Semita Salutis Profile picture
28 Jul
Yunus Sahinbay, gemeenteraadslid voor Ecolo in Herstal, maakt het handgebaar van de #Moslimbroederschap (4 vingers) en van de #GrijzeWolven (2 vingers).
Wie twijfelt nog dat Turks extreemrechts en extreemreligieus geinfiltreerd is in de groene partijtjes?
palnws.be/2021/07/ecolo-…
De seculiere profeet Michel Houellebecq zei al in 2011 dat de groenen de collaborateurs van het #islamisme zijn:
'Het moet gezegd dat er mensen zijn met een collaboratief karakter, waarvan de groenen het meest flagrante voorbeeld zijn.'
bibliobs.nouvelobs.com/actualites/201…
Aan Vlaamse kant bij #GROEN is het niet veel beter.
Hier Meryem Almaci, voorzitter van GROEN, heel amicaal op de foto met Fuat Korkmazer, een Grijze Wolf (vzw Gent Türk Ocagi) die in 2006 in Gent op de CD&V-lijst stond voor de gemeenteraad.
Turks extreemrechts infiltreert overal.
Read 7 tweets
27 Jul
Dit is geen #complottheorie 🧐

1
In weerwil van Erdogans beleid maken veel mensen in Turkije zich dezelfde grote zorgen over de Arabisering en Afghanisering van de Turkse samenleving, zoals de Europeanen voor Europa.
Of met andere woorden: #omvolking.
De Taliban produceert 90 procent van de mondiale opium (hero
2
Welke zijn de actoren in het #chaosplan van de omvolking?
Er zijn 4 tumoren die samen 1 kanker vormen:
- Regressief-links
- Islamisme
- Georganiseerde misdaad
- Neoliberalisme.
3
Regressief-links deconstrueert de Westerse beschavingswaarden ten voordele van #cultuurrelativisme.
Daarmee opent het niet alleen de culturele poort voor #islamisering, maar ook de fysieke poort voor barbaren, zoals de #Taliban en #IS - onder het mom van asiel en migratie.
Read 8 tweets
26 Jul
Islamistenregering afgezet in #Tunesië om sociale rust te herstellen!

President Saied (aka 'Robocop') heeft na massale volksprotesten tegen de regering van #Ennahda (partij #Moslimbroederschap) de islamistische premier ontslaan en het parlement gesloten.
nos.nl/artikel/239085…
Sinds de islamisten over #Tunesië regeren vanaf 2011, is het land er economisch, sociaal en democratisch sterk op achteruit gegaan. De corruptie-index is gestegen naar 44 punten.
Elk land dat geregeerd wordt door islamisten, wordt omlaag gehaald!
tradingeconomics.com/tunisia/corrup…
Robocop president Saied zal hard optreden tegen de islamisten, als ze naar gewapend verzet grijpen. Kogels zullen beantwoord worden met kogels!
Het Tunesische leger is nog sterk seculier, betrouwbaar en niet geïslamiseerd.
Het leger kiest in Tunesië meestal de kant van het volk.
Read 11 tweets
22 Jul
Moslim-privilege in Europa.

Je wordt lid van een terroristisch leger dat Lebensraum verovert in een arm land, de inheemse bevolking uitroeit en je krijgt 2 buitgemaakte huisslavinnen.

Slechts 4 jaar! En na 2/3 van je straf kun je al vervroegd vrijkomen.
zeit.de/hamburg/2021-0…
1
In de Duitse pers geniet de licht veroordeelde #IS-terroriste Omaima A. het privilege dat haar familienaam en gezicht niet gepubliceerd worden.
Een privilege dat Omaima Abdi niet geniet in de Koerdische en Arabische pers.
2
Sommige Europese kranten (waaronder een paar Belgische) publiceerden wel haar foto's en familienaam in 2019.
Omaima Abdi heeft 2 slavinnen gebruikt toen ze in Raqqa woonde, waaronder een 13-jarig meisje, maar zij beschuldigde de media van een heksenjacht op haar.
Read 11 tweets
22 Jul
Drogredenen op een rijtje:

1/ We hebben radicalisering van #IS-kinderen voorkomen!

