לצורך ההדגמה, ניקח את הר האוורסט, נכניס אותו לתוך שקע מריאנה ועדיין ישארו לנו 2146 מטר מים מעליו…
״הצלקת של כדור הארץ״- איך נוצר שקע מריאנה, ובתוכו תהום צ׳לנג׳ר, הנקודה הכי עמוקה על פני כדור הארץ ואיזה יצורים חיים בו…🔽
שקע מריאנה, the Marianas Trench, הוא הנקודה הנמוכה ביותר על פני כדור הארץ. העומק שלו הוא כמעט 11 ק״מ והוא נוצר כאשר 2 לוחות טקטוניים זזו אחד מהשני ואחד מהם, הימני פה בתרשים, פשוט התיישב מתחת ללוח שמולו. זה מה שיצר את השקע.🔽
לחץ המים בנקודה העמוקה ביותר הוא פי 1000 מפני הים. לצורך הדוגמא, אם נניח תצללו עד למטה, הלחץ עליכם יהיה כמו 50 מטוסי 747 אחד על השני- על הראש שלכם.
נשמע כמו משהו לוחץ…
שקע מריאנה נוצר לפני 180 מיליון שנה, ולמעשה מאז שאנחנו בודקים, אין תזוזה בלוחות.🔽
אז מה חי בשקע מריאנה בו כל העת חושך מוחלט וקור מקפיא? בעיקר בעלי חיים מוזרים.
למשל Amphipods, פה בתמונה. הבעיה שלחץ מים כה גדול ירסק לו את השיריון. אז מה הפטנט? הוא ״כורה״ אלומיניום מהקרקעית ואוכל אותו והאלומיניום מחזק לו את השיריון.🔽
הוא ניזון משאריות חומרים אורגניים השוקעות לקרקעית השקע.
בעל חיים נוסף מעניין הוא ה- Pseudoliparis snailfish, פה בתמונה הראשונה, שגם מחזיק בשיא לדג שנצפה הכי עמוק אי פעם- 8,336 מטר…
בעזרת מלכודת אפילו הצליחו ללכוד כמה פרטים שעברו מחקר לראשונה.
בע״ח נוסף מעניין הוא כריש Goblin🔽
המוגדר ״מאובן חי״ ונציגה היחידי של משפחת ה-Mitsukurinidae שהייתה נפוצה לפני 125 מיליון שנה. הוא ניזון בעיקר מרכיכות שהאף הרגיש שלו מאתר בקרקעית.
דגים נפוצים נוספים בשקע מריאנה הם ה״חכאים״ (Angelfish).
הבקטריות הזוהרות בקצה החכה באפלה השוררת מושכת טרף לאור וככה למעשה החכאי צד.🔽
הוא נפוץ בכמה עומקים לאורך שקע מריאנה והרבייה שלו, כפי שכבר כתבתי כאן בעבר, מרתקת.
יש עוד המון יצורים מרתקים בשקע מריאנה- כולם למדו לשרוד ללא אור בכלל, עם מזון מועט ותנאים קשוחים. הם מסתדרים עם לחץ מים אדיר ועם חושים חדים שאף אחד מהם לא כולל ראייה.🔽
ויש עוד משהו שמצאו בקרקעית של שקע מריאנה, בעומק של 11 ק״מ.
מיקרופלסטיק.
100% מעשה ידי אדם…
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
כשרק נכנסתי לעולם הדגים, עשיתי חקר שוק.
למדתי לעומק הכל כי לא הבנתי בזה כלום. 0. נאדה.
ישבתי והתחלתי ללמוד על סוגי דגים, מדינות שמייצאות מול מדינות שמייבאות ומעבדות, אריזה, תמחור, שיווק, הכל! והיה לי זמן, כי הייתי מובטל בלי שקל על התחת.
>>>
התחלתי ברדיוס הקרוב אליי- הולנד. אז לא הבנתי שהיא מעצמת סי-פוד. לא היה לי מושג.
