zarastore Profile picture
happy mother with a big heart. sending love to everyone. Small business owner from home Melaka. Subscribe channel youtube saya pls. 🥰
Sep 25, 2021 • 11 tweets • 5 min read
Berjuanglah kembali dengan ilmu. Kelas Cuci Otak di @brcdotmy bulan april lepas dah buat biness kami ada 3 cawangan dalam masa 6 bulan. Belajar semula, bertenang dan mulakan tindakan. Ok, jom saya share. 👇 Image Awal dulu, kami mula dengan produk frozen. Bila datang covid, terpaksa slowdown dan susun semula strategy. Macam-macam idea keluar, dan macam macam jugaklah yang bertimbun-timbun sangkut. 😫
#bsgBRC #bsgsetahun Image
Jul 29, 2021 • 5 tweets • 2 min read
Kuatkanlah hati bila nampak makanan macam ni, tapi nak order jauh 😭
.
Thread Bila ayam ni, dibakar dalam tempayan, lembut betul dagingnya, juicy ayam pon masih ada. Rasa masakan panggang guna arang macam ni, sedapnya tu, memang Mantap Pak Abu!

Sekali sekala kita raikan ahli keluarga dengan hidangan Ayam Bakar Macam Ni, mesti best!
Jul 3, 2021 • 16 tweets • 4 min read
Yes! 💪 good luck. Saya dulu laki bini lepas serah diri kat @bukhariramli , perah otak, Sejak Ramadhan niaga sampai sekarang masih maintain. Doakan saya dpt bukak lagi satu tempat. Kalau orang lain pening mana nak buat sale 600-1k sehari, alhamdulillah, 1 bulan collect RM11k-15k Sambung sikit lagi, korang tak marah kan? haha . Hari ni rezeki, kena borong 9 ekor. Bestnya hari ni, customer 6 orang je. Tapi semua terjual collect sale RM600. Nak bakar ni 3 jam, so kira 4 jam niaga je lah ari ni. (bakar 20 ekor).