AbstraKim Profile picture
Writer. Telegram : https://t.co/vIij7mPt3y
ary. Profile picture dimp☽˚ Profile picture Armin Affifi Profile picture xxhz_ 🇲🇾❤️ Profile picture 🐼 Profile picture 9 added to My Authors
5 Dec 20
Pernah tak? Dalam mimpi korang jumpa orang yang tak dikenali?

Orang cakap kalau dalam mimpi kita ada orang yang kita tak kenal muncul..

Orang tu sebenarnya jin yang tengah tengok kita masa tidur, seramnyaaaa 😭😭😭😭

Kalau banyak Rt baru aku cerita..
Aku akan cerita macam biasa, malam nanti pukul 11.30 malam.

Korang boleh join telegram untuk baca lebih 20 cerita yang pernah aku tulis 👇
t.me/abstrakim
Minta tolong Rt rezeki saya, semoga semua yang Rt murah rezeki😉👍

Anda ingin hidup anda dipenuhi dengan rasa plot twist yang membahagiakan😅

Anda boleh dapatkan buku Abstrakim dengan harga promosi😱
RM10.10 SAHAJA!!

Tekan link ni sekarang!! 👇
shopee.com.my/product/278352…
Read 130 tweets
27 Nov 20
Aku nak spill the tea tentang gangguan misteri ketukan pintu yang terjadi baru-baru ni.

Kalau lemah semangat, jangan baca.

Rt sebarkan keseraman kisah ini.

Ini adalah thread.
Aku akan start macam biasa pukul 11.30 malam ni, kalau start sekarang rasa macam kurang misterinya.

Korang juga boleh baca cerita lain yang aku tulis kat telegram, tekan je link ni 👇
t.me/abstrakim
Minta tolong Rt rezeki saya, semoga semua yang Rt murah rezeki😉👍

Anda ingin hidup anda dipenuhi dengan rasa plot twist yang membahagiakan😅

Anda boleh dapatkan buku Abstrakim dengan harga promosi😱
RM10.10 SAHAJA!!

Tekan link ni sekarang!! 👇
shopee.com.my/product/278352…
Read 57 tweets
21 Nov 20
Diganggu semasa menonton live streaming.

"Eh siapa perempuan tu? Seramnya.."

Selepas beberapa minit.

"Kenapa tak da orang komen pasal perempuan tu, aku je ke yang nampak."

Rt guys supaya bukan korang je yang rasa seram dengan kisah ni.

Ini adalah thread.
Macam biasa aku akan start 11.30 malam ni.

Kalau nak baca cerita yang pernah aku tulis, kau orang boleh join telegram aku 👇
t.me/abstrakim
Please Rt rezeki saya ini🙇.

Tak tahu nak shopping apa kat shopee! 🤔

Eh jangan pening kepala, boleh dapatkan buku abstrakim. Terus hilang pening.

Harga asal RM24.50 sekarang Rm10.10 sahaja.😱 (Terhad)

Cepat tekan link di bawah untuk order
shopee.com.my/product/278352…
Read 76 tweets
31 Oct 20
Terjumpa bungkusan hitam di tepi pantai yang dibawa oleh ombak. Apa isinya?

Kalau korang jumpa, berani ke korang buka?

Rt guys, jangan biarkan korang je yang rasa seram dengan cerita ni.

Ini adalah thread.
Aku akan start 11.30 malam ni. Kalau korang nak baca cerita yang aku dah pernah tulis. Korang boleh baca kat telegram. Tekan je link kat bawah ni 👇
t.me/abstrakim
Aku juga ada keluarkan buku, sekarang tengah promosi tu.

RM10.10 SAHAJA.

👇🤯🤯🤯🤯👇

Read 116 tweets
18 Oct 20
Jangan cabar benda yang tidak dapat dilihat, risau dia berdendam.

Dendam manusia boleh minta maaf, dendam jin?

Rt guys, jangan biarkan korang je yang rasa seram dengan cerita ni.

Ini adalah thread.
Takkan nak start sekarang. Pocong kalau muncul tengah hari panas terik tengah-tengah padang sekolah pun orang tak rasa seram. Aku akan start 11.30 malam ni.

