Or-ly Barlev 🎗 אור-לי ברלב Profile picture
May 5 41 tweets 28 min read Read on X
אחה"צ טובים מקומה מינוס 2 בביהמ"ש המחוזי בת"א. כאן אמורה להתחיל בעוד 3 דקות עדות נתניהו לאחר דחיות. כרגע רק פרקליטי התביעה כאן, טרם נצפו פרקליטי ההגנה או הנאשם. זהו היום ה-83 לעדות נתניהו. כאן מתחיל שרשור דיווחים 👇🏼 Image
לצידי היום כתב המשפט של 'הארץ' @chenmaanit7 Image
@chenmaanit7 עו"ד עמית חדד וצוותו הגיעו ב 16:04
שופטים נכנסו ב 16:05
נאשם מיד איתם
עו"ד יהודית תירוש תובעת פונה לנתניהו: אנחנו ממשיכים עם משהו קטן שנשאר מדיום קודם, שיחה שקראנו לה שיחת המעקב, פילבר דיבר על שיחת ניטור אמר ששאלת איך מתקדמים הפרדה מבנית... דיברת על כתבה שהתפרסמה ימים קודם... דיברנו על כתבה בנוגע להחלטה שלך לבטל הפרדה מבנית להסבר שלך לקשר בין הכתבה ליום ראשון בבוקר, זה מה שעשינו בדיון הקודם. שואלת אותך מר נתניהו, אם
שופטת: שנייה, אפשר? (פונה לנתניהו*
נתניהו: כן
חדד: בגלל הצעקות עלינו בחוץ איחרנו, הפגנות קללות, לא איחרנו הגענו בזמן
שופטת: לא שומעים כאן למטה לא הערנו
חדד: מצאתי צורך להגיד
תירוש: שואלת אם היה לשיטת אדוני הקשר נוסף לשיחה באותו ראשון בבוקר
נתניהו: חושב שעניתי לשאלה הזו
תירוש: שואלת אם היה הקשר נוסף, לשיטת אדוני, לשיחה בראשון בבוקר לפילבר, בעניין שוק קווי הפרדה מבנית
נתניהו: אמרתי שהיה בתקשורת שאני נותן מתנות, כתבה אחת או שתיים, הדבר הזה...
תירוש: וזהו...?
תירוש: בסדר על זה דיברנו
תירוש: אתה לא זוכר הסבר נוסף, לטעמנו זה אומר משהו על החקירה הראשית חוסר האותנטיות שלך, בחקירה הראשית, אמרת שראית בריענון הקשר נוסף לשיחה, אמרת שראית מסמך, נראה אותו
תירוש: מסמך של הגברת שלומית ברנע פרגו, למטה אפשר לראות 13.6.16 - בשעה 17:15 אחר צהרים של אותו ראשון, שיחה שלך עם פילבר, היא מקיימת איתך בעניין ניגוד העניינים אחרי שקיבלה פנייה בעניין, אתה אמרת כאן בחקירה הראשית שלך - מפנה לעמוד....
תירוש: שיחה במרץ... ואז אתה אומר, שואלים אותך את השאלה, על כך שלא הראו בחקירה את המסמך, אתה אומר שאתה חולק, ... "אני מדבר עם פילבר משני טעמים... סיבה שנייה... רוצה לדעת מה קורה במשרד התקשורת, מה זה הכותרת הזו... אני רוצה לדעת, גם יודע שהולך להיפגש עם גברת פרגו, ניגוד עניינים רוצה לדעת מה קורה, עושה משהו, לכן, זה היתה מטרת השיחה, בסדר? זה הסבר נוסף שנתת, זוכר את ההסבר הנוסף
נתניהו: אתה מראה לי, לא מתכחש, שולאת אם זכרתי, לא זוכר
תירוש: האם אדוני אמר כהסקת מסקנה אחרי שראה בריענון, הסקה לוגית שיכול להיות שהשיחה עסקה בזה גם, או שאדוני זוכר את השיחה?
נתניהו: אני עושה הקשר... לא יכול להגיד בוודאות שקיים... לא מעבר לכך... בוודאות כל הכותרות האלה, לא זוכר אם בדיוק, לדעתי יותר מאחת, הביאו אותי לצלצל לפילבר
תירוש: דיברנו על זה, עכשיו בחלק השני
בר-עם: השיב
תירוש: בסדר גמור
תירוש: אומרת לך מר נתניהו, רוצה להבין, בוא נראה את ... כי התשובות שלך, השאלות של ברנע פרגו ... בעקבות נפייה, כאן היא מעלה על הכתב את השיח איתה, אני אומרת לאדוני, יש אאת השאלות, השאלות 23.2.16
תירוש: בשאלות האלה אין שום דבר שקשור, לכבודן אתם נפגשים ב- 13... בשאלות של דני חורין אין שום שאלה לא לשוק הקווי לא לפהרדה מבנית, גם לא בכלל, למה שקורה במשרד התקשורת, שאלות מפורטות כאן, לכן אומרת לאדוני שעל פניו, אין הצדקה והגיון שתשאל באותו בוקר, איך מתקדמים עם השוק הקווי והפרדה מבנית לקראת פגישה...
חדד נעמד להתנגד
נתניהו יוצא (יחד עם דובר הליכוד שמצטרף אליו)
חדד: ... לא צד למייל...
תירוש: המיילים האלה, לא אנחנו גילינו את ההקשר, המיילים הוצגו ע"י עו"ד חדד... במסגרת החקירה הראשית, מרגע שהוצגו לו... אם העד יגיד לא ידעתי... אני מציגה דברים שהוצגו לו בראשית, ואליהם נתן גרסה
חדד: השאלה אם לפני הפגישה ידע שעומד להישאל על השאלות האלה
תירוש: מפנה לעמוד....
תירוש: ברגע שחברי הציג את המיילים רק מתבקש שאציג אותם מיילים ואני אנסה לאתגר את תשובתו, בסיסי
חדד: ... אין מחלוקת שהפגישה 17:17 דקות, בערב, אם חברתי רוצה להציג מצג כאילו לא יכול להיות שתדבר כי השאלות נשלחו בפברואר... אגב פגישה, לא יכול להיות שזה יגרום לשיחה, היא צריכה להניח תשתית שרה"מ ידע בבוקר, לפני שפגש בערב, שאלה השאלות, השאלה אם את השאלות ראה מראש, התשובה כמובן שלא, רואים בחומר למי נשלח, יודעים שיש פגישה בערב, הניסיון שלה להתמודד עם הגרסה... דני חורין... השאלה האלה לא שאלות... הגם שלא ידעת מראש, דבר מטעה יש הנחה לא אומרים שהשאלות לא הגיעו אליו... או שתגיד שלא הגיעו, אי אפשר להגיד מראש אלה השאלה ולכן אין סיבה שתדבר בערב... זה טעם להתנגדות
שופטת: עו"ד תירוש, איך זה מסתדר עם השעות?
תירוש: הפגישה ב- 17:15 בערב, בבוקר מתקשר, איך מתקדם שוק קווי וטלפוניה...
חדד: זה מה ששולא?
תירוש: לפי פילבר. אני מציגה את המיילים אחד לפני אחד אחרי, גם בתשובה שלו, אין התייחסות לא לשוק קווי לא טלפוניה, גם בשאלות שמפנים לגברת שלומית ברנע, בוודאי יכולה לשאול, זו תשובה של העד אני לא ידעתי לפני כן, יכול להסתכל... ולהחליט יודע מה ידע, לא מבינה למה שעות צריך להאכיל בכפית
שופטת: שיענה על השאלה
חדד: מייל שלא קשור אליו
שופטת: יענה הוא יודע להגיד שלא יודע לא זוכר, יודע לענות...
נתניהו חזר
תירוש: שאלה ראשונה, השאלות שהפנה מר דני חורין כבר בפברואר לגברת שלומית ברנע פרגו לא עוסקות בכלל במשרד התקשורת, לכן לא ברור למה אתה מתקשר לפילבר...
נתניהו: התשובה ניתנה כבר, אמרתי שמה שהניע את כל הדבר... אתה לא זוכרת שיחה שלך ביום ראשון לפני שבוע, מה שהניע את זה הכתבה, שנאמר שאני נותן מאות מיליונים... לאדון אלוביץ', עכשיו יש באותו יום שיח עם הגברת לא יכול לזכור, מעדות הראשית, בוודאי שאחשוב, אלוביץ', שאשאל, הכתבה מניעה את זה, סביר להניח שיכולים לשאול, אז מה קרה, אני ציריך לרגדת למה חורין אמר, היא לךא יכולה לשאול מחוץ לזה, ג+כל הדבר אבסורד, אני עונה על הדברים האלה, 24 שעות אחרונים דברתי עם 4 ראשי מדינות, טראמם+פ, ראש ממשלת צ'כיה, דברתי עם מנהיגים ערביים שלא נפרד, ודיברתי עם... על עזה, זה בלי לדבר עם שלושה מפגשים מדיניים ביטחוניים עם אנשי היבחטון וצמרת הביטחון, אחעכשיו 5 שעות... 4 שעות כדי לדון איך הגבתי לכותרת שמאשימה אותי במתנות לאלבוית' ואם חיברתי או לא חיברתי לברנע פרגו... אטומריםן נותן אללבוית' מתנוץ, מה זאת אומרת יכול להיות קשר, יכולתי לשאול את פילבר, בין אם כתוב בשאלות, על מה אנחנו מבזבזים את זמנה של מדינת ישראל? אם זה היה קריטי למשפט הזה, גם אתם יכולים לשפוט, אבל אפילו כתב האישום המטורלל
תירוש...
נתניהו...
תירוש: בדיקל ניגוד עניינים עוסקת בשאלה אם אתה נמצא בניגוד עניינים, אמרת כל כך הרבה פעמים אמרת שלא עסקת בטלפוניה אמרת שלא עניין ואל עסקת, ואם חתימת, זה היה חתימה שהנביאו גורמים מקצועיים ואני מציגה לך מה שאמרת לשלומית ברנע פרגו, גם כתב יד היא העתיקה... כל החלטות... בהתאם להמלצות גורמים מקצועיים, זה המשפט, קשור החלטות במשרד התקשורת, זה ותו לו...
תירוש: את הדבר הזה אתה מרצה לנו, יודע לבד, לכן אני מציעה לך שלצורך כך אין לך צורך ושום הצדקה לפנות למר פילבר ולשאול איך מתקדם השוק הקווי... אין לך שום צורך לשאול את מה שפילבר אומר ששאלת, אין לך צורך לשאול מה קורה במשרד התקשורת, מכיוון שהעובדה שאתה לא מתעסק עם משרד התקשורת, לשיטתך, היא תשובה שבידיעתך, תגובתך?
חדד קם להתנגד
ברעם: השיב... אמר לא שאל אותו, נתקדם
תירוש: לא השאלה שלי... לא איך מתקדם... אלא מה קורה במשרד התקשורת, מה אתה עושה שם, גם לשיטתו של מר נתניהו, אני אומרת, שכדי להשיב את התשובה של אדוני שהוא לא מתעסק הכל בהתאם לגורמים המקצועיים מכיוון שאדוני כל הזמן אומר בעצמו, זו בדיקת ניגוד העניינים או שאתה מקבל החלטות או גורמים מקצועיים בשביל זה אתה צריך לפנות? הטענה שזה בידיעתך...
חדד: זו השאלה?
תירוש:
נתניהו: אני קם בבוקר, לא זוכר את התאריך, רואה בעיתון סכום עתק... יודע שלא עשיתי, אומרים שמשיהו עשה, לא אני בטוח, אני מצלצל לאדון פילבר, מה זה הדבר הזה, מאיפה בא, שאלה מתבקשת אחרי שרואה... אני שואלת באופן טבעי, אני מסיק... מתייחס לעדות שלי בראשית יודע שהניא באה לשאול בסדר גמור, זה ניגוד עניינים, ניחא שבוועדה מיוחדת דוח מיוחד שאתם הסתרתם גורמים מקצועיים שקבעו שגם אם היה... דבר שלא נכון לא היה חבר שלי, מכר ידיד, גם אם היה ניגוד עניינים לא נפל רבב, כך הם רואים בדברים שעשה רה"N, עשה אך ורק לפי הנחיות, כשאני שומע, שהלכתי ונתתי מתנה של מאות מיליונים לאדון אלובית' מותר לי להרים טלפון לפילבר... מה זה מאיפה בא, מותר לי לחשוב שזה יכול לספק לי תשובה במקרה שיעולו שאלות, נגידו עניינים לא אני, אתם, הסתתרם מביהמ"ש... גם אם נפל... גם אם אהיתה שאלה... לא נפל רבבי במעשיםש לי, כפי שאני מתאר

