیدی کرده بودند.
۵
در نهایت گفته که کاری به پسرم نداشته باشید من اقرار میکنم که یک ضربه زده. روز بعد که به زندان کچوئی میآید و میتواند با خانواده تماس بگیرد اولین کاری که می کند کتبا مینویسد و میفرستد و ما داریم که نوشته کتبا تکذیب میکند و تحت شکنجه بوده و قابل استناد نیست.
۶
برادر من بانی احداث ۴ مدرسه در مناطق محروم بوده در کرمان و سیستان و بلوچستان که مدارکش است. از سال ۸۹ در مرکز کهریزک البرز، هفتهای یکبار، رایگان ویزیت میکرده. در همان مرکز در سال ۹۵ یک دستگاه سونوگرافی به صورت کاملا رایگان اهدا کرده.
۷
در مطب خودش افراد سالمند، معلولین جسمی- حرکتی و اوتیسمی را رایگان خدمات میداده. در یکسری درمانگاهها، منجمله درمانگاه امام حسن مجتبی که درمانگاه سپاه کرج هم است میرفت و زیر تعرفه مصوب ویزیت میکرد.
۸
بر مبنای این سندی که گروه هکری بلک ریوارد از خبرگزاری فارس منتشر کرده (طرح عملیات جام جهانی، مرکز شمس، مدیریت طرحریزی عملیات) «ایجاد دوگانگی میان تیم ملی ایران و تیم ملی جمهوری اسلامی» به ضرر حکومت جمهوری اسلامی است.
۱
دو راهبرد «تصویر سازی از تیم ملی به عنوان نماد ایران یکپارچه» و «برجستهسازی عناصر شادیبخش و غرورآفرین رقابتهای جام جهانی» برای رسیدن به هدف «ایجاد و تقویت حس تعلق ملی در میدان رقابتهای جام جهانی» بر مبنای سند افشا شده درنظر گرفته شده است. #مهسا_امینی
۲
بر مبنای سند افشا شده، «هراس افکنی نسبت به پیامدهای ناگوار اغتشاشات در تخریب وحدت ملی» به عنوان یک «راهبرد تجویزی» معرفی شده و در آن «تجزیه ایران» به عنوان یکی از مواردی که میتوان نسبت به آن هراس افکنی کرد مورد اشاره قرار گرفته است.
۳ #مهسا_امینی
محمود کلاری، رضا کیانیان، رسول صدرعاملی، بهروز افخمی، فردین خلعتبری، احمد الستی، احمدرضا درویش و حسن حسینی از جمله افرادی هستند که در همین روزهای سرکوب مردم ایران، قرار است هفته آینده در جشنواره فیلم کوتاه تهران نشستهای تخصصی برگزار کنند. #مهسا_امینی #سنندج
از نکات قابل توجه درباره این جشنواره، تائید آن از سوی آکادمی اسکار است و فیلم منتخبش میتواند به عنوان یکی از نامزدهای اولیه اسکار بهترین فیلم کوتاه در نظر گرفته شود.
پیشتر دربارهاش نوشته و گفتهام: اسکار، در امتداد نظارت سانسوری سینمای ایران #مهسا_امینی radiofarda.com/a/Tehran-inter…
مهشید زمانی از منتقدان و نویسندگان سینمایی به نقل از حسن حسینی، حضور او در جشنواره فیلم کوتاه تهران را رد کرد. با این حساب اولین نشست جشنواره فیلم کوتاه تهران لغو شد. #مهسا_امینی #سنندج
هیچیک از انبوه سینماگران ایرانی حاضر در جشنواره ونیز در مراسم فرش قرمز ویژه فیلم «خرس نیست» ساخته جعفر پناهی که در حمایت از فیلمسازان زندانی در ایران برگزار شد، شرکت نکردند.
۱
جولین مور، رئیس هیئت داوران جشنواره ونیز ۲۰۲۲ همراه سالی پاتر، فیلمساز بریتانیایی و آلبرتو باربرا، دبیر جشنواره ونیز در کنار دو بازیگر فیلم «خرس نیست»، شناختهشدهترین افراد حاضر در فرش قرمز ویژه بودند.
تصاویر بیشتر از مراسم حمایت از سینماگران زندانی ایران در جشنواره ونیز
عکسها: خبرگزاری رویترز
جای خالی جعفر پناهی در نشست رسانهای فیلم «خرس نیست» در جشنواره ونیز
صحبتهای رضا حیدری از بازیگران فیلم «خرس نیست» درباره جعفر پناهی در نشست رسانهای این فیلم در جشنواره ونیز
از مینا کاوانی در نشست فیلم «خرس نیست» پرسیدم که در سالهای اخیر شاهد حضور بازیگران زن جوان مهاجرت کرده از ایران در جشنوارههای جهانی از جمله گلشیفته فراهانی و زر امیرابراهیمی و موفقیت آنها هستیم. شما هم بازیگر دیگری هستید که حالا در جشنواره ونیز حاضر شدهاید. آیا راهی برای