حسین حمیدیا Profile picture
Jan 25 10 tweets 5 min read Read on X
@sabber_devعزیز در @GoldenOwl_AI زحمت تهیه یه لیست از اکانت های سایبری حامی نظام رو کشیده.
گزارش ایجاد این اکانت ها رو هم در رسانه شون گذاشتن.
اگر مثل من حال خوندن گزارش رو ندارید این پوستر بهتون کمک میکنه. در ادامه محتوای جزء به جزءش رو هم می ذارم. Image
تحقیقات گلدن اول از یک شبکه سازمان‌یافته با بیش از ۱۵ هزار اکانت در ایکس و اینستاگرام پرده برداشته که هدفش مهندسی افکار عمومی و سرکوب صدای معترضان ایرانی است. این شبکه به طور هماهنگ برای پیشبرد پروژه‌های جنگ روایتی فعالیت می‌کند. ۱ Image
این ساختار سلسله‌مراتبی دارد. ۵۱۰ اکانت هسته‌ساز محتوای اصلی را تولید می‌کنند و بیش از ۲۵۰۰ اکانت تقویت‌کننده با بازنشر انبوه، توهم حمایت مردمی می‌سازند. برخی از این اکانت‌ها روزانه بیش از ۵۰۰ پست منتشر می‌کنند که فراتر از توان انسان است. ۲ Image
تحلیل‌ها نشان می‌دهد ۲۷ درصد این اکانت‌ها بلافاصله پس از وقایع ۷ اکتبر ۲۰۲۳ ایجاد شده‌اند. این موضوع نشان‌دهنده یک بسیج عملیاتی سریع برای کنترل روایت‌های بین‌المللی در زمان بحران‌های ژئوپلیتیک و وقایع حساس است. ۳ Image
محتوای این شبکه بر چهار محور اصلی می‌چرخد. حملات سیستماتیک به پهلوی برای تضعیف اپوزیسیون، ترویج یهودی‌ستیزی و تئوری‌های توطئه، تمجید از رهبری و سپاه، و استفاده تاکتیکی از روایت‌های تفرقه‌افکن برای تضعیف اتحاد مخالفان. ۴ Image
یکی از مهم‌ترین یافته‌ها فعالیت مستمر این شبکه در زمان قطعی اینترنت در ایران است. در حالی که مردم در بایکوت کامل بودند، این اکانت‌ها با قدرت فعال بودند که نشان‌دهنده دسترسی آن‌ها به اینترنت رانتی یا مدیریت از خارج کشور است. ۵ Image
Image
Image
Image
برخلاف ادعای مردمی بودن، تنها کمتر از یک درصد این اکانت‌ها مکان خود را ایران اعلام کرده‌اند. بیشترین موقعیت‌های ثبت شده مربوط به آمریکا، هند و بریتانیا است که نشان می‌دهد هدف اصلی فریب افکار عمومی غرب و تاثیر بر سیاستمداران است. ۶ Image
Image
Image
Image
نشانه‌های فنی ربات‌گونه در این شبکه بیداد می‌کند. بیش از ۴۰ درصد اکانت‌ها نشانگرهای غیرارگانیک مثل نام‌های عددی یا پروفایل‌های بدون عکس دارند. این اکانت‌ها مثل یک اتاق پژواک عمل می‌کنند تا روایت‌های حکومتی را محبوب نشان دهند. ۷
هدف نهایی این جنگ دیجیتال خفه کردن صدای آزادی‌خواهی مردم ایران و ارائه تصویری وارونه به جهان است. آگاهی از اینکه هر صدایی در فضای مجازی لزوما یک کاربر واقعی نیست، برای درک حقیقت تحولات ایران ضروری است. ۸ Image
همه این فایلها رو گذاشتم توی کانال تلگرامی که برای همین موضوع ساختم.
با دوستانتون به اشتراک بگذارید این فایلها رو تا آگاهانه با این ترول ها برخورد کنند و بهشون ایمپرشن ندن.
t.me/irandarhalegoz…

