ماجرای قرارداد صوری انتقال فناوری ورق API با یک شرکت صادرات گوشت!
۱/بعد از انتصاب #امین_ابراهیمی در اواخر سال 97 به مدیرعاملی #فولاد_اکسین_خوزستان، کمتر از یک ماه، قراردادی برای خرید و انتقال تکنولوژی تولید ورق API از طریق یک واسطه گمنام و محل کشور رومانی با ترک تشریفات امضا شد!
۲/بنا شد شرکت Robust Star Group ltd (RSG) ازکشور رومانی بانمایندگی فردی به نام سعید فقیه،جهت دستیابی #فولاد_اکسین به تولید ورق های API به این شرکت خدمات کارشناسی،نظارتی وآموزشی ارائه کند.
مبلغ قرارداد 746688 یورو بوده.(به پول الان بیش از 40میلیارد تومان). بخشی از آن هم پرداخت شد.
۳/اما بعد معلوم شد شرکت مذکور در رومانی، در حوزه ی صادرات گوشت دام فعالیت میکند و پس از افشاگری، دست به تغییراتی در نام و عنوان و مشخصات خود زد! با ورود برخی دستگاههای نظارتی، قرارداد تعلیق و مابقی پرداخت ها متوقف شد!
اما ماجرا چه بود و چرا این قرارداد و به نفع چه کسی امضا شد؟
۴/در ادامه بررسی ها نشان میدهد قرارداد دیگری با بیش از این مبلغ، بین فولاد مبارکه اصفهان با همین شرکت کذایی هم منعقد شده بود. برخی منابع هم میگویند واسط انعقاد این قراردادها فردی بود به نام #علی_احمدیان؛ دوست، رفیق و مشاور وزیر وقت کار وقت دولت روحانی(جناب محمد شریعتمداری).
۵/علی احمدیان، بازنشسته وزارت اطلاعات، مدیرکل یک دوره اداره کل اطلاعات کرمان؛ در دولت روحانی وارد صنعت شد. درکنار محمد شریعتمداری وزیر صمت بود و بعد از اینکه شریعتمداری به وزارت کار رفت به همراه او به وزارت کار رفت. مدتی رئیس هیئت مدیره ذوب آهن و عضو هیئت مدیره فولاد مبارکه شد.
۶/احمدیان بیشترین نقش را در عزل ونصبهای ذیل وزارت کار باهماهنگی شریعتمداری داشته و بارها دررسانهها مورد اعتراض قرار گرفته بود.
ازآنجایی که بیشترین نقش را درانتصاب #امین_ابراهیمی به مدیرعاملی فولاد اکسین داشته، این گمانه وجود دارد که قرارداد مذکور در این راستای همکاری بااو بوده!
۷/وگرنه درحالیکه ابراهیمی هنوز کمترین اطلاعی از اوضاع و توانایی های اکسین و خط تولید آن نداشت،چرا این قرارداد انجام شد؟
ازطرفی،اساساً فولاد اکسین نیازی به انتقال این فناوری نداشته،چرا که از سالها قبل این فناوری در کشور بدست آمده بود وبصورت محدود در شرکت مورد استفاده قرار میگرفت.
۸/اگرچه این قرارداد متوقف شد و ظاهراً برخی هم بازداشت شدند اما سوالات و ابهامات جدی درباره نقش امین ابراهیمی بعنوان مدیرعامل وقت اکسین در این قرارداد صوری وجود دارد که باید دستگاه های نظارتی پاسخ قانع کننده ای داشته یا از وی پیگیری نمایند. چرا درباره نقش او حرفی زده نمیشود؟
۹/چرا ابراهیمی بعداز این ماجرا باید در یک شرکت بزرگ دیگر ((مدیرعامل #فولاد_خوزستان)) منصوب شود؟ باید پاسخگو باشند چرا شرکت فعال در صادرات فرآوردههای گوشت را متخصص تولید ورق فولادی API جا زدند؟ چرا قرارداد صوری منعقد کردند؟ چرا مدیر حقوقی وقت اکسین را بعلت مخالفت با این قرارداد..