תירוש: לגבי המוצגים, אין את המשפט לא נפל רבב, לא אציג את זה
חדד: למה תציגי
שופטת: מר חדד
תירוש: זוכרים מה אמר פילבר
חדד: לא פילבר דנה נויפלד
שופטת: מה השאלה
בר-עם: נתקדם
חדד
תירוש: מבקשת למחות על הערות לא קולגיאליות...
חדד: הערות על...
תירוש: דברתי על הנאשם...
תירוש: הכתבה, פורסמה לפני כמה ימים, כל מה שאמרתי לגבי הסיבה שאתה מתקשר למר פילבר בקשר לעניין של שלומית ברנע פרגו, לא מזיכרון חי אלא הסקה לוגית של אדוני, לגבי הסיבה... לגבי הטעם השני שקשור לגברת שלומית ברנע לגבי המפגש, זו הסקה לוגית של אדוני, אדוני לא זוכר את השיחה וטעמיה אדוני מסיק מהחומרים, נכון אדוני? זו השאלה?
נתניהו: אמרתי ...
שופטת: השאלה פשוט
חדד: בימ"ש קטע את ראש הממשלה
שופטת: אסתדר בלי העזרה שלך. מר נתניהו, השאלה אם נושא השיחה
תירוש: הקשר
שופטת: אם זה מזיכרון או מסקנה
נתניהו: לא זוכר מה אמרתי
תירוש: שואלת לא אמרת שואלת כרגע
נתניהו: אמרתי לפני כמה דקות שלא זוכר
תירוש: לא שואלת על מה אמרת בראשית, שאלתי אם מה שאתה מעיד עכשיו על ההקשר... זה מזיכרון או הסקה לוגית
נתניהו: לא יכול להגיד שזוכר מה אמרתי
שופטת: השאלה היתה אם התה זוכר היום
נתניהו: כרגע לא, יכול להיזכר אם תראו לי
תירוש: זו היתה השאלה
נתניהו: אם קראתי במהירות
תירוש: לא, אם אתה זוכר אירוע, אם זיכרון חי. בסדר. מתקדמת
תירוש: עוברת הלאה

תירוש: הסברת על תחושה שהיתה לאורך השנים, שעיתונאים לא באיםם לשמוע אותך, באים לקטוע, לא שמוע להשמיע, דברת על ההבדל בין הארץ לחו"ל, בחו"ל נותנים להשלים תשובה ובארץ הרבה פעמים לא קורה, זוכר?
נתניהו: יש יוצאים מהכלל אמרתי כן קו כללי, לא כל אחד ואחד, תקשורת ישראלית לעומת אמריקאית, גם שם יש... של גוטצ'ה, שם יש פחות גוטצ'ה GOT'YA
תירוש: גם רן ברץ סיפר ... שכלי תקשורת לא נותנים לך לסיים משפט המליץ לך להתראיין בערוץ 20
נתניהו: לא זוכר את ההמלצה, מתכוונת לערוץ 20 שהפך ל 14
בר-עם: לאן הולכים
תירוש: רק רגע
תירוש: אדוני אמר שבגלל שזה המצב, בהדרגה נמנע מתהלראיןן
נתניהו: ממעיט
תירוש: בגלל הסיבה הזו,
נתניהו: באופן כללי נכון יש יוצאים מהכלל, פחות באופן משמעותי
תירוש: אתה אומר... לא וואלה לא אחרים לא נותנים להשלים משפט... עכישו רוצה לומר לך, סיפרת וגם אחרים, שהיה לך סיכום מוקדם בכל ראיון שיתנו לך להשלים תשובה, כי זה תנאי בסיסי שלך שיתנו לך להשלים תשובה בראיון
נתניהו: בד"כ... שלא בהכרח מכבדים
תירוש: סיפרת שזה קורה... כל הזמן... גם חפץ דיבר על זה סיכום שהיה... לא אהבת שיוכלו לערך הרבה... תנאי נוסף שיתנו לך להשלים תשובה.
תירוש: עכשיו השאלה שלי היא כזו - רוצה להבין, אתה אומר לנו שבעצם יש לך, אתה ואחרים, שיש לך סיכום מוקדם תמיד, שיתנו לך להשלים משפט
חדד: לא מה שאמר...
תירוש: אל תפריע לי
חדד: בדרך כלל, לא תמיד, לפעמים
שופטים...
תירוש: אמרת... שהרבה פעמים קוטעים... אני שואלת את אדוני רוצה להבין, למה אחרי כל ראיון שקוטעים את אדוני, אמרת לא תמיד לא מכבדים למה אחרי כל ראיון שוקטעים למרות שאדוני בדרך כלל מסכם שלא יקטעו, חדועי אדוני לא יוצא מהראיונות בחמת זעם ומבקש שיצולם שוב, מדוע לא עושה את זה? מדוע לא מבקש שיצלמו?
נתניהו: למה את לא יוצאת מביהמ"ש כאן? את יכול לפרש בכל מיני דברים יכוליםפ לפרש כאבדן עשותנות לא זוכר אם עשיתי ... לקטוע... הדרך השנייה חותכים אותך בגמר משפט עם שאלה נוספת אני יודע מה רוצה להגיד, יש שתי טכניקות לקטוע אמצע משפט, למה אתה לא יוצא?
תירוש: למה אתה לא יוצא ומבקש לצלם שוב
נתניהו: לא נוהגים לצלם מחדש אלא אם קיצוני במקרה עם דוב גילהר היה מאוד קיצוני, סטייקס ורי היי - אנגלית, האיש מפר הבטחה, לא תמיד עושים את זה, האם עשיתי את זה צריך ללכת אחורה ייתכן שעשיתי
תירוש:
תירוש: אומרת לך אירוע 100, דב גילהר... אתה מתפ]רץ בכעס, אתה "יורה" באלוביץ', יורה במרכאות
חדד: יורה?
תירוש: הוא אמר "יריתי בו" במרכאות... אתה לא עושה בראיונות אחרים, לא מקובל בכלל לבקש לצלם ראיון מחדש, אתה יודע היטב גם אם קוטעים אותך לא מקובל לעשות את זה
נתניהו: זה קרה, זה קרה...
חדד...
תירוש:
חדד כתב משהו על בלוק והראה לתירוש
תירוש לנתניהו: חברי רוצה שאגיד לך שבסוף לא צולם...

חן העיר...
תירוש ענתה....

