Or-ly Barlev 🎗 אור-לי ברלב Profile picture
Apr 29 52 tweets 35 min read Read on X
בוקר אור מביהמ"ש המחוזי בת"א, זהו היום ה-82 הנאשם נתניהו במשפטו, היום ה-46 לחקירה הנגדית, היום ה-29 לחקירה הנגדית בתיק 4000 - ימים לא מלאים כמובן.
אמש נתניהו ביקש לחתוך בחצי את עדות היום, ולהתחיל אותה בצהריים. ביהמ"ש דחה הפעם את הבקשה. העדות אמורה להתחיל ב-09:30, אבל לכולנו ברור שנתניהו עומל ברגעים אלה על השטיק והטריק הבא כדי למסמס את יום העדות. נזכיר שנתניהו מנסה למרוח זמן כדי להשאיר את "בקשת החנינה" הבלתי חוקית שלו באוויר רלוונטית, שבה הוא מעז לטעון בחוצפתו שאין לו זמן להעיד כראש ממשלה, וזה אחרי ששיקר לבג"ץ שהוא יכול גם להעיד וגם להיות ראש ממשלה. שורה תחתונה, העדות אמורה להתחיל ב- 09:30 והשעה 9:23 ובינתיים אף אחד מהסניגורים עדיין לא באולם. עדכונים שוטפים כאן 👇🏼Image
השעה 9:32
נתניהו לא באולם והדיון טרם החל
תודה לידידי @aviadglickman שצילם
9:38
עו"ד עמית חדד הגיע
מסתודד עם עו"ד ז'ק חן Image
Image
Image
9:49 השופטים נכנסו
הנאשם עוד לא
9:50 הנאשם נכנס אחרי השופטים
שופטת פותחת את הדיון: בוקר טוב לכולם
נתניהו קם: אני ביקשתי, בקשתי לא התקבלה, לעשות הפסקה ב- 12, ב 10:30 צריך ללכת לקריה לעשות שיחה מסוימת לא יכול לדעת כמה זמן זה ייקח...
שופטת: בסדר
בר-עם: גברת תירוש גברתי תסיים היום עם 4000?
תירוש: לא היום, כן בשבוע הבא
בר-עם: שני הבא?
תירוש: אשתדל בשני הבא, יכול להיות שלישי, אולי אמצע היום, מעוניינת לסיים לא פחות מאדוני
תירוש: אצל חפץ נמצא פתק שכתב בכתב ידו... אגיד לך למה מציגה לך את זה

"שוק סיטונאי טלפונייה נייחת"

תירוש: יש כל מיני הסברים... מפנה אותך, בצד השני של הפתק כתוב 40% אחוז הנחה בממוצע, זה מה שסוכם עם מומו. הפתק הוצג לחפץ אמר שזה כתב ידו, הוא סיפר, פרפרזה על הגרסה, אם תהיה מחלוקת אצטט - הוא העיד, מר אלוביץ' חולק על מה שהוא אמר, חפץ העיד שהוא כתב את הדברים מפיו של מר אלוביץ', מר אלוביץ' ביקש ממנו לפנות אליך אדוני, ולבקד שיבוצע מה שסוכם עם מומו. חפץ הסביר שלא רצה לעשות, אלוביץת' הסביר, לכן רשם כל מה שאלוביץ' הסביר וזה מה שהתבקש לעשות. מר חפץ אמר שלא הלך אליך עם זה. אין טענה. אמר שלא הלך, לא יודע, הלך לפילבר הבין שלא רלוונטי, ובזה סיים את חלקו. הטענה לא שהלך אליך עם זה. אנחנו טוענים, אני מציעה לך, שהעובדה שמר אלוביץ' מבקש להעביר לך מסר, לשיטתנו על פי עדותו של חפץ, אלוביץ', חולק - דבר נוסף, פילבר כשראה את הפתק, אמר שזה סיכןם של פגישת התאנים סוכות אצל אלובית' בבית. אני מציעה לך שהעובדה שאלובביץ' מבקש להעיבר לך מסר, לבקש ממך לדאוג לבצע מה שסוכם עם מומו, מלמד בהחלט שפנה אליך בעבר, שנושא אקרוגלציה דובר בעבר לא נןופל עליך, זו הטענה
נתניהו: אין בסיס לטענה לא פנה אליי מעולם לא מבין למה צריך לפנות דרך מישהו יש קשר ישיר, עצם העובדה שאת מעלךה תזה זו מראה ... זה שום דבר, דברים שאני בכלל לא מודעף לא מודע לקשר אם היה ומה היה אלובית' חפץץ, ופילבר, פגישת התאנים בהכנה פילבר הודה שלא היה, אין לי שום קשר, נביגוד גמור לתזה
תירוש: הוא מבקש אאווט אוף זה בלו
נתניהו: אל תעשי פריימינג, אני עושה דברים מאוד דמדויקים, את טובעת משנה דברים שאמרתי, הייתי מדויק, לא היה לי מושג דיבורים לא יודע שום דבר, והם גם מודעים שלא עסקו
חן: סליחה, אני חייב לצאת עו"ד פירר תמשיך
תירוש: רוה"מ להציג סמס שאול אלוביץ' לבנו אור אלוביץ', דירקטור בבזק...

-הגענו למב לא מדהים
שאול: לא מבין את מומו והבוס שלו זה יהיה מאוחר מדי
...
-חייבים להצטייר פשרניםם אסור לנו לךהראות סרבנים, לדעתי אנחנו על הקצה, הם מסוגלעים מכל הכיוונים

חדד
תירוש: לא יודעת אם נפגשו לא הנקודה... אומרת השיח של שאול עם בנו, מלמד לשיטתנו על קיומו של שיח בינך לבין אלוביץ', בענייני רגולציה, שואלת אותך לנכוח הדבר, שאול אומר - הבוס שלו שיקבל בראש - שואלת אם אדוני משנה את תשובתו ששאול לא מדבר איתו על רגולציה
חדד...
שופטת: שיענה כן או לא
חדד...
בר-עם: אפשר להציג לו עשרות נתונים שיענה...
בר-עם: אולי אדוני ישמור את לשאלה הבאה
שופטת: השאלה היא אם אתה משנה
חדד: כשהציגו לפילבר... אמרו תציגו לשאול...
תירוש:...
תירוש: שואלת אם נוכח הדבר משנה את תשובתך
נתניהו: אני לא משנה את דעתי עמדתי ותשובתו, לא מכיר מסמך הזה, המסמך היחידג שמכיר בהכנה שאול ובנו האזנה בלתי חוקית במקום בלתי חוקי אב ובנו הבן אומר תן להם משהו והוא אומר בני אין לי מה לתת, קורע את הלב, הפשיטו אותם ערום ועריה, אני לא מכירה ולא דיברתי, לא משנה את תשובתי בננו מטר.
חדד...
תירוש: אציע לך שלא תתייחס לחומרים מתוך עדות סברה, אי אפשר להתייחס, זו חוות הדעת שלך
חדד: ייעוץ הלקוח אני אתן
תירוש: אם לא, אצטרך לשאול על זה
שופטת: רגע, הוא עונה את מה שהוא עונה ולא צריך לשאול זה מה שחושב
חדד: גם את השאלה המקורית לא היה צריך לשאול טקסט שהוא לא צד שלו
תירוש: אז אפשר לתת לנאשם לנאום שעות על דברים שלדעתו נעשו לא חוקיים...
שופטת:
תירוש: גברתי צודקת ונתקדם
תירוש: אציג סמס ואשאל לגבי זה... אוותר על הסמס, אני אומרת לך שבזמן אמת מר פילבר מכתתב עם עוזרת אישית שלו, מרץ 2017, כשהשימוע של הטלפוניה יוצא לדרך, אחרי התקופה הרלוונטית, כל התקופה, לא יוצא לדרך, במרץ 2017, יוצא השימוע יש התכתבות בין פילבר לעוזרת שכל יום שלא היה טלפוניה הרוויחו מזה בזק, שואלת אם אדוני ידע שבזק מרוויחים שנים מהעובדה שאין טלפוניה סיטונאית, אדוני יודע?
-לא
-אדוני ויודע שיש הערכה של משרד התקשורת שהם מרוויחים מיליארד שקל בשנה?
- לא היה לי מושג

חדד...
תירוש: ישיבה של ועדת הכלכלה בכנסת, עוסקת בתלונות של חברי כנסת, נציגים בעלי תקשורת... פניות שאין טלפוניה, שלא מיושמת, מרץ 2016, אדוני לא נוכח שם, מר פילבר, במענה לטענות על רווחיות עודפת, פילבר אומר את הדברים הבאים רוצה לשאול אם אדוני ידע - מר פילבר אומר ככה, מר פילבר מסביר שורצה לפתח תשתיות, למטה אומר, באו עם הארנקים... הרוויחות העודפת הזו נולדה שלא נתבלבל, מרשלנות של רגולטור, שיצר מחירים מפוקחים על טלפוניה לא נתן להרודי, קבע לה את המחיר ב- 10 השנים האחרונים וכך נצברה... אני במדיניות שונה והיא על דעת רה"מ בעניין הזה, רוצה שהכסף לא יחולק כמתנות לאזרחים, ובועוד שנתיים יתקעו בדד אנד בלי השקעה בתשתיות, רוצה שיושקע בתשתיות....

תירוש: אומרת לך מר נתניהו, מר פילבר שהוא מודע לכך שיש רווחיות עודפת לבזק, כתוצאה מהטלפוניה שיש טענה שהרווחיות צריכה להתחלק בשוק סיטונאי אבל הוא על דעתך, מחליטים לא לתת שנתיים לאזרחים להתחלק בזה, ... כי יש לכם חזון... שואלת את אדוני
נתניהו: תחזרי בבקשה
תירוש: אדוני רוצה הארד קופי?
נתניהו: לא לא

גולל
נתניהו: כשהוא מדבר על מדיניות שהיא על דעתי, לא מכיחר אתכל הדבר הזה, דעתי מ 2010 שצריך לפתח תשתיות, דעתי מדינה מפגרת... זה על דעתי מעבר לזה לא נכנסתי, לזה, לא דבר איתי על זה, אומר בצורה ברורה, התשתיות באו]ן כללי במשך שנים כולם יודעים את זה, את זה בעניין הזה ספציפית לא התעסקתי, איך מחלקים ומה מחלקים, תשתיות חובת פיתוח...
תירוש: אדוני אומר שלא ידע רוויחות של בזק
נתניהו: לא עסקתי בזה
תירוש:שאלתי ידעת
נתניהו: לא ידעתי, לא עסקתי....
תירוש: אז כשאדוני אומר בזק שחט את... פרת מזומנים, הנה מראה לך שפילבר ידע רווחיוץ, כשאדוני אמר לא על סמך ידיעה, אז מה שאדוני אומר בדיעבד, קריאה
נתניהו: בהכנות ראיתי אבדן ערך ביישום רפורמות שאישרתי, הגיעו למבצ קשה, בתווך , בזמן אמתיי מה שידעתי מתווה.. נתתי לקדם, נתתי לפילבר ליישם, לא נתתיף, אמרתי לפילבר, זה הכיוון, ... ראיתי בהכנות, בזק איבדה חלק עצום... יותר גדול משמעותית ממה שאתה מראה

(סתירה בין הדברים של נתניהו למציאות, בזק הרוויחה...)
תירוש: יש התייחסות להדדיות פאסיביות הפרדה מבנית... קיצרתי לשאלה אחת
חדד קם ומפריע
שופטים מבקשים שיישב
תירוש: יש ראיות רבות, נפרט בסיכומים, לגבי התנהלות פילבר בכל אותם תחומים, התכוונתי להציג, אבל שמעתי את בית המשפט אתמול, שאמר את דברו שאני צריכה לסכם לך את הדבירם בפעם אחת לשאול ולקבל תשובה, אני רוצה להציג את התזה, אנחנו נציג בסיכומים את כל התנהלותו של פילבר, אסכם לך את התזה של התביעה לשאלה אחת, עמדת התביעה, תזת התביעה. בארבעת הנושאים טלפוניה, הדדיות פאסיביות וביטול הפרדה מבנית - לשיטתנו, פילבר מתנהל באופן שמיטיב עם בזק, שמתיישב עם האינטרסים של בזק, בין אם עיכובים של רפורמות שונות, בין ניסיון אינסופי להגיע איתם להסכמות ולא לכפות, בין אם העברת מסמכים פנימיים ללא ידיעת גורמים, מציעה, שההתנהלות שלו, נעשית על רקע, נובעת גם - הבקשה שלך ממנו הליטיב עם אלובית' למתן הורדת מחירים על רקע הבנה שלו שבזק במצב נפשי צריך להגיע להסכמות בשל אותה הנחיה. האם אדוני משנה את תשובתו ביחס לפגישת ההנחיה שהייתה?

