اورخان محمدف: ما از یه پیچ تاریخی داریم عبور می کنیم. اگر خدایی نکرده سقوط کنیم، دیگه میره تا ۳٠٠سال دیگه. باید برده باشیم. ما نمی تونیم به خاطر چشم و ابروی یه لابی که رابطه ی اقتصادی دارن از برنامه هامون چشم پوشی کنیم. اینا پرچم ترکیه رو تبلیغ میکنن، من زیر پرچم ترکیه نمیرم!
نباید کسانی که روابط خوبی دارند بگویند امنیت ایران برای ما مهم نیست. امنیت #ایران برای ما[#حسینیون] مهم است!
نارداران ناموس ایران بود. حاج علی اکرام علیف به خود من می گفت:« زمان جنگ با صدام وقتی می شنیدیم به شهرهای ایران حمله می شه نمی خوابیدیم و ...» یک استخون در گلوی الهام علیف بود. این خبر است تحلیل نیست. قبل از حمله به نارداران با لابی های داخل ایران هماهنگ شده بود.
مطمئن باشید اگر این لابی ها می گذاشتند گزارش های درست می رفت و یا الهام ذره ای احتمال می داد با زدن نارداران از طرف ج ا واکنش نشان داده خواهد شد، این غلط را انجام نمی داد. نارداران دختر ایران بود که الهام علیف و اسرائیل به آن دست درازی کردند و کسی صدایش در نیامد.
مرحوم حاج علی اکرام از خیانت های لابی ها پیش من گله می کرد. می گفت من دو بار از حضرت امام خامنه ای وقت ملاقات خصوصی گرفتم که از بعضی از اشخاص و سران این لابی که در جآذربایجان خودشان را منسوب به رهبری می کنند شکایت کنم. رفتم جلسه دیدم قبل از من همون آقا اومده نشسته!
یه نفر توی جآذربایجان یهودی بود با عنوان "جوان ترین مبلغ مکتب اهل بیت" وارد تبریز کردن. بردنش به دیدار بزرگان با امام جمعه عکس انداخت. اونوقت وقتی ما می خواستیم به صداوسیما بریم از زمینو آسمون مارو تحریم کردن. میگفتن اینا نرن الهام علیف و زنش ناراحت میشن!
اینو میگه 👆🏻
ما یه برنامه ده ساله داریم. کار اصلی ما پرورش کادرهاست. باید گفتمان سازی بشود. بدون کادر نمی توانید کار بکنید. به شدت در داخل ج ا موانع ایجاد می کنند. ما را منع کردن، میگن انشاءالله مهربان (همسر الهام) میاد همه چی خوب میشه.
دو بال نرم افزاری و سخت افزاری باید با هم باشند. هردو باید تقویت شوند و این را علنا می گویم. کسانی که موانع ایجاد می کنند خائن هستند. راه نجاتی جز این نیست. #حسینیون می تواند برای آگاه سازی کسانی که در تور پانترکیسم هستند هم نقش ایفا کند. برای همین لابی ها نمی گذارند!
در خود قم و حوزه هم نفوذ نسبی دارند!
وقتی یه عده به شدت فشار می آورند که حسینیون کار رسانه ای نکند یا حداقل به اسم حسینیون نباشد، ما می فهمیم از کجا آب می خورد. به ما پیغام می دهند که در صحبت هایتان اصلا اسمی از به قدرت رسیدن و قدرت بازدارندگی نیاورید از این بحث ها نکنید از گل و بلبل حرف بزنید :)
دقیقا در جآذربایجان چکار کرده اید؟ مردم ایران و محور مقاومت سوال می کنند. آقا من با حزب الله، انصارالله، زینبیون و فاطمیون میشینم، میگن چطور کشوری با این جمعیت شیعی به پایگاهی کاملا اسرائیلی تبدیل شده؟ بودجه ها کجا رفت؟ چرا سعی کردن با بالا ببندن با کف جامعه کار نشد؟
با کف جامعه کار نکردن منظور همین ایجاد حاشیه امن برای الهام است.یعنی پیگیری بیشتر که میکنی میبینی دلسوز مردم آن سرزمین هم نیستند و شیعه الهام علیف هستند.
تنها بازدارندگی که ایجاد شده حسینیون است که به شدت هجوم می آورند آن را هم می خواهند از بین ببرند. تخریب می کنند. شبو روز داخل قم و آذربایجان میگن ماها بودجه خوردیم. به والله تا به امروز از ج ا برای کار رسانه ای برای جنگ نرم یک قرون نگرفتیم!
حتی میگن ما لابی روسیه هستیم!
حتی میگن شیخ اورخان لابی روسیه در ایرانه.
انگ می چسبونن. زندگی ما معمولیه، کسانی که با الهام علیف و همسرش تجارت میلیاردی می کنند باید جوابگو باشن.
توهم توطئه نیست. یک واقعیت است. این لابی ها باعث شدند که کلکسیونی از دشمنان ایران در باکو جمع شوند و یک واکنش محکم هم نشان داده نشود!
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
پیچیدگی تاریخی هم اینجاست که شاه برای در هم شکستن صفوف پانعرب ها، از شیعیان لبنان در بطن ماجرا و اسرائیل از خارج از آن جامعه ی عربی استفاده کرد. جالب اینکه این بی میلی پساناصریسم تنها متوجه اسرائیل نبود، در کم رنگ شدن نقش سید موسی صدر هم موثر بود. با همه بازی کرد. :))
دکتر اکبر اعتماد: وقتی می رفتم به اسم سوییس مقاله می دادم، بدم می آمد. اصلا از خودم بدم می آمد. مثل آدم بی وطنی که باید خودش را به یک جای دیگر بند کند شده بودم. با شاه مخالف بودم، تیتر روزنامه ها را دیدم نوشته:«قرارداد ذوب آهن امضا شد.» از آن روز، برداشت من از جامعه ایران عوض شد.
