Semita Salutis Profile picture
Mar 17 5 tweets 2 min read
@curvedwater Nee, Google Translate:
See what readers sent from Mariupol. If the message corresponds to the facts, it must be lit up.
ZELENSKY IS PREPARING TWO PROVOCATIONS IN MARIUPOL!!! - ONE PROVOCATION AGAINST TURKISH CITIZENS WHO HID IN A MOSQUE BUILT BY AKHMETOV, (1/1) @curvedwater AND THIS PROVOCATION IS ALREADY BEGINNING, BY UKRAINIAN ARTILLERYMEN SHELLING THE TERRITORY OF THE MOSQUE, FROM POSITIONS IN THE BEAM ON NIZHNYAYA KIROVKA, ZELENSKY, COULD NOT DRAW THE EU, THE UNITED STATES AND THE UK INTO THE WAR AGAINST THE RUSSIAN FEDERATION. (1/2)
Feb 19 165 tweets 128 min read
1. Volgens Russische media is een artilleriegranaat vanuit #Oekraïne op Russisch grondgebied neergekomen in de regio #Rostov op 1 kilometer van de grens en op 300 meter van een bewoond gebouw in het dorp Mityakinskaya. 2. De Volksrepublieken #Donetsk & #Luhansk gaan over tot algemene mobilisatie van alle strijdbare mannen.
Een Oekraïense soldaat is gesneuveld door artillerievuur van de pro-Russische milities.
Oct 9, 2021 4 tweets 4 min read
Eric Zemmour over de dictaten van de #LGBT-lobby in het onderwijs, de genderideologie en het gebruik van puberteitsremmers om de geslachtsontwikkeling af te breken bij kinderen.

'Het is crimineel en staat gelijk aan de nazipraktijken van dokter Mengele!' #Zemmour2022 In het UZ Gent zijn kinderen vanaf de leeftijd van 4 jaar al welkom om hun gendertransitie te komen bespreken met de psycholoog.
En blijkbaar kan een huisarts in België op eenvoudig verzoek puberteitsblokkers voorschrijven aan kinderen. En het gebeurt ook!
demorgen.be/nieuws/zoals-n…
Sep 13, 2021 6 tweets 4 min read
Europa zou haar tradities beter kunnen koesteren. Dat geeft existentiële diepgang, ook voor nieuwkomers. Het beste vaccin tegen sektarische parasieten die zich enten op de vervreemding van de postmoderne mens, die werd gereduceerd tot nutsfactor van productie en consumptie. Na de Val van de Muur in 1989 voerde de ideologische overwinnaar ongeremd zijn economische agenda uit van globalisering, delokalisering, privatisering en ontmanteling van de natiestaat, maar ook een culturele agenda om de mens te globaliseren en zijn identiteit te deconstrueren.
Sep 12, 2021 5 tweets 3 min read
Vandaag kwam minister BuZa #Qatar op bezoek bij de #taliban.
Opvallende afwezige: mullah Baradar.
Er zou een vecht- en schietpartij geweest zijn op het presidentieel paleis met de haqqani-factie mbt de aanpak van Panjshir, inmenging van Pakistan en vorming inclusieve regering. Volgens de Baradar-factie hebben de Pakistanen alles verkloot, waarna een gevecht uitbrak met de pro-Pakistaanse Haqqani-factie. Er zou met van alles naar elkaar gesmeten en ook geschoten zijn.
Mogelijk is Mullah Baradar dood en Annas Haqqani gewond.
Sep 4, 2021 13 tweets 4 min read
#Taliban veroverden niet het hart v/h volk. Ze hebben enkel het gebrekkige beleid v/e vermoeide Amerikaanse president uitgebuit en worden gemicromanaged door de Pakistaanse inlichtingendienst #ISI. Elk uur krijgen ze instructies via Pakistaanse ambassade.
dailymail.co.uk/debate/article… De Pakistanen hebben de leiding over de #Taliban in Afghanistan zoals een koloniale macht. Maar zij en hun klanten zullen niet in staat zijn om een economie en ambtenarij te creëren. Ze hebben misschien territoriale controle, maar geen controle over de mensen of stabiliteit.
Aug 27, 2021 12 tweets 6 min read
#Afghanistan intrige: minerale rijkdom, pijptransport en klimaatbeleid.