חדד מתנגד ואומר לנתניהו לצאת
בר-עם: אם נתניהו היה אומר לא והיינו מתקדמים, מה היה קורה?
חדד: רציתי לדבר... לתביעה יש אפס ראיות, ואז באה התביעה, אם לא היתה אומרת כלום, הייתי אומר תשאל, תתקדם, קשקוש מקושקש, אבל באה ואמרה את הדברים, אני התביעה בעקבות מה שאתם אמרתם אני לא מציגה, ורושמת פטור עתידי
שופטת: אבל מה הטעם להציג
חדד: גברתי
שופטת: אם הייתה מציגה היית אומר מה רלוונטי
בר-עם: ביהמ"ש לא הנחה לחדול מלשאול בכיוון, סוג השאלות
חדד: לא סוג השאלות אין טעם בשאלות אין חומר כזה, הגדים שגויים, אין כי לא קיים, שר אחר, הנגבי, כי אין קשר עם רה"מ
שופםטת: עו"ד חדד השאל הסוף
חדד: אי אפשר שקוטעים אותי
שופטת: אפשר עובדה
שופטת: בסוף השאלה...
חדד: הייתה אמירה
שופטת: אמריה נציג בסיכומים
חדד...
שופטת: התביעה יכולה לנהל עניינה אם מספיק להציג בסיכומים, אם רוצה להעלות עכשיו, השאלה בסוף אם הוא משנה את עמדתו זה הכל
חדד: בימ"ש אמר שבדברים מסוימים לא קמנו לא אמרנו
בר-עם: ...
חדד: אני רוצה לבוא, חושב שרלוונטמ להתנגדות, היית יכול לשאול את השאלה, לפני כן הקדימה
בר-עם: נאמר מפורשת שלא היתה הנחיה
שופטת: כולכם מקבלים הערות קלצר, כולכם אומרים תראו כמה עמודים מדלגים
חדד: זה שאומרים הראיות... אני אומר צמצג שווא אין ראיות אין מה להציג במקום להגיד אין מה להגיד באים משתמשים בתירוץ, ךלגבי התזה, אנחנו חושבים דברים הפוכים. הצגנו, אין ראיות אובייקטיביות יש שר אחר
שופטת: אנחנו לא בסיכומים, המדינה חושבת, אדוני שאין אז כשנגיע לסיכומים, המדינה, לא יכול להיות שכל כך אטומה למציאות
תירוש: שמה כוכבית על האמירה, פרשנות פסיכולוגית לא כאן גם ייחוס שקרים... יש לנו ראיות להתנהלות, החלטה שלנו... תמיד אחריות שלנו, מה שנצטרך להוכיח בסיכומים, קשובהים לבימ"ש אבל אחריות שלנו

נתניהו נכנס

שופטת: אם אתה זוכר השאלה בסוף אם אתה משנה את עמדתך
נתניהו: לא חוזר במאום מהעבודה שלא היתה שיחה, מה שהיה אמרתי אל תעלה מחירים שמור על המחריים זה מה שהעיד בניירות ערך עד שעשו לו מה שעשו. דבר שני אתה הלעת ארבעה דברים טלפוניה הדדיות פאסיביות הפרדה מבנית, הוא לא עסק לא פנה אליי, אני לא עסקתי, בהכנה ראיתי, חושב שכולם,
שופטת: הכנה לעדות?
נתניהו: לעדות לא עסקתי בהכנה כי הנושאים, השר צחי הנגבי, האם פניתם לצחי הנגבי, האם ... הנושאים לא באו אליי לא עסקתי, תזה מופרכת גם שיחת הנחייה שקרית לחלוטין דברים מי שעסק, חקרתם את הנגבי? שאלתם? מותר לי לשאול בחזרה

תירוש: אדוני יודע שטלפוניה פאסיביות הדדיות עוכבו בתקופתו של השר....
נתניהו: ....
חדד קם
תירוש: רגע אני שואלת
חדד
תירוש: מר נתניהו אני שואלת שאלות, טלפוניה דברנו אתמול, אומרת לאדוני הדבר היחיד שהתרחש בתקופת הנגבי היה הפרדה מבנית, נעשה על רקע הבקשה שלך וההנחיה שלך, אומרת לך שאתה בטח יודע, עברת על ההכנה, גם ההדדיות ופאסיביות היו אמורים להכנס אוגוסט 2015 תקופתך כשר ופילבר עיכב, האם אודני יודע?
נתניהו: גברתי לא עסקתי בזה לא כשר תקשורת לא דברתי עם פילבר על אף אחד מהדברים לא דברתי עם פילבר שום דבר מילה אחת לא, מה עשה אין לי מושג... אמרתי לו דבר אחד, זה הכל כל הבלוף שלכם שניסיתם לייצר שיחת הנחייה, שיהיה לכםן משהו!! משהו!!! כי לא היתה מציאות שדיברתי הייתם צריכים לייצר לסחוט אותו! להרוס לו את החיים! לקחת את הרגולה הכי מתקדמת בעולם, המעגלים הכי קרובים אליי שערוריה שאי אפשר להאמין בדמוק'רטיהנ, ולא היה לכם כלום! הייתים צריכים לפברק, ושם יצרתם איזה מונסטר שלא קיים כשהעיד לפני שעשיתם לו דברים נוראיים, אמר את האמת והיתה פשוטה: אמרתי לו בסהכ שני דברים, שמור על התרחות על תעלה מחריים בדיוק מילה במילה כמה פעמים רשות ניירות ערך לפני שבדיתם מפלצת, לא דברתי לטפוניה, אל דבר איתי הנדדיות ופאסיביות וביטול הפרדה מבנית אף לא מילה!!! אף לא מילה!!!

(פרשנות: משתולל. לחוץ. מנסה להרחיק מעצמו כל רגולציה. לחוץ משאלות התובעת שמעמתות אותו עם הנתונים).
נתניהו ביקש לצאת לשיחה טלפונית בקרייה
אמר שבעוד רבע שעה יודיע כמה זמן זה ייקח
בהמשך לבקשה שלו בתחילת היום שאושרה על ידי השופטים
ריכוז שרשור עד כה
@ThreadReaderApp
Unroll
משפט נתניהו: לו"ז תחילת היום

השעה 9:34
נתניהו לא באולם והדיון לא החל

9:38
עו"ד עמית חדד הגיע
מסתודד עם עו"ד ז'ק חן

9:49 שופטים נכנסים

9:50 הנאשם נכנס אחרי השופטים
שופטת פותחת את הדיון: בוקר טוב לכולם
נתניהו קם: אני ביקשתי, בקשתי לא התקבלה, לעשות הפסקה ב- 12, ב 10:30 צריך ללכת לקריה לעשות שיחה מסוימת לא יכול לדעת כמה זמן זה ייקח...
שופטת: בסדר

9:51
השופט בר-עם לתובעת עו"ד יהודית תירוש: גברת תירוש גברתי תסיים היום עם 4000?
תירוש: לא היום, כן בשבוע הבא
בר-עם: שני הבא?
תירוש: אשתדל בשני הבא, יכול להיות שלישי, אולי אמצע היום, מעוניינת לסיים לא פחות מאדוני

עדות... (ראו תימלול מלא)

10:31
נתניהו ביקש לצאת לשיחה טלפונית בקריה
אמר שבעוד רבע שעה יודיע כמה זמן זה ייקח
בהמשך לבקשה שלו בתחילת היום שאושרה על ידי השופטים

עדכון 11:00
המשפט עדיין בהפסקה, הנאשם לא כאן, גם לא הגיעו עדכונים כמה זמן זה ייקח
מעדכנים אותנו: הדיון יחזור ב-12:00
מסתבר שהשופטת הודיעה: "לא לפני 12:00".
השעה 12:00 והסניגורים אפילו לא כאן
משפט/קרקס נתניהו: לאחר שנתניהו יצא ל"שיחה" בקריה בשעה 10:30, ולאחר שהודיעו שהדיון יתחדש "לא לפני 12:00", כעת מודיעים באבטחה שנתניהו יחזור "לא לפני 13:00". כאמור, קרקס.
ריכוז שרשור עד כה
@ThreadReaderApp
Unroll
12:49
נתניהו בדרך חזרה לאולם לפי להקת המעודדות שהגיעה Image
לאחר הפסקה של שלוש וחצי שעות המשפט מתחדש.
דיווחים בתקשורת שנתניהו היה עסוק בדיונים בעניין משט לעזה.
לפי הדיווחים המשט צפוי להגיע בסוף השבוע. לא היום.
קרקס.
התובעת תירוש לנתניהו: אמרת לא ידעתי, רוצה להפנות אותך למענה שלך לגבי שיחת המעקב, בכתב האישום - סעיף 83... במענה של אדוני לכתב האישום סעיף 330 - נאמר כך:
"בהתייחס, יובהר שיחות שהתקיימו בין רה"מ לפילבר, שיחות ענייניות שבהן עדכן את רהN" בענייני משרד התקשורת... אדוני דיבר על חוסר ידיעה מוחלות, מציעה שאדוני עודכן בגדול שהרי הוא שר התקשורת
נתניהו: כפי שאמרתי לא התעניינתי בנושאים הללו, לא בפירוט לא באורך שיכול לזכור, אם היה כמו חתימת הקיום, לא יכול להגיד מה חתמתי, אם טפטף איזו אמירה... אולי נכנס באוזן אחת ויצא בשנייה בלי לעבור באמצע, ויש באמצע...
תירוש: העדת בחקירה ראשית... מדובר על הפרדה מבנית, אתה אמרת, חיים סבן התקשר אליך התלונן שמתייחסים אליו בצורה גסה... פילבר... אמר שצריך מתווה לטפל בהפרדה מבנית, אבל מתבצע בצורה לא תקנית, אלוביץ', לא לפי המתווה, כי אדון אלוביץ' לא קיים מחויבות... זאת אומרת סבן רצה למנוע ביטול הפרדה מבנית כי עוזר ליריב - מה אתה עושה? - נפגש איתו, היתה פגישה, פילבר, או זה יותר מאוחר... אתה אומר: אני מניתי את גרונר... כיוון שהיתה שאלה של אי ביצוע המתווה כמו שצריך פניתי לגרונר... אמרת לגרונר, לבטל ... אמרתי תבדוק... איש מקצוע... רציתי לדעת מה קורה, יש אמת בטענה של סבן? זו היתה הטענה- זה מה שאמרת. מר נתניהו כשאני שאלתי אותך לאורך החקירה הנגדית במספר מופעים, גם במענה למה ששאל עו"ד חדד, לגבי שיח רגולציה עם מר אלבויץ', איך יככול להיות שהוא לא מתלונן בפניך, התשובה הסיסטמטית היתה, שכל מי שמכיר אותך שאם מעלים נושאים שקשורים לעסק ספיפי, חוטף מיד סנוקרת בעיטה... אומרת לך - לא היה הגיוני אז, אמרתי לך בקשה לגיטימיץת, אמרת לא בעד ספ==פרוטקציות... אתה סיפרת כדי להראות שאתה לא מתהדר, שומעים... סבן לא מכיר לא לבוא אליך, ואדוני לא מעיף לא בסנוקרת ולא בעיטה, ומבקש גרונר לבדוק, לכן מציעה, שהטענה שלך, שלא שמעת שום דבר מאלוביץ', כי כולם יודעים שאסור לבוא אליך, היא טענה מופרכת מדברים שאתה בעצמך מספר.

