Hamidreza Keshavarz Profile picture
Machine Learning Researcher, Music Lover, Football Enthusiast, Curious about Psychology
Mar 3 4 tweets 1 min read
۱. یه نفر اومده با استفاده از هوش مصنوعی، پست‌های وبلاگش رو ویرایش کرده. نتیجه این شده که ۲۱ پستی که ویرایش کرده به صورت میانگین ۳۲ درصد افزایش بازدید داشتند و پست‌های دیگه ۴ درصد کاهش بازدید داشتند! پست‌ها هم در سه پلتفرم متفاوت بوده. کاری که انجام داده خیلی جالبه که توضیح میدم: ۲. اومده از ChatGPT خواسته که مطلب رو بخونه و بگه که کدوم سه سوال هستند که خواننده ممکنه داشته باشه ولی در متن مقاله بهشون اشاره نشده. بعدش ازش خواسته که جواب اون سه سوال رو خودش بده! و این سوالات و جواب‌ها رو به عنوان بخش FAQ به پایین مقاله اضافه کرده.
Nov 26, 2023 9 tweets 2 min read
حتما با این جملات انگیزشی روبرو شده‌این: «اگر کسی فقیر به دنیا بیاید، تقصیر خودش نیست؛ ولی اگر فقیر از دنیا برود، این دیگر تقصیر خودش است!»
احتمالا با خودتون فکر کرده‌این که این جمله اشتباهه. من جمله رو به ChatGPT دادم و هفت خطای فکری در اون پیدا کرد که در پایین می‌بینید: 1. ساده‌سازی بیش از حد: در این جمله، مسائل پیچیده اقتصادی-اجتماعی نادیده گرفته میشن. فقر دلایل متعددی داره، که بسیاری از اونا از کنترل فرد خارج هستن، مثل فرصت‌های آموزشی، ساختار اجتماعی، و سیستم اقتصادی.
Nov 12, 2023 12 tweets 4 min read
تصمیم گرفتم یه تعداد از ترانه‌های ایرانی رو با هوش مصنوعی تصویرسازی کنم. این شد نتیجه‌اش:
1. به شب‌نشینی خرچنگ‌های مردابی، چگونه رقص کند ماهی زلال‌پرست؟ Image 2. چشم‌های منتظر به پیچ جاده
دلهره‌های دل پاک و ساده
پنجره باز و غروب پاییز
نم‌نم بارون تو خیابون خیس Image
Jun 13, 2023 4 tweets 2 min read
خب قرار بود کتاب‌های خوب در زمینه روانشناسی رو معرفی کنم. کتاب خوب خیلی زیاده ولی این سه تا به نظرم برای شروع عالی هستن.
1) از حال بد به حال خوب (Feeling Good). این کتاب CBT یا همون درمان شناختی-رفتاری رو به بیان ساده توضیح میده. Image 2) کتاب عشق ویرانگر (Crazy Love). اسم کتاب خوب انتخاب نشده، ولی محتواش فوق‌العاده است. این کتاب به اختلالات شخصیت می‌پردازه و ویژگی‌های افراد دچار این اختلالات رو به زبان ساده توضیح میده. کتاب بیشتر درباره اختلالات شخصیت در روابطه، اما برای آشنایی کلی با این اختلالات هم عالیه. Image
Jun 5, 2023 10 tweets 2 min read
فردا 40 سالم تموم میشه. اگه می‌تونستم در زمان به عقب برگردم، این 20 تا نکته رو به خود بیست‌ساله‌ام می‌گفتم؛ نکاتی کاملا شخصی.
1) هر چقدر کتاب روان‌شناسی بخونی، باز هم کمه. هر چقدر روی روان خودت کار کنی، به نفعته. تغییر یه باور اشتباه، می‌تونه زندگی رو متحول کنه. 2) آدم‌های سمی شاخ و دم ندارن. اکثرشون هم در برخوردهای اول جذاب و دوست‌داشتنی به نظر می‌رسن. اما این ترفندشونه.
3) آدم‌های سمی احتمالا از اختلال شخصیت رنج می‌برن. درباره این اختلالات مطالعه کن تا هم درکشون کنی و هم بتونی واکنش‌های مناسب رو نشون بدی.