Kalau tak sabar sangat, korang boleh baca dulu cerita yang pernah aku tulis kat sini 👇

Nak lebih lagi boleh baca kat telegram jugak. Dalam tu dah ada 14 buah cerita. Nak baca tekan link ni 👇
t.me/abstrakim
Read 63 tweets
17 Oct 20
Ini kisah seram pendek berkaitan dengan asrama.

Rt guys jangan biarkan aku cerita sorang-sorang.

Ini adalah thread.
Tak semua tahu siapa aku. Aku dah tulis thread cerita lama dah. Korang boleh baca semua cerita tu kat sini 👇
Aku pun ada keluarkan buku. Ada promosi tu, rugi tak beli. Kalau berani, beli la. Aku cabar ni .👇 Hehe.
Read 46 tweets
12 Sep 20
"Setiap malam dia akan bertenggek atas pokok besar yang ada kat kampung kita ni."

"Budak cari line kot. Kampung ni kan selalu takda line."

"Aku bukan cakap pasal manusia."

Rt guys, aku nak cerita ni.

Ini adalah thread.
Tolong Rt rezeki saya ye, semoga anda semua murah rezeki.

Haritu ramai yang kata terlepas masa buku saya ada promosi.

Jadi saya lanjutkan promosi tu.
RM9.90 sahaja (Terhad)
Rating 5✨

Klik link ini untuk order shopee.com.my/product/278352…
Cuaca cerah dan kering di sebuah bandar menghangat situasi berkaitan isu semasa.

Aiman dan rakan sekerjanya iaitu Majid sedang berbual rancak di kedai makan.

"Kau tengoklah ni menteri dengan budak universiti pun nak gaduh." Rungut Majid.
Read 79 tweets
29 Aug 20
"Baju bundle ke ni? Hati-hati."

"Hati-hati kenapa?"

"Entah-entah baju ni bekas orang mati."

Rt guys, jangan biarkan korang je yang rasa seram dengan cerita ni.

Ini adalah thread.
Alang-alang tu tolong Rt rezeki saya ye, mungkin dalam rezeki saya, ada rezeki anda semua juga.

Saya ada keluarkan buku.
⭐Review 5 star
🔥Harga Promosi (Terhad)

Kalau nak order boleh whatsapp ke 01114476212

atau tekan je link ni 👇
shopee.com.my/product/278352…
Jam menunjukkan pukul 9 malam, Azim teringat yang dia ada temu janji bersama kawan-kawannya di kedai makan. Dia terlupa.

Dia bergegas keluar dari rumah dan masuk ke dalam kereta.

Keretanya bergerak keluar dari perkarangan rumah ingin menuju ke destinasi yang dijanjikan.
Read 109 tweets
3 Jul 20
Tidak semua buku boleh dibaca.

Tidak semua cerita harus dibaca.

Ini kisah tentang Buku Misteri.

*Hati-hati ketika membaca.*

Rt guys, aku nak cerita ni.

Ini adalah thread.
Macam biasa, aku akan start pukul 11.30 malam. Jadi sebelum tu korang boleh follow dan layan thread aku yang lain kat sini 👇
Alang2 tolong Rt rezeki saya ini.

Buku "DUNIA PLOT TWIST."

Review semua positif. Korang boleh dapatkan di kedai buku POPULAR dan MPH.

atau boleh juga whatsapp ke +60114476212

atau order di shopee dengan tekan link ini 👇
shopee.com.my/product/278352…
Read 85 tweets
13 Jun 20
PENGALAMAN SERAM SEMASA MELAKUKAN LATHI CHALLENGE!!

Rt supaya bukan korang je yang rasa seram dengan kisah ni.

Ini adalah thread. Image
Macam biasa aku akan start 11.30 malam, baru dapat aura seram tu.

Sementara tu korang boleh follow dan boleh baca thread cerita aku yang lain kat sini
Tolong rt rezeki sy ini, semoga dalam rezeki sy ada rezeki anda semua juga.