נתניהו: קודם כל אלוביץ' לא פנה אליי. למה, תשאלו אותו, לא פנה, זו עובדה אין דבר שסותר. אני אמרת... דבר שלישי לא בא רק בטענה, גם בטענה אישית כלפי פילבר, לא נהג כראוי העלה טענה אני ראיתי רמז של פעולה לא ראויה מבחינה אתית ואני לא יכול לקבל אומרים לי שהמנכ"ל עושה, אני עושה דבר שסותר, אני לוקח את גורנר איש יסודי ישר מאוד מקצועי אני אומר תבדוק אם יש פה משהו לא ראוי, אני גם מביא את פילבר, שם על הפרצוף, תארו שהתזה של התבועת היתה נכונה, תארו שהייתי עושה עסקה הטבה אלוביץ', עכשיו לוקח את מנכ"ל משרדי שיש לו גם סמכויות ואת האיש החזק אצלי ואומר תבדוק עכשיו את האיש שאמור לעשות דבר לא רא5ויף, אתה צריך להיות מטורף, התזה מטורפת, איזה אדם שעשה במחשכים לוקח את האיש שלו שיבדוק... מבחינה מוסרית אולי מעבר, ואני עושה, ואגב הוא בודק, אתה שואלת, האם אנשים מעת לעת פנו אליי, אני אמרתי, הכוונה מגלים מהר מאוד... למשל ידידי, שלדון אדלסון פנה אליי... -פנה אליי לסדר מקום חנייה למטוס הפרטי שלו, ציפפית שדה התעופה, גלגלתי מכל המדרגות... אז כן מעת לעת פונים ומקבלים את התשובה, פנה ... אלפי אנשים... תמצאי אחד שכן פנה... ואני עשיתי דבר בלתי אפשרי שסותר במאה 80 מעלות, אין אדם שעשה, שלוקח את האיש הכי מוכשר כדי שיחקור ויראה משהו
תירוש: זה היה בספטמבר 2015
חדד: להעיר הערות?
שופטת
תיחרוש: מתקדמת
חדד: תודה על השאלה שמראה תיק ריק מתכון
נתניהו: לא רק ריק מתוכן...
תירוש: רוצה להציג חלופת מיילים בין מר אלוביץ' לרובינשטיין, נראה ואשאל שאלה.
תירוש: מר אלוביץת' שולח כתבה - נתניהו יחנוך מיזם סיבים...
תירוש: המיילים של מר רובינשטיין לא סרוקים בנט
שופטת: לא מופיע כמוצג שלא נסרק
תירוש: הוצגו וסומנו... לא נסרקו

תירוש: מר אלוביץ' מעביר לרובינשטיין... נתניהו יחנוך מיזם סיבים אופטימיים כתבה על זה שצפויה להיות... שבספטמבר טקס השקה... אתה צפוי להיות שם, גם שר התקשורת דאז ארדן, אתה גם דיברת על מיזם הסיבים שעודדת בתקוהפ ההיא, זו היתה חברה מתחרה לבזק בעניין הסיבים, הוא מעביר למר רובינשטיים שאתה אמור לחנוך
נתניהו: מי מעביר למי
תירוש: אלובית' לרובינשטיין, נראה מה רובינשטיים עונה: אז מה יצא מכל השיחות והמפגש? עונה אלוביץ': לא יודע עולם כמנהגו נוהג, הייתי שמח אם היה מוותר ולא מגיע לטקס, אומרת לך: היה לכם מפגש חודש קודם, יולי 2013 - חודש לפני המייל, אומרת לך, הנה עוד אדם שמקורב אליך, מקורב למר שאול אלוביץ', חבר של שניכם, הוא גם לא מכיר שיטה של סנוקרת ובעיטה, כך עולה ממה שאני טוענת, כי הוא חושב לפי פרשנות התביעה, שבשיחות ובמפגש היה אמור לעלות משהו שקשור למיזם הסיבים, ואז הוא שואל מה יצא, ואלוביץ' לא עונה, אני ונתניהו מדברים רק על יפן - אני אומרת לך שזו ראהי נסיבתית כלפיך
חדד: זה הערה לביהמ"ש הייתי מתבייש להגיד, מתחת לשפם
תירוש: אתה תדבר מתחת לשפם...
תירוש לנתניהו: אני אומרת לך, האם הדברים הלאה משנים את גרסתך, אולי ביוזמתו, שיח, פניות שלו בענייני העסקים שלו
חדד: רוצה להתנגד
שופטת: השאלה אם משנה את גרסתו בלי פרשונוית
חדד: מרעילים את האוויר
שופטת: הוא לא נדרש לענות מה חשב רובינשטיין
חדד: סירפתי לכם, חתול אימץ את הבן שלי, הבן שלי שם עליו את המעיל יום חורף... הצעתי כאן ניתוח לכריתת זנב...
שופטת: עוד" חדד, עו"ד חדד, הראו לו שואלים אם משנים את גרסתו, יכול להגיד כן או לא
חדד: אני רוצה להתנגד
שופטת: מה עילת ההתנגדות, כשהשאלה אם משנה את גרסתו
חדד: אפשר להציג
שופטת: אז יגיד שלא או כן...
חדד: זה אפילו לא ספת פסיכולוג, על המייל, לא הוצג לו אין אף אחד שהעיד לא יוצאים מה יצא מהשיחות האם מפגש איתו לא יודעים עו"ד אמרה לכאורה... לא כתוב שעלה בשיחות, לא יודעים על המ מדובר... נייר 2013, אנחנו 2016 לא הציגו ל... לא עשו כלום ואז באים מנסים לומר לרה"מ... האם העובדה שאלוביץ' אומר ... האם הייתי שמח שיוותר, בגלל שאלוביץ'... הרי היינו צריכים לראות, אם היה משהו בתזה של התביעה... זה מה שצריכים לראות בתזה המופרכצ של התביעה, אנחנו במשפט םלילי אם הייתי ניגש למשפט אזארחי... בית המשפט היה שולח אחר כבוד, משפט פלילי "יש ראיה נסיבתית" צריך לבסס את הטענה , יש נייר העד אומר לא מכיר, עו"ד חדד תתקדם, אז עכשיו רוצים שיח...
שופטת: זוכר את השאלה? האם משנה את התשובה
חדד: ...
בר-עם: אני רוצה להבין, אני מבין שאפשר להראות לעד מסמכים גרסה התייחסות, מה עושה את ההבדל בין מסמך כזה לעשרות, צריך זיקה ישירה, אני מתקשה לראות לא פוסל תזה, תירוש: אפשר להראות ראיות לא קבילות, אנחנו בחקירה נגדית, אפשר להראות בחקירה נגדית, ראיות גם מסדר שני, הנאשם הוא זה שהעיד על עצמו שמכירים ככה, כולם כמירים ככזה שלא מדבר על עניינים כאלה, עסקים כאלה... ראינו ארי הרו... יש עוד מישהו רובינשטיין, רואים מהמייל למעלה שמדבר על נתניהו, מותר לנו להציג, הנאשם יודע להגיד כן אומר לא
בר0עם: מסמך שלא צד למסמך, לא ברור שעולה זיקה אליו
תירוש: בחקירה נגדית, מטרתה להוציא את הנאשם גם מאזור הנוחות שלו
חן: גם בשאלה גם בתשובה לביהמ"ש ההנחה הבסיסית היא שמדברים על נתניהו, לא מראים לכם למעלה, ארדן
תירוש: אמרתי למעלה ארדן
שופטת: אמרה הרגע שלמעלה ארדן
חן: לא במסך, אני מגיב לאט... צריך לראות את התחביר, ההנחה היסודית שמדובר בנתניהו היא מופרכת כי יכול להיות תיאורטית על פי מחשבות שמדובר בנתניהו ויכול להיות... בגלעד ארדן איך היינו פותרים, אם היתה חקירה ואם היו שואלים את המעורבים ואת מר נתניהו ומר אלובית' ורובינשטיין... על מי מדובר לא עשו כלום, אנחנו נמצאים... כשבתווך יש מדרגה 2018-2019 ועכשיו באים בתזה כמניחים את מה שהתביעה רוצה להניח בלי שחקרה בלי שביררה, פרשנות אפשרית אחת מתוך 2, אנחנו ההגנה מה שאסור לנו מותר להם.... הם לא מדברים עליו ולא מפגש איתו לכן כל השרלה בטעות יסודה, כדי לבסס את הזיקה לפחות היו שואלים בחקירה... בשנת 2026 נתלים - זה אפילו לא קש אלה דברי גבבה, כדי לבוא ולייצר זיקה שיחזור בו מהגרסה שלו על אירועים ב 2013, לכן חושב שפה מגיע המקום, מה הערך המוסף של זה, כי אני חושב שהערך המוסף של עדים במשטרה, שמקלפים כמו בצל, שמה מיציתם, עד מתחיל בבוקר ומסיים בערב, על דברים שהיה מעורב, משקרים במצח נחושה ואמות הסיפים לא רועדות, שמה, מה הערך המוסף מיצינו נגמר, פה על אירוע לפני 13 שנה... מה הערך המוסף, אני כופר שמדובר על מר נתניהו עכשיו שתוכיח ההפך
שופטת: אפשר להכניס אותו
פרשנות: שוב התנגדויות אינסוף ונאומים ארוכים

הלכו לקרוא לנתניהו חזרה לאולם

נתניהו נכנס

שופטת: מר נתניהו, יש מחלוקת על המסמך, השאלה הנשאלת של התביעה - אם אתה משנה את גרסתך

נתניהו: לא משנה את גרסתי מודה לתובעת שהיא מעלה כי רואים שאנט הולך
תירוש: אתה לא הולך אתה אמור ללכת
חדד קם: מאיפה את יודעץת? תביאי ראיה!
תירוש: מותר לי להטיח
חן:.... שידור ישיר...

נתניהו: לא זכרתי, אבל מה שרואים בנושא, אני כראש ממשלה בא ומקדם, שנה אחרי ההסכם המושחת שאני אמור... אני מקדם פרויקט שהפוך לגמרי, לטובת המתחרה, הפוך! אני מארגן דבר, אני גם מוכן ללכת עם חברת החשמל, לא בדיוק החברים הכי טובים, אני רוצה סיבים אופטימיים, מסתכל מה אלובית' אומר, לא אומר ווי, הוא אומר עולם כמנהגו, זה שרובינשטיין חושב מפגש חברתי, לא משנה כלום, לא משנה ארנון מילצ'ן פרמתי מונופול שלו... תמשיכי עם שאלות כאלה... בדיוק הפוך
תירוש: סעיף 82 בכתב האישום

"לאחר שיחת מעקב התקשר נתננהו לפילבר ונזף בו בחריפות...." שיחת הנזיפה...