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh

Keep Current with حسین حمیدیا

حسین حمیدیا Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @HHamidia

Jan 29
خب من این ویراست رو بررسی کردم و به این نتیجه رسیدم:
این بار قضیه خیلی جدی‌تر و فنی‌تر از قبل شده. در واقع این جزوه، آیین‌نامه اجرایی ۱۸۰ روز اول بعد از تغییر رژیمه. بیاید با هم ببینیم چه تغییرات مهمی کرده: (۱)
یه لندینگ هم طراحی کردم که توی توییت آخر می ذارمش که ببینید کلشو! Image
اول از همه، مدل حقوقی عوض شده. به جای اینکه یهو همه قوانین رو بریزن دور و هرج‌ومرج بشه، از مدل «برگزیت» الهام گرفتن. یعنی قوانین اداری معمولی فعلاً می‌مونن تا زندگی مردم لنگ نشه، ولی قوانین سمبلیک و ظالمانه مثل حجاب اجباری و اعدام، همون روز اول کنسل میشن. (۲) Image
یه تغییر باحال دیگه، استفاده از کلمات فارسی اصیل برای نهادهاست. دیگه خبری از مجلس و قوه قضاییه نیست؛ قراره بگیم «مهستان» و «دیوان گذار». کلاً دارن سعی می‌کنن هویت ملی رو جایگزین ساختارهای فعلی کنن. (۳) Image
Read 14 tweets
Jan 28
با توجه به احتمال حمله امریکا به ایران طی روزهای آینده، لازمه که تهیه کوله اضطراری رو دقیق یاد بگیریم. این رشته‌توییت توسط علی، یکی از متخصصین وطن‌دوست که نمی‌خواد هویتش فاش بشه تهیه شده تا بدونیم توی شرایط بقا چطور باید از خودمان و عزیزانمون مراقبت کنیم. (۱) Image
اولین قدم انتخاب کوله است؛ چیزی رو بردارید که جیب زیاد داشته باشه و بتونید حداقل یک روز کامل روی دوش بکشیدش. اگه گروهی هستید، ۷۰ درصدِ یکی از کوله‌ها رو فقط بذارید برای لوازم درمانی و بقیه بار (غذا و لباس) رو بین بقیه تقسیم کنید. (۲) Image
هر نفر باید توی کوله شخصی خودش این وسایل امدادی انفرادی رو داشته باشه: ۳ عدد رول بانداژ ۵ سانتی، ۳ عدد رول بانداژ ۱۰ سانتی، ۴ عدد پانسمان ضدآب ۱۰ در ۱۰، یک رول باند کشی، یک عدد کش گارو (تورنیکت)، یک عدد پودر انعقاد خون، قیچی، پنس و دستکش. (۳) Image
Image
Image
Image
Read 12 tweets
Jan 21
این گزارش رو اگر ندیدید، حتما امشب وقت بذارید و بخونید.
راجع به عمق جنایتی که توی رشت اتفاق افتاده صحت سنجی کرده و با شواهد و مدارک حرف زده. من خلاصه چیزی که گفته رو با هوش مصنوعی پیاده کردم. لینکشو توی توییت بعدی می ذارم. Image
یه لینک درست کردم که ته و توی فاجعه بازار رشت رو توش درآوردم. برای جمع‌آوری این اطلاعات از سه منبع معتبرگزارش تحلیلی فکت‌نامه و رشته‌توییت‌های تخصصی کریس اوزیک و کریستین تریبرت استفاده کردم.
بریم ببینیم ۱۸ دی ۱۴۰۴ واقعاً چه بلایی توی رشت سر معترضا اومد.
gemini.google.com/share/94d48fa2…
داستان از شب ۱۸ دی شروع شد؛ زمانی که اینترنت کلاً قطع بود و رشت تو سکوت خبری فرو رفته بود. بازار رشت که قلب تپنده شهره، اون شب تبدیل شد به یه تله مرگ. گزارش‌ها می‌گن نیروهای امنیتی معترضا رو عمداً به سمت دالان‌های تنگ و قدیمی بازار هدایت کردن. Image
Image
Image
Image
Read 10 tweets
May 21, 2023
سر فروش ماشینم یه چیز خیلی جالب رو فهمیدم.
گویا یه مدل پیش فروش ثبت نامی اخیرا دادن که ۱۰۰ تومن بلوکه می کنی و بعد قراره سوم خرداد بری برای انتخاب ماشین و بعدش هم بهت میگن که مثلن شش ماه سه ماه دو سال دیگه ماشینو بهت میدن و جالبه بدونید که همین، موجب شده ملت تمام پولشونو