תירוש: אומרת לך הראיון לא צולם מחדש...
נתניהו: זו העריכה שהיתה...
תירוש: עו"ד חן אמר לא היתה עריכה... אנחנו לא בעריכה
שופטת: תשאלי את השאלה
נתניהו: היתה השמטה
שופטת: מר נתניהו תן לעו"ד תירוש לשאול
תירוש: אומרת לך מר נתניהו שבחקירה שלך, ביקשו ממך דוגמאות הדוגמה היחידה שנתתת על ישיבת ממשלה שהיתה שובע קודם בדימונה שבה בפתח הישיבה כשאתה מצהיר הצהרה קרה משהו וביקשת או ביקשו להקליט, אומרת לך שלא דומה לראיון עם פוליטיקאי כששואלים שאלות ואומרת לך שלא הבאת שם לא בחקירה ולא אחרות דוגמאות לכך שביקשת לצלם ראיון מחדש... למרות שבחקירות שלך בהמשך החקירות
חן: מתנגד
בר-עם: רגע אירוע 100... עריכת הראיון מחדש... זה צילום?
תריוש: התחיל בבקשה לצלם מחדש... האירוע מתמקד בדב גילהר
חדד קם
התנגדות
נתניהו יוצא
אחריו דובר הליכוד ואחריו בוארון שהגיע
חדד: פריט 100 עוסק בעריכה...
בר-עם: השאלה ששאלתי
חדד: לא מרחיבים את כתב האישום, לכן מבקשים להיצמד לכתב האישום, מדבר על עריכה, אם אדוני היתה עונה, מה שיש בכתב האישום לא מה שטענה אמרה התחילה, יש הרחבה. מכאן ההתנגדות, אם היתה אומרת... אדוני לא מרחיבים, ברגע שאדוני שאל, והתשובה לא יהת כתב אישום קדוש, אלא כתב אישום זה רק התחלה, זה כבר פריצה... אם להרחיב.... מתנגדים
חן: ביקשתי להתנגד... אני טוען לחוסר רלוונטיות, התיק התחיל טענה לסיקור אוהד, הגיע להיענות חריגה, כאן שאלות אי היענות חריגה, השאלה מתמקדת בבקשה שלא נענתה לא רלוונטיתלטענות התביעה על בקשות
בר-עם: האירוע טוען שהדרישה נענתה
חן: היא שואלת לא על ההיענות שואלת על הבקשה... הבקשה היא טוענת, היא אומרת הבקשה חריגה לעומת מקרים אחרים נמצאים מילין מכתב האישום כפיט שנוסח... החריגות שבעצם הבקשה לא היענות... החריגות בעצם הבקשה זה לא בכתב האישום. פה מתחבר, ראיתי את הגישה, בסדר מאפשרים... אווירת סוף קורס, יאללה נגמור, בכל זאת, לכן לא קמתי בפעם הראשונה או שנייה או שלישית

שופטת: עו"ד תירוש לא חורגים מכתב האישום
תירוש: ברור שלא
בר-עם....
תירוש: אני יכולה לשאול על התנהגויות של נתניהו לאורך השנים, זה לא קשור לפ]ריט במובן שזה לא נענה, לא אמרנו שצולם מחדש, עצם הבקשה יש לה משמעותית ראייתי למערכת היחסים הכוללת, לא חייבת להוכיח את מערכת היחסים רק דרך פריט, כמובן שפריט 100 לא מתכוונים לפרוץ, שואלים שאלות כי יש לדעתנו משמעות להתנהגות שלנו שמלמדת שהוא ציפה בוואלה ליחס מיוחד לכן או חותך ורידים שלא מקבל
חדד: חותך ורידים!
תירוש: צורת ביטוי, סליחה, פיגר אוף ספיץ', באמת...
חן: שאלה מה אתה מרשה לעצמך, הוא השיב התנהגרות קיצונית, השאלה נשאלה ונענתה...

חן הלך לקרוא לנתניהו
נתניהו חזר
תירוש: הזכירו לך דוגמאות אתה הזכרת ראיון אחר לחלוטין, אומרת לך שידעת שזו בקשה מאוד מאוד לא סטנדרטית לבקש לצלם ראיון חדש במקום הקודם, לא התנהגת ככה במקרים
נתניהו: אל תגידי לי.... מאות ראיונות בארה"ב... זה קרה, לא מחזיק רקורד מפרוט, שתיים מה היה, פה, הם פונים אליי, לא אני פונה אליי, הם רודפים אחרי, אני לא רוצה לתת ראיון אחרי שידולים חפץ, אומר יהיה בסדר אני אומר תדאג שאוכל להשלים, וההפך הגמור קוטעים אותי לא נותנים לי לסיים אני מבקש לערוך 3 דברים לא נותנים לא נענים הפרו כללים בזמן בחירות אחרי שהתחייבו ונשברו ונקטו בחפץ, תרתי משמע, בסוף מוציאים משפט אחד, ואני מואשם בהיענות חריגה! הכל הפוך! עוינות חריגה! לא זוכר כאלה ריאו=יונות ... עוינות חריגה, ועכישו בא להעיד...
תירוש: נתקדם
נתניהו: סירבו לעריכה השמיט עניין של דגן, משהו ביטחוני... זה הצלחתי לחפץ או חפץ הצליח
בר-עם: צילום מדש?
נתניהו: לא היה

תירוש: תאשר לי שבאותה תקופה של הראיון, היית מאוד מחוזר וכולם רצו לראיין אותך, שבוע לפני בחירות, מינואר היה ראיון יונית לוי ועמית סגל ומאז לא התראיינת, לא מצא חן בעיניך, כולם רצו חיזרו אחריך
נתניהו: מנסה לזכור אם מערכת הבחירות הזו... אני יכולה להקריא לאדוני, שבתקופה הזו היה ביקוש גדול, להראות לך?
נתניהו: תראי לי
תירוש: מה הבנת לגבי האינטרס... אתה עונה...
מקריאה...

נתניהו: מי עונה כאן?
תירוש: ברוך שי, ראש מערכת חדשות בוואלה...

תירוש: באותה תקופה לא התראיינת, היה ביקוש, זה מה שרציתי לשאול, מאחר שלא זכרת, הצגתי לך, מזכיר לך משהו?
נתניהו: תראי לי רגע? תחזרו אחורה...

נתניהו... הייתי בבליץ
תירוש: זה אח"כ... ראיון בראשונה... ב- 2015 אמרת אני מתראיין בימים סמוכים, לא יכול להתראיין בכלי תקשורת בגלל חוקים בדבר הזה ערך לאינטרנט, הציג לך חברי ראיון 11.3 שלא תואם עמדת אדוני וביקש התייחסות ואז לגבי זה אמרת חפץ שכנע, לא היתה מחלוקת שראיון ראשון לפני הבחירות
נתניהו: היו ראיונות לפני...
תירוש: הצגתי לך מספר מקטעים גם ברוך שי שאמר שלא התראיינת... אמר שהיה מופתע...
נתניהו: לא ידע שאני הולך לשפוך את הריאיונות אחרי... קדח לי חור בראש זה חפץ... אפילו לא בגלל שםה קודחים... הוא קדח לי חור בראש... הוא קדח לי חור בראש... אח"כ הצטער
תירוש: שואלת אותך -
נתניהו: את רוצה להגיד דבר אבסורדי יש לכם עדויות, יש עדויות שחפץ לוחץ עליי, משדל אותי אני לא רוצה אני מעלה תנאים כי לא מרגיש טוב, חפץ משכנע, זה הטבה גדולה, שאלובית' עושה לי, שולח ואח"כ מסרב לערוך, בניגוד גמור למה שסיכמנו, מה השאלה?
תירוש: אם תיתן לי לשאול, אדוני אמר, הראיתי שאדוני לא התראיין הרבה זמן מינואר, היה ביקוש...
חדד קם
תירוש: אתה בוחר לתת ראיון עיתונאי ראשון שלך אחרי תקופה שלא התראיינת לכלי תקשורת, אתה בוחר לתת ראיון לאתר וואלה, אתר שגם הגדרת כאתר שולי וזניח וגם הגדרת כאתר וואלה חמאס, אני אומרת לך שזה לא מסתדר, אם באמת היית חושב שאתר וואלה אכבר אתר שעוין אותך בצורה כזו כמו אויבנו או אתר זניח לא היית בוחר להתראיין בו ראיון ראשון
נתניהו: זו השאלה, עניתי, באמת לא הייתי בוחר, לא אומר שלא היו ראיונות אחרי אפשר לחשוב דקך בודד במדבר, אדון חפץ בא אליי, ושכנע ושידל... בכל דרך אני לא רציתי לעשות בסוף כשעלה לי על העצבים והעלה לי את הסעיף כי באמת חשבתי... הוכיחו שעוינים מאוד הוא העלה תנאים הם לכאורה הסכימו... זה מה שהיה, מזה להסיק שאני בא לעשות, איזה גמולין אם היו לא היה צריך לשכנע לא לשדל , לא היה צריך מכל כיוון אפשרי... כל התהליך מוכיח ההפך הגמור לא היה יחס מיוחד גם הדרך שהתגבר הראיון, מוכיח את זה, תודה רבה, לך, יריתי בו - תודה רבה, בציניות, יריתי בו - פיגורטיבי...