תירוש: אתה אמרת, הכחשת שהתקיימה אי פעם שיחה כזו נכון?
-נכון
תירוש: אמרת שקר מוחלט לא היה ולא נברא, נכון?
נתניהו: מהנהן

תירוש: אמרת הרן לבאות, לא מכיר את השם, לא יודע איך מאייתים אמרת לא ידעת עד החקירה, אמרת לא הייתי שוכח שם כזה, נכון?
נתניהו: יכולה להראות לי מה אמרת
חן: למה כל ההקדמות האלה
תירוש: בנחת לא הייתי כאן כל היוםפ אתה אמור להיות רגוע
חן:....

תירוש: דיברת הרבה על השם הז,ה נחזור לראות מה פילבר ספר על השיחה שלך, רוצה לחזור איתך... מפנה למשל בעדות שלו 24.5 עמוד... שורה.... ממשיך בעמוד הבא...
תירוש מקריאה מעדות פילבר - חזר מי זה הרן למה אתה לא מפטר אותו, מי זה הרן ולמה הוא שם... הטון של השיחה לא היה שגרתי...
תירוש: בשום שלב מר פילבר לא טוען שאמרת מי זה הרן לבאות, לא דבר שפילבר אומר, לכן אני מציעה לך, שכל השיח שלך גם בחקירה גם כאן בבית המשפט שאדוני לא זוכר את השם, ואם היה זוכר לא היה שוכח,ף בכלל לא רלוונטי זה לא מה שנארמ על ידי אדוני פילבר אמר הרן...
שופטת: לא הבנתי את השאלה
תירוש: אחד העוגנים שנתן שהוא לא זוכר את המילה לבאות זה משהו חדש לו, היא הנותנת לו שלא אמר. אני מסיבה את תשומת לבו של נתניהו, שמר פילבר לא דבר שנתניהו לא מכיר את המילה לבאות, הוא אמר מי זה הרן....
תירוש: אנחנו אחרי הםרינג'
בר-עם: הוא שאל מי הרן
שחם: לכאורה אין בין הדברים סתירהץץץ הכל לכאורה, שמר נתניהו לא הכיר את האיש ניתן להתקדם
תירוש: אז ניתן להתקדם, גם לפי פילבר לא הכרת את הרן, אין טענה של פילבר שהכרת, את מתהדר שלא ידעת מי זה הרן, לא צריך לדעת מי הבנאדם כדי להתקשר למר פילבר ולהגיד לו מי זה, מלכתחילה אתה לא יודע
שופטת: לא טענה לסיכומים?
תירוש: הכל טענה לסיכומים
שופטת: מה הוא אמור לענות על זה
תירוש
שופטת: אז מה השאלה אליו
תירוש: בסדר

תירוש: רוצה להציע אליך, גם שמות של אנשים שמכיר, אתה לא פעם לא זורר, גם שמות שנאמרים לכם
שחם: גברת תירוש, זמננו לא בלתי מוגבל
בר-עם: זה בשוליים שמות
תירוש: בסדר. אתקדם. זה נמצא בחקירות שלך, אתקדם.
תירוש: הסניגור שלך עו"ד בן צור חקר קו מול פילבר - מציע למר פילבר, אופציה נוספת, תסריט חלופי למה שפילבר סיפר. פילבר עשה את ההקשר... באותה עת לדבריו הרן לבאות היה בחזית מול בזק. הסניגור הציע אופציה נוספת, - שלא היתה שיחה כזו, אופציה חלופית: אתה דיברת עם פילבר על הרן אגב כתבה עיתונאית מידע משתלח בשניהם... הרן משתלח בך ובשר... בן צור מציע שהיתה שיחה....

תירוש מקריאה מהחקירה
חדד מעיר לתירוש: תדרוכים עיתונאיים...
תירוש: הפוסל במומו פוסל....
חדד מתקרבן
תירוש מבקשת מביהמ"ש לחזור לכך שיפסיקו הערות עורכי דין באמצע שאלה
...

נתניהו קורא את העדות של פילבר ואת חקירת עו"ד בן צור

תירוש מקריאה
ראש משולחן הסניגורים
תירוש: מבקשת לומר לרפוטוקול שחבריי מדברים קורובים לנאשם
בר-עם: עו"ד וולנרמן, באמת....

תירוש מקריאה - את הקו של בן צור - אולי שיחה סביב "הכפשות של הרן את נתניהו ואותך"

תירוש: רציתי להגיד שעו"ד בן צור הציג אופציה חלופית, שיחה, הקשר הדלפות, הרן, ואחרי זה מדבר איתו על כך, כך אני מבינה את הכתוב. שואלת את אדוני, האם, רוצה להבין - האם האוםציה שהסניגור שלך טען מול פילבר, קיימת ואפשרית, שהיתה שיחה רק לשיטתו בנושא אחר?

חדד מתנגד
נתניהו יוצא
חדד: שאלות ארוכות במיוחד... מתקשה להבין מה קורה בו, מצהיבים רק את הקטעים... עו"ד בן צור אומר... לא היתה שיחה... אפיול לשיטתך, אם היתה שיחה... לא אמר לך אלוביץ' נכון... גם לשיטתך... לא אמר קשור לבזק
שופטת: מה עילת ההתנגדות
חדד: ובאותו זמן כתבות בלי קשר
חדד: איך השערה של סניגור שרוצה להראות לנחקר שהגרסה שלו למעשה סברה איך זה יכול להוות בסיס לחקירה את רה"מ...

בר-עם: קומפוזיציה כזו שמעלה סניגור יכולה להעלות אפשרות כי סניגור העלה, לכן מבקשים לבחון שאולי דווקא הקומפוזיתיה אז נשאל, אני מנסה להבין את הכיוון אם היה מעלה גורם אחר
חדד: אומר הסניגור אין בכלל
שופטת: ואומר אולי היתה שיחה אבל אחרת
חדד: הייתה חקירה שלמה שאין שיחה... עם איכונים...
חן: רק משפט אחד, אולי יסייע... קומפוזיציה... נוספת... קפץ לי לעין שממרקרים קטע... זוכר שאלה שהציגה מצג הפוך, הצעתי... אנחנו לא בתפוס אותי צבוט אותי... קשיים אובייקטיבים בחלוף הזמן...
שופטת: טוב
תירוש: יש עוד שני מופעים
שופטת: נשמע את התשובה, יענה לשאלה גמרנו

נתניהו נכנס
תירוש: הצעתי לך שמר פילבר אמר בחקירה שמה שאמרת, מי זה הרן למה מפטר אותו... אמר בחקירות
שופטת: גברתי לא צריכה לחזור
תירוש: בחקירות קשר לבזק, הראיתי לך בן צור אמר לא היתה שיחה כזו הציע אופציה כזו, היתה קשורה למשהו אחר קשורה לשיח, שתפסתם את הרן כמי שמדליף כתבות מכפישות את פילבר ואת השר, שואלת אותך, מכוון שמי שהציע כאוםציה חלופית הוא בא כוחך האם שמע את האופציה ממך?
נתניהו: לא, לא שמעתי, לא היתה שום שיחת נזיפה, אתם בניתם את התיק על שיהח בארוחת ערב טלפתיה אח"כ מתברר שאני פועל עבור מתחרה והוא נדרש לתת שיחתה נחיה אחכ מתברר שתריך לבדות את התאריך שותלים לו את התודעה עוצרים חשמל ממזמינים שוטרים להרוס חיים, אחרי כל זה צריך לייצר משוה, אז הוא מייצר, אחד מהדברים אז ייצר אפיזוצדה שלא היתה לא זוכר שום שיחה לא דיברת עם הרן לא הרן לבאות שעכשיו יודע להגיד, בחקירה ידעתי על הרן, כל עניין השמות מגוחך, נדמה לי שבהכנה התברר שפילבר היתה יותר נוקשה מלבאות כי היה מוכן לתת כמה מיליארדים פיצוי סיבים....

חדד: שאלות האם אמרת לסניגור שלך - מציעי שתקפידי

תירוש: פה הסניגור אמר שלפי הגרסה... פילבר השיחה התקיימה.. אפריל מאי 2-16, פילבר חזר שלא זוכר מועד שיחה אמר בתוך בדיקת ניגוד העניינם יודעים דצמבר 2015 עד יוני 2016 , אמר במקום מסוים בין מרץ ליונ, לא זכר
חדד: מה השאלה?
חן: זה סיכמים
חדד: סיכומים של סניגור לא טוב
חדד: מה השאלה?

תירוש: אני אומרת שאני לא יכול לחקור בצורה הזו

נתניהו: רק רגע, מבקש אם אפשר לסיים ב- 15:50
שופטים: בסדר
תירוש: האם יכול להיות מועד לא אפריל מאי אולי כל התקופה, האם יכול להיות ששיחה כזו התרחשה
שופטת: עו"ד תירוש, ענה
חדד: מתנגד
תירוש: יש מקום שפילבר אומר אפריל מאי ויש מקומות אחרים, מה שמובהק שעומד בתוך בידקת ניגוד העניינים ושזה היה בתוך המשא ומתן על המחירים
חדד: ...
חדד: אומר רה"מ שלא היתה שיחה

שופטת: אמר שלא היתה שיחה

תירוש: בסדר מתקדמת
תירוש: פילבר נתן אפיונים לשיחה, אמר מוצאי שבת... רואים שיחות ממעון רה"מ לטלפון של פילבר, רואים שיש שיחות במוצאי שבת גם 23.1.16 - שיחה של שתי דקות.... 27.2 כמעט דקה... 19.3 - 3 דקות , גם 26.3 - שיחה 6 דקות, גם 2.4 דקה, גם 28.5 25.6
תירוש: עו"ד חדד הציג למר נתניהו שלא היתה היתכנות מבחינת שיחות לשיחה הזו, אני רוצה להראות לך כדי לאפשר לך לשנות תשובתך, יש הרבה אפשרויות לשיחה שהתקיימה בתקופה של ניגוד העניינים, שיחות משמעותיות בכל התקופה, ומציעה לך... שהשיחה התקיימה באחד המועדים ושואלת אם משנה את עמדתך?
חדד: מתנגד
נתניהו יוצא

בר-עם: שאלתי את גברתי, קו החקירה, גברתי השתמשה במונח ראיות נסיבתיות... לא בכדי, לכן יש בידי גברתי ראיות שיש בה להפריך את הגרסאות אחרי שנשאל, והכחיש עצם קיומה של השיחה, השאלה כמה אני זקוק, לכאורה, זו גרסתו

תירוש: ראיה ישיירה, אומר ]ילבר שמע את העדות, נתניהו אמר בעדות פעם אחת שלא היתה שיחה כזו, מר עו"ד חדד לא הסתפק, הציג לו שאלות על גבי שאלות כולל איכונים כולל להגיד שהיה ירח דבש בתקופה בין בזק להרן, שאל ידעת, כל השאלות, פעם ראשונה אומר לא היתה שיחה, אני לא עושה, לא אראה דרך העד שלא היה ירח דבש מעולם, השיחה שמר פילבר לא רק הוא... בסה"כ עשר דקות, אין לי הרבה שאלות, כן חושבת כשמציגים לו שאין היתכנות מבחינת טלפוניה בין אם בגלל שמר חדד בחר, עו"ד חדד בחר לעשות שני דברים, למקם את השיחה רק לפי אחת הגרסאות של פילבר, להגיד למר נתניהו שמר מפילבר העריך בשתיים שלוש דקות
חן: שלוש ארבע
תירוש: לקח את הנתונים שבחר ואמר אין היתכנות, אני בסה"כ רוצה להראות נתונים, תגיד כן, תגיד לו נתקדם, אלמנטרי, בטח אחרי שעו"ד חדד הציג בראשית ראיה אחרי ראיה במקום להסתפק בלשאול עובדתית, אז אנחנו לא יכולים
חדד: המצוקה וחוסר התוחלת
שופטת: זו לא עילת התנגדות
חדד: אני רוצה שביהמ"ש לא יקטע אותי
שופטת
חדד: זה לא יפה
שופטת: מוכנה לשמוע בדברים שקשורים להתנגדות
חדד: התביעה מסכמת. רה"מ נשאל אם היתה שיחה אמר שלא. אח"כ נשאל... בימ"ש אמר - אם אמר שלא, למה מציעים, חוזרים על אותה שאלה, אותה שאלה הפעם עם טבלה

(פרשנות: התנגדויות מורחות זמן ארוכות שוקטעות את החקירה הנגדית שוב ושוב וקוטעות את הרצף. ההתננגדויות נדחות שוב ושוב ע"י השופטים, כלומר התנגדויות שרובן המוחץ חסרות תוחלת)
חדד: ולכן כבודכם השאלה נשאלה
שופטת: אומרת עו"ד תירוש שגם אתם לא הסתפקתם בתשובה ושאלתם, והיא בחקירה נגדית
חדד: יחי ההבדל
שופטת: היא יכולה לאתגר
חדד: מה שעושה התביעה לקחנו רשת צפופה הראינו הטענה לשיחה לא יכולה, חברתי מתעלמת מחלקים שהונחו מפרשת התביעה, אם מתעלמת מפילבר

(פרשנות: נשמע שחדד בלחץ....)

