Μένουμε Ενεργοί - Υγεία, Συλλογικότητα, Αλληλεγγύη Profile picture
Για την ενημέρωση, την αλληλεγγύη, τις διεκδικήσεις εν μέσω της πανδημίας. Ακολουθήστε μας σε Facebook, Twitter, Instagram & YouTube
Harold Finch Profile picture 1 added to My Authors
Oct 18, 2020 12 tweets 3 min read
‼Η ΓΑΔΑ κι η εισαγγελία κρατούν συλληφθέντες μαθητές στα κρατητήρια επί 4μέρες, χωρίς επισκεπτήριο κ δυνατότητα αλλαγής ρούχων.

Άμεση απελευθέρωση των παιδιών!
Νίκη στον αγώνα τν μαθητών!
Μαζί σας μέχρι το τέλος!
#ΜένουμεΕνεργοί #energoimathites #σχολεια #Χρυσοχοιδη_παραιτησου Όπως καταγγέλλεται επώνυμα από τη συνήγορο συλληφθέντα μαθητή, Χρυσάνθη Χατζηδημητρίου, η Εισαγγελία έλαβε τν πολιτική απόφαση ν κρατήσει στα κρατητήρια 4 συλληφθέντες μαθητές από το συλλαλητήριο της Πέμπτης, μια ζέση που δεν έδειχναν ούτε για τς χρυσαυγίτες μετά τα εγκλήματά τς!
Oct 18, 2020 15 tweets 4 min read
🆘🆘 Φορτώνουν κακούργημα σε 14χρονο μαθητή!!

Αύριο στις 11 όλοι κ όλες στην Ευελπίδων.
ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ!!

#ΜένουμεΕνεργοί #energoimathites #σχολεια #κυβερνηση_συμμορια #Χρυσοχοιδη_παραιτησου Ακολουθεί η ανακοίνωση για τη σύλληψη του μαθητή του 7ου Γυμνασίου από την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων, κ. Χριστίνα Χρηστίδου:

«Άμεση απελευθέρωση του γραμματέα του 15μελούς του 7ου Γυμνασίου Χαλανδρίου»
Oct 16, 2020 7 tweets 3 min read
ΜΑΤ και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις σήμερα στη Σάμη της Κεφαλονιάς για να γίνει η εκφόρτωση ανεμογεννητριών. Ο ανυποχώρητος αγώνας των κατοίκων τους ανάγκασε να φύγουν.

#ΜένουμεΕνεργοί #WeSpeakNow #Κεφαλονια #Σαμη ImageImageImageImage Εδώ και 13 ημέρες έχει αγκυροβολήσει στο λιμάνι της Σάμης ένα πλοίο που φέρνει 4 ανεμογεννήτριες για να φτιαχτεί ακόμα ένα αιολικό πάρκο στην Κεφαλονιά. Εδώ και 13 μέρες κάτοικοι από όλα το νησί βρίσκονται όλη μέρα και όλη νύκτα στο λιμάνι για να εμποδίσουν αυτή την διαδικασία.
Sep 5, 2020 6 tweets 2 min read
🆘#Χανιά: Ξημερώματα τα ΜΑΤ εκκένωσαν την κατάληψη #Rosa_Nera μετά από 16 χρόνια λειτουργίας!

Στις 12 το μεσημέρι σήμερα έχει προγραμματιστεί κινητοποίηση στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά.

#antireport #εκκένωση_κατάληψης #Κρήτη #κυβερνηση_συμμορια Η κατάληψη Rosa Nera με την πλούσια πολιτιστική κ κινηματική δράση στην πόλη, έχει συσφίγξει τους δεσμούς της με μεγάλο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας, και αποτελεί ένα χώρο που σπάει την τουριστική "χαβούζα" που έχουν μετατρέψει τα Χανιά κυβερνήσεις κ δήμαρχοι όλα αυτά τα χρόνια.