תירוש: אולי הדובר המליץ לך על הראיון, בהחלט יכולה לקבל, זה לא מה שאתה אומר כאן,
שופטת: מה זה כאן
תירוש: גם כאן וגם בראשית, אתה אומר ראיון לא רצית לא היה חשוב לך, אמרת שאתה חושב שלא צריך, אבל רק כדי הלוריד מהגב הסכמת, אתה לא אומר המליץ לי וקיבלתי המלצתו, הגרסה שלך היתה שלא רציתי עשית כדי להוריד מהגב שלך, אני אומרת לך שהטענה שלך שאתה מחליט על ראיונות לתקשורת לאתר וואלה בימים הקריטיים שבוע אחרון לבחירות רק כדי להרויד חפץ את הגב, טענה קיצונית לא סבירה לא אמינה
נתניהו: לשיטתכם אתם טועים לא היה לי עניין מיוחד בוואלה לכן רציתי ביטחונות, זו הסיבה, היום יודע שהיו כל מיני יחסי גומלין כאלה ואחרים, אם בזק עם שאול אלוביץ', אז לא ידעתי,
תירוש: אתה רוצה שנקבל שהדובר שלך מוליך אותך באף?
חן: מתנגד
תירוש: מוליך אותך באף, שאתה מובל ולא מוביל שאתה לא דופק על שולחן הולך לאתר עוין חמאס שולי עוין שבוע לפני בחירות רק ככדי להוריד מהגב?
שופטת: עו:ד תירוש כבר ענה
תירוש: אני אציע לך בשלב הזה, שבוע לפני, אתה מתראיין, רק לראיונות, רק עודד מנשה, ערוץ המוזיקה, דוד בן בסאט מקורבך ויהורם גאון שלושת ראיונות לא בדיוק עיתונות נושכת, אתה מסכים ראיון בוואלה עיתונות לא נושכת אלא מחבקת על רקע מערכת היחסים עם אלוןבית'
חדד
בר-עם: הוא משיב
נתניהו: שום משמעות מראה חשיבות, קודח, בסדר, בדיוק הפוך, פה באמת היה צריך לקדוח לי בראש, גם בערוץ הזניח הזה
תירוש: מציע לך שחפץ היה צריך לשכנע לא עצם קיומו של האירוע, מה שהוא אמר שהתנגדת המראיין דב גילהר, על זה היה צריך לשנכע
נתניהו: אז הוא אומר, היה צריך, מראש כל הוואל ההיה שקול לערוץ המוזיקה, זה לא היה דבר בעל חשיבות חוץ מסזה לא היה דבר בעל חשיבות... תלכו לרחוב תשאלו וואלה חיובי או שלילי לנתניהו, רובם היו אומרים שלילי, כן היה צריך לבחור לשכנע,...
תירוש: אישרת שפנית לאלוביץ' אחרי הראיון
נתניהו: כן... רק לא זוכר מה אמרתי לאלובית' אפשר לראות
תירוש: התקשרת כועס אמרת "יריתי בו" במרכאות, מותר לפעמים להשתמש בביטויים שלא מדויקים, סלנג, גם מזכירה לך אולי תאשר, מר דב גילהר סיפר שבסוף הראיון תלשת את המיקרופון בזעם הטחת על השטיח ויצאת בזעם מאוד כעסת אדוני זוכר?
נתניהו: לא
תירוש: אלקלעי תיאר דרמה אדוני זוכר?
נתניהו: לא
תירוש: בסדר
תירוש: אדוני לא זוכר, סיפר גילהר, אני רוצה לשאול, מדובר אתר שולי, אמרת לפני כן, אני אומרת, אמרת הראיון אל חשוב עשית אותו רק כדי להרויד מהגב, מלכתחילה לא ייחסת חשיבות, אומרת לך שאם כל זה נכון, יש חסור פרופורציה בין ראיון לא חשוב, שאתה עושה רק כדי להרויד את חפץ באתר שולי ולא רלוונטי והתגובה שלך קיצונית שגם דב גילהר גם אלקלעי סיפרו שלא נתקלו בדבר כזה, תגובתך
חדד מתנגד

נתניהו יוצא למסדרון הסטרילי לזמן ההתנגדות, אחריו דובר הליכוד ובוארון
חדד: שאלה, אמר שלא זוכר...
בר-עם: הציעה לו שהגיב תגובה קיצונית
חדד: אירוע שלא זוכר, הם
שופטת: לגרסתם איך מתיישב עם מה שאומר
חדד: אתה לא זוכר, על האירוע שלא זוכר
שחם: נותנים לו הזדמנות להתייחס לא שלל את הגרסה, נותנים לו אפשרות
חדד: לא מבין מה רלוונטי למשפט טוב להגנה
שופטת: אם טוב להגנה שיענה
בר-עם:...
תירוש: אני אראה את העדות... אני אבקש להציג את דברי העד... ונראה מה אומר
חן:...
תירוש: השאלה הראשונה אם מרענן את זכרונו, אגיד לו אח"כ אם לא מרענן, אנחנו מציעים לו, נותנת לו הזמדנות להתייחס לפי מה שדוב גילהר מציין, שאמר, אומרת לו תגובה קיצונית
חן: בזמן שיורים טילים על אמירויות... גברת תירוש, שאלה את מר נתניהו האם הוא תלש מיקרופון
שופטת: לא זוכר...
חן...
שופטת: השאלה תהיה אם תתקבל הגרסה שכך היה, השאלה איך זה מתיישב....
שחם: שני דברים עניין ריענון זכירון, פעם שנייה בהינתן אותה גרסה, המדינה מאפשרת למר נתניהו להתמודד עם הטענה

חן:... שתגיד...

(פרשנות: התנגדויות ארוכות וחסרות תוחלת, שלא מתקבלות אבל קוטעות את העדות)

בר-עם: רבותיי צריך לשמוע אותו באופן שוטף...
נתניהו חזר

תירוש: רוצה להראות מה אמר דב גילהר...
"פתאום תחושה שהפך לא נינוח, מר נתניהו היה כעוס... שפת גוף... קצה הכסא... ראיון הפך לעומתי... בסוף... הוא לקח את הנק מייק תלש מד"ש הבגד הטיח על השטיח... בדרך כלל בסוף ראיון יש סמול טוק, לא היה שום סמול טוק, יצא חצה... נכנס לחדר השלו - שואלת אם מזכיר לך?
נתניהו: לא זוכר שתלשתי את המיקרופון, כן כעסתי, כי היתה הפרה, באים מרמים אותך, הוא חסך את שאלת הבקבוקים, תודה רבה לך, אומר איזה יחס, כמובן שריאתי, כל הדבר הזה אבסורד, אני מאושם בשוחד! אני לא הייתי צריך לתת ראיון אחד, הייתי צריך... הם צריכים לרדוף אחריי כדי לתתת את הראיון הזה עוין בצורה בלתי רגילה... גם בערוץ המוזיקה... מופץ לעולם... מה פתאום יש דבר כזה כל התזה הפוכה, וואלה היתה צריכה להיות משרתת שלי, חמישה ראיונות היינו צריכים לסכם עם אלבויץ' היה שולח לי מראיינים הכי נעימים, הכל הפוך אתה בא למישהו סופר עוין, מפרים את התנאים אם היו עושים לכם לא חושב שהייתם זוררקים מקרופון לא חשוב שאי זרקתי, הייתי מגיבים,... יושר הגינות בסיסית..., יש גבולות הם חצו את הגבולות הכל הפוך, לא צריך שום דבר... אפ יש הסדר... הכל עובד על מי מנוחות... זה בדיוק הפוך....
חן: מעיר...
תירוש: אי אפשר לחקור ככה חקירה נגדית...
תירוש: אומרת לך: שום דבר מזה לא נכון, האתר לא היה שולי ביעינך, הראיון לא היה לא חשוב ביעיניך... בגלל הקשר עם אלבוית' ציפית לייחס מיוחד ולכן מתקשר אליו בעל שליטה
נתניהו: לא ציפיתי, כל המ שאומרת כאן קשקוש מקושקש, הם פונים מתחננים אליי, באים ומשדלים אותי שיהיה ראיון הוגן!!! לא מחפש שום דבר... שואלים שאלה... נותנים להשלים לא מצפה ראיון מלטף אם כי לפי התיאורהי שלכם הראיון היה רציך להיות דבש ניגר כמי נהר, לא היה דבש לא הוגן הכי בלתי הוגן הכי נבזי ודאי שמתרגז לא מתוך ציפיה, את חשבת שצריך דבש, כל כץתב האישום שהם משרתים אותי הכל הפוך את מוכיחה בשאלות שלך בזמן הניגר שלנו, את שואלת - את מוכיחה שזה בדיוק מה שקרה, בדיוק אתר חיובי נפלא, היה בדיוק הפוך,
היה ברור לי שהפוך, שידל אותי כן קדח חור
תירוש: מר נתניהו
נתניהו: לא חושב שיצאו ממני אדים...
תירוש: אומרת לך מהראיות כמו שאנחנו קוראים, עולה גורמים שהיו שם, גם בחדר גם מחוצה לו, לא הבין את הכעס והרצון, לא הבין את הצורך בראיון חדש, ההתרשמות היתה ראיון שגרתי, נתניו לך זמן לדבר להעביר מסרים, אגיד לך, יש מוצג, בתיק, יש את הראיון, עיינו בראיון, אומרת לך מהתסכלות, לא נראה אותו עכשיו, שלאמלא, אדוני מצפה ליחס מיוחד באמת, ורק שאלות מלטפות ולא שאלות על דוח מבקר המדינה, לא אמור להפקיץ אותך כל כך להקפיץ במובן להכעיס כל כך
חדד: מתנגד
נתניהו יוצא,
אחריו דובר הליכוד שמצטרף אליו למסדרון הסטרילי
חדד: לפחות עד אחד... לא יודע איך התביעה יכולים לקחת, אומר חפ]ץ.. התפרץ, באמת שאלות קנטרניות אומר עד המדינה... אם חברתי רוצה לשאול שאלות לגיטמיות התזה ראיון שגרתי שאלות רגילוצ באתר אוביקטיבי, כן כולם צריכים לקרוא קים ז'ונג איל... ואם עשו לך אתה כועס זה חריג ונובע מארוחת ערב שלא דברתם על שום דבר, אבל הנתון החשוב זה מי שסידר הראיון ואומר ניר חפץ
שופטת: ניר חפץ היה שם?
חדד: ברור אומר אני תפסתי את השאלות קנטרניות.... לא ראיון... נועד להראות לחברים בברנז'ה...
חן...
חדד: לא סיימתי, שואלים אותו על מה דיברת... היה סיכום מוקדם... מספר עד המדינה... שיתנו לו לענות... הסיכום הופר, נתניהו תפס כהפרה של הסיכום... ניר חפץ אומר לא ראיון
שחם: כבר פעם שלישית
חן: אנחנו התביעה חושבים ראיון טוב והתשובה לא פרורוציונלית... שאלה לגיטימית, אבל - תזת הזנה... מה בין השאלה הזו לבין מי שהיה בחדר, לא נכון... אח"כ היא באה ואמתר
שחם: מה נימוק ההתנגדות, שאלה לא לגיטימית מניחה נתונים במחלוקת מבלבלים את הפרוטוקול מושכים זמן ומטעים את העד, תבוא ותגיד לו: תגיב לו
שחם: עו"ד חן ברור
חדד: רוצה להשלים, אמרה .. מפנה לשאלה הראשונה: הולך לנטל במקום נכס... שאלה שנייה... לא מריח ריח של מה]ך
שחם: לא נקבע ממצא