۱
نقد کنند و ببرن بدن برای خرید ماشین. جوری که علیرغم بالارفتن قیمت انس جهانی طلا،‌قیمت طلا توی ایران کشیده پایین و تقریبا میشه گفت پول آزادی توی کشور وجود نداره. از طرفی قیمت دلار هم دچار افت شده. چون تعداد زیادی دلاراشونو نقد کردن برای این قضیه!
خب، قیمت ماشین دست دو هم افتاده
۲
حرف اصلیم اینه!
ماها هنوز امید داریم ج.ا سه ماه شش ماه یه سال دو سال دیگه دووم بیاره و ماشین ثبت نامی مونو بهمون بده!
چطور توقع دارید با این حجم از انتظار، مثلن چند وقت دیگه ج.ا سقوط کنه؟
مطمئن باشید کسایی که رفتن ثبت نام کردن جلوی سقوط ج.ا رو میگیرن تا ماشینشونو تحویل بده!
۳
Read 4 tweets
Jul 15, 2020
حالا همه مان باورمان شده که این جمهوری، آن جمهوری نبود که به ما وعده دادند.
حداقل پدرم بنده خدا، دیگر به یقین رسیده.
برداشته برایمان اسکرین شاتی از دو کلام حرف علامه جعفری گذاشته که من بعید می‌دانم خودش معنیش را نداند.
خب، پدرم و خانواده ام، همه‌شان انقلابی هستند.
۱
من هیچ وقت این ۳۸ سال یادم نمی‌اید که پدرم بد نظام را گفته باشد. همیشه توی همین جبهه‌ای بوده که حضرات می‌گویند.
حتا وقتی که از رفقای قدیمیش که جذب گروهک‌ها شدند می‌‌گفت، حق را به آن‌ها نمی‌داد. می‌داد به نظام.
از دولت‌ها بد گفته کم و بیش. اما اصل نظام و ولایت فقیه را نه.
۲
سرباز واقعی وطنش بوده. کاسبی که وقتی برادرهایش توی جبهه بوده‌اند کار کرده تا چرخ مملکت بچرخد.
دزدی نکرده و حق کسی را هم به اختیار نخورده.
اما این دو سه بار که دیدمش، ادم دیگری شده.
من هم فرق کرده‌ام. من مطمئن‌تر شده‌ام. اما او، هرروز مشکوک‌تر شده.
مثل آدمی که چیزی گم کرده.
۳
Read 8 tweets
Oct 7, 2019
من دو تابستان رفتم ملا. فضا تقریبا همین جور بود.
نمی دانم چرا تابستان و بهار بود و بقیه سال نبود. ما معمولا توی یکی از اتاق های خانه ملا می نشستیم. این طور بود که در خانه به یک راهرو باز می شد. سمت چپت، ملا میزی گذاشته بود و زنگهای تفریح همانجا شکلات و لواشک و ... می فروخت.
1
بعد وارد هال می شدی و سمت راستت، اتاقی بود که همه مان آنجا می نشستیم و عم جزء می خواندیم.
عم یتسائلون. عن النباء العظیم. الذین فیه مختلفون. کلا سیعلمون. ثم کلا سیعلمون.
اینها را که می نویسم از حفظ است. حک شده روی نوارهای مغناطیسی ذهنم و هیچ وقت پاک نمی شود.
2
دختر و پسر قاطی هم می نشستیم و هیچ کس هم نبود که بگوید اینها آب توی دلشان تکان می خورد.هنوز تصویر صورت بعضی از هم دوره ای هایم جلوی چشمانم است.
ملا می آمد و اول صبح برایت یک خطی میخواند و تو باید تکرار می کردی.آنقدر که ملا بگوید درست خوانده ای.هرکداممان یک قرآن عم جزء هم داشتیم
3
Read 23 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!

This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Don't want to be a Premium member but still want to support us?

Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal

Or Donate anonymously using crypto!

Ethereum

0xfe58350B80634f60Fa6Dc149a72b4DFbc17D341E copy

Bitcoin

3ATGMxNzCUFzxpMCHL5sWSt4DVtS8UqXpi copy

Thank you for your support!

Follow Us!

:(