1
TAPI gaspijplijn (Turkmenistan-Afghanistan-Pakistan-India) in aanbouw, is slecht voor #Rusland en #Iran, maar goed voor de VS, Afghanistan, Pakistan, India, China, ... maar politieke stabiliteit is nodig. 2
Deze TAPI pijplijn past binnen het klimaatbeleid van overschakeling naar gas. Het is een moderne zijderoute met investeerders en contractanten uit UK, Saoedi-Arabië, Duitsland, Argentinië, VS, Nederland, ...
Ook hoogspannings- en spoorlijn vanuit Turkmenistan naar Afghanistan.
Aug 26, 2021 4 tweets 2 min read
Breaking!
Nieuwe explosie in het noordwesten van #Kaboel in de wijk Shahr-e Naw. 6de of 7de explosie reeds. Ditmaal een zeer grote explosie volgens meerdere accounts.
Aug 24, 2021 10 tweets 7 min read
Aboe Maria al-Qahtani van HTS (Hayat Tahrir al-Sham), die onder bescherming van #Erdogan staat in Idlib, Noord-Syrië:
'We hebben de mogelijkheid om een islamitische as op te richten tussen #HTS, #Taliban, #Pakistan en #Turkije.' Qahtani: 'HTS, Taliban, Pakistan en Turkije zetten in tegenstelling tot de Arabische seculiere regimes de islamitische politiek & jihad op hun verdiende plaats.'
Terwijl veel Arabieren afstand nemen van hun uitvinding de #islam, omarmen de Pashtun, Turken, Perzen, ... de islam.
Aug 23, 2021 4 tweets 4 min read
De #Taliban stelt de #VS verantwoordelijk voor de ellende van de evacuatie.
'Amerika is er met al zijn macht en mogelijkheden niet in geslaagd om orde te brengen. Er is vrede en rust in het ganse land, maar op de luchthaven van #Kaboel is er alleen chaos.'
thedailystar.net/news/asia/sout… De Afghanen blijven het land ontvluchten, wat de evacuatie-operatie op de luchthaven van #Kaboel overweldigt en tot tragische scènes leidt, waarbij ten minste 8 mensen zijn omgekomen. Video @AFP
Aug 22, 2021 4 tweets 3 min read
#Taliban krijgen klappen van het Verzet in de provincie Baghlan ten noorden van Kaboel.
Ahmad Massoud, de nieuwe 'Leeuw van Panjshir', leidt met loyalisten uit het Afghaanse leger & ambtenarij de strijd vanuit de Panjshirvallei. Het zal niet volgens het Westerse woke-boekje gaan. #Taliban gaan de militaire confrontatie aan met het Verzet in de Pansjhirvallei. Dit keer gaan ze hun tegenstanders niet met geld van #Qatar & opiumteelt kunnen omkopen en echt moeten vechten. We zullen snel zien uit welk hout ze gesneden zijn.
Aug 4, 2021 8 tweets 5 min read
Zoals de #Moslimbroederschap reeds lang geïnfiltreerd is tot in de hoogste regionen van de Amerikaanse politiek, lijkt het mij heel onwaarschijnlijk dat zij met hun Europese hoofdkwartief in Brussel, niet diep geïnfiltreerd zijn in de Belgische politiek. #FIOE De #Moslimbroederschap is een gevaar voor de democratie en vrede in de samenleving. Ze wakkert de haat en radicalisering bij moslims aan, probeert een 'staat binnen de staat' te creëren en misbruikt de democratie als middel voor totalitaire #islamisering.
hpd.de/artikel/mouhan…
Aug 2, 2021 4 tweets 2 min read
Niemand ziet blijkbaar de olifant in de kamer 👀

