cat_nordic //*\\ Profile picture
🎗Catalan-Norwegian🇳🇴, incorruptible idealist, democrat, economist, proud mother & wife. Lluito per l’alliberament de la Nació Catalana. Views my own.
16 Sep
⚠️A principis de juny us ho avançava i ho mantinc:

Anem cap a la negociació d’un “suposat” 2on indyref. No hi haurà avenços significatius fins que no arribin les sentències (TJUE/TGUE) q obliguin jurídicament al règim a negociar👇

Després, començarà una fase clau.

(1/5)
(2/5) Una fase on qui negocïi, i què es negocïi serà decisiu pel futur de la Nació CAT.

En aquesta fase, un CxR fort, seriós i despolititzat hauria de ser una peça fonamental. De moment, però, les perspectives són poc alentadores en aquest sentit.

Veurem, els pròxims 2-4 anys.
(3/5) En funció de com es desenvolupi la fase de negociació REAL que s’iniciarà amb l’anul•lació del judici de la “Santa la Santa Inquisició” i la fi de la persecusió internacional dels exiliats, haurem de veure quina mena de “2on Referèndum” es celebrarà.
Read 5 tweets
14 Sep
⚠️Bona nit, benvolgudes i benvolguts!

Si voleu entendre fàcilment tot el q està succeïnt a CAT i sobretot, el q succeïrà a partir de demà (més enllà de la falsa “2a Transició”), us recomano q desconnecteu del soroll mediàtic uns minuts i us feu les següents reflexions:

(1/7)
(2/7) El moment actual no es pot compendre sense tenir present el q els fets del 2017 van ser, en realitat, per la classe política d’aquest país:

L’1O, pels polítics, no va ser concebut com un exercici sobirà d’autodeterminació real sinó com una eina per forçar Ñ a negociar.
(3/7) Si us col•loqueu en aquest pla mental polític de renúncia i submissió nacional, tan oposat del q l’1O va ser per la ciutadania, entendreu perfectament pq els uns estan tan satisfets d’haver aconseguit “la taula de diàleg” finalment. És exactament el que buscaven al 2017.
Read 8 tweets