חדד: הוא לא זוכר את הראיון, על מה יש הלתרעם, ראיון נהדר, אומרת לך, נסכם ראיון פנטסטי, מי לא מבקש
תירוש: אשמח אם חברי לא יחקה אותי
חדד: לא חיקיתי אותך
תירוש: מדברת על מה שאתה עושה מרגע
תירוש: יכולתי להראות מה אומר... אמרתי שזה אנשי וואלה לא אמרתי כל מי שנכח, אבל אגיד דבר נוסף, חברי מץתבלבל, מר נתניהו דיבר על סיכום מוקדם של העדר קטיעות לא אמרתי שלא שואלים שאלות ענייניות כל מה שדובר אם ראיון שלא נתנו לו להשלים תשובה, זה מה שנאמר ע"י מר נתניהו וע"י מר ישועה שהיה הסיכום המוקדם, לכן כל ההקראה לגבי תוכן הראיון לא רלוונטי
שופטת: עו"ד תירוש, גברתי תדייק את השאלה
בר-עם: אולי גברתי לא תאריך בהקדמה
תירוש: אז אאריך בציטוטים, סייגתי שזה כמו שאנחנו קוראים את ההריאיות
שופטת: ההתנגדות התחילה מזה שכל הנוכחים בחדר
תירוש: אומרת כל הזמן איך שאנחנו רואים את הריאיות
שופטת: יש אחרים שרואים אחרות
ב-עם:...
תירוש: אציג את הראיות

חן דופק על דלת המסדרון הסטרילי
נתניהו מבושש מלחזור
נתניהו חזר אחרי 2 דקות

תירוש: מר נתניהו נסח מחדש. אומר לך שעדי וואלה חלקם נכחו חלקם צפו, מר דב גילהר, אלקעי, ישועה. לא נכח אבל ראה, אמרו סברו, חשבו ראיון שגרתי מבחינת קטיעות, נתנו

הפרעה מהקהל: מישהו כמה ואומר לנתניהו בקול רם - לא יאמן שזה מה שאתה נשאל...

תירוש:
חדד: לשיטתו!
תירוש: זה בדיוק המ שאני אומרת

נתניהו: דה גילהר, אלקעי, מתעבים, לא עוינים, מתעבים משתמשים במילים, מכנים אותי קים ז'ונג איל, זוגנ' און... הם שונאים, עבורם ראיון עוין זה דבר... זה דבר נורמלי לא חריגה ממשהו אבל כשראיתי את הראיונות שהן נתניו גם אותם ראיתי ברולים, עם פוליטיקאים ידועים חלקם ידועים ראיונות מלטפים, ראיונות ליטוף לפעמים, מראש קובעים את הדבר... את הכותרות... זה מה שהיהף מצד אחד, אני קים זו'נג און איל, מצד שני מלפטםי מגישים בצורה נהדרת מעצימה, לא ציפית שיגידו זה מר ביטחון כלכלה, ציפיתי, לא ציפית לראיונות מלטפים... ביקשתי עריכה... חושב שאמרתי, ההתייחסות היחידהף החלטה שלהם, לא ערכו כלוםף היה ראיון להם, וואו איזה עדות, שמתעבים אותי, לא חיפשתי ראיונות מלטפים שלהם, שוברים כל אתיקה עיתונאי, רציתי ראיון הוגן לא היה ראיון הוגן מבחינת יכולת להשלים את הדברים על כך כעסתי, כבודכןם אני רוצה להתייחס... לא דברתי.. הדבר היחידי שרואים, לשיטתי את הלחץ, אני אומר לך התיק שלך קרס, אין לך מה לעשות עם מה מבזבזים את הזמן עם השלאלות אם דוב גילהר היה אובייקטיבי התיק של קרס אין לך מה לעשות

תירוש: מר חדד הקריא את מר חפץ שאמר שאלו אותך שאלות קנטרניות בראיון, הקריא את העדות
חדד: תציגי מה קראתי
תירוש: תן לי להשלים שאלה. מר חפץ אמר שאלות קנטרטניות, מר חפץ
תירוש: שואלת אם בניגוד למה אתה מציג, מה שהפריע לך ששאלו אותך אולי לציבור נמאס אורח חיים פזרני כמו שעולה מדוח מבקר המדינה אולי השאלה הזו הכעיסה
חדד: או להגיד מה קראתי, יש שורות נוספות שקראתי
תירוש: אתקן את השאלה, האם יכול להיות, בלי מר חפץ, האם יכול להיות שמה שהטריד אותך, כמו השאלה שאמרתי, אורח החיים הפזרני, שאלה שהפריע לך ולא ציפית שתהיה בוואלה בעקבות הקשר עם אלובית'
נתניהו: ל , לא סיכמתי על שאלות אלא על און מתן התשובה, דבר שני, שאלות קנטרניות, כתבה לא הוגנת, על גבול ההגינות שואלים גם שאלות ענייניות, האם , לא רוצה הגבלה, אפשר לשאול בצורה קנטרנית אפשר גם כזה וגם כזה, יכול עירוב, אולי ציפיה חוגזמת לא היתה ציפיה שלי... על זה נתתי...
נתניהו: אצל היריבים שלי בוואלה אין שום שאלה קנטרנית, לא ננו... לבוא ולהגיד שגילהר אלקלעי שופטים אובייקטיביים... זה מגוחך
תירוש: אנחנו במה שקורה אח"כ. מר ישועה אומר לאנשים בתוך וואלה, מה שקורה בוואלה, מר ישועה אומר או שיעלה ראיון חיובי או שלא יעלה, אומר לרובינשטיין, לאלוביץ', אומר לאחרים, אומרת לך, מר חפץ אמר, שאתה בשלב הראשון לא הסכמת שהראיון יתפרסם, 11.3, אתה בשלב הזה לא הסכמת שהראיון יתפרסם, ואלובית' נתן הוראה שבלי אישור שלך לא מפרסמים את הראיון. שואלת לתגובתו של אדוני, אם אמרת שאתה לא מסכים לפרסם את הראיון
נתניהו: לא זוכר דבר כזה, יכולה להראות לי
תירוש: לא זוכר? נתקדם
תירוש: מר חפץ מקבל את הראיון לעירכתכם, לעמדתנו מקבל אחרי שנערך במידה מסוימת, בהנחיית מר אלקלעי, ידעת, סיפרת קודם? ידעת?
נתניהו: שהוא ... לא מכיר? סורב...
תירוש: רגע נגיע, חפץ ביקש כמה עריכות, השלב הקודם, לקבל חומר גלם, כדי לדעת איזה עריכות, שואלת אם אדוני יודע שמר חפץ קיבל חומר גלם כדי שתגידו מה להוריד
נתניהו: קיבל משהו אח"כ ביקש לערוך את המשהו ואל ערכו
תירוש: יודע שיקבל משהו?
נתניהו: יודע שערך, אין לי מושג
תירוש...
נתניהו:התשובה לא, יודע שערך, כמה עריכות, זה מה שזוכר
תירוש: מהמיילים עולה שמר חפץ קיבל את הראיון הגולמי... השאלה הבא, שואלת את אדוני אם אדוני היה מעורב בעריכה של חומר הגלם אם אדוני נתן הוראות עירכה
נתניהו: לא זוכר חומר גלם לא זוכר הצעות אם הראו לי, זוכר כמה הצעות עריכה
תיורש: אם מר חפץ אומר שישיב עם לפטופ והראה לך וכתב הצעות... אתה לא יכול לחלוק
נתניהו: מאשר רק דבר אחד, חשוב 3 עריכות אולי טועה אולי 4 זוכר... הכניסו את העניין של דגן... היה בניגוד לרצוני...
תירוש: אז לא זוכר, מתקדמים
תירוש: מציגה לך שאתה ידעת, נשאל אותך, אמרת שלא זוכר, לגבי העובדה... ואתה נתת לו הוראות עריכה, אומרת לך, שואלת אותך אם ידעת, על הסיכום שהיה, שתינתן האפשרות לערוך מספר קטעים סיכום שאומר שהופר, אם אדוני יודע על סיכום שתינתן אפשרות לערוך
נתניהו: מניח שאם חפץ היה עסוק בעריכה לא היה סתם, הציעו או שהוא אמר, לא יכול להגיד מה היו שיחות בינו לבין וואלה
תירוש: שואלת אם אדוני זוכר שידע
נתניהו: שחפץ ערך? שהציע עריכה? כן זה מה שזוכר
תירוש: שעריכה?
נתניהו: לא יכול לזכור
שופטת: רגע עו"ד תירוש, מדברת על סיכום אחרי הראיון
תירוש: כן
שופטת: אז אמר לא זוכר
בר-עם: כמה שאלות על הכתבה נשארו
תירוש: עוד קצת, לא הרבה
נתניהו:... מה שזוכר אומר... לא יכול לזכור אם חפץ אמר... השגתי חוומר גלם... מי יכול לזכור
תירוש: אדוני זוכר, שביקש לראות את הנוסח הסופי לפני שיוצא, כך עולה מהתכתבויות
נתניהו: לא זוכר פרטים, הגיד נדמה לי 3 אולי 4 לא מניח שהניה מגיש בלי אישור, לא סביר, אבל לא יכול לזכור... בסה"כ לפני כמה? 11 שנה
תירוש: אמרת כאן - האם זה סטנדרטי ומקובל לקבל חוומר גלם ראיון מצולם לעריכתו
נתניהו: כן, עשיתי את זה שלשום, מראיינים אותך... להוציא ... אתם לא חיים בזה....
בוארון מעיר משהו
נתניוה: יושב כאן ח"כ הכי שגרתי, אתה נותן ראיון אפילו מוקלט, קורה כל הזמן
תירוש: אדוני סיכם את זה מראש?
חדד....
תירוש: סתם הפרעות
חדד: מדבר בצורה גסה כלפיי
תירוש: אפשר להתנל, מבין את המצוקה שלה, חשבה שתשאל
שופטת: עו"ד חדד!
גברתי תשאל שוב

