Tiina Keskimäki Profile picture
Aluevaltuutettu, sit. SKE eduskuntavaaliehdokas nro 239 Helsingissä Reformi-studion toimittaja, KTM Vaalitili: FI33 1470 3500 8463 43 https://t.co/P5j0A0Z20t
Sep 25, 2020 4 tweets 3 min read
No olivathan ne #JessikkaAro:n twiitit todella törkeitä. Tallensin ne, mutta valitettavasti koneeni #hakkeroitiin ja #kryptattiin.

#ReformiStudio selvittää asiaa.

yle.fi/uutiset/3-1156… #uutisvahti Voisiko joku ystävällinen @Twitter sielu laittaa ne #JessikkaAro:n @realDonaldTrump:iin liittyvät twiitit tähän ketjuun, kiitos.
Sep 19, 2020 4 tweets 3 min read
"Yllättäen" juttu on vain tilaajille. Abba-hessujen upea musikaali kertoo ruotsalaisten siirtolaisuudesta Amerikkaan 1800 -luvulla.

hs.fi/tiede/art-2000… Upeaa musiikkia on, mutta käykäähän kuuntelemassa näyttelijöiden kommentit.

Sep 19, 2020 4 tweets 3 min read
Ihan yksin kirkkosalissa, lauloin Panis Angelicusta, ikimuistoista. Image Oma ääni kaikui hyvin maailman suurimmassa puukirkossa. 😇🎶

#Kerimäki #puukirkko

fi.m.wikipedia.org/wiki/Kerim%C3%…
Sep 16, 2020 27 tweets 17 min read
#Vainokäräjät @MolariJuha, #pääkäsittely päivä 3 jatkuu pian.

#ReformiStudio:n #tutkivatoimittaja @TiinaKeskimki seuraa paikan päällä salissa 209. Image #Pääkäsittely jatkuu salissa 209. Syyttäjä, asianajajat ja vastaaja tulivat sisään salin ovesta. #Asianomistajat #JessikkaAro ja #SaaraJantunen ns. #pelkääjänovi:sta.

Ensin käsitellään vielä kirjallisia todisteita.

#vainokäräjät @MolariJuha
Sep 16, 2020 23 tweets 19 min read
Tänään jatkuu @MolariJuha:n #vainokäräjät Helsingin käräjäoikeudessa.
Ohjelmassa syyttäjän haastehakemuksessa mainitut kirjalliset todisteet #SaaraJantunen osalta ja #asianomistajien #JessikkaAro ja Saara Jantunen kuulemiset.

#ReformiStudio jakaantuu tänään kahteen oikeuteen. Image Aamu alkoi taas jännittävästi, koska #syyttäjä #JuhaMikkoHämäläinen:kin oli noteerannut @iltasanomat konekielisen englanninkäännöksen #ArjaPaananen jutusta, jossa oli kirjoitettu, että täällä on syytteessä #valtakunnansyyttäjä #RaijaToiviainen. 😇
Sep 14, 2020 4 tweets 5 min read
Toistan edelleen sen, minkä olen sanonut aikaisemminkin:

Jessikka Aro on #ammattiuhriutuja ja #rahastaja.

Helppoahan se on, kun käräjäjöinnin maksaa #veronmaksajat #YLEveron @Yleisradio kautta. Sinällään #MartinaKronström:illä näyttää olleen varsin helppo duuni, kun suurin osa power point kalvoista on suoria kopioita #MV käräjillä, hovissa ja #lähestymiskielto oikeudenkäynnissä.
Sep 11, 2020 6 tweets 12 min read
.@HelsinginHO hovioikeus vahvistaa asian R 20/711 (#lähestymiskielto) pääkäsittelypäiväksi perjantai 23.10.2020 kello 9.00 alkaen.

Tervetuloa kaikki sankoin joukoin seuraamaan.

#JessikkaAro
#ReformiStudio #vastaavapäätoimittaja @HuuhtanenPanu #tutkivatoimittaja @TiinaKeskimki ImageImage Mahdollisimman paljon #retweettauksia pyydän.
Ping @MolariJuha @JunesLokka @HuuhtanenPanu

#JessikkaAro
#JohannaVehkoo
#SaaraJantunen
#MartinaKronström #Sotamaa

avoin.media/2020/09/04/kuk…
Sep 9, 2020 4 tweets 4 min read
Suuri yllätys.
iltalehti.fi/politiikka/a/2… #Tutkinnanjohtaja @HelsinkiPoliisi oli #rikostarkastaja #TeemuJokinen, sama henkilö, joka estää kaiken tutkinnan mm. #ReformiStudio:n toimittajien tekemissä rikosilmoituksissa. Poliittisesti ohjailtu poliisi? 1/3 ImageImageImageImage
Sep 8, 2020 4 tweets 3 min read
Hei ystävät, koska @HelsinkiPoliisi ei suostu tutkimaan mitään Jessikka Arosta tekemääni rikosilmoitusta, kyselen teiltä, mistä löytyisi minulle sellainen edukas asianajaja kuin Martina Kronström on ajamaan omaa syytettäni oikeudessa Aroa vastaan? Oikeusapuun en ole oikeutettu. ImageImage Aro on vainonnut minua vähintään kahdeksan vuoden ajan, siitä lähtien kun Journalistiliitto maksoi hänet ja kaksi muuta henkilöä hiljaiseksi Journalisti lehden epäillyn työpaikkakiusaaminen takia. Miksi minun täytyy sietää tätä vainoa yhä edelleen?

mtvuutiset.fi/artikkeli/jess…
Sep 7, 2020 4 tweets 4 min read
Ketut @jussisaramo:n taustoista, tiedättekö millä taustoilla #oikeusministeri #AnnaMajaHenriksson:in #eityisavustaja @otanders @sfprkp valmistelee lakeja?

talouselama.fi/uutiset/te/08c… Tässä #oikeusministeri #AnnaMajaHenriksson:in #erityisavustaja @sfprkp @otanders:in suuret saavutukset akateemisessa maailmassa. Opintopisteitä 21 ja opintooikeus menetetty. ImageImage
Nov 21, 2019 37 tweets 21 min read
#SananvainoOikeudenkäynti #ItäUudenmaanKäräjäoikeus:ssa.

#KiihotutaanKielotielläKolme

#Sananvapaus #Ihmisoikeudet #Livestriimaus #Kiihottaminen #EroaToiviainen Oikeudenkäynti alkoi reilusti myöhässä. Vastaajia (syytettyjä) on kolme, mutta vain kaksi saaapui henkilökohtaisesti paikalle.