Μία ακόμη ΜΚΟ των αδερφών #Καϊλή έχει επιδοτηθεί τελευταία με 1.160.000 ευρώ από τα προγράμματα Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων. Τα έργα της ΜΚΟ έχουν ενταχθεί και στις Δημόσιες Επενδύσεις, με υπογραφή Γ. Τσακίρη, υφυπουργού Ανάπτυξης και καλού συνεργάτη του Α.Γεωργιάδη!
Πρόκειται για τη ΜΚΟ Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (ΚΕΑΝ) που ασχολείται με έναν αχταρμά θεμάτων, όπως οι νέες τεχνολογίες, το περιβάλλον, ο αθλητισμός, ο πολιτισμός, ο άνθρωπος και ασφαλώς η κοινωνία, πάντα με επίκεντρο, όπως υποστηρίζει, τους νέους και δεν συμμαζεύεται.
Η Ματίνα Κανάκη, «πρόσωπο-κλειδί» σε όλες τις δραστηριότητες των αδερφών #Καιλη είναι ο γ. γ της ΚΕΑΝ ενώ η ίδια είναι και η νόμιμη εκπρόσωπος της Estate Aria Properties, που σύστησαν τον Νοέμβριο η #Καιλη και οΤζόρτζι, έχοντας ο καθένας το 50% των μετοχών.
Η πολυπράγνων Κανάκη είναι και συνιδρύτρια μαζί με τη Μανταλένα Καϊλή της μη κερδοσκοπικής πλατφόρμας Made Group, την οποία μαναντζάρει. Εμφανίζεται επίσης και ως ερευνητική διοικητική βοηθός, του επονομαζόμενου ευρωπαϊκού νομικού παρατηρητηρίου ELONtech.
Το ELONtech δημιουργήθηκε από την πλατφόρμα Made Group, για την αξιοποίηση -όπως ευαγγελίζονται οι εμπνεύστριές του- «των νέων τεχνολογιών για δημιουργία βιώσιμης ανάπτυξης». Στο ELONtech η #Καιλη είναι απλό μέλος στο ΔΣ και η Μανταλένα εκτελεστικός διευθυντής.
Πρόεδρος στη ΚΕΑΝ είναι ο Σταύρος Μηλιώνης που έχει στηρίξει με πάθος την υποψηφιότητα της #Καιλη στο Ευρωκοινοβούλιο και συχνά ανεβάζει στο διαδίκτυο φωτογραφίες και με την πολύτιμη και πολυπράγμωνα Ματίνα Κανάκη, όπως και από τα συχνά ταξίδια του στις Βρυξέλλες.
Το ΚΕΑΝ πήρε δυο έργα το τελευταίο διάστημα που εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Το πρώτο αφορά λειτουργία εποπτευόμενων διαμερισμάτων για ασυνόδευτους ανηλίκους 18 και άνω, αναρτήθηκε τον περασμένο Ιούλιο από το υπουργείο Ανάπτυξης και είναι ύψους 493.985 ευρώ.
Το δεύτερο αφορά «λειτουργία υφιστάμενης Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στην Καρίτσα Λάρισας», αναρτήθηκε τον Μάρτιο του 2022 από το υπουργείο Ανάπτυξης, είναι ύψους 666.400 ευρώ και δείχνει την ευνοϊκή μεταχείριση στην συγκεκριμένη ΜΚΟ.newsbreak.gr/politiki/40991…
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
ΣΥΡΙΖΑ:
«Το ξαναζεσταμένο φαγητό των δήθεν παρακολουθήσεων επί ΣΥΡΙΖΑ δεν θα διασώσει ούτε τον Μητσοτάκη ούτε το παρακράτος του.
Πρώτον γιατί αν όντως υπήρχαν στοιχεία, θα τα είχε προ πολλού προσκομίσει είτε στο δημόσιο διάλογο είτε στην εξεταστική όπου με επιμονή της ΝΔ
και σύμφωνη γνώμη εξετάστηκε η περίοδος του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεύτερον και κυριότερο, διότι στοιχεία δεν υπάρχουν και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τίποτα να κρύψει ή να φοβηθεί.
Η ΕΥΠ από το 15 έως το 19, λειτούργησε με βάση τις Συνταγματικά προβλεπόμενες θεσμικές εγγυήσεις.
Δεν καταστρέψαμε αρχεία, σε αντίθεση με τον κ. Μητσοτάκη και είμαστε στη διάθεσή του να ελέγξουμε μαζί όλες τις διατάξεις εκείνης της περιόδου, μια προς μια.
Όλες διατάξεις βρίσκονται εκεί που ο νόμος προβλέπει. Είτε στο αρχείο των παροχών, είτε της ΑΔΑΕ, είτε της εισαγγελίας.
Ο στόχος 5046c της ΕΥΠ παρακολουθούνταν από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών επί ένα χρόνο, από 27 Νοεμβρίου 2021 έως 17 Νοεμβρίου 2022 (!) -παρά 10 μέρες!
Με δυο λόγια, ο Χατζηδάκης δεν ήταν απλά σοβαρός κίνδυνος για την Εθνική Ασφάλεια, ήταν ατομική βόμβα, έτοιμη να εκραγεί!
Η παρακολούθηση γίνεται στο επίσημο κινητό του υπουργού 6979800***, ενώ καταγράφονται συνομιλίες του με δημοσιογράφους όπως οι Τάκης Χατζής και Θ. Κουκάκης, που με δηλώσεις τους στο #Documento τις επιβεβαιώνουν, με υπουργούς, στελέχη της ΝΔ, αλλά και συνομιλίες προσωπικής φύσης!
O υπουργός συζητά με τον πρόεδρο της ΔΕΗ Στάσση αν και έχει ήδη φύγει από το υπουργείο Ενέργειας, υπάρχει αναφορά και σε συζήτηση υιου Κ. Χατζηδάκη με τον Αλέξη Πιλάβιο, μέλος ΔΣ Μυτιληναίου Α.Ε:
«Ο στόχος (σσ: ο…υπουργός!) είναι ιδιαίτερα ανήσυχος για το πιθανό ανασχηματισμό».
«Ποιος αποφάσισε με το που ανέλαβε τη διακυβέρνηση να πάρει στην ευθύνη του πρωθυπουργικού γραφείου την ΕΥΠ;
Ποιος διόρισε επικεφαλής κάποιον που δε πληρούσε τα τυπικά, σύμφωνα με το νόμο, προσόντα;
Ποιος αποφάσισε να φέρει προς ψήφιση διάταξη που απαγόρευσε στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, να ενημερώνει όσους έπεσαν θύματα παρακολούθησης;
Ποιος αποφάσισε να μην κληθούν στην εξεταστική επιτροπή κρίσιμα πρόσωπα,σχετιζόμενα με το σκάνδαλο των υποκλοπών;
Ποιος παρεμπόδισε την ΑΔΑΕ στον έλεγχο που οφείλει να ασκεί στην ΕΥΠ, που οδήγησε τον κ. Ράμμο να κάνει λόγο για τείχος σιωπής και για άρνηση συνεργασίας της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών;
Ποιος επικαλέστηκε το απόρρητο για να αδρανοποιήσει στην πράξη την ίδια την εξ. επιτροπή;