חדד: לא מבין זה עוזר, כבודכם רוצה שיענה, אז שיענה

(כאמור: התנגדות חסרת תוחלת)

חן: רוצה להוסיף כמה מילים, יש נתונים לא נכונים, מפנה תשומת לב למסמך, שם כל השיחות דקה, דקה וחצי עשרים שניות שתי דקות, ציינה שיחה 6 דקות, מעשה שטן שנעשה כאן, שיחה 6 דקות לא בתקופה של העדות של פילבר, פילבר העיד, ולא אותגר שהשיחה היתה אפריל מאי, אמר 3-4 מוצאי שבת, אין שום שיחה שעונה על הקיטריון באה חברתי לוקחת את כל הנתונים ומכיניסים למכונת כביסה
שופטת: אותם דברים שאמר עו"ד חדד במילים אחרות?
חן: הוספתי נתנונים, 3-4 דקות שיחה, נתון שני 6 דקות שיחה לא בתקופה שפילבר מעיד, שני נתונים שעו"ד חדד לא דיבר עליהם, מחרה מחזיק אותם טעמי התנגדות, אותו זנב לא רלוונטי מוטעה לא נכון עיוות מציאות עדות לא אותגרה...
תירוש: מוחה על "מעשה שטן" מוחה על "תעלולים ותכסיסים"
שופטת: נשמע את תשובת העד

חן: מעשה שטן זה ביטוי, זה אומר תראו באיזה מקריות... לא העברתי עלייך ביקורת
תירוש: ברור

הלכו לקרוא לנתניהו
תירוש: מזכירה את השאלה, לפי הגרסאות של פילבר והעדות שלו יש מנעד רחב של מועדים אמר בתוך בדיקת ניגוד העניינים, יודעים שהבדיקה החלה דצמבר 2015, עד יוני 2016, מציגה מספר שיחות...
ינואר 2 דקות
פבואק 53 שניות
מרץ 3 דקות
עוד מרץ 6
.... עוד שיחות דקה...

יוני 2.5 דקות
תירוש: שואלת את אדוני אם משנה את תשובתו לגבי היתכנות

נתניהו: לא משנה במאומה. עורכי הדין שלי, עברו על כל הטענות שלכם הראו אין שיחת נזיפה לא מסתדר עם האיכון אין שיחת הנחיה אין נזיפה הייתם צריכים להזיז תארכיים, לגבי השיחות לא משנה אם היה דקה שתי דקות לא יודע אם אני, לא היתה שיחה כזו, שואלת על מועדים
חדד: רוצה לומר איפה בפרוטוקל
תירוש: אנחנו לא בסיכומים

תירוש: אדוני זוכר שהראנו שיחה של 32 שניות שמר אלוביתק אומר לישועה שירת בו, שכעת עליו, כל הדבר הזה ארך 32 שניות

נתניהו: אומר לך נדיר, בדרך כלל יש מזכירה עוזר שמעביר הניסיון שלכם כל הזמן להנדס את התודעה של פילבר שנתן עדות אמת שלו ואתם ניסיתם לכפות עליו עשיתם בכפייה וסחיטה כפיתם תאוריה מופרכת של עסקה שעשיתי ואז הייתם צריכים למוא איזה מרקרים היה צריך לייצר מקרה, וכל הזמן מזיזים תאריכים... אותו דבר עם חפץ, תאריכים לא מסתדרים...
תירוש: מתקדמים שיחת מעקב. בחקירה מספר לנפי הלילה שיש לו טענות לגביו, לפני הפסקת החשמל שטוען, מסר פרטים לגבי שיחת המערב, הוא קרא לזה שיחת ניוטר, אמר שהיה ליד משרד האוצר, ביום ראשון בבוקר, אמר שבתוך תקופת בדיקת ניגוד העניינים - סוף 2015 עד יוני 2016, הוא סיפר שהשיחה היתה בתקופה, אמר לגביה כמה פרטים, אמר ליד משרד האוצר, עמד להכנס, ראשון בבוקר, לפני ישיבת הממשלה שזוכר, מדבר על כך שאחת הסיבות היתה נראית לו שיחה חריגה השעה וגם התוכן, תיאר שבשיחה ביקשת לדעת איך מתקדמים הליכים שוק קווי, וביטול הפרדה מבנית, הוא הסביר לך איפה דברים עומדים, דוח מצב אמרת שניטרת אותו. חזר על הדברים בעדות הראשית, שואלת את תגובתך
נתניהו: לא היתה שום שיחת מעקב
חדד: למה אתה לא מציגה מה אומר
נתניהו: שיחת המעקב זה לכאורה אני הנחיתי להטיב עם בזק פבועל לא קרה, לא היתה שיחה כזו שקר מוחלט מה הלביש, 9 בבוקר זה חריג? אני הולך לישון מאוחר קם מוקדם אין שום חריגות הכל בלוף אחד ענק יצרו פיגומים קונסטרוקציה הסכם טלפתי שההפך הגמור מתקיים עושה למתחרים עכשיו מסיבר הנחיהי הפוכה, יודעים שלא התקיימה , מייצרים פגיומים שיחות סתמיות שלא התקיימו, השיחה הזו לא התקיימה, שתיים, הו קרס? אנגלית, שותלים תודעה, בלשון דיפלומטית באים על האיש דורכים עליו, רוצה להתמש מילה אחרת נזהר, פולשים אליו עושים דברים איומים כמו שאמרו לאלובית' חוקי לא חוקי הבן אומר תן להם משהו אומר אין לי מה לתת כל הדבר מעשה כפייה וסחטה מהלך מטורלל להפיל ראש ממשלה! אם צריך משתמשים ... לקוחים כל המכרים שלי... עשרות ועשורת אזרחי ישראל הפשיטו אותם הפכו את היוצרות שברו את כל הדמקורטיה בשם שלטון החוק פרמו את כל החוקים זייפו מסמכים העלימו ראיות הביאו מקורבות ומקרובים דברים ממטורפים@!! (צועק9 ובין היתר הלכו לאיש הז הואמרו... הגיע הזמן לומר את האמת משפט הזוי! לניסיון להפיל ראש ממשלה, ... מה יצרם םפה חושיבם שלא רואים! הזמן של השופטים המכובדים על מה???? רוצה את ההבלים, לפחות תחתכי את הזנבות....

(משתולל צועק לחוץ היסטרי משחק מאולץ ושקרים - פרשנות)
תירוש....
תירוש: אחד הבקרים בראשון בבוקר לדבר על הפרדה מבנית
נתניהו: קודם כל לא, כי אם היה הייתי זוכר, מתי זה? האם אתם יכולים לזכור שיחה, כמה זה? 11 שנה? אתם זוכרים לפני חצי שנה... אני יכול לזכור כמה שיחות... זוכר שיחה עם חפץ דפקתי על השולחן... לא התערבתי בנושא רגולציה בכלל מעולם לא עשיתי ... בין הסיקור הגרוע שהיה בוואלה בהתחלה אמרת אוהד, אחרי זה החלפתם אז יצרתם איזה דבר כבודכם אומר מגוחך, משפטנים מכובדים שומעים מרחבי העולם, לא מאמינים,אומר לכם בקול שקט, לא מאמינים

(פרשנות: קולט שהשתולל קודם מנסה לתקן את רושם מנמיך קול כדי להסוות את המשחק המאולץ והשקרים)
תירוש מציגה עדות
-עכשיו כשהראיתי לך מה זכור לך על השיחה הזאת...?
-בריענון נזכרתי ... היתה כותרת שקרית ואז צלצלתי לפילבר... לא מעקב על ביצוע הנחיה....

תירוש: אומרת לך, שאלתי לפני רגע אם דברת איתו על הפרדה מבנית, כאן הציגו לך כתבה ביטול הפרדה מבינת, שאלתי אם דברת איתו על הפרדה מבנית, אמרת לא זוכר, אני מראה לך שמר נתניהו של מרץ 2025, אמר שנזכר בדיוק, שהשיחה של 13.3 - זאת השיחה שאותרה, שאתה זוכר, שאחרי הכתבה שפורסמה שתיכף נעבור על זה, דיברת איתו, לא כשיחת מעקב אלא כשיחה על הפרדה מבנית
חן: לא נכון! אני מתנגד
תירוש....
שופטת מקריאה את השאלה
חן: השאלה מטעה ולא הוגנת ואסורה ולנמק: לוקחת שיחה אחרת ומשדכת לא שיחלת המעקב
שופטת: אמרה לא שיחת מעקב
חן: השידוך הזה, דבר שני מדברים על כתבה, דה מרקר תקפה את פילבר ורה"מ אגב הנושא של ביטול הפרדה המבנית, לא היתה שיחה על הפרדה מבנית, מה זה הכתבה, זה מה שפילבר בנושא שיחה אחרת, תראו איך מלחימים
שחם: מיותר הטיעון ברור
תירוש: לא מבינה מה הבעיה בשאלה, השאלה, עלה בחקירות חבריי, יש שיחה שאותרה, 13.3 שמר פילבר, מקבל שיחה ממר נתניהו מהמעון, הוא מאוכן ליד משרד האוצר, ראשון בבוקר כמו שזכר, חבריי הציגו גם למר פילבר וגם למר נתניהו, שאותה שיחה מתקיימת, אכן מתקיימת כך שהוצג למר פילבר ותנניהו אלא שההסבר לא מה קורה עם ההפרדה המבנית טלפיה או השוק הקווי אלא שיחה שמגיעה בעקבות כתבה שמתפרסמת ב 9.3 זו היתה הטענה, מול פילבר וטענה מול נתניהו שאמר בריענון אני נזכרתי - נזכרתי בדיוק באופן כללי - הוא נזכר במה שהיה, כאן אומר שלא זוכר, אני בהחלט רשאית, העד יכול להסביר, לא הפרדה מבנית רק כתבה, לא סיבות להתנגד, שאלה סופר לגיטימית נוכח תשובות העד שלא זוכר שום שיחה, הכץתבה מדברת שיש אישור נתן אישור להפרדה המבנית לכן השאלה כשמר נתניהו אומר לא זוכר, סוםפר רלוונטית, אנחנו נטען שהטיעון, העדות בעניין עדות עשויה, לא עדות מהזיכרון, או שזוכר או שלא זוכר אינני יודעת, אבל פתאום נזכרי שבעקבות כתבה, לא נכון, הראיה כשנשאל עכשיו על שיחה כזו לא זוכר בכלל לא בא ואמר, מעבר לשיחה על הפרדה מבנית שאלתי אם היתה שיחה כזו, לא שמענו את מר נתניהו... מר נתניהו לא אמר עד עכשיו גברת תקשורת היתה שיחה בראשון אבל נזכרתי בהכנה שהיתה קשורה לכתבה, ועסקה בהנפרדה בגלל הכתבה, לא לפני ששאלתי ולא אחרי כשאמר לא זוכר לא היתה גרסה, גרסה שנשכחה בהחלט מותר וראוי שאשאל איך קרה שנשתכחה הגרסה, חבריי לא יכולים להשיב במקומו
חדד: כשבחרי אומרת עשות עשויה ביהמ"ש לא מהסה אותה, בימ"ש לא קוטע אותה כשהיא מחלקת לנו ציוניפ, כשהגנה אומרת כל החקירה פארסה שלמה, כתב האישום יש סדר, שיחת מעקב ואחרי נזיפה, עכשיו חברתי אומרת מרץ, וקודם הראו תאריכים ינואר פברואר... פיקטיביות... נגד הטענות של עצמה, מעבר לזה הגרסה שפילבר מספר שיחה בוקר מוקדמת מאוד ישיבות ממשלה 11, מכיר אנשים שמתעורר אחרי 11 הטענה שהתקשר תשע ורבע צרוב לו בזיכרון...

