Henrik Johansson Profile picture
Grundare av IRM. satiriker i podden https://t.co/DM8M3hWm5T. Krönikör i DT. Mina tweets måste alla jag någonsin kommit i kontakt med stå för!
Sep 30, 2021 9 tweets 4 min read
Mannen som greps i Avesta under tisdagen har nu åter tillgång till sin twitter.

Under natten har han twittrat frenetiskt om hur det egentligen är jag som trakasserat honom, hånat min sambo för att hon är rädd samtidigt som han påstår att hon inte behöver vara rädd- Men ändå är hon/barnen hotade pga mig och därför socanmälde han mig. Var hotet kommer ifrån specificeras aldrig men gång på gång nämns han och hans vänners våldskapital.

Detta varvas med att dra in mina barns biologiska far och hans förflutna, hur vårdnadsskapet ser ut mm...
Sep 29, 2021 13 tweets 6 min read
Igår greps två personer för förberedelse till grov misshandel, alternativt grov skadegörelse. Männen greps i Avesta men målet var mitt hem. Den by där jag bor.

Huvudmannen (bild) är samma person som hotat och trakasserat mig, min familj och mina kollegor i över ett års tid. En tredje person, Jonas Hållén, var även han på plats tillsammans med männen men greps aldrig.

Det har anordnats en insamling till resan, och för att täcka eventuella "skadestånd" av huvudmannen och en person aktiv inom AFS.

Samtidigt påstår Hållén och huvudmannen att de är -
Sep 8, 2021 9 tweets 7 min read
I natt blev jag uppskriven på ett gäng sidors nyhetsbrev. Allt från myndigheter till porr. Några med ett personligt meddelande. En sak hade de alla gemensamt.

Alla krävde att jag skulle verifiera.

Så någon har spenderat en halvtimme/timme mitt i natten till ingen nytta. Min bästa gissning är att det är samma person som skickade sexleksaker till mina kvinnliga kollegor. Samma trötta modus operandi.

Skicka hem saker, skriva upp folk på nyhetsbrev och på olika sätt försöka hota folk. Han är även tidigare dömd för ofredande, misshandel och skadeg.
Sep 1, 2021 12 tweets 4 min read
Det är obegripligt för mig att förstå varför Sundman väljer att dö på den här kullen.

Jag har flera gånger berättat om hur några vänner till mig blivit utpressad av samma man som trakasserat mig och min familj.

Alltså samma man som Loan nu försvarar med en dåres envishet. Allt började med att mannen gjorde ett hembesök hos min vän. Och för att visa hur tuff han var passade han på att fota min väns dörr från eget konto. Händelsen polisanmäldes men inte långt efter detta dök det upp en PM-förfrågan från ett namn som var en ordlek på min väns namn.
Aug 30, 2021 6 tweets 3 min read
Igår anordnades en swishkampanj för att mannen som trakasserat mig och min familj under ett år ska göra hembesök hos oss. Pengar som enligt mannen själv ska gå till att betala framtida skadestånd. Bakom insamlingen stod AFS, och tidigare NMR-aktivisten, Christian Peterson. ImageImage Jag markerade såklart att det inte ska springa oönskat folk här. Något jag varit tydlig med sedan mannen började skicka hotbrev om att han bara fanns ett "stenkast" bort strax efter att min kollega fått en sten genom sin ruta och flera hembesök.
Aug 24, 2019 39 tweets 21 min read
Karin Kajjan Andersson ger, efter veckors vässande mellan nuvarande och avhoppade medlemmar, sin version om varför de lämnade den feministiska bloggen Gardets.

Enligt henne var det uthängningar och pengar som ligger till grund för splittringen.
Aug 19, 2019 10 tweets 4 min read
Tyvärr verkar det som Haveristerna legat lite på latsida under sommaren och därmed låtit organisationen BRY (Barnens rättsskydd) agera helt ostört när de rekryterat en bunt kändisar för deras kampanjande. Däribland Niklas Lidström. Och innan jag fortsätter så vill jag vara tydlig med att dessa tre kändisar med all sannolikhet inte har koll på BRY. Deras stöd är beaktansvärt och ska inte solkas ner av den organisation man ställer sig bakom.
Oct 3, 2018 21 tweets 4 min read
Tänkte skriva lite utförligare om Politisms död och hur snacket gått inom LO om opinionsbildning. Så bered er på en liten rant... För det första så må man ju förstå att LO inte är ett lika med [valfritt fackförbund] eller vice versa. LO:s enda roll är att samordna de olika förbundens viljor. LO har eget bestämmande över en sak och det är gränsdragningen mellan förbunden.