Waaruit kan #woke anders ontsproten zijn dan uit het kwaadsappige brein van de #Moslimbroederschap? Die reeds haar machtsbasis vestigde in Noord-Amerika met de 'Muslim Students Association' in 1963. 1
Ondermijning van de Verlichting via #woke, dat het seculiere beschavingsmodel van binnenuit wegknaagt als een rat.
Usurpatie van gendergelijkheid om met de #hoofddoek reactionaire ongelijkheid binnen te smokkelen.
Aug 1, 2021 6 tweets 4 min read
#Afghanistan
Huidige toestand tegenover 2017.
Rode gebieden zijn onder controle van de Taliban.
Blauw nog in handen van de regering en Afghan National Security Forces (#ANSF) ImageImage 1
Nieuw van de pers => #Taliban Special Forces: 'Badri 313' bataljon.
Genoemd naar de 'Slag bij Badr', de eerste grote veldslag van 313 moslims tegen 1000 Mekkanen in maart 624 (ramadan 2 AH).
Hypermodern uitgerust. Vraag is van waar komen de wapens? ImageImageImageImage
Aug 1, 2021 4 tweets 3 min read
Er komt een grote migratiecrisis vanuit #Afghanistan aan, maar het is weinig waarschijnlijk dat het debacle van 2015 en het ondoordachte ‘Wir schaffen das’ zich zal herhalen.
De #EU beseft dat het liberale opengrenzen beleid passé en onhoudbaar is.
unherd.com/2021/07/the-wa… In 2015 verketterde de #EU het grenshekken en anti-immigratiebeleid van Orbán. In 2020 hield Griekenland met weinig Europese steun een illegale immigratie-invasie tegen, die aangestookt werd door Erdogan.
Van de Baltische tot Egeïsche Zee worden deze 2 voorbeelden nu nagevolgd.
Jul 30, 2021 9 tweets 8 min read
Met Jamil Arouad, de nieuwe kabinetschef op het Ministerie van Defensie die de signatuur van de #Moslimbroederschap heeft, worden er grondige koerswijzigingen doorgevoerd.
Vooral bij de inlichtingendienst van het leger.
#BelgischLeger #Infiltratie De nieuwe koers zal eenzijdig focussen op Vlaams extremisme als uitsluitingsgrond, terwijl zij #moslimextremisme zal minimaliseren en uit de wind zetten.
Dit zal toelaten dat islamisten gemakkelijk de weg naar het leger vinden en er carrière kunnen maken.
pointdebasculecanada.ca/viflexpress-br…
Jul 28, 2021 7 tweets 5 min read
Yunus Sahinbay, gemeenteraadslid voor Ecolo in Herstal, maakt het handgebaar van de #Moslimbroederschap (4 vingers) en van de #GrijzeWolven (2 vingers).
Wie twijfelt nog dat Turks extreemrechts en extreemreligieus geinfiltreerd is in de groene partijtjes?
palnws.be/2021/07/ecolo-… De seculiere profeet Michel Houellebecq zei al in 2011 dat de groenen de collaborateurs van het #islamisme zijn:
'Het moet gezegd dat er mensen zijn met een collaboratief karakter, waarvan de groenen het meest flagrante voorbeeld zijn.'
bibliobs.nouvelobs.com/actualites/201…
Jul 27, 2021 8 tweets 7 min read
Dit is geen #complottheorie 🧐

1
In weerwil van Erdogans beleid maken veel mensen in Turkije zich dezelfde grote zorgen over de Arabisering en Afghanisering van de Turkse samenleving, zoals de Europeanen voor Europa.
Of met andere woorden: #omvolking.
De Taliban produceert 90 procent van de mondiale opium (hero 2
Welke zijn de actoren in het #chaosplan van de omvolking?
Er zijn 4 tumoren die samen 1 kanker vormen:
- Regressief-links
- Islamisme
- Georganiseerde misdaad
- Neoliberalisme.
Jul 26, 2021 11 tweets 7 min read
Islamistenregering afgezet in #Tunesië om sociale rust te herstellen!

President Saied (aka 'Robocop') heeft na massale volksprotesten tegen de regering van #Ennahda (partij #Moslimbroederschap) de islamistische premier ontslaan en het parlement gesloten.
nos.nl/artikel/239085… Sinds de islamisten over #Tunesië regeren vanaf 2011, is het land er economisch, sociaal en democratisch sterk op achteruit gegaan. De corruptie-index is gestegen naar 44 punten.
Elk land dat geregeerd wordt door islamisten, wordt omlaag gehaald!
tradingeconomics.com/tunisia/corrup…
Jul 22, 2021 11 tweets 6 min read
Moslim-privilege in Europa.

Je wordt lid van een terroristisch leger dat Lebensraum verovert in een arm land, de inheemse bevolking uitroeit en je krijgt 2 buitgemaakte huisslavinnen.

Slechts 4 jaar! En na 2/3 van je straf kun je al vervroegd vrijkomen.
zeit.de/hamburg/2021-0… 1
In de Duitse pers geniet de licht veroordeelde #IS-terroriste Omaima A. het privilege dat haar familienaam en gezicht niet gepubliceerd worden.
Een privilege dat Omaima Abdi niet geniet in de Koerdische en Arabische pers.
Jul 22, 2021 5 tweets 3 min read
Drogredenen op een rijtje:

1/ We hebben radicalisering van #IS-kinderen voorkomen!

Hun extreme haat tegen het Westen is reeds een feit. Het was allesbehalve veiliger om hen terug te halen. Ze zullen gederadicaliseerd moeten worden - met of zonder succes.
hln.be/binnenland/pre… 2/ Koerden verliezen de controle over de kampen, die overgenomen worden door #IS!

De controle over teruggekeerde IS'ers in de open samenleving zal nog moeilijker zijn. Hoe meer IS'ers terugkeren, hoe groter hun invloed op Belgische moslims. Zij zijn rolmodellen voor de #jihad.