Tiina Keskimäki Profile picture
Investigative Journalist
25 Sep
No olivathan ne #JessikkaAro:n twiitit todella törkeitä. Tallensin ne, mutta valitettavasti koneeni #hakkeroitiin ja #kryptattiin.

#ReformiStudio selvittää asiaa.

yle.fi/uutiset/3-1156… #uutisvahti
Voisiko joku ystävällinen @Twitter sielu laittaa ne #JessikkaAro:n @realDonaldTrump:iin liittyvät twiitit tähän ketjuun, kiitos.
No nyt ei kyllä Keskimäellä löydy enää sanoja. hs.fi/ulkomaat/art-2…
Read 4 tweets
19 Sep
"Yllättäen" juttu on vain tilaajille. Abba-hessujen upea musikaali kertoo ruotsalaisten siirtolaisuudesta Amerikkaan 1800 -luvulla.

hs.fi/tiede/art-2000…
Upeaa musiikkia on, mutta käykäähän kuuntelemassa näyttelijöiden kommentit.

Näin pienestä se on kiinni.

#koekuuntelu
#elämässätäytyyollaunelmia

Read 4 tweets
19 Sep
Ihan yksin kirkkosalissa, lauloin Panis Angelicusta, ikimuistoista. Image
Oma ääni kaikui hyvin maailman suurimmassa puukirkossa. 😇🎶

#Kerimäki #puukirkko

fi.m.wikipedia.org/wiki/Kerim%C3%…
#PanisAngelicus ammattimaisemmin vedettynä kuin minä eilen #KerimäkiKirkko:ssa yksikseni.
Read 4 tweets
16 Sep
#Vainokäräjät @MolariJuha, #pääkäsittely päivä 3 jatkuu pian.

#ReformiStudio:n #tutkivatoimittaja @TiinaKeskimki seuraa paikan päällä salissa 209. Image
#Pääkäsittely jatkuu salissa 209. Syyttäjä, asianajajat ja vastaaja tulivat sisään salin ovesta. #Asianomistajat #JessikkaAro ja #SaaraJantunen ns. #pelkääjänovi:sta.

Ensin käsitellään vielä kirjallisia todisteita.

#vainokäräjät @MolariJuha
Käsitellään syytteen kohtaa 1.13. "Molari on 23.2017 pyrkinyt lähestymään Jantusta, valokuvannut häntä kadulla ja julkaissut ottamansa kuvat sekä omalla Facebook-sivullaan että MV-lehti nimisessä verkkojulkaisussa Jantusta halventavien kommenttien kanssa."
mvlehti.net/2017/02/23/bot…
Read 27 tweets
16 Sep
Tänään jatkuu @MolariJuha:n #vainokäräjät Helsingin käräjäoikeudessa.
Ohjelmassa syyttäjän haastehakemuksessa mainitut kirjalliset todisteet #SaaraJantunen osalta ja #asianomistajien #JessikkaAro ja Saara Jantunen kuulemiset.

#ReformiStudio jakaantuu tänään kahteen oikeuteen. Image
Aamu alkoi taas jännittävästi, koska #syyttäjä #JuhaMikkoHämäläinen:kin oli noteerannut @iltasanomat konekielisen englanninkäännöksen #ArjaPaananen jutusta, jossa oli kirjoitettu, että täällä on syytteessä #valtakunnansyyttäjä #RaijaToiviainen. 😇
Read 23 tweets
14 Sep
Toistan edelleen sen, minkä olen sanonut aikaisemminkin:

Jessikka Aro on #ammattiuhriutuja ja #rahastaja.

Helppoahan se on, kun käräjäjöinnin maksaa #veronmaksajat #YLEveron @Yleisradio kautta.
Sinällään #MartinaKronström:illä näyttää olleen varsin helppo duuni, kun suurin osa power point kalvoista on suoria kopioita #MV käräjillä, hovissa ja #lähestymiskielto oikeudenkäynnissä.
#Rikosilmoitus on nyt jätetty @Yleisradio:n johdosta. Saa loppua tämä veronmaksajien kyykyttäminen.

Read 4 tweets
9 Sep
#Tutkinnanjohtaja @HelsinkiPoliisi oli #rikostarkastaja #TeemuJokinen, sama henkilö, joka estää kaiken tutkinnan mm. #ReformiStudio:n toimittajien tekemissä rikosilmoituksissa. Poliittisesti ohjailtu poliisi? 1/3 ImageImageImageImage
2/3 ImageImageImageImage
Read 4 tweets
8 Sep
Hei ystävät, koska @HelsinkiPoliisi ei suostu tutkimaan mitään Jessikka Arosta tekemääni rikosilmoitusta, kyselen teiltä, mistä löytyisi minulle sellainen edukas asianajaja kuin Martina Kronström on ajamaan omaa syytettäni oikeudessa Aroa vastaan? Oikeusapuun en ole oikeutettu. ImageImage
Aro on vainonnut minua vähintään kahdeksan vuoden ajan, siitä lähtien kun Journalistiliitto maksoi hänet ja kaksi muuta henkilöä hiljaiseksi Journalisti lehden epäillyn työpaikkakiusaaminen takia. Miksi minun täytyy sietää tätä vainoa yhä edelleen?

mtvuutiset.fi/artikkeli/jess…
Aro jatkoi vainoamistaan mm. levittämällä valheita minusta Putinin trollit kirjassaan. ImageImageImage
Read 4 tweets
7 Sep
Ketut @jussisaramo:n taustoista, tiedättekö millä taustoilla #oikeusministeri #AnnaMajaHenriksson:in #eityisavustaja @otanders @sfprkp valmistelee lakeja?

talouselama.fi/uutiset/te/08c…
Tässä #oikeusministeri #AnnaMajaHenriksson:in #erityisavustaja @sfprkp @otanders:in suuret saavutukset akateemisessa maailmassa. Opintopisteitä 21 ja opintooikeus menetetty. ImageImage
Kansan on syytä tietää, millä taustoilla valmistellaan uusia kyttäyslakeja.
Read 4 tweets
21 Nov 19
Oikeudenkäynti alkoi reilusti myöhässä. Vastaajia (syytettyjä) on kolme, mutta vain kaksi saaapui henkilökohtaisesti paikalle.
Oikeuden puheenjohtaja käräjätuomari Johanna Helminen suhtautui heti istunnon aluksi hyvin kielteisesti pääkäsittelyn julkisuusuuteen. Yleisö sai ehdottoman kuvaus- ja nauhoituskiellon. Puheenjohtaja salli vain muistiinpanojen tekemisen omaan käyttöön.
Read 37 tweets