בר-עם: רוצה לשאול, לכאורה עולה מחקירת נתניהו שהוא לא מכחיש שהיתה שיחה. בוא נשמע ממנו איך הוא רואה את השיחה על מה היה, אומר לא דיברתי לא שוחחתי כלום לכאורה עולה פה משוה
חדד: זה מה שרצתה עו"ד תירוש לעשות ולצערי יצרה סימן שאלה לא רלוונטי, השאלה... פה כתוב ענייני בזק מטופלים הנחיה להיטיב... אמר לא היה ולא נברא, פה שיחה הפוכה, שיחה שיש כתבה בעיתון הכתבה אטומרת פילבר פועל לטובת בזק הוא מתקשר לבדוק אם אין התנהלות שלא תקינה הפוך מתזה של התביעה לא סתם לא הציגה מה שפילבר אומר, יצרה אצל אדוני את הרושם כאילו יש סתירה, כפתור ופרח משליםף, על זה מתלונן סיכומים לא שאלות סיכומים לא מוצלחים התחיל עקום במקום להראות גרסה פיבלר אומרצת בדיוק דברים הפוכים

(פרשנות: חדד נשמע בלחץץץ)

בר-עם: מה אדוני טטוען? שהיא מטעה אותו?
חדד: ברור

חדד: תצגיו את כתב האישופ, תראו 82 - התשובות השיחה, שיחה אחרת שהכיוון שלה הפוך, כתבה בדה מרקר, שלכאורה פילבר פועל, ואז רה"מ מתקשר לשאול מה קורה... הפוך מכיוו התנועה

תירוש: רוצה להשיב

שופטת: ניתן לו לענות

פרשנות: עוד התנגדות שנדחתה
נתניהו חזר

תירוש: הצגתי לך מה פילבר אמר על שיחת המעקב
חדד: לא נכון לא הצגת
תירטוש: תמתין עד שאסיים את השאלה
תירוש: אמרתי בפרפרזה מה שפילבר סיפר, שפילבר אמר שביקשת לדעת איך מתקדמים הליכים, שסיפר איך דברים, ניטרת איך דברים מתקדמים, ראשון בבוקר בפתח משרד אוצר, בפתח ישיבת ממשלה היה חריג בעיניו הנושא, אח"כ השיב שחשב שמישהו דיבר איתך, אתה אמרת לא היתה שיחה כזו. שאלתי אותך האם התקשרת לדבר עם פילבר לדבר על הפרדה מבנית. ראשון בבוקר. קודם לא. הייתי זוכר. לא. ואז בחקירה הראשית שלך, ראשון בבוקר, שיחה, הציגו לך כתבה, 9.3 על זה אמרת את המקטע שהראיתי בפרוטוקל - בריענון נזכרתי בדיוק לא בדיוק כללי, כותרת שקרית. תיכף נראה שהכתבה על החלטה שלך ביטול הפרדה מבנית בבזק. לכן אומרת לך, השאלה שלי - אמרתי לך שמר נתניהו של מרץ 2025 זכר שיחה, שהיתה שיחה בנושא הפרדה מבנית והיתה קשורה לכץתבה. והיום שאלתי באופן פתוח אם היתה שיחה על הפרדה מבנית ביטול הפרדה, אדוני אמר לא זוכר ואם היתה כזו היה זוכר. לכן מציעה לך שהגרסה שלך שהייתה - לא היתה נכונה.

נתניהו: אםפשר לראות? אפשר לגלול? עוד יותר?
נתניהו: אפשר לגלול.... מה שאת מנסה לעשות לתפוס את המילה הפרדה מבנית ומתוך זה להקיש שאני פעלתי עם פילבר לקיים ביטול הפרדה מבנית אני כמובן לא הכרתי מי יודע מה, זוכר כשיצאה הכתבה היתה ברור, שאני נותן מתנה ענקית זה מה שכתוב כאן, להרואת לי קבוצת תקשורת משותפת, אני קורא, אני נותן מתנה אדירה לבזק, זה מה שכתוב אני יודע שאני לא עושה, היתה שיחה אל זוכר בוקר או אחהצ, זוכר היתה שיחה מעיד על זה אומר העדתי, אומר בדיוק הפוך, מה פתאום עושים דבר כזה אומר לי מה פתאום בדיוק הפוך מתווה כחלון זה בדיוק הפוך את נתפסת להפרדה מבנית איזה GOTYA השאלה שלך בדיוק תומכת בדיוק הפוך, אחרי מוציאים מעלה, הפוך, בידוק הפוך

פרשנות: אותו "הפוך" של חדד

נתניהו: אני בא ואומר מה אתה עושה, הרי אם אתה עושה, מה פתאום מתקשר אחרי יוצאים הבהרות

תירוש: את השיחה אתה ממש זוכר?
נתניהו: נזכרתי במה שכתוב כאן
תירוש: תושדה רבה אדוני
נתניהו: הרי זה בדיוק הפוך! בדיוק הפוך! איך אתם בונים תיק, רגע, תבצע את מתווה כחלון (מכה בשולחן) עולם הפוך, בדיוק הפוך! את נתפסת למילה עדיין לא בטוח שמבין אותה עד הסוף, רווחים אדירים לבזק, מה פתאום רווחים

תירוש: אני לא הבנתי את הקשר בין התשובה לשאלה שלי
חדד...

תירוש: תשובה למה ששאלנו לדעתי לא קיבלנו.
תירוש: פילבר בחקירה שלו אומר...
"ראש הממשלה סומך אליי לא מתקשר בשום נושא אחר שום בחרה אחרת פה מתקשר לא על רקע ידיעה תקשורתית זו או אחרת, היתה שיחה אחרת כותרות, השיחה היה ברור תתקדם כל עוד יודעים להסדיר לא כל עוד צמודים לרפורמה המקורית... כל עוד יודעים להסביר כאילו זה הרפורמה המקורית..."

תירוש: פילבר בחקירה הנגדית זרם עם הסניגור שלך, אבל בחקירה אמר לא על רקע ידיעה תקשורתית, היתה לו השערה שמישהו דיבר איתך בסופשבוע, לא עושה קישור בין זה לידיעה

נתניהו: תגובתי משקר במצח נחושה, פשוט משקר, אני אמרתי לו? בוא נעשה כאילו? אני הערתי לו ונתייחס
חדד: לשון סגי נהור
נתניהו: משקר במצח נחושה! (מכה בשולחן) אח"כ הצטדק.... חושב אח"כ עוד אחת, מתנות לבזק אני הגבתי לידיעה תקשורתית שהיתה פיקטיבית ולא אמרתי אההה... תתקדם במתווה כאילו מתקדמים בדיוק הפוך, אמרתי מה זה מי נותן מתנות לכן כל העדות הזו שקרית פשוט שקרית

(פרשנות: נתניהו נתפס בפער ובלחץ)
תירוש: פילבר עמד על כך שהכתבה מ 9.3 לא הוזכרה בשיחה. שואל השופט שחם את פילבר - רק כדי להבין הפרסום הזה עלה בשיחה, אומר לו פילבר, לא, לא הזכיר את זה בכלל. - לא נזכר? לא הזכיר ואתה לא הזכרת? פילבר: לא הזכיר ולא הוזכר... עד הפרסום לא דברנו על הדברים

תירוש: אם הפרסום, אם השיח באותו יום 13.3 היה על כתבה 9.3 אין סיכוי שבשיח לא עולה הפרסום, אחרת מה אתה אומר בשיחה, איך נראית שיחה שבה...
נתניהו: מי אומר שלא עולה, הוא אומר, לדעתי היה עוד פרסום, אבל ההתייחסות שלי למתווה כחלון היה קשור בפרסום כי לא עסקץתי בזה בדרך אחר, גם אם מעביר את חתימות קיום שיחות קיום אף אחד לא מתעניין במידה שעולה, כי אמרו חורג ממתווה כחלון נותן מתנות אני מתקשר, אומרמה פתאום? אומר לא ... מדי פעם היה מבצבץ... לא שיחת מעקב תבצע את המתת הזה, מה פתאום נותנים פה משהו

חדד: יש את הדברים

תירוש: סליחה

תירוש: אמרת במידה שהשיחה התקיימה, התקיימה או לא?
נתניהו: זוכר שהיתה שיחה או שתי שיחות קשורות בפרסום, אני יכול לראות את ההמשך בבקשה?
(נתניהו ממשיך לקרוא עדות פילבר)

נתניהו: הוא אומר כן, הוא אומר תסביר מה עושה, הוא אומר כן

תירושף אמרתי שבעדות זרם עם ההצעה של עו"ד בן צור, רק אמרתי לך שענה לשאלת בית המשפט שלא עלה

נתניהו: הוא הרי הפריך לכם הכל...

הערות מהקהל...

נתניהו: ... על זה מגיב... בדיוק הפוך אני שואל אותו מה קורה כאן... לא המתווה כאילו, בדיוק הפוך

תירוש: מר נתניהו... מר פילבר, בחקירה שלו זכר בדיוק שיחה אחרת, שתי שיחות, שיחת המעקב הזו, ושיחה אחרת שבה באמת נאמר על נתניהו ופיבלר נותנים לאלובית' מיליארד שקל מתנה, ששם אמר שהתקשרת אליו נזעק - אומר מה אמר על זה -
"מפרעי לא האשמה האצבע שמאמשימה אתה בקשר עם אלוביץ'... מעניין אוות שלא יקשרו אותו עם אלוביץ'"

תירוש: זה מה שהמעניין אותך?
נתניהו: לא נכון, מה שמעניין אותי, ... לא מעניין מה את חושבת... שואל אותו אתה נשאר במתווה או לא, הוא משקר פה, כאילו שקר מוחלט לא היה ולא נברא, וזה באמת, כנראה בעקבות שי פרסומים אני אמרתי מה זה הדבר הזה גם לא יורד לפרטים אני לא יורד לפרטים הואיש הזה מבחניתי מבצע, פתאום קורא בעיתון שיש משהו שסותר, מכניס הון עתק בניגוד למתווה, אומר לא, ממשיכים לא כזה כאילו ככה ענה, שיחה קצרה

תירוש: הכתבה שהראיתי לך קודם 9.3 מיום רביעי, נראה אותה עם התגובה בכתבה
תירוש: בסופה של הכתבה יש תגובה - ממשרד התקשור נמסר: כי רה"מ ושר התקשורת ממשיך את המתווה שנקבע במסמך ... 2012 מציעה לכם שפניתם...
נתניהו: יכול להיות שפנו ונתן תשובה בעצמו, הכותרת סותרת... נותנים קודם כל כותרת שלילית ושמים למטה תגובה,
תירוש: הכותרת מדברת על החלטה של מר נתניהו, תינתן תגובה בלעדיך?
נתניהו: בהחלט קורה המון
תירוש: אני אומרת לך
נתניהו: יושבים כאן עיתונאים מושחזים....
תירוש: אדוני יודע שלא נכון כשנאמרים דברים בכתבה גורמים בכירים, בתגובה רשמית מועברת שאילתה, זה שטויות במיץ עגבניות
חדד: שטויות במיץ?
תירוש:... אני מציעה לך שאין שום סיכוי שפילבר היה מציג תגובה בכתבה כל כך דרמטית, ועונה בשמך בלי עלבור דרכך לקבל אישור שלך והתשובה שלך, שזה לא נכון
נתניהו: התזה שלך אבסורדית יום יום קורה כמה פעמים ביום כתב מתקשר שואל כמה שאלות אח"כ כתבה שאין שום קשר לשאלות וכותרות איומות ויש תגובה של המשרד קורה כמעט כל הזמן... לא רק שזה קורה כמעט תמיד קורה, ואת אומרת לא יכול להיות ו
תירוש: אדוניזוכר מה קרה כאן?
נתניהו: איך יכול לזכור
תירוש...
חדד...
שופטת: אמר לא זוכר....
תירוש: רוצה להציג -
"בוקר טוב, בועז (סטמבלר דובר רה"מ)
כוצתבים שרה"מ אישר עקרונית ביטול הפרדה מבנית...