Hun extreme haat tegen het Westen is reeds een feit. Het was allesbehalve veiliger om hen terug te halen. Ze zullen gederadicaliseerd moeten worden - met of zonder succes.
hln.be/binnenland/pre…
2/ Koerden verliezen de controle over de kampen, die overgenomen worden door #IS!

De controle over teruggekeerde IS'ers in de open samenleving zal nog moeilijker zijn. Hoe meer IS'ers terugkeren, hoe groter hun invloed op Belgische moslims. Zij zijn rolmodellen voor de #jihad.
3/ #IS-mannen zullen we zeker niet terughalen!

Maar de VS eisen uitdrukkelijk dat niet alleen vrouwen en kinderen, maar ook de mannelijke strijders van #IS worden gerepatrieerd naar hun landen van herkomst (waar ze indien mogelijk moeten worden vervolgd).
middleeasteye.net/news/syria-ira…
Read 5 tweets
22 Jul
Islamisme is politieke islam/activisme. Graad van letterlijke interpretatie Koran/Hadith verschilt naargelang sekte.
Een moslim kan heel fundamentalistisch zijn, maar geen islamist zijn!
Een islamist kan heel pragmatisch zijn en door niet-islamistische moslims verketterd worden!
Een voorbeeld van niet-islamistische, maar wel extreem-fundamentalistische islam is het #madhkalisme.
Madhkalisten nemen zo sterk afstand van politieke islam dat ze seculiere leiders, zoals president Sisi van Egypte, steunen. Ze zonderen zich af en nemen niet deel aan democratie.
Madhkalisten keuren terrorisme af en vechten in Libië tegen de regering van de #Moslimbroederschap in Tripoli.
Madhkalisten zijn ook in Nederland/België aanwezig, maar wijzen politiek, activisme en democratie af. Het zijn vijanden van de #Moslimbroeders.
thereference-paris.com/1814
Read 4 tweets
20 Jul
Heel Europa moet een voorbeeld nemen aan #Oostenrijk, dat de terroristische #Moslimbroederschap verboden heeft.
Zij zijn gevaarlijker dan IS en Al Qaeda, omdat ze de maatschappij infiltreren in maatpak en stropdas. Het zijn jihadistische fundamentalisten in een Trojaans paard.
De #Moslimbroederschap heeft toegang tot de media, academische wereld en politiek. Zij oefent daar invloed op uit en wordt gesponsord door machtige entiteiten. Maar de MB oefent ook invloed uit op #IS, #AlQaeda, #Hamas, ... Het is de moederbuik van deze jihadistische groepen.
De #Moslimbroederschap opereert in het Westen ‘extremely undercover’ met organisaties die een andere naam dragen en die geen zichtbare banden met het moederhuis hebben. Hun operatoren infiltreren buiten groepsverband ook individueel in overheidsdiensten, organisaties, ...
Read 8 tweets
18 Jul
Een foto uit de #IS-doos: ontvoerde yazidi-vrouwen en hun kinderen worden bedreigd door een IS'er met een hakbijl in de hand.
Moesten er 1400 jaar geleden camera's geweest zijn, dan hadden we dezelfde beelden gezien uit de tijd van de profeet Mohamed. Image
Een Engelstalige #IS-vrouw over buitgemaakte Yazidi-vrouwen:
'Ze zijn eigendom. In de islam mag je hen gebruiken. Voor de islam is dat geen verkrachting. Het is je eigendom.'
Dit is inderdaad de #islam, zoals de #koran het voorschrijft.
Je kuisheid bewaken, behalve voor je vrouw en voor wat je rechterhand bezit (slavinnen). Er is dan ook geen sprake van overspel.
Een vrouw betalen voor seks (prostitutie) is zondig, maar een vrouw van haar vrijheid beroven en verkrachten is deugdelijk in de #islam. ImageImage
Read 6 tweets
16 Jul
Diplomaat Eric De Muynck leidde de Belgische delegatie naar #Rojava voor de repatriëring van 6 #IS-vrouwen en 10 kinderen.