۱۰..عزل کردند؟ چرا بدون هیچگونه استعلام و بصورت ترک تشریفات، قرارداد بسته شده؟ امیدواریم مسئولین مربوطه در این زمینه شفاف سازی کرده و پاسخ دهند آیا ابراهیمی دراین قضیه مقصر وعامل بوده یا خیر؟ اگر مقصر بوده چرا مجدداً در فولاد خوزستان از وی استفاده کردهاند و هنوز هم مسئولیت دارد؟
۱۱/ و پاسخ دهند نقش علی احمدیان در این قرارداد چه بوده و چه برخوردی با وی شده است؟ و چرا باید فردی بازنشسته از دستگاه امنیتی بتواند بدین گونه در صنایع و شرکتهای فولادی مجدداً به کارگیری شود؟ بعد از چندسال، الان کجاست؟
امیدواریم این سوالات و ابهامات بصورت شفاف پاسخ داده شود.
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
تصمیم و تدبیر نظام جمهوری اسلامی در اعلام بیطرفی در جنگ داخلی دوسال پیش #افغانستان (بین طالبان و دولت سابقشان) کاملاً درست و بجا بود. اما اینکه الان طالبان باید تنبیه شود بحث دیگری است؛ باید با تدبیر سیاسی، امنیتی و نظامی، گوشمالی سختی داده شود تا حساب کار دستشان بیاید اما ..
اما هوشیار باید باشیم که دولتهای بیگانه(عامدانه) و برخی جریانات داخلی(سادهاندیشانه) میخواستند و میخواهند ایران در مرزهای شرقی و شمالی باآذربایجان درگیر شود. نمیتوان دستهای پیدا وپنهان را نادیده گرفت. سیاست تفرقهافکنی و نفوذ انگلیس در بخشی از هیئت حاکمه افغانستان مشهود است.
تدبیر و کیاست و شجاعت میخواهد که ضمن تنبیه و گوشمالی طالبان، جلوی بحران را بگیرد. طالبان باید بداند ابرقدرتهای جهان مقابل جمهوری اسلامی غلطی نکردند، آنها که کسی وچیزی نیستند واین تهدید را جداً دریافت کند تا سر جای خود بنشیند!
۱/این #آقازاده، #سعید_صادقی است؛ فرزند سردار #حسین_رضا_صادقی؛ که قبلاً معاون هماهنگ کننده حفاظت اطلاعات سپاه کشور بوده و الان مشاور فرمانده کل سپاه است.
این سردارزاده، باتجربهی دفتر ثبت ازدواج و با رزومهسازی، مدیرعامل #پتروشیمی_امیرکبیر شده! اما چگونه؟ چه کسانی پشت قضیهاند؟
۲/انتصاب این آقازاده به مدیرعاملی یکی از بزرگترین پتروشیمیهای کشور، توسط #اسماعیل_لَله_گانی مدیرعامل بانک رفاه صورت گرفته که خود از نجومیبگیران سال۹۴(حقوق ۶۵میلیون بانک صادرات)بوده و بدستور طیبنیا وزیر اقتصاد وقت عزل شد.(البته دادگاه بعداً گفت این حقوق بالا طبق قانون بوده😊)
۳/للهگانی دراوایل دولت رئیسی، #محمد_بهمئی را به مدیرعاملی پتروشیمی امیرکبیر منصوب کرده بود و به کمک او فیشهای جعلی علیه چندتن از مدیران امیرکبیر منتشر کردند که بعداز مشخص شدن فاجعه، بهمئی بدستور عبدالملکی عزل شد. لابی بهمئی در وزارت دفاع، او را به پتروشیمی شیراز منصوب کرد اما..
مهدی نصیری میگوید که رهبری ازفعالیت رسانهای وافشاگری من علیه فساد حمایت میکرد وحتی حاضر بود جریمه دادگاه من را بدهد. اما من ازاینکه بافساد برخورد آنچنانی نشد ازنظام زاویه گرفتم.
نصیری بعنوان یه مطبوعاتی، رهبری را تنها گذاشت وبه صف همان مفسدین پیوست! #سرباز_فراری جبهه عدالتخواهی!
علیزاده چه تعبیر بحقی در وصف نصیری به کار برده: #سرباز_فراری جبهه عدالتخواهی! اگر امثال او در جبهه میماندند و خسته نمیشدند و محکومیتها و محدودیتها و فشارها را تحمل میکرد چه بسا امر مبارزه با فساد خیلی بهتر پیش میرفت اما چه باید کرد که خود به صف جریانات مفسد پیوستند!
