2-)Bu bilgiselinde Borsa İstanbul'a yeni kote olan ALFA Solar Enerji Şirketinin temel analizini yapmaya çalışacağız. İlk olarak Şirket'i ve faaliyet alanını tanıyarak başlayalım daha sonra Şirket'in kuruluş süreci,
3-)Şirket'in sektörü, halka arz izahnamesi ve halka arzdan gelecek paranın nerede nasıl kullanılacağını, hakim ortak satışını ve ortaklık yapısını analiz etmeye çalışalım. Daha sonra şirketin mali yapısı ve piyasa çarpanlarını analiz edelim.
Tarım ve hayvancılığa verilen destek için bile oy veririm. 2019'dan beri takip ediyorum çiftçilere ücretsiz fide dağıtıyorlar. Tarıma ve hayvancılığa destek olmazsa hıyar, domates 50 lira olur et 500 lira olur. 22 yıldır yönetenlerin tarım ve hayvancılığa yaptıkları desteği
Markete, manava, pazara gittiğimizde görüyoruz.Adamlar her alandan çökerttiler memleketi.Tarımı hayvancılığı ayrı bitirdiler, saçma sapan faiz politikası ile enflasyonu patlatıp ekonomiyi ayri bitirdiler. Nasıl bir simülasyonunun içine düştük. Neydi bizim suçumuz bilemiyorum ki
Beni bilen bilir benim siyasi görüşüm yok. Ben İmamoğlu'nu da KK'yı da sürekli eleştirip muhalefet etmiş adamım. İktidara gelirlerse onları da eleştiricem..memlekete kimi faydalı görürsem ona oy veririm. Futbol takımı tutar gibi siyasi parti tutulmaz. Ergenlik döneminde yapardık.
Migros, 2023'ün ilk çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Konsolide satışları da yılın ilk üç ayında 27,2 milyar TL'ye ulaştı.
Sürdürülebilir büyüme stratejisi çerçevesinde, verimlilikten elde ettiği kaynakların da katkısıyla yatırımlarına devam ettiğini belirten şirket yetkilileri 2023 yılında 4 milyar TL yatırım yapmayı planladığını açıkladı.
Yetkililer, şirketin yılın ilk üç ayında 98 yeni mağaza açtığını ve online hizmet verdiği mağaza sayısının da 2023 yılının ilk üç ayında 968'e yükseldiğini belirtti.
En basitinden markete gidiyorsun enflasyon var. Kafan biraz çalışıyorsa biraz okuduysan bunun saçma sapan para politikasından kaynaklandığını ve bu işin siyasi bir karar olduğunu biliyorsun. Bilmesen dıj güjler yapiyor der geçersin.
Teknolojik bir alet alayım bir hobim olsun diyorsun ve ilgilendiğin cihazların fiyatlarına bakıyorsun. Fiyatlar uçmuş! Alım gücü bitmiş! Neden? diye düşünüyorsun. Sebebi basit! Faizleri düşürdüler kuru patlattılar ve sen artık daha fakirsin, alamıyorsun. Gel de siyaset yapma!