Πρίγκιpass - τέως μέλλων Profile picture
Άβε τίποτα. God shave the king. The prince formerly known as landmesser. Αδιάδοχος. Επίτιμος πρόεδρος αβασίλευτης μοναρχίας. Bohemian parody account.
Jan 31, 2023 6 tweets 2 min read
Ξ Ε Κ Α Θ Α Ρ Α
Σε αυτή την υπόθεση -τα έχουν πει πολλοί αλλά πάμε για το μπούγιο- τα θέματα είναι:
1) κανένα στίγμα για έναν έφηβο που είχε λίγο χόρτο πάνω του.
2) η "επιείκεια" πρέπει να γίνει θεσμός & νόμος, να ισχύει για όλους.
3) οι υπηρεσίες δεν είναι τσιφλίκια υπουργών. Για τα 2 μέτρα & σταθμά ελέγχεται καταρχήν ο Θεοδωρικάκος, διότι ας μας πουν, με βάση την κείμενη νομοθεσία και τις πρακτικές της ΕΛΑΣ, πώς θα αντιμετωπιζόταν το παιδί κάποιων μη υπουργών, αν το έπιαναν με ένα σακούλι φούντα & πόσοι μετανάστες έχουν φάει 10 χρόνια για 1 μπάφο.
Jan 30, 2023 22 tweets 4 min read
🧵
Στο παρόν θα έχω τη χαρά να αφιερωθώ σε αγαπητή φίλη που μας κάνει την τιμή να μας απευθύνεται και να μας χαρίζει την ανείπωτη σοφία της.

Πρόκειται για την κυρία που απαντά στη Δ. Κουτσούμπα και η οποία ισχυρίζεται ότι την πληρώνει από τους φόρους της. Ισχύει άραγε; 2/
Ευσταθεί το επιχείρημα "πληρώνεσαι από τους φόρους μου, θα σου πω πώς να κάνεις τη δουλειά σου"; Για να μπορέσουμε να συντονιστούμε με την αγαπητή φίλη και τα φιλελεύθερα ιδεώδη της, ας δούμε το Ελληνικό Δημόσιο ως μια εισηγμένη στο ΧΑ.
👇
Jan 29, 2023 5 tweets 2 min read
Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στο ότι ο Κούλης κρυφάκουγε τους δικούς του και τη στρ. ηγεσία. Αλλά στη λίστα ήταν και:

➡️15+ από ΜΜΕ
➡️Πολιτικοί αντίπαλοι
➡️Δικαστικοί
➡️Ευρωβουλευτές
➡️από ΕΥΠ, ΕΛΑΣ κλπ
➡️Στελέχη εταιρειών/ οργανισμών
➡️ Ιδιώτες κλπ

Και δεν είναι ΜΟΝΟ αυτά. 1/ Επιπλέον:
1) παρακολουθούσαν 15.000+
2) Παράκεντρο ΕΥΠ, πλήρως ανεξέλεγκτo
3) η κυβέρνηση έχει χαρίσει data αριστερά δεξιά (Cisco κλπ)
4) 'Εχει κάνει deal όπως με Palantir & Majoritas (voter manipulation)
5) Έβαλε στο παιχνίδι ξένες υπηρεσίες
6) Έκανε τη χώρα spyware hub

/2
Jan 29, 2023 5 tweets 2 min read
Από την πολλή θλίψη για την τοξική κατάντια του τουίτερ, ο κ. υπουργός ξέχασε αδιευκρίνιστα τα εξής:
τι θέση είχε ο Δεστεμπασίδης στη Novartis (Διευθυντής μάρκετινγκ),
πόσα πήραν οι ΗΠΑ με τη μαρτυρία του (>350 εκατ. €)
και πόσα εμείς (0, μηδέν). Image Ξέχασε ακόμα να μην αφήσει αδιευκρίνιστο γιατί η δίωξη έσκασε τώρα που έχουμε χαμό με υποκλοπές, αθωώθηκαν Κρέτσος και λοιποί για τις άδειες και συνάμα πάμε για εκλογές. Κάποιος κακόβουλος θα έλεγε ότι είναι τοξικό το timing. Image
Jan 29, 2023 7 tweets 2 min read
Η διασταλτική χρήση των όρων φασίστας /ναζί εξυπηρετεί κυρίως φασίστες & ναζί. Επίσης αβαντάρει τη σούπα που λέμε θεωρία των δυο άκρων. Το ΚΚΕ, περισσότερο από κάθε άλλο κόμμα της βουλής, απειλείται από τέτοιες απολίτικες, ανιστορικές χρήσεις. Είναι βλακώδες να τις αβαντάρει. /1 Δεν θα υποκριθώ ότι πολυσυμπαθώ το ΚΚΕ. Είμαι ανοιχτά αντίθετος σε πολλές πρακτικές και θέσεις του κόμματος. Όχι όμως επειδή είναι κομμουνιστικές αλλά επειδή είναι γραφειοκρατικές / φαρισαϊκές. Ταυτόχρονα όμως θα θεωρούσα δυστοπική τυχόν απόπειρα απαγόρευσής του. /2
Jan 29, 2023 7 tweets 2 min read
Με το ναζιστοmoney που έχει μάσει στο τουίτερ η ΝΔ, το μπλοκ πάει σύννεφο. ΝΔ= BLOCK party.

