۱/روزهای گذشته خبر انتصاب #علی_محمدی به سرپرستی #فولاد_اکسین_خوزستان (شرکت دولتی وذیل وزارت کار)منتشر شد. براستی علی محمدی کیست؟پشت پرده این انتصاب چیست؟این انتصاب با فولاد خوزستان چه ارتباطی دارد؟تیم هدایتی چه نقشی دراین ماجراها دارد؟!
۲/شرح پروندههای حسین هدایتی مفصل است. برخی ازمسائل وی مرتبط باشرکت نَوَرد و لوله اهواز است. شرکت نورد لوله اهواز درسال 92 بعنوان واگذاری به بخش خصوصی به فردی به نام #امیر_مهریزی (ازوابستگان هدایتی) واگذار شد.این شخص به تعهدات خود پایبندی نداشت و اقساط این واگذاری را پرداخت نکرد.
۳/ سازمان خصوصی سالهای بعد تصمیم گرفت شرکت را به فرد دیگری واگذار کند ولی شرکت به مرز ورشکستگی رسیده بود. بررسیها نشان میدهد بیشتر محصولات تولیدی شرکت نورد و لوله اهواز به شرکت «استیل آذین ایرانیان» که مالکش حسین هدایتی بود، فروخته می شده و خبری از صورتحسابهای آن نبود!
۴/در سال 94، دو نفر از نیروهای حسین هدایتی به اسامی #امین_ابراهیمی و #محمد_کشانی(ظاهراً شوهر خواهر ابراهیمی هم هست) از طرف شرکت های وابسته به هدایتی در هیئت مدیره شرکت نورد و لوله اهواز منصوب شدند. پیش از این علی اکبر هدایتی(پسر حسین هدایتی) عضو هیئت مدیره نورد لوله اهواز بود.
۵/ با نظر هدایتی در سال ۹۵، #امین_ابراهیمی مدیرعامل شرکت نورد و لوله اهواز شد تا برنامههای هدایتی بهتر پیش برود! برنامههای هدایتی خوب پیش رفت ولی شرکت نورد و لوله، روز به روز بدتر شد!
۶/تیم هدایتی، نورد لوله اهواز را نابود کردند. بدهی شرکت تقریباً 10برابر دارایی شرکت شد. بدهیهای این کارخانه درسال 95 مبلغ 500 میلیاردتومان بوده درصورتیکه که داراییهای آن 50میلیارد تومان برآورد میشد. خروجی این مدیریت،تجمع وتحصن روزانه صدها کارگر نورد بعلت عدم پرداخت حقوقشان بود!
۷/هدایتی بهمن 96 به سراغ «فولاد خوزستان» رفت و در قبال خرید یک درصد از فولاد خوزستان به نام شرکت «سامان تجارت مجد»، #امین_ابراهیمی را به عضویت هیئت مدیره فولاد خوزستان در آورد و با خرید یک درصد دیگر به نام شرکت «بنیان گستر کاوا»، #محمد_کشانی را به عضویت هیئت مدیره درآورد!
۸/ در حالی که قریب 47 درصد سهام فولاد خوزستان به نام بنیاد تعاون سپاه بود، کشانی نیروی هدایتی که مالک فقط یکی دو درصد از سهام فولاد خوزستان بود، مدیرعامل این شرکت شد!بعید است بنیاد تعاون سپاه، همراه نبوده باشد!
مدیرعاملی کشانی در فولاد خوزستان، شرایط ویژهای برای این شبکه رقم زد!
۹/تیم هدایتی وجریان حاکم بر #فولاد_خوزستان برای اینکه #فولاد_اکسین_خوزستان را به نفع فولاد خوزستان تصاحب کند دست به یک طراحی ویژه زد.
آنها از طلب فولاد خوزستان از اکسین، استفاده کرده و تمام حساب های اکسین را مسدود کرده و مواد اولیه به فولاد اکسین ندادند تا به مرز ورشکستگی برسد!