תירוש: השבת סטנדרטי ומקובל אמרת רק לפני יומיים עשיתי סיכום כזה, תסכים איית שכאן לא היה סיכום מראש, שיועבר חומר גלם הסיכום היה על קטיעות

נתניהו: כן... יושב כאן חבר כנסת יושבים נציגי ציבור יכולים לספר, אפשרות שנייה גם קיים, לא עושים תמיד גוטצ'ה... לא הצטלמתי איתו, אם שערה יצאה אחרוה כרבולת מבקשים לעשות עוד פעם, האם קיים פה, לא אמרתי קיים אמרתי סוכם ראיון שיתנו לי, הפרו בהפרה גסה

תירוש: בחקירה שלך ב-... שאלו אותך אם אתה מכיר דוגמאות כאלה שקיבלת חומר גלם מצולם להערותיך, לא הצלחת להזכר אמרת שתבדוק גם חקירה שנייה לא הבאת דוגמה, לדבר הזה לא הבאת דוגמה
נתניהו: הייתי עסוק בדברים אחרים, אם תם חושבים שהזמן שלי משועבד לשאלות הסרק,,, במהלך המשפט וגם במהלך החקירות בשבילכם כל העולם איך להפיל אותי

תירוש: רוצה להראות לך דב גילהר אמר שלא מכיר שליחת חומר גלם,
נתניהו
תירוש: למה אתם צוחק
תנתניהו: אתם הראיתם דוברת מתאמת מראש מה תהיה הכתבה, עם אחד מהאנשים שוואלה רוצה להטיב
תירוש: אודני מתבלבל, אדנוי מדבר על עורך ווינט שדברה איתו הדוברת של מר הרצוג רגע לפני איזה הצהרה שלו ונתונת לו את הכותרת, לא היה וואלה לא בעל שליטה בכלי תקשורת אלא עורך תפקידו עורך
נתניהו: סיכמנו שזה קיים
חדד: לא מבין התנצחות
תירוש: מתקדמת שיח חקירה נגדת
תיורש: שאלתי על לקבל חומר גלם
נתניהו: קיים גם קיים... גורם מאוד ידוע

חדד:נראה דמויות מפתיעות שעשו דבר כזה
תירוש: עו"ד חדד מעיר לא מתנגד לא בפעם הראשונה מבקשת להעיר
שופטת: גברתי צודקת
תירוש: רוצה להרואת מה אמר חפץ... דובר שלך...
"אני לא נתקלתי בדבר כזה אף פעם בקרייריה שלי, מאיין את כל היסוד שעליו שעליו בנוי כלי תקשורת, את כל המהות שעליו עומד כלי התקשורת"

תירוש: כאן אומר עוד דבר: בסוף המקטע, סייג ואומר, הבדל אחד, בפרינט לפעמים קובעים, אולי לזה אדוני מתכוון, לפעמים בפרינט, בגלל שזה לא הקלטה - "לשלוח למרואיינים את הציטוטים שלהם בלבד, מקסימום שאלה תשובה... טלוויזיה לא מקובל כי מתעדת את הדברים עצמם... "

תירוש מקריאה עוד קטע חפץ:

יש התכתבויות בוואלה
"מבחינת מערכת עיתונאית זה חציית קו אדום, קו אדום אתי... הוא עושה מבחינתו מעשה חמור... תקנות חברת וואלה... הפרדה בין צד עסקי למערכתי... לא זוכר מישהו אי פעם שלח... כמה סיכומים הפרו לך? הרבה סיכמים"

תירוש: הרבה סיכומים הפרו לך, אף כלי תקשורת... לא סטנדרטי לא מקובל, לא בכדי לא הצלחת בחקירה שלך להביא אירוע

חן: מבקש הלתנגד
נתניהו יוצא
חן מבקשת לקביעת ממצא... הממצא שהוצג לו דברי חפץ, חפץ מעולם לא נתקל...
....
חן מקריא

חן: חפץ העד שלהם אומר שהעברת... כתוצאה מהפרת הסיכום.... המצג למר נתניהו היה הפוך ממה שאמר חפץ, הפוך, הטעיה, ככל שהעו"ד תירוש מבקשת להשלים שאלה ולהראות גם עמודים אלה אשב, אי אפשר להציג מצג חלקי

תירוש: נדמה לי שחברי לא מבין אותי, לא רואה קשר בין המקטע, אנחנו יודעים שוואלה נתנו את החומר הגלם ונתנו הוראות עריכה, זה לא מש ששאלתי, שאלתי האם לקבל חומר גלם זה דבר שגרתי ומקובל האם קרה לו, אני ביקשתי... שאלתי את מר נתניהו הוא קיבל את חומר הגלם, אחרת איך יעשות עריכה שאלתי אם מקובל אמר ברור קורה כל הזמן, אמרתי לו בחקירות שלך אמרת שמקובל ולא הצגת שום דבר, אמר עדיין מקובל, אמרתי דה גילהר אומר לא מקובל, חוץ מהאירוע הזה, הטענה שלנו שההתנגדות של וואלה חריגה, שהיא אל שגרתית אפילו אם הופר סיכום
חן: לא
תירוש: תן לי להשלים תשובה...
חן:...
תירוש: זה לא נרומלי מה שקורה כאן היום, תנו לי להשלים משפט

תירוש: משלימה טיעון: כל מה ששאלתי את מר נתניהו, אם אגיד לך מה שדב גילהר אומר, שמעולם לא נתקל, צחק, ואז עברנו לחפץ, חפץ אומר, כמובן שחוץ מהאירוע ויש הסברים למה ניתן, כל מה שאמרתי והצגתי ושום דבר ממה שאמר חן לא פגע בזה, שמעולם לא נתקל בדבר כזה, חציית קו אדום שעיתונות תעשה, יש התכתבויות לא לספר למערכת, דבר מוסתר מהמערכת לכן שום דבר ממה שעו"ד חן אמר, המטעה עו"ד חן, הרצון לספר שמר חפץ אמר שניתן כי הפרו את הראיון זה נמצא בתיק לא קשור לשאלה ששאלתי מבקשת לדחות את ההתנגדות ולאפשר לי לשאול את מר נתניהו על המקטעים, שמעולם לא נתקל, התייחסות לא למה שקרה בוואלה, התייחסות למה שנתניהו אחר שגרתי ומקובל
חן: מצטער שהפרעתי לדברים של עו"ד תירוש. לפי חפץ העניין של העריכה, ראינו יוזמה של וואלה, בניגוד גמור למה שהוצג בשאלה
בר-עם: לא עניין אחר
חן: השאלה שבגללה התנגדתי, בשאלה נאמר חפץ אומר שזה חריג ללא קשר, זו היתה השאלה, ללא קשר להפרת הסיכום, זה השתנה בתשובתה, נניח את הפרת הסיכום, על עצם האירוע של העריכה, אז הראיתי, שאדון חפץ קושר את אותו אירוע להפרת הסיכום..., לכן הפרעתי, מתנצל, מצטער, לא היתה ברירה... סיכוי שגם הוא לא הבין...
תירוש: אדייק את השאלה שוב, היתה מדויקת אסביר אותה עוד פעם
שופטת: אפשר להכניס אותו
הלכו לקרוא לנתניהו

תירוש: מר נתניהו אדייק את השאלה, למקרה שלא הובן, אדוני אמר שזה מאוד מקובל ומאוד שגרתי לקבל חומר גלם לראיון, אדוני לא הצליח להביא בחקירות דומגאות.. אמרתי לאדוני שדוב גילהר אמר שמעולם לא נתקל אדוני צחק, הצגתי בסוף מר חפץ שאומר שהוא לא נתקבל בזה מעולם ושבעיניו באופן כללי זה חציית קו אדום של מערכת עיתונאית
נתניהו: תגובתי שאין לכם מושג, לפני כמה חודשים רואיינתי על ידי אחד מגורמי התקשורת הגדולים בעולם, יש כמה פרקיטקות, לייב, יש לייב טו טייפ, יש אפשרות, רוצים 5 דקות, מראיינים 30 דקות, עכשיו היה לי, עכשיו עם גורם סופר מקצועי, רצינו לבחור, רוצים לראות חומר, לפני שמפרסמים, קיים הדובר שלי, הדובר הנוכחי אומר עושים כל הזמן, הודבר הנוכחי, עושים כל הזמן, הדובר שלי אומר עכשיו

תירוש: מי אמר?
נתניהו: עומר מנצור

תירוש: אתה אומר לא מישהו שהעיד אלא מישהו אמר
נתניהו: אתם לא מכירים את הפרקטיקה, הנה הוא מהנהן...

(פרשנות: שוב נתניהו מדבר באמצע עדות על עדותו?)

נתניהו:... לא קיבלנו עריכה, הייתם צריכים לשנות את כתב האישום, ךלהפך קיבלנו כתבה עוינת ואז אתם אומרים לא קיבלתם עריכה קיבלתם את החומר, אני לא זוכר , כן יכול להגיד שלא קיבלנו כלום, הכל הפוך, אם היה הסכם שוחדי, היו קופצים לדום, לא היה את הדבר הזה, דבר שלא קיים, נופל לכם כתב האישום, אולי נמצא משהו, אולי אמרתי למפעיל, תפעיל את מכונת... תשלח... את חומר הגלם, על מה אתם באים, אתה רואה אתר עוין רואה יחס עוין לא היענות חריגה, עוינות חריגה, אתה רואה חריגה, ביחס מביוחד לכתבים שכן רוצים לפאר לשבח לקלס, לכן אין כאן שום דבר, אתם לא מכירים יכול להיות שאתם מכירים יותר גרוע] במה אתם נאחזים?
תירוש: בראיות, בראיות
נתניהו: זו היענות חריגה??? על זה בונים תיק שוחד???