#België zal humanitaire/medische hulp verlenen in Noordoost-Syrië en deradicaliseringsprojecten voor kinderen ondersteunen.
De mogelijkheid is besproken om #FTF's (Foreign Terrorist Fighters) te berechten in de regio waar ze hun misdaden hebben begaan.
#VS en #AANES dringen aan op repatriëring van buitenlanders uit de kampen, omdat camp al-Hol een broeihaard van terrorisme is.
rudaw.net/english/middle…
De kinderen zijn geradicaliseerd in de kampen. De #VS rekent erop dat de gerepatrieerde kinderen zullen gederadicaliseerd worden in Europa. Anders zijn het binnen 5 tot 7 jaar nieuwe #IS-strijders.
14 mannen, 21 vrouwen en 38 kinderen uit België => 13 vrouwen i.a.v. repatriëring
Read 9 tweets
26 Jun
#Erdogan dwingt en moedigt de Syriërs aan om massaal en illegaal naar Europa te immigreren.
Islamitische terroristische organisaties zoals #ISIS, #AlQaeda, ... doen hier aan mee. Hun doel is anders dan dat van Erdogan. We zullen de redenen hiervoor uitleggen.
We kunnen de #Taliban aan dit netwerk toevoegen.
In deze situatie heeft de Taliban zeer gunstige voorwaarden voor de productie en export van drugs. De Taliban doet vooral aan mensenhandel om moslims in Europa te plaatsen die de taak van drugsdealer gaan vervullen.
Erdogan dreigt dikwijls de grenzen te openen en Syriërs naar Europa te leiden. Hij overtreft zijn bedreigingen en opent echt de grenzen m.b.v. staatsambtenaren. Syriërs vormen het grootste deel, maar ook Irakezen, Afghanen, Pakistanen. Via de Egeïsche Zee, Bulgarije, Griekenland.
Read 22 tweets
3 Mar
Geert vanden Bossche, voormalig topmedewerker #GatesFoundation en topvaccinoloog van #GAVI , waarschuwt voor de gevolgen van massavaccinaties tijdens de pandemie. Hij deed dat tijdens de Vaccinatietop in Ohio van 1-3 maart. deblauwetijger.com/vaccinoloog-ge…
Why is nobody worried about ‘immune escape’ whereas Covid-19 has already escaped people’s innate immunity as reflected by multiple emerging, much more infectious, viral variants (most likely due to the global implementation of infection prevention measures)?
I am beyond worried about the disastrous impact this would have on our human race. Not only would people lose vaccine-mediated protection but also their precious, variant-nonspecific, innate immunity will be gone (this is because vaccinal antibodies outcompete natural antibodies)
Read 9 tweets
1 Mar
De journalist #Kashoggi, die in opdracht van de Saoedische kroonprins #MBS zou vermoord zijn, steunde #IS en noemde de onthoofdingen in #Syrië een 'efficiënte psychologische oorlogstactiek'.
#Kashoggi zou ook een goede vriend van Osama bin Laden geweest zijn.
Kroonprins #MBS van Saoedie-Arabië vaarde tijdens de #TrumpAdministration een gematigder en bredere koers: minder #islamisme en toenadering tot #Rusland.
De recente US-bombardementen op pro-Iraanse milities in oost #Syrië geven terug meer bewegingsruimte en bescherming aan #IS.
#Biden stelt nu Saoedie-Arabië verantwoordelijk voor de moord op #Kashoggi.
Zijn de islamisten terug aan zet met de #BidenAdministration?
Read 4 tweets
24 Feb
@based_tr According to European Court of Human Rights judge Giovanni Bonello the suspension of prosecutions, the repatriation and release of Turkish detainees was amongst others a result of the lack of an appropriate legal framework with supranational jurisdiction
@based_tr According to Sabanci University Professor Halil Berktay, there were two serious efforts to purge the archives of any incriminating documents on the Armenian question. The first took place in 1918, presumably before the Allied forces occupied Istanbul.