Saya ada keluarkan buku bertajuk "Dunia Plot Twist." Review mostly positive untuk buku ni.

Korang boleh dapatkan di kedai buku POPULAR & MPH.

atau di shopee dengan tkan link ini shopee.com.my/product/278352… Image
Read 124 tweets
10 Jun 20
Akhirnya boleh merentas negeri. Ramai yang pulang ke rumah sewa masing2 yg sudah lama ditinggalkan.

Malam pertama

"Kau dengar tak?"

"Apa?"

"Suara perempuan menangis."

Adaptasi dari kisah benar.

Rt supaya bukan korang je yang rasa seram dengan kisah ini.

Ini adalah thread.
Macam biasa aku akan start 11.30 malam, baru dapat aura seram tu.

Sementara tu korang boleh follow dan boleh baca thread cerita aku yang lain kat sini
Tolong Rt rezeki saya, mungkin dalam rezeki saya ada rezeki anda semua juga.

Dunia Plot Twist. Harga tengah promosi hanya RM14.50 sahaja.

Boleh tgk gambar review dri pembaca😁👍

Nak order boleh ws ke +601114476212

atau tekan link shopee👇shopee.com.my/product/278352…
Read 73 tweets
31 May 20
Amaran ! Jangan baca kisah ini sorang-sorang dan di dalam bilik yang gelap.

Kisah benar dari seorang pembaca.
Kelibat putih.

Rt guys, jangan biarkan korang je yang rasa seram dengan kisah ini.

Ini adalah thread.
Aku akan cerita waktu malam, kalau cerita sekarang, korang takkan rasa betul-betul misteri dalam cerita ni.

Stay tuned.

Kalau nak baca cerita aku yang lain boleh baca kat pinned tweet atau tekan je link ni 👇
t.me/abstrakim
Just nak cakap.

Jangan berani sangat.

Saya tak paksa untuk anda membaca thread ini. Ini hanya untuk insan yang terpilih.

Terima kasih.
Read 27 tweets
22 May 20
Pernah ke hantu ikut korang balik sampai dalam rumah?

Adaptasi dari kisah benar.

Rt supaya bukan korang je yang rasa seram layan cerita ni.

Ini adalah thread.
Aku akan start 11.30 malam ni.

Sementara tu korang boleh join channel telegram aku kat situ pun ada cerita yang aku tulis. Nak join telegram tekan je link kat bawah ni👇
t.me/abstrakim
Waktu sudah malam, Hani dalam perjalan pulang ke rumahnya dari tempat kerja.

Dia hanya menaiki motosikal, setiap hari dia akan melalui jalan yang sunyi dan gelap gelita kerana tiada tiang lampu
serta permandangan sekeliling ialah pokok-pokok yang amat menyeramkan.
Read 48 tweets
19 May 20
Bulan puasa ada hantu ke?

Rt supaya bukan korang je yang rasa seram dengan cerita ni.

Ini adalah thread.
Korang boleh baca cerita seram dan cerita bukan seram yang aku tulis kat pinned tweet profile aku ataupun korang boleh join channel telegram aku kat situ pun ada cerita yang aku tulis. Nak join telegram tekan je link kat bawah ni👇

t.me/abstrakim
Minta tolong subscribe my youtube channel, Akan ada exclusive content nanti.

Tekan link ni 👇
youtube.com/channel/UCIo5H…
Read 154 tweets
1 May 20
Kena Friendzone?

Baca ni..

Meh sini Rt, aku nak cerita.

Ini adalah thread.
Di dalam sebuah bilik di asrama universiti pada waktu malam, seorang gadis yang bernama Alin sedang duduk di atas meja membaca sebuah buku yang bertajuk "Dunia Plot Twist yang ditulis oleh Abstrakim."
Rakan sebiliknya iaitu Izzah masuk dan duduk di atas katil. Kelihatan lama Izzah senyap tanpa suara.
Read 100 tweets
29 Mar 20
Mak cik kiah meninggal dunia seorang diri.

"Esok pagi baru boleh imam datang sebab dah lewat malam ni."

Jenazah mak cik kiah sekarang berada di rumah jirannya untuk satu malam.

