Willem Engel Profile picture
Dance teacher, Scientist, Human rights activist. “When a man is denied the right to live the life he believes in, he has no choice but to become an outlaw.” -NM
16 Sep
Er is gewoon wettelijk vast gelegd wat gentherapie is. Waarom denk je dat er een verordening is aangenomen om dit te omzeilen? (2020/1043 eur) in dit plaatje hieronder is uitgeschreven wat de vereisten zijn voor gentherapie uit 2003/63 eur
De discussie over de vectoren is nonsens, dat is gentherapie in de puurste vorm. De vraag is of mRNA injecties dat ook zijn. Zie hier gecomplexeerd nucleinezuur zonder virale vectoren valt ook onder Gentherapie. Sterker nog alle GGO die wordt ingespoten valt onder gentherapie.
FFWD naar 2009/120 (mexicaanse griep) de definitie is gelijk gebleven, MAAR, er werd een rare zin toegevoegd. "vaccins tegen infectie ziektes worden niet als geneesmiddelen voor gentherapie beschouwd" Wat is de definitie van een vaccin? Duidelijk is dat ze mutueel exclusief zijn.
Read 5 tweets
15 Sep
Nog even over die gentherapie. De prikjes zijn dus ten onrechte toegelaten en kunnen als illegale waar worden beschouwd. Ze hadden namelijk verschillende onderzoeken moeten doorlopen. Dit is niet gedaaan, aar wel verplicht. zie 2001/18/EG ze vallen namelijk onder ATMP
Ook had shedding wel degelijk moeten worden onderzocht. Shedding kan op meerdere manieren gebeuren. Los van de transmissie route gaat het erom of het replicatino competent is en wat de aard is van de biologische activiteit.
Het S-protein kan wellicht ook zonder zich te vermeerderen schade berokkenen. Meestal wordt er echter bedoeld of je besmettelijk kan worden met hetgeen is ingespoten. Dan gaat het voornamelijk over gemodificeerde vectoren (virussen of bacterien)
Read 9 tweets
15 Sep
Alweer uit mei, memorie van antwoord. Nu duidelijk is dat Pels Rijcken een dubieuze organisatie is, zijn dit soort passages beter te duiden. We zullen dan ook de pijlen richten op dit kantoor dat willens en wetens misdaden tegen de menselijkheid goed praat en zelfs propageert.
Pels Rijcken grossiert in dwalingen en cirkel redenaties. Omdat er een tijdelijke toelating is verkregen zijn de prikjes niet experimenteel. Ook volle leugens worden niet geschuwd. "alle onderzoeksfasen doorlopen" maar wanneer fase 3 is afgelopen kan niet worden beantwoord, wat??
Eentje om in te lijsten: Omdat de test zo ongevoelig is moet het wel een infectie zijn als je iets meet. Volledig voorbijgaand aan de vraag of een infectie kan worden gemeten door deze techniek (neen) of het een oude of nieuwe is. Of het SARSCOV1 of SARSCOV2 is.
Read 8 tweets
14 Sep
verordening 2021/953 Is niet rechtsgeldig, daarmee is een curieuze situatie ontstaan. De Engelse, Duitse en Frans tekst zijn identiek, maar de Nederlandse tekst wijkt af op het woordje besmet en infectie. Deze termen zijn duidelijk gedefinieerd in de WPG.
eur-lex.europa.eu/legal-content/… kijk maar na wetten.overheid.nl/BWBR0024705/20… de termen komen niet overeen, daarmee is de QR code niet uitvoerbaar, er is namelijk geen wet voor.
wetten.overheid.nl/BWBR0001840/20… art 16 van de grondwet stelt dat er alleen een straf kan volgen na een wet, aangezien de wet de facto niet geldig is, want tegenstrijdig met zowel de binnenlands wet als met de versies in andere talen.
Read 4 tweets
14 Sep
Afgezien van art 1,10,11 van de grondwet is discrimineren gewoon strafbaar wetboek-online.nl/wet/Sr/90quate… en wetboek-online.nl/wet/Sr/429quat… Het is dus aangifte waardig, schakel altijd de politie in als je getuige of slachtoffer bent hiervan.
stap 1, blijf rustig, je gaat niet dood, geen reden voor escalatie. stap 2, start met opnemen en filmen, liefst een metgezel die dit doet terwijl je vragen stelt. stap 3, stel de feiten vast door te vragen wie wat doet en waarom. stap 4, herhaal de feiten op camera.
stap 5, verwittig de dader/verdachte ervan dat hij of zij zich (mogelijk) schuldig maakt aan een strafbaar feit. stap 6 laat de artikelen zien of het kaartje (binnenkort op website) stap 7, vraag beleefd of deze persoon bij zijn of haar standpunt blijft, zo ja stap 8, bel politie
Read 8 tweets
13 Sep
uantwerpen.be/nl/onderzoeksg… Pierre van Damme, wie is deze meneer? Wat is de link met de even dubieuze A de Croo?
