Jordi Mallach 🇵🇸 Profile picture
Conte coses sense massa interés i de tant en tant penge fotos de muntanyes. Una vegada vaig guanyar un @foradenorma. @Debian · @Softcatala · @PenyetaBlanca
Nov 7, 2022 27 tweets 6 min read
Pos ja sabeu que un sugnor que es diu Èlon Musc ha crompat Twitter. Per què ha fet açò dona pa un altre fil i ho resumirem amb "perquè és sugnor", però això no ve al cas. El tema és que tothom parla esta setmana de Mastodon, i alguns m'heu preguntat això que és. Avant cordell! 🧶 La resposta bona és complexa, així que comencem per la simple: Mastodon és, en aparença, una xarxa social de "microblogging", pareguda a Twitter a primera vista, però amb moltes diferències sota la superfície. És una xarxa lliure, oberta i federada.
Oct 31, 2019 58 tweets 96 min read
Aquest menú de tria de llengües té una intrahistòria que es remunta a 2004, quan es va iniciar el projecte @LliureX i una de les tasques a fer era localitzar una Debian al valencià... i traure qualsevol referència a la paraula «català» del sistema operatiu. @LliureX Açò dóna per a un fil, així que allà anem, però l'hauré d'anar escrivint a trossos i mossos, que he de fer maleta i arreplegar als xiquets en una estona!