Frederik J Roebersen Profile picture
Mar 17, 2022 24 tweets 28 min read
@Reith2Adam #GroenLinks en #D66 hebben in waterig Kneiterlinksland heel grote en opvallende verkiezingsborden die ze met tiewraps aan staande objecten vastmaken op plaatsen waar veel rollend verkeer of veel voetgangers passeren. De rollende groep heeft de voorkeur omdat er in dezelfde ... @Reith2Adam ... tijd veel meer observanten passeren. De plakkers van deze partijen plaatsen deze borden naast de plakposters die ze net zoals andere partijen plakken. Op het oog bestaan de borden uit een laag nauwelijks breekbaar karton met hierop een zeer recente verkiezingsposter.

Ik ...
Mar 16, 2022 4 tweets 4 min read
Het is niet fraai. Het was echter Vladimir #Poetin die bij de aanvang van de #invasie al aangaf dat hij de eigen #cultuur, #identiteit en #taal van de #Oekraïners met een denazificeringsprogramma wilde gaan elimineren teneinde de hele Oekraïne een gewillige speelbal van ... ... #Moskou te maken.

Wie de bal van een dergelijke haatcampagne kaatst mag zelf ook de bal verwachten. Ditzelfde geldt ook voor de totale verwoesting van de moeizaam opgebouwde infrastructuur van #Oekraïne. Deze oorlog is pas voorbij als de rekening is rechtgezet en ...