עברתי נמל נמל וחיפשתי חברות. די מהר מצאתי עיירה קטנה אחת בשם Urk, שנמצאת באזור ה- Bible Belt של הולנד- קרי- חבל ארץ שלם של דתיים מטורפים שחיים בקומונות.
מתחתנים בקהילה, עסקים בקהילה, משהו הזוי.
>>>
בקיצור, בגלל שאני דפ״ר ובכלל לא היה לי מושג על האזור, חיפשתי חברות עם שמות של יהודים כי הייתי בטוח שיש יהודים בתחום. ככה התגלגלתי למשפחת קופמן.
הייתי מבסוט. הייתי משוכנע שמצאתי יהודים שבטוח ישמחו לעזור לי להיכנס לעסק. חמור בקיצור.
שולח מייל שמפרט מי אני והכל- אין תגובה.
>>>
ראיתי שיש הרבה שאלות, אז הנה הרבה תשובות-
ראשית את המובן מאליו- כל מוצר שעובר תהליך הקפאה, מן הסתם נפגם באיכותו, כך גם בדגים.
לאורך השנים פיתחו שלל טקטיקות הקפאה ואריזה כדי להביא מוצר קפוא אבל איכותי, למשל הקפאת IQF שהיא הקפאה מהירה במינוס 80
>>>
מעלות שאמור להביא מוצר קפוא איכותי עם מינימום תכולת מים.
אחת הרעות החולות של התעשייה הם המים.
הדגים במהלך העיבוד מרוססים במים לפני הקפאה, ואז נוצרת שכבת קרח על הדג שנקראת Glazing.
ככל שהשכבה עבה יותר, היא מגינה טוב יותר על הדג, אבל המשמעות היא שאתם קונים יותר מים ופחות דג.
>>>
גלייזינג הפך להיות חלק בלתי נפרד מהתמחור וחשוב שתשימו לב כמה גלייזינג אתם קונים. זה רשום על האריזה.
הסינים ו-וויטנאם אוהבים גלייזינג ולרוב מוכרים מוצר 20-30% גלייזינג.
זוכרים את ה- IQF מההתחלה? אז המטרה שלו בראש ובראשונה היא ויתור על הגלייזינג בתהליך ההקפאה אבל הוא יקר יותר.
>>>
זה קרה בשנת 98, עת ישבו בפיאט ושברו את הראש איך לבנות מכונית שתיתן את אותו מרווח פנימי כמו SUV אבל שלא תהיה SUV.
ה- SUV של אז, היו גדולים ומסיבים (צ׳ירוקי ופורד למיניהם) והרתיעו משפחות איטלקיות.
אל המשימה הוזעק הגאון Roberto Giolito,
>>>
מי שהיה אמון אז על אגף עיצוב הרכבים המשפחתיים בפיאט (והביא לכם שנים אחר כך את העיצוב הגאוני של פיאט 500).
הוא קיבל משימה בלתי אפשרית במונחים של אז- מכונית עם חלל פנים של SUV, אבל בקטגוריה של רכב משפחתי.
רוברטו הגיש את הפרויקט בשנת 1999.
הוא סיפר שקודם עיצב את חלל הרכב מבלי
>>>
להתחשב בכלל בצורתו החיצונית.
״כשאסיים״, אמר, ״אבנה מעטפת חיצונית״.
כשחלל הרכב היה מוכן, הוא פשוט שרטט כיסוי.
זה יצא כל כך מכוער, שהמוציאים לפועל בפיאט התפוצצו מצחוק מול הרישומים שלו.
אבל הוא מצידו התחייב- זאת תהיה המכונית הכי שימושית שייצרנו אי פעם.
התחייב וצדק.
אבל אפילו הוא
>>>
״ההתאבדות״ של סגן נשיא חברת טראנסנפט- Andrey Badalov, מצטרפת ללא פחות מ-50 מקרי מוות ״לא מפוענחים״ של אנשי אנרגיה רוסים, מאז הפלישה הרוסית לאוקראינה.
50 מתו, וכולם מנהלים בכירים.