תירוש פילבר עונה: רה"מ המשך מתווה כחלון... התחייבות בזק להמשיך השקעה ושדרוג תשתית מטרת העל שישראל תישאר בחזית הטכנולוגיה.... - מר סטמבלר עונה לו: במקום רה"מ אישר, הייתי אומר רה"מ שר התקשורת ממשיך את המתווה

תירוש: רואים סטמבלר שולח תגובה, תסכים איתי, אולי ירענן שהתגובה של פילבר שמתייחסים אליך עבר דרכך, נכון?

חדד קם להתנגד
נתניהו יוצא
חדד: פילבר העיד, האם מישהו שאל אם התגובה, סטמבלר העיד, האם רה"מ הכתיב לך, היו פה, יש משמעות למה שעושה התביעה, שלישית הציגו תזה לרה"מ שהוא יצר, חברתי מציגה ראיה שפילבר ניסח...

(פרשנות: לא, התביעה שאלה את נתניהו על מעורבתו בתגובה)

חדד: לא הצגת לפילבר לא לבועז
שופטת: זה לסיכומים
חדד: את רואה שפילבר מנסח עדיין מציגה לרה"מ שהוא

בר-עם: יש משקל בהמשך, ישיב את שישיב

חדד: התנגדות לשאלה שנשאלה....

תירוש: לא אמרתי שניסח אמרתי שאישר, לא אמרתי שמנסח לבד תגובות
שופטת: שיענה לשאלה

(פרשנות: עוד התנגדות שנדחתה)
נתניהו חזר

נתניהו: אפשר לראות המשך התכתבות?

נתניהו: תראי מה אומר סטמבלר, אני כדובר הייתי אומר... הוא אומר, לא אומר שראיתי את זה, התגובה מצוינת, מה שבטח תפס אותי הכותרת, לא נתנו ממשיכים במתווה כחולן עשו החלטה דרמטית להגיד שראיתי לפניי גם לא אומר, הוא אומר, במקום רה"N אישר, הוא אומר

תירושף מר סטמבלר אמר כאן גם אחרים, שכותב תגובה מראה לך, רה"מ המילה הכתובה, מאשר איתך, אדוני טוען שזה לא עבר דרכו?
נתניהו: בטוח ראיתי את הכותרת...
חדד קם ומתיישב
נתניהו: באופ]ן טבעי מה שקורה במצב כזה, הרבה םפעמים דברים כאלה נסגרים בין המנכ"ל לבין הדובר... לכן מה? כל מילה חושבת שהיה מעביר דרכי בגלל שאמר? לא אומר שעשה? אומר לך מה קורה בחיים האמיתיים זה קורה בכל משרד שרים מכירים קורה כל הזמן

תירוש: מה שאדוני אמר, אדוני אמר שאת הכתבה ראית
נתניהו: משער שהכותרת
תירוש: אנחנו בזאת, אני אומרת לאדוני שהסביר כל כך יפה כממה כתבה יוצאצת מהר מהסייקל אין שום היגיון שאתה תתקשר למר פילבר 4 ימים אחרי הכתבה שבטוח ראית, תתקשר בראשון בבוקר לפני ישיבת ממשלה ותשאל מה זו הכתבה הזו, שוםן היכגיון

נתניהו: היגיון לא יכול להגיד מתי התקשרתי, הרבה פעמים דברים מגיעים ומתחיל גל ונתגלגל ופתאום מביאים, קורה כל הזמן, הרבה פעמים יש דיליי עד שדבר חודר את המטפת

תירוש: אגיד לך למה הגרסה שלך
נתניהו: אין לי גרסה לך יש, לא עשיתי שיחת מעקב, לא אמרתי ... תעקוף... אני אומרת אין שיחת מעקב ביצוע על דבר לא חוקי יש מתווה מקיימים, התשובה חד משמעית מקיימים את המתווה

תירוש: הגרסה שלך בחקירה הראשית השיחה אם היתה בעקבות כתבה ב- 9.3 ולכך מתייחסת כרגע, אומרת לך גרסה מופרכת לא רק כי היתה תגובה ב- 9.3 אלא רוצה להראות לך, - עמוד... שכבר ב- 9.3 אומרת מעבר לזה שלא מקבלת את דבריך על התגובה, אדוני אמר לפני רגע ברגע של ספונטניות אין ספק שנחשפתי לכותרת, מראה לך שיחות בינך לפילבר ב 9.3 באותו יום של הכתבה, כי ככה אדוני מתנהג כשיש כתבה עם כותרת דרמטית אם רצית לדבר אדוני יודע לדבר באותו יום אדוני יכל לדבר גם ב 11.3 לא בכדי הפרסום לא עלה ביניכם לפי פילבר ב 13.3 לא בכדי פילבר לא קשר את השיחה לכתבה כי היו שיחות לפני כן כי היתה אפשרית, האם אדוני זוכר אם דיבר איתו על הכתבה בימים האלה?

חדד מתנגד
נתניהו יוצא
חדד:
שופטת: יש שני נתונים נוספים על שיחות
חדד: גברתי זוכרת? אמר לוקח זמן עד שזה מגיע... יש נתון שחברתי לא מספרת שאין שיחות עם אלובית' באותו זמן, מגדל הכזבים שכל רוח קלה מפוררת רוצה להניח עוד קלף... מגדל כזבים

תירוש: לא מעשה שטן מגדל כזבים זה בסדר

חדד:....
חדד: מצפה מביהמ"ש...
חדד: אמרתי שאלה נשאלה נענתה לרבות הזמן, רה"מ ענה, מזכיר לגברתי, לפילבר לא הוצג, כל המחדלים התזה החלופית שהציגו לו שאלוביץ' התקשר אין שיחות נוח לא ב 7 שגיאות ב 70 , 700, שאלה נשאלה נענץתה הסביר זמן, אמר סייקל

(פרשנות: חדד בלחץץץץ)

חדד: שאלה נשאלה נתון אין בו כלום אפילו שיחה עם אלובית' אין, יותר מזה כל החוקרים הגדולים של ילא"כ אף אחד לא טרח לברר לא בדקו לברר מתי שיחה, לא עשו, אח"כ לא מציגים לא פילבר לא לאף אחד

שופ]טת: זה כבר אמרת

תירוש: איכונים נעשו

שופטת: השאלה אם משנה את תשובתו?

תירוש:...: כן
שופטת: גברתי תשאל אם משנה את תשובתו
חדד: תביעה לא שיודעת לקחור בנגדית... עוברת בקלות
שופטת: לא עובר בקלות
תירוש: אגיד לרפוטוקל שאין סימטריה בהנתהגגת חבריי

תירוש: מר נתניהו, נוכח הנתונים שהוצגו לך האם אדוני משנה את תשובתו שהשיחה 4 ימים אחרי הכתבה היתה בעקבות הכתבה ב- 9.3 כשבאמצע היו עוד שיחות
נתניהו: אומר דבר, לא היתה שום שיחת הנחייה, לא זוכער אם הראו לי את התגבוה אין לי מושג אם הראו הייתי אומר, בפועל יכולה להראות שיחות בלילה בבקור לא משנה דבר, לא היתה שיחה של מעקב של ביצוע של הפרה...

תירוש: אמרת שהכתבה היתה שקרית ונבזית. אדוני מתייחס לכתבה כשקרית? האם הכתבה שקרית בעיניי אדוני?
חדד: מה בכתבה
תירוש: עד כמה הכתבה הזו היתה נכונה
חדד: אני מתנגד לחבל

נתניהו: הכתבה יצרה רושם שאנחנו נפרדים ממתווה כחלון ועשים ההפך, זה לא נכון במובן הזה גם שקרית וגם נבזית, זה ברור, ואילו התגובה היתה מדויקת.

תירוש: אמרת כתבה שקרית. אני לא קיבלתי החלטה על ביטול הפרדה מבנית בבזק. זה עומד כרגע בסימן שאלה, ועכשיו אומרים קיבלתי החלטה. עכשיו נראה את ההחלטה. רוהצ להראות לך, מה שבולט לי, בתגובה הזו, אמרת שהיה שקרי אמרת נבזי אמרת אני לא קיבלתי החלטה, כאן כתוב - אני רואה בתגובה, זה לא מופיע. אין הכחשה, בשונה ממה שאמרת. גם בתגובה שפילבר הציע, לא רק שלא היתה הכחשה, בתגובה שפילבר הציע, היה אישור.
שופטת: מה השאלה אליו
תירוש: מדוע לא דרשת שתינתן הכחשה גורפת
חדד: אל תענה
תירוש: סיפרת שנודע על הכותרת
חדד

שופטת: מה השאלה

תירוש: כשנחשפת לכותרת מדוע לא ביקשת הכחשה גורפת של הדבר הזה?

חדד: צא בבקשה

חדד: אם בימ"ש חושב שרלוונטי...
שופטת: כמה עוד נשאר...
תירוש...
תירוש: אני אוותר על השאלה, רוצה לקצר
תירוש: שאלה אחרת. מר נתניהו, אני אציע לך, אומרת לך שלא היתה כאן הכחשה בתגובה. אומרת לך שהוצג כאן ציוץ של מר פילבר,כל הנושא עשה רעש תקשורתי. הוצג ציוץ לשאלת אנליסטים - הריני להבהיר כי טרם הפלה החלטה. הציוץ פורסם בשבת 12.3, ככל שיש קשר, יכול להיות שמישהו ראה את הציוץ המכחיש, ופנה אליך ומה זה הכחשה

בר-עם: אפשר לעזוב ספקולציות
תירוש: האם מישהו פנה אליך?
חדד: יש בסיס?
תירוש: ...

תירוש: אני רואה להגיד, נעשה בשאלה אחת, היה למר נתניהו הסבר נוסף... שאלה אחת, אומרת לך, התגובה הזו שיצאה מטעמך באמצעות סטמבלר, היא תגובה שמתאימה, שלא תגובה מכחישה שמתאימה לטעמנו לדברים שפילבר הסביר בחקירה ובעודת שהיתה הבנה מתחיל הדרך, שאתם מיטיבים עם בזק אבל מסבירים תקשורת כהמשך מתווה כחלון שלא זנחתם, והנחתם בתוך כך להטיב.
חדד: ירדו מהטענה הוז
שופטת: מה השאלה
תירוש: מבקשת את תגובתך
חדד: מתנגד, רה"מ תצא...