(םפרשנות: מרים קול)
תירוש: ראיון לא עלה ב 11.3... עלתה ב- אחרי... וולאה איבדה הישג ראיון ראשון
נתניהו: לא זוכר... כל הסיבה... הם הפרו את ההסכם לא שהיה כלי תקשורת מקצועי אתי ואז אומרים ובאים בטענות, וואלה רחמנא ליצלן... זה לא הזה, למה עשו, רק מסיבה, כי הפרו הפסכם, לא הסיבה, לא יודע מה הסיבה, הפר8 הסכם, בוודאי לא עשו שום דבר אמיתי. אבל אם שלחו

תירוש: כדי לקצר, לשיטתנו אנחנו קוראים את הראיות, האישור שלך לעריכה הויידאו, מר אללקעי מעביר מייל עם וידאו ערוך חלקית, דברים מסוימים כן ולא, עובר אליך לאיושר, לשיטתנו, האישור שלך מתמהמה לשיטתנוף, ובשלב מסוים בוואלה, יום למחרת מחליטים להוציא ראיון ללא אישורך כי דולפת שמועה לעיתונים אחרים שהתראיינת....

חדד מתנגד
חדד: אפשר לראות את פריט 100... שינוי דרמטי בכתב האישום, נכתב בקשה נענתה, גברתי זוכרת... עכשיו שאלה... חיכו מהיום למחר, העבירו בהתחלה חלק התמהמה עם האישור והיו שמעוות שרצו לפרסם אז הלכו ופרסמו בלי העריכה - אם רצו לטעון טענה כזו...
חדד מקריא את פריט 100, עכשיו אומרים לא היתה עריכה ואומרים ראיון אחר, אם רוצים לשנות כתב האישום, שיגישו בקשה לביהמ"ש... זה לא רקע חריגה מכתב האישום
חדד: מבקש ביחס לתוספות גם מהצד השני, הזנב שלנו לא מסריח יותר...
תירוש... אפשר להתנצל, פשוט להתנצל...
חן....
תירוש: לא פורצים את כתב האישום, העדין נחקרו, יש דברים שמלמדים על מערכת היחסים יש רקע
שופטת: השאלה אם אפשר לטעון דבר והיפוכו...
תירוש: אמרנו שהדרישה חלקית נענתה חלקה לא נענתה, לטענתנו כבר כשמר אלקלעי העביר חומר גלם אחרי הסקנדל בעקבות ההנתהלות, רואים בראיות, כבר כשאלקלעי העביר חומר גלם העביר ערוך במידה מוסימת, חלקית היא נענץה, במובן זה, נכון שהדרישה הנוספת , שבשלב שנתנו חומר גלם ה=בגלל הכעס לעריכה נוספת, את הערכיה הנוספת לא ביצעו בוואלה זה נכון, ועדיין מותר לנו לשאול על העובדה ששהראיון פורסם רק למחרת שעלה עם עדים אחרים
שופטת: הטענה שכתוב שהדרישה נענתה...
ברעם
שופטת: האם בסופו של דבר העריכה שנעשתה נכנסה לכתבה ב- 12 לחודש או פרסם כפי שהוא בלי התיקונים
תירוש: אחרי הכעס ביום האראיון מר אלקלעי הבטיח לערוך בצורה טובה יותר מועבר אל מר חפץ, יש כאן אירוע מתמשך, יש הבדל, מה בדיוק מוכיח הפריט לסיכומים, לבין מה שניתן לשאול, כל העדים נחקרו על כל הנסיבות מותר לנו לשאול את מר נתניהו על מה שהוא עשה ב- 12 לא קשור לגדרי כתב האישום, לעניין גדרי וההוכחה, היה שלב ביום הראשון ב 113. כשמר נתניהו כעס, ואלוביץ' וישועה עשו מאמץ ומר אלקלעי אמר שיעביר ערוך כדי שזה יעביר לישועה יש שלב, ערוך יותר קטיעה אחת, זה קיים בראיות זה לסיכוצמים, השלב השני שמר חפץ אומר שישיב עם נתניהו ונתן הוראות, נראה מהראיות שהוראות אלה הועברו למר אלקלעי, מר אלקלעי הסביר שיכו לעשות חלקית העביר חומר גלם נוסף חלקית, לא התקבל אישור עד שעות הערב, ובאוולה הוציאו אותו בגלל שהיו פרסומים שמר נתניהו והוא מתעכב, זה הסיפור, כשבוואלה עולה, עולה במקביל כשנתניהו מתראיין
שופטת: עולה ערוך?
תירוש: עולה ערוך כשאללקעי ערך, לא קשור לשאלה, שאלתי, האם יודע שבחמישי הראיון עולה בשעות הערב במקביל לכך שהוא מתראיין בערוץ 2 בגלל הסיבה שהוא עוד לא נתן אישור והיו פרסומים שבוואלה מעכבים ראיון איתו יומיים
חדד: רוצה להסביר, עירכה ראשונה לא בכתב האישום לא בידיעת רה"מ לא לבקשת רה"מ
תירוש: לא נכון
חדד: שתציג ראיות... במקום לתת תשובה נכוחה, שמענו סיפור ארוך שחורג מכתב האישום... מוותר על הזנבות, הטענה: חפץ העביר הוראות ההוראות בוצעו הראיון עלה קצוץ קטעים, מזכיר שכשיש אירועים לא בידיעת נתניהו זה מופיע, "הנאשם נתניהו מעורב בדרישה"...
חדד: מקודם נאמר שלא חלק מסבב ראיונות עכשיו, כן, כתב אישום ברור, עדים...
בר-עם: גברת תירוש הבהירה שהיתה היענות חלקית, אחר כך התפתחות היא שואלת התנהלות כללית שממנה מבקשת לגזור מסקנות
תירוש: לעיכוב
חדד: כשעושים לך את זה כל כך מקפידה בעוז... אפילו חברתי אמרה לא על העירכה, על העיכוב... אנחנו בכתב האישום... הטענה היתה...
שחם: לא קובעים ממצאים עכשיו
חדד...
חן: לא היתה מעולם של היענות חלקית
שחם: גם את זה מבינים
תירוש: מבחינתנו, לשיטתנו, שאלנו על עיכוב העלאת הראיון זו היתה השאלה, העובדה שעלה ב- 12 לחודש במקביל לכך שמתראין בערוץ 2, אומרת לו שעלה בשעה הזו וחיכו לאישור שלו, הדרישה לעיכוב, על זה נענץה, יש דרישה לעיכוב ויש דרישה לעריכה, בעינינו הדרישה הזו מאוד נענתה. הדרישה לעיכוב נענתה כי נתניהו הטיל וטו עד שייאשר ולא אישר. ראיון מתפרסם.
בר-עם: אירוע 100 הדרישה נענתה כי היתה דרישה שמורכבת מעיכוב ועריכה... זאת הטענה גם אם לא כל מה שמר נתניהו ביקש
שופטת: השאלה של גברתי לעיכוב או לעריכה
תירוש: לעיכוב... אנחנו טוענים שהדרישה נענתה
שחם: הקושי נובע לכאורה בסעיף יש יותר מדרישה אחת, עיכוב ועריכה, הסעיף מדבר על דירשה בודדת שנענתה, הלשון לא מדויקת, עכשיו שומעים ניואנס נוסף שהדרישה נענתה בחלקה
תירוש: לא עניין של ניואנס
שחם: קושי שמצב הדברים יכול ליצור
תירוש: חושבים שזה לסיכומים
שחם: הקושי שההגנה מעלה, לתחימת מסגרת הדיון, לא לסיכומים, למסגרת בית המשפט
תירוש: מבחינתנו אפשר לומר שהדרישה נענתה גם אם לא כולה נענתה אבל חושבת בכל הצניעות אבל לא שאלה רלוונטית לנושא השאלה ששואלת, בגלל שזה על העיכוב, בגלל זה אמרתי לסיכומים
חדד
שחם: הם לא שואלים על העריכה
חדד: רוצים לדעת את הטענה של התביעה אם נענתה הדרישה של עריכה
שופטת: קיבלנו תשובה...
חדד...
שופטת: עו"ד חדד אנחנו בעיכוב לא נכנסים לשאלה שנדרש לה בסוף
חן: עיכוב לא בעריכה... בעניין עיכוב... השאלה לא היתה קשורה לדרישה על עיכוב, הציגה תזה שבשל עריכה זה התעכב, רק מזכיר מה רוצים ממנו בהקשר
שופטת: השאלה אם יודע

נתניהו חזר

תירוש: שאלתי את אדוני אם יודע, שבגלל שאדוני ביקש לא להעלות עד שרואה נוסח סופי הראיון התעכב ולא עלה עד הערב ביום 12 לחודש
נתניהו: התשובה לא. רוצה להתייחס, לפני הזנב, את אמרת לפני כמה דקות, שחלק מהדברים ערכו וחלק לא ערכו, עשו חלק, אני רוצה לדעת מה מהדברים שביקשנו הם עשו, כי אני רוצה, למיטב זכרוני לא עשו כלום, לכן יש כאן, אני מציע, אם זוכר נכון שאת אינך אומרת אמת במשפט, אני רוצה לדעת מה עשו ומה לא עשו
תירוש: אוקיי

השופטים משחררים את נתניהו כי אחרי 19:00
@chenmaanit7 בר-עם שואל מה מצב החקירה הנגדית בתיק 4000
תירוש: ככל שיהיה מחר יום דיונים... בלי נדר מחר
@chenmaanit7 הסתיים יום הדיונים
מבזק בהמשך
ריכוז שרשור
@ThreadReaderApp
Unroll