عموم نخبگان حوزه و دانشگاه فهمشان از حکمرانی همین بود که علیزاده میگوید؛ فکر میکنند مبارزه با فساد یک دکمه دارد و فقط در اختیار رهبری است!نگاهشان به نظام جمهوری اسلامی، نگاه سلطنتی ودیکتاتوری است. نه فهمی از قانون اساسی دارند،نه تفکیک اختیارات و وظایف و نقش مردم و رسانهها و.!
۱/روزهای گذشته خبر انتصاب #علی_محمدی به سرپرستی #فولاد_اکسین_خوزستان (شرکت دولتی وذیل وزارت کار)منتشر شد. براستی علی محمدی کیست؟پشت پرده این انتصاب چیست؟این انتصاب با فولاد خوزستان چه ارتباطی دارد؟تیم هدایتی چه نقشی دراین ماجراها دارد؟!
۲/شرح پروندههای حسین هدایتی مفصل است. برخی ازمسائل وی مرتبط باشرکت نَوَرد و لوله اهواز است. شرکت نورد لوله اهواز درسال 92 بعنوان واگذاری به بخش خصوصی به فردی به نام #امیر_مهریزی (ازوابستگان هدایتی) واگذار شد.این شخص به تعهدات خود پایبندی نداشت و اقساط این واگذاری را پرداخت نکرد.
۳/ سازمان خصوصی سالهای بعد تصمیم گرفت شرکت را به فرد دیگری واگذار کند ولی شرکت به مرز ورشکستگی رسیده بود. بررسیها نشان میدهد بیشتر محصولات تولیدی شرکت نورد و لوله اهواز به شرکت «استیل آذین ایرانیان» که مالکش حسین هدایتی بود، فروخته می شده و خبری از صورتحسابهای آن نبود!
۱/آیتالله جوادی آملی که ما خدمت ایشان و همه علمای عزیز ارادت داریم در دیدار با #سردار_رادان فرمودند: "شما که مسئول #امنیت کشور هستید باید بدانید که امنیت با علم، فهم، تدبیر و ادب به دست می آید و امور نظامی دارای سهم کمتری است."
۲/این نکته ایشان، کاملاً دقیق، بجا،نگاه عالمانه و جامعهشناسانه است. اما حقیر یکی دونکته به محضر این عالم بزرگوار عرض میکنم. قبل از آن تاکید میکنم احترام وارادت به همه مراجع عظام و علمای اصیل عالم تشیع، افتخار ماست و کوچکترین قصد اسائه ادبی نخواهم داشت و نقد باجسارت متفاوت است.
۳/ اولاً جناب سردار رادان فرمانده نیروی قهریه نظام است. وظیفهش اساساً انتظامی و امنیتی است میبایست در همین حوزه به ایشان مشاوره و روحیه داده و راهنمایی کرد. این جمله که امنیت با علم، فهم، تدبیر و ادب بدست میآید را باید با حاکمان و مسئولان و صاحبان قدرت در این عرصه مطرح کرد.
۱/من از اینکه مسئولین شورای عالی امنیت ملی و شورای امنیت کشور طبق کدام دستورالعمل و الگوی مدیریت امنیتی استفاده میکنند وایده و الگوی آنان برای جمع کردن این آشوبها وناامنیها چیست،بی اطلاعم. اما سوال میکنم واقعاً طبق کدام ایده،کسانی که رسماً به آشوب دعوت میکنند باید آزاد باشند؟
۲/چرا باید #علی_دایی، به دروغ بگوید فلان دختر نوجوان توسط نظام کشته شده و آزادانه بچرخد؟ چرا باید وریا غفوری آزادانه مردم را به اعتصاب دعوت کند و فراخوان آشوب بزند؟ چرا باید یحیی گلمحمدی، علی شریفی زارچی، محمود صادقی، پروانه سلحشوری و غیره، رسماً یا تلویحاً به آشوب فرابخوانند؟
۳/کدام کشور در دنیا اجازه میدهد با امنیتش اینگونه شوخی کنند و جامعه را ناامن کنند؟ کدام دولت در عصر کنونی اجازه داده که برخی سلبریتیها و شخصیتها، مردم را به آشوب فرابخوانند؟ البته که بالای ۹۹.۹۹ درصد مردم این فراخوانها را نپذیرفته و درخیابانها آشوبگران را همراهی نکردند ولی