חדד:.... הנחות מובלעות... ברור שרה"מ לא עמורב בעריכת התגובה...
בר-עם: למה זה לא יכול להיות לסיכומים...
חדד: אומרים כחלון... לא הוצג לפילבר... היא עדיין טוענת כחלון והיםוכו טענה שהית הונעלמה... לא היתה שאלה מה עמדתך, עמדתך על מה, אלף פריטים אלף טענות לא יודעים עמדה ביחס למה, ספקולציה על ספקולציה, שאלה גברתי שאלה יש לכם בסיס בעקבות הפוסט
תירוש: מר פילבר נמחקר בבימ"ש
חדד: חבל על הזמן חרגנו ממסגרת הזמן שביקש, שיענה

תירוש:
שופטת: תענה לשאלה ובזה נסיים
תירוש: רוצה לענות או שאגיד שוב
נתניהו: נאמר לי כיוון שלא הכחשתי
תירוש: תן לי לחדד, טוענת בפניך שכשאתה ומר פילבר משתמשים במילים מתווה כחלון אתם שניכם מודעים שמצד אחד מתווה כחלון ממשיך ומצד שני יש דברים בזק להטיב, אתם ממשיכים כי תקשורתית זו אמירה טובה
נתניהו: השאלה שקרית מה שמקופל בשאלה שקר מוחלט לא עשיתי איתו שום עסקה כזו אני פועל נגדו את הוכחת היום להוכיח כמה מופרך כולל אותו מתחרה כולל אותו אלי גרונר שבודק את האיש שלי בודק אם יש משהו לטובתו... פשוט אבסורד כולל מה שקרה בפועל, מה שריסק את בזק, זו היתה הכוונה הכוונה היתה להעביר, חייב להתייחס לשאלת ההכחשה, אני מקבל כאן, מקבל... חמש... תכפילו לא מספר על אלה שמפרסמים כתבות הזויות שלא מבקשות מדובר בעזרות ביום על חקל מגיבים חלק מתעלמים אין אפשרות לענות על השיטפון ממש לא מגזים ההנחה הניסיון של גוטצ'ה.... (מניף בידו, נפלה הכוס שלו לרצפה) כן היתה הנחיה של פילבר שפרצו כל גבול....

תירוש: הדבר האחרון: מר נתניהו, היה פרסום על נסיעה לארה"ב....

חדד: ראינו, ההפרש בינינו שניות...נעדכן...
הסתיים הדיון להיום
בחלק השני של היום הייתה חקירה נגדית אפקטיבית ומעניינת
מבזק בהמשך
ריכוז שרשור
@ThreadReaderApp
Unroll

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh

Keep Current with Or-ly Barlev 🎗 אור-לי ברלב

Or-ly Barlev 🎗 אור-לי ברלב Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @orlybarlev

Apr 28
לכל מי שתהה: הבוקר צפויה להתחדש עדות הנאשם נתניהו לאחר כחודשיים ולאחר עוד הברזה אתמול. אני כבר באולם, העדות צפויה להתחיל ב- 9:30. אז בוקר אור מביהמ"ש המחוזי בת"א, זהו היום ה-81 לעדות הנאשם נתניהו במשפטו, היום ה-46 לחקירה הנגדית, היום ה-28 לחקירה הנגדית בתיק 4000 - ימים לא מלאים כמובן.
החקירה הנגדית בתיק 4000 הינה לקראת סיום, נותרו ימי דיון בודדים. נראה איך יתחיל היום, ואילו טריקים ושטיקים נוספים ישלוף בהמשך הנאשם הנמלט ממשפט. עדכונים שוטפים יבואו כאן בשרשור👇🏼Image
עדכון הזיה: היחידה לאבטחת אישים שעורכת את הבידוק בכניסה לאולם, לא מאפשרת לעיתונאים להכניס מים לדיון. לא באמצעות בקבוק מהבית, לא באמצעות בקבוק ריק שממלאים בקולר בחוץ, אפילו כוסות אין ליד הקולר. פשוט אין מים לעיתונאים.
שוב ושוב מקשיחים במשפט את התנאים לעיתונאים. הזיה.
עדכון חם: לאחר לחצים כבדים, אושר להכניס בקבוקים סגורים שמחולקים בבידוק.
Read 48 tweets
Feb 24
בוקר אור מביהמ"ש המחוזי בת"א, זהו היום ה-80 הנאשם נתניהו במשפטו, היום ה-45 לחקירה הנגדית, היום ה-27 לחקירה הנגדית בתיק 4000 - ימים לא מלאים כמובן.
לאחר שהדיון אתמול קוצר, גם הדיון היום קוצר לבקשת נתניהו ובהחלטת השופטים בשל "כנס עם בכירי השב"כ". היום דיון של 3.5 שעות בלבד.
כל העדכונים על המשך הסתירות, השקרים וההתפתלויות של הנאשם על דוכן העדים, כאן בשרשור דיווחים שוטפים 👇🏼Image
הדיון אמור היה להתחיל בשעה 09:00 - בשל קיצור היום עד 12:30. בינתיים 9:10 ונתניהו עוד לא באולם והשופטים גם עוד לא.
9:11 דובר הליכוד הודיע שנתניהו הגיע
Read 40 tweets
Feb 23
בוקר אור מביהמ"ש המחוזי בת"א, זהו היום ה- 79 לעדות הנאשם נתניהו במשפטו, זהו היום ה-44 לחקירה הנגדית, היום ה-26 לחקירה הנגדית בתיק 4000 - ימים לא מלאים כמובן.
עדות נתניהו מתחדשת לאחר שבועיים שבהן לא נשמעה (בשל נסיעת נתניהו לוושינגטון, ואבל במשפחת השופט שחם). אתמול הוגשה לביהמ"ש בקשה של הפרקליטות ובה חשיפה של חלקים נוספים מדיונים פנימיים עם היועמ"ש לשעבר מנדלבליט, המפריכים את הספין כאילו לא ניתן אישור יועמ"ש לחקירות בתיק 1000.
האם היום יהיה יום עדות מלא? כמה ימי עדות יהיו השבוע? כמה שקרים והתפתלויות נראה היום על הדוכן? על כל זאת ועוד, בשרשור דיווחים שוטפים מהאולם שנפתח עכשיו👇🏼Image
מתחילים
עו"ד חדד מבקש לומר משהו: לפני הפטירה ביהמ"ש נתן החלטה לגלות קטעים מהפרוטוקול של מר מנדלבליט, שכל מי שקורא אותם מלמדים שמה שטענו נכוןם, שההכחשות ששמענו מחוקרים בכירים אינן נכונות...
שופטת: ראינו שקיבלתם עוד חומרים
חדד: הציבור קיבל לא אנחנו, לפני מהדורות... בימ"ש נתן החלטה, אנחנו חשבנו שצריך הכל, בימ"ש החליט, בגלל התנגדות תביעה, חופש השיח ואסור לגלות, בימ"ש החליט לתת אותם קטעים רלוונטיים... בימ"ש החליט את אשר החליט, אתמול, הוגשה איזה הודעה לבימ"ש בקשה להגיש ראיות הזמה דרך חבקין שלא ניתנה... לא יודע מה השתנה... כנראה לצרכי תקשורצ, אתמול בשעע וחצי בערב נשלחה הודעה, בימ"ש כבר ראה את החומרים והחליט מה להוציא, מיד אח"כ ראינו דיווחים בתקשורת
שופטת: לא ראינו בתקשורת ראינו את הבקשה בבוקר
חדד: התרגיל השקוף, שבע וחצי... לא עלינו כל התדרוכים, הוצא מקונטקסט, לא עלינו כל המהלך, בכל מקרה רוצה לומר, חיסיון של תכתובות פנימיות חיסיון יחסי, יציר הפסיקה, אי אפשר, באופן סלקטיבי כל פעם לגלות טיפה מפה ומשם, מילא בימ"ש מחליט, משעה שהפרקליטות באה ועושה לעצמה דין ומחליטה לפרסם קטעים נוסיםפ, עכשיו המשמעות - לפרסם את כל הפרוטוקולים. קראתי כמובן שלא משנה שום דבר, לא הופך את המשמעות למרות המלל של החלק שנכתב בחלק של ההודעה, אי אפשר לעשות, יש פסיקה, אומר ביהמ"ש, יש אינסוף אסמתכאות... לא ניתן לוותר על החיסון לחצאים
שופטת: אנחנו עברנו על הפרוטוקלים מה שחשבנו שחשובה להגנה, אם יש לכם בקשה נוספת
חדד: הנה הבקשה לקבל את כל הפרקוטולים, זהו נגמר, ברגע שעשו את המהלך, אם יש צורך נגיש בכתב
שופטת: שיוכלו להגיב, תגישו, עו"ד גילדין לא נמצא פה, זה לא הפרוקוטול היחידי שהיה לפנינו, אם אתם חושבים שצריך משהו אחר
חדד: בסדר נעשה בצורה מסודרת

חדד: דבר נוסף יש בקשה שלנו בעניין חומרים צו מקורבת
שופטת: מה שההנהלה העבירה... העבירו
Read 48 tweets
Feb 9
בוקר אור מביהמ"ש המחוזי בת"א, היום ה-78 לעדות הנאשם נתניהו במשפטו, היום ה-43 לחקירה הנגדית, היום ה-25 לנגדית בתיק 4000 - ימים לא מלאים כמובן.
השבוע נתניהו מעיד רק היום, לאחר שהשופטים ביטלו את העדות מחר ומחרתיים בשל נסיעת הנאשם לארה"ב.
העדות היום אמורה להימשך עד 16:00.
שרשור עדות Image
המיצג בחוץ הבוקר
9:37 התחלנו
Read 50 tweets
Feb 4
בוקר אור מביהמ"ש המחוזי בת"א, זהו היום ה-77 לעדות הנאשם נתניהו במשפטו, היום ה-42 לחקירה הנגדית, היום ה-24 לחקירה הנגדית בתיק 4000 - ימים לא מלאים כמובן.
יום הדיונים היום יימשך עד 13:30, בשל בקשת התביעה לנוכח נסיבות אישיות.
עדות נתניהו מתחדשת לאחר עוד פוסט שקרים שפרסם אתמול על המשפט. כאן מתחיל שרשור דיווחים שוטפים מהדיון 👇🏼Image
בפרקים הקודמים
המבזק לסיכום יום העדות הקודם (76)
Read 45 tweets
Feb 2
בוקר אור מביהמ"ש המחוזי בת"א, זהו היום ה-76 לעדות הנאשם נתניהו במשפטו הפלילי, היום ה-41 לחקירה הנגדית, היום ה-23 לחקירה הנגדית בתיק 4000 - ימים לא מלאים כמובן.
היום תימשך החקירה בתיק 4000.
נכון לעכשיו, היום אמור להיות יום דיונים רגיל עד 16:00. נכון לעכשיו.
שרשור דיווחים שוטפים👇🏼 Image
מיצג המחאה הבוקר בחזית ביהמ"ש ולקראת עדות נתניהו
מחאה נגד המינוי הפסול של זיני וניגוד העניינים
קרדיט: ליאור שגב Lior Segev Image
השופטים נכנסו רק ב 9:43
נתניהו נכנס אחריהם
Read 49 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!

This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Don't want to be a Premium member but still want to support us?

Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal

Or Donate anonymously using crypto!

Ethereum

0xfe58350B80634f60Fa6Dc149a72b4DFbc17D341E copy

Bitcoin

3ATGMxNzCUFzxpMCHL5sWSt4DVtS8UqXpi copy

Thank you for your support!

Follow Us!

:(