Tsunami Democràtic Profile picture
Drets. Llibertat. Autodeterminació. #TsunamiDemocràtic 🌊
passejo Profile picture 1 subscribed
Jan 14, 2020 11 tweets 2 min read
1. Tsunami Democràtic segueix actiu, reflexiu i propositiu refermant-se en la necessitat de treballar a mitjà i llarg termini, amb independència dels calendaris i l'agenda dels partits polítics, governs i judicatura. 2. Tsunami Democràtic el formen centenars de milers de veus, però no és ni vol ser un opinador o un analista d'actualitat.
Oct 30, 2019 9 tweets 3 min read
[CAST]
FAQS sobre la censura a la APP de #TsunamiDemocràtic

La Guardia Civil está intentando crear el caos informativo para confundir y atemorizar a la población. Han cerrado la app? Ya no funciona? Todavía se puede descargar? La acusación de terrorismo es real?

Abrimos hilo 👇 1. Han cerrado la app?

NO. Quieren difundir esto, pero no es cierto. Solo han podido obstaculizar el acceso a la web desde el estado Español. Parece que no han aprendido nada del 1-O: pretender construir una barrera en internet en el siglo XXI es como ponerle una puerta al mar.
Oct 30, 2019 9 tweets 3 min read
[CAT]
FAQS sobre la censura a l'APP de #TsunamiDemocràtic

La Guàrdia Civil està intentant crear el caos informatiu per a confondre i atemorir a la població. Han tancat l'app? Ja no funciona? Encara es pot descarregar? L'acusació de terrorisme és real?

Obrim fil 👇 1. Han tancat l'app?

NO. Volen difondre això, però no és cert. Només han pogut obstaculitzar l'accés a la web des de l'estat Español. Sembla que no han après res del 1-O: pretendre tancar una porta a internet al segle XXI és com posar-li una porta al mar. 👇
Sep 26, 2019 8 tweets 7 min read
➡ Ara mateix seguda a @caixabank del carrer Buenos Aires 42, vine a seure i denunciar la repressió.
🚇 Parada de Metro Hospital Clínic (L5)

👉#LaForçaDeLaGent ➡ Nova seguda a #Manresa a la seu de @caixabank del Passeig Pere III, 28.
Vine a seure i a donar suport!

👉#LaForçaDeLaGent
Sep 25, 2019 4 tweets 5 min read
➡ Som a la Caixa (IBEX-35) fent una assentada per denunciar que ells també formen part de la repressió. La resposta a la sentència també els inclourà.🌊

#LaForçaDeLaGent 🌊 Però no cal esperar a la sentència per demostrar la nostra força. Avui mateix podem deixar de cooperar amb els que financen la repressió. Trenquem amb:
@caixabank_cat
@bbva
@santander_es
@Repsol
@Telefonica
@iberdrola
@elcorteingles
@InditexSpain