@based_tr Berktay and others point to testimony in the 1919 Turkish Military Tribunals indicating that important documents had been stolen from the archives.
Read 4 tweets
13 Feb
Met 105.000 euro van een budget dat van de belastingbetaler komt, heeft @openvld Sihame aangekocht.
Dit bracht #Sihame amper 10.000 voorkeurstemmen op en 10% voor de partij in #Antwerpen. Een mislukte investering.
#OpenVLD is moreel en electoraal failliet.
vrt.be/vrtnws/nl/2021…
Dreigende scheuring op het liberale front 🤣
#Somers wil hergroeperen met #Calvo & enkele socialisten. Rechts-liberalen ook op zoek naar een alternatief.
#Sihame is een genie. Wat niemand kon, is haar gelukt: de liberale zuil in Vlaanderen ruïneren. knack.be/nieuws/belgie/… Image
‘Op 3 februari 2021 ‘s avonds in het donker werden enkele mensen gespot op de binnenkoer van #JJHouse. Zij waren naarstig in de weer meubelen naar buiten aan het slepen. Ze werden klaargezet in het voorportaal aan de Hoogstraat.’ #SihameGate tscheldt.be/nieuwe-informa…
Read 8 tweets
12 Feb
#SGP is de enige partij in Nederland die de #doodstraf terug wil invoeren. Moet toch beter kunnen?
De enige gepaste straf voor moordzuchtige zondaars en daarna het eeuwige hellevuur als de slechte moordenaar ook berouwloos zijn straf ondergaat. @SGPnieuws sgp.nl/standpunten/do…
Vanuit de hoge waardigheid van de mens als beelddrager van #God volgt dat de overheid gerechtigd is om bij ernstige levensdelicten de doodstraf toe te passen. De opvattingen van de #SGP stroken op dit punt met de bijbelse bepalingen over de zwaardmacht van de overheid.
Onder invloed v/h vooruitgangsgeloof v/d #Verlichting werd de #doodstraf als barbaars van de hand gewezen. Er ontstond een optimistisch vertrouwen in de mogelijkheid tot aardse perfectionering van de mens. De legitimiteit van de doodstraf werd in vraag gesteld.
Read 4 tweets
3 Feb
Sihame El Kaouakibi, liberale politica v/d Belgische regeringspartij @openvld, is een onderneemster van sociale verenigingen die rijkelijk subsidies ontvangen. Zij verduisterde 350.000 euro aan overheidsgeld: fictieve workshops en persoonlijk verrijking.
hbvl.be/cnt/dmf2021020…
Haar broer Said El Kaouakibi is voorzitter van de Al-Mawada Foundation, een hardcore salafistische organisatie. gva.be/cnt/aid1100461
Sihame El Kaouakibi komt al maanden niet meer opdagen voor haar parlementair werk!
Bij haar toetreden tot @openvld kreeg ze meteen een 2de plaats en een duwtje in de rug van de partijleiding. De liberalen hoopten met haar terug te scoren in #Antwerpen.
businessam.be/gezondheidsnoo…
Read 50 tweets
14 Jan
Gisteren kwam tijdens de rellen in Brussel een politieagente ten val. De relschoppers sloegen en schopten genadeloos op haar in. Mogelijks is zij verlamd voor het leven.
#BLM is een haatdoctrine die aanzet tot extreem geweld, ook in Europa.
Bij de #Ibrahima-rellen zijn 15 agenten gewond geraakt, waarvan 1 zwaargewond in het ziekenhuis. De #politie is bekogeld met zware brokstukken en stenen. 3 agenten zijn in shock geraakt toen het commissariaat in brand werd gestoken waar ze zelf inzaten.
bruzz.be/samenleving/ag…
De Brusselse politiek heeft onder druk van activisten & electorale belangen de #politie vleugellam gemaakt. Ze vervangen efficiënte politie-officieren door angsthazen.
Politiemensen arresteerden op eigen initiatief 116 relschoppers tegen de instructies in!
sceptr.net/2021/01/commis…
Read 7 tweets