Rt guys, jangan biarkan korang je yang rasa seram dengan kisah ni.

Ini adalah Thread. Image
Aku akan start thread ni pukul 12 malam, korang boleh baca thread aku yang lain dulu kat sini
Kalau korang bosan kat rumah, nak lebih banyak lagi cerita yang menarik.

Boleh dapatkan buku yang aku tulis iaitu Dunia Plot Twist kat shopee.

Ada promosi tu!!

Tekan link ini shopee.com.my/product/278352… ImageImageImageImage
Read 56 tweets
23 Mar 20
"Ustaz, tolong datang rumah saya, keluarga saya kena ganggu lagi."

"Kamu tahu kan sekarang tengah kawalan pergerakan, saya tak boleh datang, maaf!!"

Rt guys, jangan biarkan korang je yg rasa seram dgn kisah ni.

Ini adalah thread.
Aku akan start 12 malam ni, sementara tu korang boleh layan thread yang lain dulu kat sini
Tolong Rt rezeki saya semasa kawalan pergerakan ni. Semoga dalam rezeki saya ada rezeki anda juga.

Buku dunia plot twist mendapat banyak review positif.

Postage setiap hari.

Untuk order tekan link ini
shopee.com.my/product/278352…
Read 101 tweets
20 Mar 20
Dunia di serang virus.
Perintah berkurung membuatkan dia mempunyai banyak masa di rumah.

Semasa dia mengemas stor, dia menjumpai gambar misteri yang akan membawanya kepada peristiwa yang berlaku 15 tahun yang lalu.

Rt guys, aku nak cerita ni.

Ini adalah thread.
Aku akan start 12 malam, aku akan habiskan cerita ni lambat skit. Panjang cerita ni, aku tulis slow2.

Korang boleh baca cerita yang lain dulu kat sini.
Tolong Rt rezeki saya semasa kawalan pergerakan ni. Semoga dalam rezeki saya ada rezeki anda juga.

Buku dunia plot twist mendapat banyak review positif.

Postage setiap hari.

Untuk order tekan link ini
shopee.com.my/product/278352…
Read 78 tweets
19 Mar 20
Perintah kawalan pergerakan dimulakan.

Universiti mengarahkan untuk mengosongkan asrama.

Tapi beberapa orang pelajar masih ada di dalam asrama.

Rt guys, jangan biarkan korang je yang rasa seram dengan kisah ni.

Ini adalah thread. Image
Aku akan start 12 malam ni, jadi korang boleh layan thread aku yang lain dulu kat sini.
JUST STAY AT HOME!!
Kalau korang bosan duduk kat rumah.

Korang boleh dapatkan buku yang aku tulis "Dunia Plot twist."

Setakat ni semua beri review yang positif.

Kalau nak order boleh beli di shopee. Ready Stock

Tekan link ini shopee.com.my/product/278352… Image
Read 81 tweets
15 Mar 20
Kalau kanak-kanak cakap sorang-sorang, dia ada kawan imaginasi.

Kalau yang dah dewasa?

Rt guys, supaya bukan korang je yang rasa seram dengan kisah ini.

Ini adalah Thread.
Aku akan start pukul 11.30 malam. Aku dah pernah buat thread pasal kawan imaginasi. Sekarang pun memang busy sangat2 tapi kalau banyak yang Rt thread ni, aku up cerita baru. Tapi kalau kurang sambutan, aku up cerita lama je la untuk pembaca baru.
Sementara tunggu aku start buat thread tu, boleh layan thread cerita aku yang lain kat sini.

Read 140 tweets
9 Mar 20
Pernah tak korang tengok cermin rambut korang lagi panjang dari biasa?

Rambut siapa tu?

Rt guys, jangan biarkan korang je yang rasa seram dengan cerita ni.

Ini adalah thread. Image
Aku akan cerita malam ni, Thread ni sambungan dari thread yang aku tulis sebelum ni, korang boleh baca dari awal kat sini
Dunia Plot Twist dah no.3 dalam carta weekly bestsellers di kedai buku MPH Image
Read 39 tweets