In 2018 opende Pfizer een fabriek in Puurs. Toenmalig minister van handel en vice premier regelde deze deal.
Toevallig trad hij ook toe tot het WEF en de Europese investeringsbank in 2018. Handig! De lijntjes zijn kort.
Read 8 tweets
26 Aug
Dit is de reden waarom de FDA opeens tegen de eigen regels in een 'goedkeuring' heeft afgegeven. Onder de EUA mag er geen verplichting gelden.
Dit brengt een paar problemen. Iets is experimenteel omdat de clinical trials nog lopen, niet omdat er een bepaalde licentie op zit. clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04… Duidelijk is dat geen enkele study fase 3 al heeft afgerond. De meeste zitten in fase 1 of 2.
Het probleem dat nu gecreerd wordt is vooral aansprakelijkheid. Daarom is de Neurenberg code zo belangrijk. nejm.org/doi/full/10.10… om het geheugen op te frissen. De code is de ethische basis voor alle medisch onderzoek.
Read 15 tweets
24 Aug
Een zwarte dag voor wetenschap en gezondheid. de FDA keurt een potentieel dodelijk middel goed, ondanks de vele 10.000den doden. Wat is hier aan de hand? In dit draadje probeer ik de politiek aan te tonen en de 'goedkeuring' te nuanceren. Image
Het goedkeuren is een beetje een spelletje. Het middel wordt voor een klein deel goedgekeurd, maar het grootste deel/claim blijft onder een EUA. Het is eigenlijk een semantische goedkeuring waarbij alle eisen blijven gelden die onder de EUA ook al golden. Image
Zie hier. De BLA approval is alleen voor gezonde mensen boven de 16 ter voorkoming van C19. Alle andere groepen blijven dus onder de EUA, waarmee de facto alle eisen aan informatie, studie en toediening ongewijzigd blijven. Image
Read 10 tweets
15 Aug
De vraag die overheidsgetrouwen het meeste stellen is: Waarom zou de overheid de economie kapot maken? Of; waarom zouden ze tegen het volk beslissingen nemen? Dat deze vragen op komen ipv wat is er eigenlijk aan de hand of hoe zit het in elkaar. Is verontrustend.
De vraag naar intentie is namelijk een toegave dat er iets mis is. Er wordt dus erkend dat er wat mis is, op zoch goed, maar er wordt geweigerd te kijken wat dat dan is. Er wordt gekeken, nee, gesmeekt om te bevestigen dat de overheid iig het beste voor heeft.
Dit is onmiskenbaar stockholm syndroom. De gevolgen zijn desastreus, de gegijzelde weet dat het helemaal fout zit, maar de focus is op de intentie, want als die goed zit dan komt het goed. Hier zit een raar soort realisme. machteloosheid, overgave en meespelen met de waanzin
Read 9 tweets
8 Aug
Kijk eens aan. "Momenteel zijn er nog verschillende klinische trials in uitvoering." dezs is ook mooi "Ook is nog niet bekend of de vaccin verspreiding kan voorkomen" gezondheidsraad.nl/organisatie/va…
sommigen zitten nog in fase 1! clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04… ImageImage
Het wordt nog gekker hoor. De trials worden in Groningen gedaan. Hadden we daar niet laatst een donkerrode uitbraak? Ook opvallend dat het quarantaine centrum daar is. Het is pas net van start. Na de tijdelijke en voorwaardelijke toegang! ImageImage
Oh hier wordt gewoon om een informed consent gevraagd, netjes zo hoort dat volgens de wet. (WMO) Zijn ze het vergeten bij al die mensen die meedoen via dansen met Janssen? Image
Read 4 tweets
6 Aug
Boeken bij deze organisaties, zonder prik natuurlijk. Weigeren ze? Aangifte doen op basis van art 1 GW. VWS mag worden meegenomen in de aangifte want ze weigeren namelijk expliciet de grondwet te handhaven. #apartheid
Artikel 1 van de Nederlandse grondwet, luidt: "Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan".

#Apartheid
Bij de invoering van dit grondwetsartikel is een horizontale werking beoogd. Dit houdt in dat het artikel niet alleen van toepassing is op de relatie tussen overheid en burger, maar ook op particulieren onderling.

#Apartheid
Read 8 tweets