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh

Keep Current with Or-ly Barlev 🎗 אור-לי ברלב

Or-ly Barlev 🎗 אור-לי ברלב Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @orlybarlev

May 6
בוקר אור מביהמ"ש המחוזי בת"א - היום ה- 84 לעדות נתניהו, היום ה- 31 לחקירה הנגדית בתיק 4000, וייתכן שזה יהיה היום האחרון לחקירה בתיק זה, ככל שהתביעה תספיק וככל שיהיה יום עדות מלא. כאן מתחיל שרשור דיווחים שוטפים מהדיון.
עמכם הסליחה על האיחור, פתחתי את הבוקר בהרצאה לתלמידי תיכון על דמוקרטיה ותקשורת, כעת אני באולם, מתחילים
התובעת פתחה בעוד סדרת שאלות בעניין ראיונות נוספים שעשה נתניהו לוואלה.
כעת החלו שאלות סביב סרטון מ"הערבים נוהרים" - הערבים נעים בכמויות לקלפיות.
כעת התובעת מקריאה מעדות חפץ בנושא.
השלמה תמלול מדויק מתחילת היום - בהמשך
Read 28 tweets
Apr 29
בוקר אור מביהמ"ש המחוזי בת"א, זהו היום ה-82 הנאשם נתניהו במשפטו, היום ה-46 לחקירה הנגדית, היום ה-29 לחקירה הנגדית בתיק 4000 - ימים לא מלאים כמובן.
אמש נתניהו ביקש לחתוך בחצי את עדות היום, ולהתחיל אותה בצהריים. ביהמ"ש דחה הפעם את הבקשה. העדות אמורה להתחיל ב-09:30, אבל לכולנו ברור שנתניהו עומל ברגעים אלה על השטיק והטריק הבא כדי למסמס את יום העדות. נזכיר שנתניהו מנסה למרוח זמן כדי להשאיר את "בקשת החנינה" הבלתי חוקית שלו באוויר רלוונטית, שבה הוא מעז לטעון בחוצפתו שאין לו זמן להעיד כראש ממשלה, וזה אחרי ששיקר לבג"ץ שהוא יכול גם להעיד וגם להיות ראש ממשלה. שורה תחתונה, העדות אמורה להתחיל ב- 09:30 והשעה 9:23 ובינתיים אף אחד מהסניגורים עדיין לא באולם. עדכונים שוטפים כאן 👇🏼Image
השעה 9:32
נתניהו לא באולם והדיון טרם החל
תודה לידידי @aviadglickman שצילם
9:38
עו"ד עמית חדד הגיע
מסתודד עם עו"ד ז'ק חן Image
Image
Image
Read 52 tweets
Apr 28
לכל מי שתהה: הבוקר צפויה להתחדש עדות הנאשם נתניהו לאחר כחודשיים ולאחר עוד הברזה אתמול. אני כבר באולם, העדות צפויה להתחיל ב- 9:30. אז בוקר אור מביהמ"ש המחוזי בת"א, זהו היום ה-81 לעדות הנאשם נתניהו במשפטו, היום ה-46 לחקירה הנגדית, היום ה-28 לחקירה הנגדית בתיק 4000 - ימים לא מלאים כמובן.
החקירה הנגדית בתיק 4000 הינה לקראת סיום, נותרו ימי דיון בודדים. נראה איך יתחיל היום, ואילו טריקים ושטיקים נוספים ישלוף בהמשך הנאשם הנמלט ממשפט. עדכונים שוטפים יבואו כאן בשרשור👇🏼Image
עדכון הזיה: היחידה לאבטחת אישים שעורכת את הבידוק בכניסה לאולם, לא מאפשרת לעיתונאים להכניס מים לדיון. לא באמצעות בקבוק מהבית, לא באמצעות בקבוק ריק שממלאים בקולר בחוץ, אפילו כוסות אין ליד הקולר. פשוט אין מים לעיתונאים.
שוב ושוב מקשיחים במשפט את התנאים לעיתונאים. הזיה.
עדכון חם: לאחר לחצים כבדים, אושר להכניס בקבוקים סגורים שמחולקים בבידוק.
Read 48 tweets
Feb 24
בוקר אור מביהמ"ש המחוזי בת"א, זהו היום ה-80 הנאשם נתניהו במשפטו, היום ה-45 לחקירה הנגדית, היום ה-27 לחקירה הנגדית בתיק 4000 - ימים לא מלאים כמובן.
לאחר שהדיון אתמול קוצר, גם הדיון היום קוצר לבקשת נתניהו ובהחלטת השופטים בשל "כנס עם בכירי השב"כ". היום דיון של 3.5 שעות בלבד.
כל העדכונים על המשך הסתירות, השקרים וההתפתלויות של הנאשם על דוכן העדים, כאן בשרשור דיווחים שוטפים 👇🏼Image
הדיון אמור היה להתחיל בשעה 09:00 - בשל קיצור היום עד 12:30. בינתיים 9:10 ונתניהו עוד לא באולם והשופטים גם עוד לא.
9:11 דובר הליכוד הודיע שנתניהו הגיע
Read 40 tweets
Feb 23
בוקר אור מביהמ"ש המחוזי בת"א, זהו היום ה- 79 לעדות הנאשם נתניהו במשפטו, זהו היום ה-44 לחקירה הנגדית, היום ה-26 לחקירה הנגדית בתיק 4000 - ימים לא מלאים כמובן.
עדות נתניהו מתחדשת לאחר שבועיים שבהן לא נשמעה (בשל נסיעת נתניהו לוושינגטון, ואבל במשפחת השופט שחם). אתמול הוגשה לביהמ"ש בקשה של הפרקליטות ובה חשיפה של חלקים נוספים מדיונים פנימיים עם היועמ"ש לשעבר מנדלבליט, המפריכים את הספין כאילו לא ניתן אישור יועמ"ש לחקירות בתיק 1000.
האם היום יהיה יום עדות מלא? כמה ימי עדות יהיו השבוע? כמה שקרים והתפתלויות נראה היום על הדוכן? על כל זאת ועוד, בשרשור דיווחים שוטפים מהאולם שנפתח עכשיו👇🏼Image
מתחילים
עו"ד חדד מבקש לומר משהו: לפני הפטירה ביהמ"ש נתן החלטה לגלות קטעים מהפרוטוקול של מר מנדלבליט, שכל מי שקורא אותם מלמדים שמה שטענו נכוןם, שההכחשות ששמענו מחוקרים בכירים אינן נכונות...
שופטת: ראינו שקיבלתם עוד חומרים
חדד: הציבור קיבל לא אנחנו, לפני מהדורות... בימ"ש נתן החלטה, אנחנו חשבנו שצריך הכל, בימ"ש החליט, בגלל התנגדות תביעה, חופש השיח ואסור לגלות, בימ"ש החליט לתת אותם קטעים רלוונטיים... בימ"ש החליט את אשר החליט, אתמול, הוגשה איזה הודעה לבימ"ש בקשה להגיש ראיות הזמה דרך חבקין שלא ניתנה... לא יודע מה השתנה... כנראה לצרכי תקשורצ, אתמול בשעע וחצי בערב נשלחה הודעה, בימ"ש כבר ראה את החומרים והחליט מה להוציא, מיד אח"כ ראינו דיווחים בתקשורת
שופטת: לא ראינו בתקשורת ראינו את הבקשה בבוקר
חדד: התרגיל השקוף, שבע וחצי... לא עלינו כל התדרוכים, הוצא מקונטקסט, לא עלינו כל המהלך, בכל מקרה רוצה לומר, חיסיון של תכתובות פנימיות חיסיון יחסי, יציר הפסיקה, אי אפשר, באופן סלקטיבי כל פעם לגלות טיפה מפה ומשם, מילא בימ"ש מחליט, משעה שהפרקליטות באה ועושה לעצמה דין ומחליטה לפרסם קטעים נוסיםפ, עכשיו המשמעות - לפרסם את כל הפרוטוקולים. קראתי כמובן שלא משנה שום דבר, לא הופך את המשמעות למרות המלל של החלק שנכתב בחלק של ההודעה, אי אפשר לעשות, יש פסיקה, אומר ביהמ"ש, יש אינסוף אסמתכאות... לא ניתן לוותר על החיסון לחצאים
שופטת: אנחנו עברנו על הפרוטוקלים מה שחשבנו שחשובה להגנה, אם יש לכם בקשה נוספת
חדד: הנה הבקשה לקבל את כל הפרקוטולים, זהו נגמר, ברגע שעשו את המהלך, אם יש צורך נגיש בכתב
שופטת: שיוכלו להגיב, תגישו, עו"ד גילדין לא נמצא פה, זה לא הפרוקוטול היחידי שהיה לפנינו, אם אתם חושבים שצריך משהו אחר
חדד: בסדר נעשה בצורה מסודרת

חדד: דבר נוסף יש בקשה שלנו בעניין חומרים צו מקורבת
שופטת: מה שההנהלה העבירה... העבירו
Read 48 tweets
Feb 9
בוקר אור מביהמ"ש המחוזי בת"א, היום ה-78 לעדות הנאשם נתניהו במשפטו, היום ה-43 לחקירה הנגדית, היום ה-25 לנגדית בתיק 4000 - ימים לא מלאים כמובן.
השבוע נתניהו מעיד רק היום, לאחר שהשופטים ביטלו את העדות מחר ומחרתיים בשל נסיעת הנאשם לארה"ב.
העדות היום אמורה להימשך עד 16:00.
שרשור עדות Image
המיצג בחוץ הבוקר
9:37 התחלנו
Read 50 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!

This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Don't want to be a Premium member but still want to support us?

Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal

Or Donate anonymously using crypto!

Ethereum

0xfe58350B80634f60Fa6Dc149a72b4DFbc17D341E copy

Bitcoin

3ATGMxNzCUFzxpMCHL5sWSt4DVtS8UqXpi copy

Thank you for your support!

Follow Us!

:(