Jun 4, 2023 11 tweets 1 min read
اگه ساکن خارج کشور هستین، ممنون میشم به سوال مربوط به محل سکونتتون جواب بدین. کشورها رو بر اساس آمار مهاجرها انتخاب کردم.

1) اگر ساکن آمریکا هستید: 2) اگر ساکن کانادا هستید:
Feb 8, 2023 11 tweets 3 min read
1. فرض کنید صاحب یک رستوران هستین. هدف شما اینه که سفارش‌هاتون تا جایی که میشه زیاد بشن. اما شما نمی‌تونین مستقیم به سراغ مردم برین و اونا رو به زور به رستوران خودتون بیارین. پس یه هدف قابل دسترسی رو تعیین می‌کنین و امیدوار هستین که بهینه‌سازی اون هدف، شما رو به هدف اصلی برسونه. 2. اون هدف می‌تونه امتیاز بالای کاربران باشه. به این ترتیب، افرادی که دنبال غذا هستن، امتیاز رو می‌بینن و احتمال این که از شما سفارش بدن بالا میره. برای رسیدن به این هدف، در حالت معمول کیفیت غذا و سرویس رو بالا می‌برین، اما ممکنه به شکل افراطی تلاش کنین که امتیاز بالا بره.
Jul 19, 2021 8 tweets 2 min read
1. تو این رشتو می‌خوام از تجربه پیدا کردن کلینیک تخصصی از اینترنت براتون بگم.
دو هفته پیش بود که گوشم دچار گرفتگی خفیفی شد. هر چی توی گوگل جستجو می‌کردم، یه کلینیک همیشه در صدر نتایج بود. کلینیکی که این همه خرج تولید محتوا و سئو کرده، قاعدتا باید کارش هم خوب باشه دیگه؟ 2. به کلینیک مراجعه کردم و کار ساکشن گوش رو انجام داد. اما گرفتگی برطرف نشد! بهم توصیه‌هایی کرد که چه کار کنم که مشکلم برطرف بشه ولی نتیجه‌بخش نبود. بهشون پیام دادم. گفت که دفعه قبلی، ساکشن رو کامل انجام نداده و نیاز دارم که دوباره بهشون مراجعه کنم.
Sep 15, 2020 10 tweets 3 min read
1. چند سال پیش، برای چند شرکت پروژه‌ای رو انجام دادم. مشکل شرکت‌ها این بود که زمان انجام هر پروژه بیشتر از زمان تخمینی می‌شد. دیتای مشترکی که داشتن این بود که هر تسک چه زمانی به هر فرد داده شده، فرد چه زمانی قراره تحویلش بده، و در عمل چه زمانی تحویلش داده. 2. فرض اولیه این بود که ممکنه یه سری افراد کلا دیر کارشون رو تحویل میدن، و یه سری هم کلا به‌موقع هستن. اما این فرض درست نبود و دیر یا زود تحویل دادن کارها انگار تابعی از یه متغیر دیگه بود. اما با این دیتای کمی که بود چه می‌شد کرد و اون متغیر چی بود؟
Dec 7, 2019 6 tweets 2 min read
1/ یه کار #داده‌کاوی برای پیش‌بینی پربیننده شدن یا کم‌بیننده شدن تیترها در چند سایت انجام دادم و با دقت 86 درصد (میانگین) پربیننده یا کم‌بیننده شدن یه تیتر رو پیش‌بینی کردم. برای هر سایت، یه فرهنگ واژگان ساختم که نشون می‌داد هر کلمه چقدر تیتر رو به سمت این دو کلاس می‌بره. 2/ هر کلمه نمره‌ای بین 1- تا 1+ می‌گرفت. نمره منفی یعنی حضور اون کلمه، تیتر رو به سمت کم‌بیننده شدن می‌برد (هر چی منفی‌تر، بیشتر)، و نمره مثبت هم همین اثر رو برای پربیننده شدن داشت. در نهایت، بر اساس امتیاز مجموع کلمات، مشخص می‌شد که تیتر پربیننده میشه یا کم‌بیننده.