۱۰/در نتیجهی این فشارها، با نظر علی احمدیان دست راست محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه دولت دوازدهم، در بهمن ماه 97، «امین ابراهیمی» که همزمان عضو هیئت مدیره فولاد خوزستان و قائم مقام کشانی بود را به مدیرعاملی #فولاد_اکسین رساندند تا او را ناجی فولاد اکسین جلوه دهند! چگونه؟
۱۱/محمد کشانی مدیرعامل فولاد خوزستان(که گفته میشود شوهر خواهر ابراهیمی هم هست)، دستور بازگشایی حساب های فولاد اکسین و دادن مواد اولیه را صادر می کند تا گشایش ها رخ بدهد!
اینگونه ابراهیمی ناجی اکسین لقب گرفت اما طرح الحاق فولاد اکسین به فولاد خوزستان به نتیجه نرسید!
۱۲/ در سالهای 97 و 98 فسادهای #حسین_هدایتی سر بر میآورد و دستگیر می شود. برای افراد پرونده مختلفی تشکیل شده و جلسات دادگاه برگزار می شود و مسائل عجیبی از فساد هدایتی مطرح می شود. بعدها هم به ۲۰ سال حبس محکوم میشود.
۱۳/در حرکتی زیرکانه، #علی_محمدی، معاون منابع انسانی و امور اجتماعی و عضو دیگر هیات مدیره شرکت فولاد خوزستان جایگزین #محمد_کشانی می شود. او هم دست به اقداماتی می زند و بعلت تشکیل پرونده در سازمان بازرسی برای برخی تخلفات در آذرماه 99، جابجا شده و «علی قلعه نوی» جایگزینش می شود!
۱۴/ برخی منابع می گویند سه ماه طول کشید تا عوامل سازمان بازرسی بتوانند وارد #فولاد_خوزستان شوند و در این مدت، برخی افراد پرقدرت در شرکت سهام دار (بنیاد تعاون) و همچنین مدیرعامل، اجازه ورود ندادند تا دستور بازداشت مدیرعامل صادر شد!
معلوم نیست در این سه ماه چه کرده اند!
۱۵/در ادامه، پرونده ای در سازمان بازرسی و سپس شعبه 10بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب اهواز به ش پرونده 9909986114900340 برای برخی مدیران گذشته و وقت فولاد خوزستان تشکیل می شود که تاکنون متأسفانه خبری از آن نیست! سوالات جدی در این زمینه مطرح است که چرا بازپرس پرونده جابجا شد؟
۱۶/ چرا کارشناسان پرونده تغییر کردند؟ چرا از سال 99 هیچ خبری و شفافیتی درباره این پرونده در رسانه ها نشده؟ پشت پرده این قضایا چه کسانی اند؟ چرا این پرونده جلو نمی رود؟
علت دادن خانه های سازمانی فولاد خوزستان به برخی دستگاه های نظارتی –مثلاً برخی افراد ناجای وقت- چه بود؟
۱۷/ چرا نام و مستندات فلان مدیر از پرونده در سازمان بازرسی، در ازای استخدام دختر مدیر یکی از دستگاه های نظارتی در فولاد اکسین، حذف شد؟ چگونه نفرات حسین هدایتی با یک درصد سهامی در فولاد، مدیرعاملهای این شرکت شده اند؟! و چرا به دنبال تصاحب فولاد اکسین هستند؟
۱۸/چرا افرادی که هنوز پرونده مفتوح قضایی دارند و با قرار وثیقه آزادند باید بعنوان مدیرعامل منصوب شوند؟مگر بنا نبود دردولت آقای #رئیسی شاهد تکرار این اتفاقات نباشیم؟ موضع وزیر کار جناب #صولت_مرتضوی دراین ماجرا چیست؟چرا برخی نمایندگان اهواز #مجتبی_یوسفی از این انتصاب حمایت میکنند؟
۱۹/باتوجه به ناکام ماندن نقشه الحاق فولاد اکسین به فولاد خوزستان در سال های گذشته، حالا مجدد، داستان انتصاب ابراهیمی تکرار می شود و این بار «علی محمدی» به مدیرعاملی منصوب شده است. علی محمدی هم مانند ابراهیمی، عضو هیئت مدیره فولاد خوزستان است! این انتصاب دقیقاً تکرار همان ماجراست!