Τελευταία προσκεκλημένη στο εν λόγω party η ευαισθητούλα που αποφάσισε να εικονοποιήσει το κατούρημα του πολιτικού αντιπάλου. Image Χεσμένες τις έχω αυτού του κόσμου τις σημαίες, πολλώ δε μάλλον του ΣΡΖ, μα το θέμα εδώ δεν είναι η σημαία ή ο ΣΡΖ, αλλά η κανονικοποίηση της ταπείνωσης του πολιτικού αντιπάλου.

Κι όσο χεσμένες κι αν έχω μεταφορικά τις σημαίες, δεν θα έκανα τη στάση μου κυριολεξία -και δη οπτική Image
Jan 14, 2023 25 tweets 6 min read
Στην υπόθεση του Έβρου ας μιλήσουμε για το αυτονόητο.
Το Spiegel περιγράφει μια ομάδα 38 ανθρώπων που περιφερόταν επί εβδομάδες, περνώντας ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ και από ελληνικό έδαφος, λίγα μέτρα από σταθμό συνοριοφυλακής με ανοιχτό οπτικό πεδίο, state of the art κάμερες κλπ.
/1 Δεν μπορεί να λένε ότι επί έναν μήνα δεν τους είδαν. Ούτε να λένε ότι επί έναν μήνα δεν τους έσωσαν γιατί δεν ήταν σε ελληνικό έδαφος. Μπορεί το Spiegel να απέσυρε ως μη επαληθεύσιμες άλλες πληροφορίες, αλλά κρατά άλλες διαπιστώσεις που ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ τη θέση της κυβέρνησης. 2/
Jan 13, 2023 4 tweets 3 min read
Η δολοφονία χαρακτήρα του Ιασ. Αποστολόπουλου συνεχίζεται.

Σπιλώνουν την ομάδα διάσωσης, γιατί πήρε δωρεά από τη ναυτιλιακή-μεγαθήριο Maersk, παρουσιάζοντάς το ποσό ως "αμοιβή για διακίνηση".

Δηλαδή ο Ιάσωνας έχει βιτρίνα τη νο1 εταιρεία container στον κόσμο; Ούτε Τσακ Νόρις🤦‍♂️ Η λάσπη κατά του Ιάσωνα βασίζεται στη "δίωξη" από σαλβινικό εισαγγελέα -στάσιμη επί 2 χρόνια- και αποτελεί πάγια τακτική, σαν τον έρμο τον Σομαλό με τα 142 χρόνια πρωτόδικα, τις αδερφές Μαρντίνι που έγιναν ταινία στο Netflix & όλους όσους αθωώνονται, αφού πρώτα σπιλωθούν.
Oct 19, 2022 17 tweets 5 min read
1/
Αναρτά λοιπόν η Λουέλλα αυτό εδώ το κελεπούρι.
🤔
Λίγη έρευνα με το εργαλείο reconnaissance γνωστό ως γουγλ αποκαλύπτει τα εξής:
Η φωτό στα δεξιά είναι από δημόσιο πρόσωπο στην Τουρκία. Λέγεται Müberra Öztürk & είναι η πρώτη "μανδηλάτη" απόφοιτος της τουρκικής Ευελπίδων.
👇 2/
Δηλαδή όχι μόνο πρόκειται για εν ενεργεία Τουρκάλα αξιωματικό, αλλά για πουλέν του Ερντογάν στην υψηλού συμβολισμού προσπάθειας ανατροπής του κοσμικού - κεμαλικού στάτους κβο των τουρκικών ΕΔ με τη σταδιακή εισαγωγή ισλαμικών στοιχείων.
👇