من مادامی که در سوییس یاد می گرفتم، خب خوب بود. ولی یک روز احساس کردم دیگر دارم آموخته هایم را به آن جامعه پس می دهم، یعنی دارم مسائلشان را به نام سوییس حل می کنم. در کنفرانس های جهانی این طرف و آن طرف به نام سوییس مقاله می دادم.
2/
از جمله در کنفرانس سازمان ملل در ژنو در مورد همین پخش نوترون ها مقاله دادم. وقتی می رفتم به اسم سوییس مقاله می دادم، بدم می آمد. اصلا از خودم بدم می آمد. مثل آدم بی وطنی که باید خودش را به یک جای دیگر بند کند، شده بودم.
3/
اردشیر زاهدی: آقای نخستوزیر رفت به مجلس و گفت:« بسم الله الرحمن الرحیم ...» من یک شوخی حضور اعلیحضرت کردم. اول خوششان نیامد بعد تجدیدنظر کردند. بهشان عرض کردم: قربان، مردم میگویند:«آیتالله ازهاری، ارتشبد خمینی!»
شبی که شنیدم دولت نظامی آمده روی کار، خوشحال شدم. ولی بعد از اولین جملهای که از دهان ازهاری شنیدم در مجلس شنیدم که گفت: «بسمالله الرحمن الرحیم، خدایا به امید تو!» همان وقت من تلفن کردم به همهی رفقایم گفتم:«فاتحه را بخوانید.»
2/
آخر دولت نظامی که برود بگوید بسمالله الرحمن الرحیم، این دولت نظامی نیست. اگر خاطرتان باشد، ازهاری که آمد روی کار، دو سه روز اوضاع آرام شد، ترسیدند که دولت نظامی است. بعد دیدند که این دولت نظامی، بدتر از نانظامی است.
"مذاکره کنندگان ایرانی، دستورات را مستقیماً از سلیمانی در تهران دریافت می کردند. سلیمانی بابت سخنرانی محور شرارت، خشمگین شد. زیرا او که در تهران از ادامه مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرده بود، اکنون احساس می کرد از نظر سیاسی آسیب پذیر شده است. یک کلمه، تاریخ را تغییر داد!"
سلیمانی از همکاری دو کشور، که شامل ساخت شبکه ای از جاده ها هم در افغانستان می شد، بسیار خرسند بود. ایرانی ها سه دیپلمات بسیار باتجربه داشتند که در اولین دیدار ما ثابت کردند که آمریکا را شریک استراتژیک ایران می دانند؛ نه یک دشمن!
2/
ما نیاز داشتیم راه خود را از میان اختلافات متعددمان پیدا کنیم، خیلی صمیمانه بود. جلسات اولیه تمام وقت در مورد افغانستان بود. حدود پنج روز قبل از شروع جنگ، آنها نقشههایی را آوردند ...
3/
هینتس:«علت شکست اوزون حسن آن بود که او نتوانست توپهای ونیزی را به مقابله با توپخانه عثمانی ها که سواران ترکمنی و ایرانی او را چون برگ خزانی بر زمین می ریخت، بفرستد.»
پ.ن:ضعف مشترک آق قویونلو-مملوک-صفوی، سنگ اندازی عثمانی و نرسیدن توپ ونیزی ها به جنگ بود. حرام دانستن شعر است.
"بین سالهای 1485 تا 1490، دو کشور جنگی بینتیجه داشتند که در آن مملوک در مجموع بهتر از عثمانی عمل کرد. اما توازن نظامی به سرعت در حال تغییر بود. مزیت عثمانی، سلاح گرم بود. مملوک به طرز ناامیدکننده ای توسط پیاده نظام تفنگدار و توپخانه عثمانی شکست خورد. "
2/
کالای ونیزی که بیش از همه مورد توجه شاه صفوی بود؟ «توپخانه»
ونیز حاضر نبود قراردادهای تجاری خود با عثمانی و ممالیک را به خطر بیندازد.
پ.ن: شاه اسماعیل، صریح و آشکار در نامه ای درخواست استادکار و توپخانه کرده بود.
حسین علایی (۵دی ۱۴٠٠) : بشار اسد که مادم العمر رئیس جمهور نیست. در عراق هم هرکسی حاکم باشد، یا با انتخابات یا بدون انتخابات بیشتر از صدام که نمی تواند بماند. اگر بدون قرارداد وارد عمل بشویم، ممکن است تعهدی به ما نداشته باشند.
ما به دولت مسعود بازرانی کمک کردیم، الان اقلیم کردستان پایگاه اسرائیلی هاست. ترکیه ای که هرچند روز یکبار خاک عراق را بمباران می کند، حجم مراوداتش در بازار عراق بیشتر از ایران است. اگر روابط کشورها به روابط گسترده اقتصادی منجر نشود، هر نوع روابطی شکننده است.
2/5
همین روسیه نزدیک ترین روابط را با اسرائیل دارد. حضور ما باعث شده است روس ها در سوریه پایگاه داشته باشند، اگر ایران در صحنه ی میدانی عمل نمی کرد، روسیه نمی توانست بماند. باید با روس ها هم قرارداد ببندیم، چرا اسرائیلی ها دائم نیروهای ما را فقط می زنند؟