۲۰/ به نظر برخی کارشناسان، فولاد اکسین میتواند طی برنامهریزی دقیق و راهبردی چندساله بعنوان یک رقیب قدرتمند برای فولاد خوزستان باشد و پا را جلوتر بگذارد اما این اتفاقات و انتصابات، اگر به پروژه الحاق نیانجامد، قدرت رقابت را سلب میکند!
🔴 محکومیت حجت الاسلام #محسن_ریسمانسنج معاون مطالبهگری ستاد امر به معروف و نهی ازمنکر خوزستان به 6 ماه حبس، با فشار سرمایهدار و زمینخوار معروف اهوازی به اتهام نشر اکاذیب!
۱/برای روحانی ضدفساد و زمینخواری که دهها پرونده مطالبه گری را پیگیری کرده، پرونده عجیبی تشکیل شده است!
۲/ریسمانسنج از سال۹۸ بعنوان معاون اجتماعی ستاد امر به معروف و نهی از منکر خوزستان منصوب شده و موضوعات مهمی همچون اعتراضات کارگری #هفت_تپه، پرونده امیدیه، میدان میوه الغدیر اهواز، تخلفات تعاونی مسکن بسیجیان اهواز، اراضی پلاک۶۸ شهرستان کارون و ده ها پرونده دیگر را پیگیری کرده است!
۳/یکی از موضوعات اصلی که وی پیگیر آن بوده، دفاع از غرفهداران میدان میوهوترهبار الغدیر اهواز در برابر سرمایه دار معروف اهوازی (ع.م) است!
ماجرای میدان میوه الغدیر بسیار مفصل است همینقدر بدانید که سرمایه دار اهوازی به کمک عوامل خود در دستگاه های قضایی و امنیتی، دنبال تعطیلیِ
۱/مرحله اول تاییدصلاحیتهای #انتخابات_مجلس، توسط هیئت اجرایی شهرستانها انجام میشود که کاملاً توسط فرمانداران مدیریت میشوند وفرمانداران هم تحت تاثیر نمایندگان فعلی مجلس عمل میکنند.
اساساً هر دوره، انتخاب اعضای هیئت اجرایی در هر شهرستان با لابی و نفوذ نمایندگان صورت میگیرد.
۲/انتخابات را هم هیئتهای اجرایی برگزار میکنند. این هیئات اجرایی مثلاً با مشورت و هماهنگی فرماندار و نماینده دفتر شورای نگهبان در هر شهر تشکیل میشوند اما تجربه اثبات کرده اغلب این افراد، تحت لابی نمایندگان مستقر عمل میکنند و براحتی رقبای اصلی نماینده را از روند حذف میکنند!
۳/ ممکن است این رقبا بتوانند بعد از دوسه ماه تاییدی خود را از شورای نگهبان(مرکز) بگیرند اما زمان اصلی تبلیغات و رقابت را از دست میدهند.
کاش کسی در کشور بود و این دردها و انتقادات را میشنید. شورای نگهبان مثلاً باید ناظر بر این هیئات باشد. اما نه توان این را دارد نه هم اراده!
۱/مرحله اول تاییدصلاحیتهای #انتخابات_مجلس، توسط هیئت اجرایی شهرستانها انجام میشود که کاملاً توسط فرمانداران مدیریت میشوند و فرمانداران هم تحت تاثیر نمایندگان فعلی مجلس عمل میکنند.
اساساً هر دوره، انتخاب اعضای هیئت اجرایی در هر شهرستان با لابی و نفوذ نمایندگان صورت میگیرد.
۲/انتخابات را هم هیئتهای اجرایی برگزار میکنند. این هیئات اجرایی مثلاً با مشورت و هماهنگی فرماندار و نماینده دفتر شورای نگهبان در هر شهر تشکیل میشوند اما تجربه اثبات کرده اغلب این افراد، تحت لابی نمایندگان مستقر عمل میکنند و براحتی رقبای اصلی نماینده را از روند حذف میکنند!
۳/ ممکن است این رقبا بتوانند بعد از دوسه ماه تاییدی خود را از شورای نگهبان(مرکز) بگیرند اما زمان اصلی تبلیغات و رقابت را از دست میدهند.
کاش کسی در کشور بود و این دردها و انتقادات را میشنید. شورای نگهبان مثلاً باید ناظر بر این هیئات باشد. اما نه توان این را دارد نه هم اراده!