כבר נפלו מהקומות הגבוהות של בנייני היוקרה של מוסקבה בכירים מ- Lukoil, ואפילו סגן הנשיא של Yukus-
>>>
Mikhail Rogachev שנמצא מרוח על המדרכה בכניסה לבניין מגוריו, אחרי ״שהתאבד״ ודאג להשאיר מכתב ליקיריו.
פוטין פתח במלחמה נגד אנשי האנרגיה.
כי אלו האמיצים, או הטיפשים, תלוי את מי שואלים, מבקרים את המלחמה. לעיתים בפומבי, לעיתים בדלתיים סגורות.
אבל ברוסיה אין באמת דלתיים סגורות,
>>>
ומתי שהוא תיפלט לך מילה לא במקום והנפילה שלך מהחלון היא רק עניין של זמן.
הקרב בין פוטין לטייקוני האנרגיה שלו, התחיל לבעבע מתחת לפני השטח, מיד עם הפלישה לאוקראינה.
חברות הנפט והגז מפסידות מיליארדים, פועלות תחת סנקציות כבדות, ונעשקות באופן קבוע לטובת מימון המלחמה הרוסית.
>>>
יש לכם קלף אחד חזק מאד בשרוול.
הוא יאפשר לכם להחזיר מכה כואבת, אבל בדרך יפגע אנושות גם בשותף הכי גדול וחשוב שלכם.
מה הייתם עושים?
זאת בערך הדילמה בפניה עומד השלטון האיראני.
מצד אחד, לסגור את מיצרי הורמוז ולפגוע בעצמו, אך גם בכלכלה העולמית- בדמות אם לי רע- לכולם יהיה רע,
>>>
ומצד שני, לפגוע בשותף הכי חשוב שלהם- סין.
סין מצידה, נמצאת בנקודה פגיעה מאד.
מצד אחד, היא רוצה לעמוד לצד איראן, שותפה אנרגטית חשובה שלה, אך מצד שני, הכלכלה שלה תלויה במיצרי הורמוז.
כמה תלויה? 45% מהנפט לשוק הסיני, עוברים במיצרי הורמוז.
כמעט חצי מייבוא הנפט למדינה.
כמויות ענק.
>>>
מצד האיראנים, הם במלכוד.
הקלף החזק ביותר שלהם כרגע הוא לסגור את הורמוז ולפגוע בכלכלה העולמית, אבל בדרך, הם יפגעו אנושות בלקוח הכי חשוב שלהם- סין- שרוכשת 90% מהייצוא האיראני ולמעשה משמשת צינור החמצן הראשי של האיראנים.
האמריקאים עלו על הפלונטר די מהר ורצו מיד ללחוץ על הסינים.
>>>
בפנטגון בנו השבוע תיק של מקרים ותגובות כיצד איראן תגיב במקרה של מעורבות אמריקנית במלחמה.
כמעט כל המקרים עסקו בתקיפת בסיסים אמריקנים שכנים או תקיפת מתקני אנרגיה באזור, חוץ ממקרה אחד מטריד מאד- סגירת מיצרי הורמוז.
בהורמוז, עוברים 25% מתעבורת הנפט בעולם ו-20% מתעבורת הגפ״מ
>>>
וחסימת המיצרים פשוט תגרום למחירי הגז והנפט לקפוץ לשמיים.
אם האיראנים ירצו לסגור אותו, או לשבש את המעבר בו, הם כנראה לא ישתמשו בחיל הים שלהם- הם ישתמשו במיקוש.
איראן כבר מיקשה את מיצרי הורמוז- כולל במלחמה עם עירק, אז גם נפגעה המשחתת האמריקנית Samuel B. Roberts וכמעט טבעה.
>>>
מיקוש יספיק כדי לגרום לאוניות לא לקחת סיכון ולא לעבור במיצרים.
האמריקנים מבינים את זה וכבר שלחו לאזור את הפתרון שלהם להתמודדות עם מיקוש ימי- קבוצת ה-minesweepers (ספינות לסילוק מוקשים) של ה-Navy.
סגירת המיצרים תפגע אנושות גם בכלכלת איראן כמובן, שלא תוכל גם היא לייצא,
>>>