به بهانه ی سالروز اعدام دوست محمد خان بارکزهی متنی در فضای مجازی در حال انتشار است که لازم است نکته های زیر را در موردش روشن سازیم:
(اگر تمایل داشتید به اشتراک بگذارید)
۱_ دوست محمد خان بارکزهی اصالتا پشتون بوده است و نه بلوچ. #رشته_توییت
حکومت بلوچستان به معنی وجود نداشته است ولی چون در زمان قاجار مملکت بی در و پیکر بوده در هرجای ایران ملوک الطوایفی مرسوم بوده، برای مثال دوست محمد خان فقط خان منطقه ی خود و اطراف آن بوده و در سرحد بلوچستان اقوام و سرداران سرحدی سیطره داشته اند.
۳_برای حذف دوست محمد خان اقوام سرحد بیش از رضاشاه تمایل داشتند و برای دستگیری و همچنین راهنمایی ارتش مرکزی پیشقدم شدند. (شایعاتی مبنی بر زیاده خواهی دوست محمد خان از اقوام بلوچ وجود داشته است)
۴_ رضاشاه که بخاطر حفظ بلوچستان ایران از بلوچستان انگلیس(پاکستان) خواستار حذف دوست محمد نبود به او سمت استانداری پیشنهاد داد ولی او رد کرد و حتی پس از دستگیری و تبعید او به تهران، مجاز برای حمل اسلحه و رفتن به شکارگاه بود که دیگر سران تبعیدی ایران همچنین مزایایی نداشتند.
۵_ تاریخ معاصر بلوچستان را فرزندان کمونیست باقی مانده از شوروی روایت میکنند که سوگیری زیادی دارد. حتی پرچمی به بلوچستان ربط میدهند که ماحصل احزاب تشکیل شده از حزب کمونیستی بعث و زیرسایه شوروی سابق است و هیچ سابقه ی تاریخی و قومی در بلوچستان ندارد.
۶_ شیوه ی تجزیه طلبی و جعل روایت ها پس از بوجود آمدن حکومت کمونیستی شوروی در خاورمیانه پدید آمد و از کردستان تا بلوچستان را احزاب کمونیست فرا گرفتند تا ایران تکه تکه شود و شوروی خود را به خلیج فارس برساند.
.
۷_ کمونیست های تجزیه طلب همواره شعارهای دلفریب می دهند و رفع تمام مشکلات را منوط به جدایی می دانند و چشم را به کمبودهای دیگر می بندند. آرمان شهرهایی برای اقوام می سازند که فکر میکنند اگر جدا شوند به آن می رسند در حالیکه دنیا می داند که ملت ها با کوچک شدن ضعیف تر می شوند
و در غرب اتحادیه اروپا میسازند و ایالت های آمریکا متحد می شوند و ایالات متحده می سازند.
۸_تنها مشکل اقوام ایرانی شرکت ندادنشان در حکومت مرکزی است. وگرنه هر بلوچ همانطور که صاحب خاک بلوچستان هست در جنگلهای شمال و نفت جنوب و کوهستان های کردستان نیز سهیم است و این کم خواهی است که از کل ایران دست بکشیم و خود را ضعیفتر کنیم!
! بنابر توصیه مولوی عبدالحمید مشکلات ما با مشارکت ما در تعیین سرنوشت مان حل می شود، نه با گوش دادن به سخنان تجزیه طلبانی که پرچم بلوچستان را از روی پرچم حزب کمونیستی خلق چین ساخته اند!
مولوی عبدالحمید بارها مواضع خود را در این زمینه اعلام نمودند و به جاست که در بایکوت رسانه ای آنها را نشر دهیم:
«ایران قومیت ندارد و همه یک ملتیم»
«مخالف تجزیه طلبی هستیم و اول خودمان در مقابلش می ایستیم»
(به یاد شهدای مظلوم جمعه خونین زاهدان)
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
انگلیس، هلند، کامبوج و اسپانیا (مجموعا با ۷ تغییر رژیم به جمهوری های مختلف)، همگان به خاطر رهایی از شر آشفتگی، جنگ داخلی و قحطی به «پادشاهی» برگشتند.
اما یه عده میگن، ما نباید به عقب برگردیم!
این استدلالها، معروف هستند به «مغالطه پهلوان پنبه».
این رشتو رو حتما بخونید: 👇
۱. هلند، دو نظام جمهوری «متفاوت» و نهایتا: جایگزینی پادشاهی
جمهوری اول هلند: حکومتی بود که در میان سالهای ۱۵۸۱ تا ۱۷۹۵ تشکیل شد. بخشی از این دوره به نام «هلند هابسبورگ» شناخته می شد، چرا که تحت فرمان این امپراتوری بود.