۱/دیروز از #پلیس_امنیت_اقتصادی تماس گرفتند که بیایید دررابطه با یکی ازپروندهها صحبت کنیم. گفتم چه خوب، بعداز سالها پلیس امنیت اقتصادی فعال شده وپیگیر است.
امروز رفتم؛ گفتن #فولاد_خوزستان از شما شکایت کرده، بازپرس، پرونده را فرستاده اینجا. به سوالات ماپاسخ بدید!
گفتم برادر، فولاد
۲/قبلاً شکایت کرده و یکی دوبار دادسرا هم رفتم و به سوالات جواب دادم.گفتند این موضوع جدیدیه وبرخی مطالب رو خوندن؛گفتم اینها بخشی ازهمون پرونده است وبه این شعبه بازپرسی بگید بااون یکی تجمیع کند و.. .
کمتر یک ساعت اونجا بودم وبه سوالات پاسخ دادم و مابقی قرار شد در دادسرا انشاءالله.
۳/برخلاف عنوانش خیلی خلوت بود! انگار فساد اقتصادی نداریم. بیشتر مراجعهکنندهها از تیپ آدمهای پاپتی مثل خودم و افراد عادی بودند شاید هم پرونده کلان و جرائم سنگین داشتند! نمیدونم. برخلاف اسمش، خیلی جای چشمگیر و موثری ندیدمش؛ آب و چای هم ندیدم بخورم. حتی مایع دستشویی هم نداشت!
۱/بازهم تبعیض به نفع برخی طبقات!
دولت دراقدامی عجیب در اصلاحیهی قانون بودجه که به مجلس ارائه داده، اعضای #هیئت_علمی را از سقف حقوقی ۵۵ میلیون تومانی مستثنی کرده!
مالیات سایر کارکنان، به صورت پلکانی ۱۰ الی ۳۰ درصد محاسبه میشود، اما برای هیئت علمیها ۱۰ درصد در نظر گرفته شده است!
۲/حتماً اعزه میگویند برای جلوگیری از #فرار_مغزها و مهاجرت نخبگان باید به این طبقات باج داد!
البته استثنا شدن از سقف حقوق فقط مختص اعضای هیئت علمی هم نیست! معاون منابع انسانی وزیر نفت، چندی پیش اعلام کرد که پس از رایزنیهای سنگین و توجیه مقامات در خصوص سختی کار:
۳/-سقف حقوق مشاغل اصلی–تخصصی در سکوهای نفتی و گازی ۸۲میلیون و ۵۰۰ هزارتومان
-مشاغل اصلی–تخصصی در جزایر ومنطقه عسلویه ۷۷ میلیون تومان
-مشاغل اصلی–تخصصی دیگر مناطق عملیاتی خشکی ۶۸ میلیون و ۷۵۰ هزارتومان
-و برای کارکنان مناطق عملیاتی جنوب هم ۶۱ میلیون و ۳۰۰ هزارتومان، تصویب شد!
🔴چاپ ۵۷ هزار میلیارد تومان پول برای بقای #بانک_آینده!
1/اگر از من بپرسید مهم ترین خبر کشور چیست؟میگویم بانک آینده به عنوان ناسالمترین بانکهای کشور(بخوانید فاسدترین)،سال 1401 بااضافه برداشت ۵۷ هزارمیلیارد تومانی از بانک مرکزی، عملا ۲۵درصد از رشد پایه پولی رابه خود اختصاص داد.
2/به عبارت دیگر، یک چهارم از کل پولی که در سال ۱۴۰۱ چاپ شده، برای سرپا ماندن بانک آینده بوده و کل اقتصاد ایران ۷۵ درصد دیگر را تشکیل دادهاند!این بانک به دلیل تخلفات عمده مدیرانش در ادوار گذشته، روزانه ۱۶۰ میلیارد تومان یعنی ماهانه حدود ۴۸۰۰ میلیارد تومان زیان جدید خلق میکند.
3/بانک آینده و شرکتهای زیرمجموعه اش سال گذشته ۶۳.۳ هزار میلیارد تومان زیان جدید ایجاد کردند؛ یعنی ۳.۶ برابر زیان گروه خودروسازی ایران خودرو و ۲.۸ برابر زیان گروه سایپا!