Βίρνα Profile picture
Σε μόνιμο μουντ: «ωχ Θεέ μου, Θεέ μου»
18 Feb
#Θρεντ για την Έρη #Κύργια (δεξί χέρι του #Λιγναδη) που το υπουργείο θεώρησε κατάλληλη για την θέση της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Εθνικού Θεάτρου!
Η κυρία αυτή, αναφέρει στο βιογραφικό της, ότι πέραν της θεατρολογίας που έχει σπουδάσει, διαθέτει και 6 πτυχία ξένων γλωσσών.
Επί διευθύνσεως του Σωτήρη Χατζάκη που δούλευε ώς θεατρολόγος, όταν την κάλεσε η κ. Ελένη Κούκη(από τη διοίκηση) να προσκομίσει αυτά τα πτυχία, αρνήθηκε λέγοντας της ότι αυτά είναι προσωπικά δεδομένα, πράγμα που αφήνει υποψίες ότι πιθανόν να μην τα διέθετε.
Κατόπιν αυτού, δεν της ανανεώθηκε η σύμβαση. Στη συνέχεια επανήλθε ως γραμματέας του γραφείου του Στάθη Λιβαθινού, αλλά επειδή εκείνος διαπίστωσε ότι δεν ήταν κατάλληλη για τη θέση, την απάλλαξε και τελικά την άφησε σαν απλή δραματολόγο!
Read 4 tweets
17 Feb
Θρεντ για #αρσακειο, #μπαμπινιωτη, #λιγνάδη, οικογενειοκρατία κι όχι μόνο...

Ο Μπαμπινιώτης είναι πρόεδρος τους Αρσακείου απο το 1986, όπου διαδέχτηκε τον Στυλιανό Κορρε που ήταν πρόεδρος την περίοδο ‘77-‘86. Ο Κορρες υπήρξε πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών το ‘68-‘69 και
και Υφυπουργός Παιδείας στην κυβέρνηση Μαρκεζίνη το ‘73. Ο Κορρες είχε 3 παιδιά, ο γιος του Γεώργιος είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (ναι, αυτός που είχε κάνει το γραφείο φρούριο με θωρακισμένη πόρτα και φρουρούς) ο άλλος του γιος Δημήτρης είναι στο ΔΣ του Αρσακείου.
Ο γιος του Δημητρίου Κορρε (μέλους του ΔΣ του Αρσακείου, όπου πρόεδρος είναι ο Μπαμπινιώτης που διαδέχτηκε τον Στυλιανο Κορρε,παππού του Στέλιου Κορρέ), Στέλιος(πήρε το όνομα του παππού φυσικά) παντρεύτηκε την κόρη του Μπαμπινιωτη, Φλωρίτα ή οποια είναι φιλόλογος στο Αρσακειο και
Read 5 tweets