در پی جنگهای خونین و ۸۰ ساله، در سال ۱۶۴۸ میلادی از سلطه امپراتوری اسپانیا خارج شد.
جمهوری دوم هلند: با نام جمهوری باتاو، حکومتی بود که در سال ۱۷۹۵ پس از حمله مشترک ارتش فرانسه و انقلابیون هلندی، جانشین جمهوری اول شد.
شاهدخت نور پهلوی:
این یادداشت را مینویسم تا بگویم که فداکاری عظیم ایرانیان چه نتیجهای در سطح جهانی داشته است و نظرات خود را درباره کارهای دیگری که باقی مانده است نیز در میان بگذارم.
-«در بازدید از سنای فرانسه و دیدار با قانونگذاران برجسته در پاریس، از نزدیک مشاهده کردم که آنها میخواهند برای حمایت از ایران و انقلابش، گامهای عملی بردارند.»
-«اروپا سرانجام نسبت به اینکه جمهوری اسلامی نهتنها برای مردم ایران، بلکه برای مردم جهان یک تهدید است، آگاه شده است.»
-«دولت کانادا ۱۰ هزار عامل وابسته به رژیم جمهوری اسلامی را از پناه بردن به آنجا و پنهان کردن پولهایی که از مردم ایران دزدیدهاند، منع کرده است. در آمریکا قانونی برای تحریم علی خامنهای و ابراهیم رئیسی به دلیل جنایتهایشان علیه هموطنان ما وضع شده است.»
رشته توییتی کامل از رضاشاه
اگه دوست داشتین به اشتراک بگذارید
و نشر بدین تا نسل جدید این مرد
بزرگ بهتر و بیشتر بشناسن
🔻 #مهسا_امینی
ایران در آستانه سلطنت رضا شاه آباد نبود، این آباد نبودن حتی در مقایسه با کشورهای همسایه ایران نیز در آن روزگار به چشم می آمد، نهادهای اقتصادی ایران بدویی و جامعه هنوز دهقانی بود، چند شهر مهم ایران همچنان بافت قدیمی داشتند و بیشتر به روستا شباهت داشتند تا یک شهر قرن بیستمی
کوچه ها تنگ و تابستان پر از گرد و غبار و زمستان پر از گِل و لای میشد و رفاه برای مردم مفهومی نداشت، رضاشاه پیشتر و در کارنامهاش نشان داده بود که فردی اجرایی و مرد عمل است، سالها در میدانهای نبرد سراسر کشور را از نزدیک دیده و پیموده بود،
#رشته_توییت
لطفا مطالعه کنید و اگه دوست داشتین
ریتوییت کنید
از زمانی که رضاشاه در کابینه سید ضیاالدین طباطبایی وزیر جنگ شد علیه جداییخواهان و یاغیان در کشور ایران جنگید.
در ۲۵ خرداد ماه ۱۳۰۰ خورشیدی امیر موید سوادکوهی با پسران خود و شماری از خانهای مازندران در سواد کوه علیه دولت مرکزی در تهران آشوب برپا کردند.
در همین زمان یاغیان دیگر چون احسان الله خان و ساعدالدوله نیز به تنکابن یورش بردند. ۲۶ خرداد میان نیروهای نظامی به فرماندهی سرهنگ فضل الله خان زاهدی با نیروهای کمونیسیت زیر فرمان احسان الله خان و ساعدالدوله روی داد و کمونیستها شکست خوردند و واپس نشستند.
«قلعه ی حیوانات» نوشته ی «جورج اورول»
ماجرای این کتاب، داستان حیوانات یک مزرعه علیه اربابِ زورگوست.
حیوانات دست به دستِ هم میشوند و ارباب و خانواده اش را از مزرعه بیرون میکنند و خود مدیریت مزرعه را به دست میگیرند. #مهسا_امینی
اولین کار آنها پس از پیروزی انقلابشان تنظیم عهد نامه ایست که طبق آن همه ی حیوانات با هم برابرند و هیچکس حق ندارد خود را ارباب و مالک دیگران بداند
اما چیزی نمیگذرد که خوکی که مدیریت مزرعه را به دست گرفته است،
آرام آرام عهدنامه را تغییر میدهد و برای خود و اطرافیانش حقوق و امتیازات ویژه ای وضع میکند در این میان،
اسبی در این مزرعه زندگی میکند به نام «باکستر» که به لحاظ خوش خلقی، صبوری و پشتکار، مورد احترام همه ی حیوانات است.
اسب سمبل ونماد نجابت است.