Duman Radmehr Profile picture
Chairman of Azerbaijan Democracy & Development Association (Iran)

Oct 12, 2019, 6 tweets

شهرام رادمهر، #زندانی_سیاسی سابق #تورک در کامنتی به فعال #کرد شاهد علوی چنین مینویسد و میپرسد:(بماند، آنهایی که غرب و مدیایش و نیز مدیای پان‌‌فارسیسم را در اختیار دارند، نیازی به گفتگو و جوابدهی نمی‌بینند ولی باز برای وجدان تاریخ هم که شده، قسمتی را اینجا بازنشر میکنم).
۱/۶

[جناب علوی]حتما با این اصل موافقید که هیچ دلیلی توجیه گر ترور و خشونت نیست و همانطوریکه تعرض نظامی به یک کشور یا اعمال خشونت نسبت به ملتی از طرف دولتها محکوم و مذموم است، ترور و خشونت بر علیه همسایگان و اهالی غیر هم اتنیک نیز محکوم و مذموم است.
۲/۶

در مورد خاص شمال سوریه سوالاتی قابل تامل وجود دارد، [شما چه فکر میکنید]
۱. نقشه کردستان بزرگ دارای چه مبنای حقوقی و اصول پذیرفته بین المللی میباشد؟
۲. ایجاد کریدور کوردی شمال سوریه تا مدیترانه بر چه مبنایی هدف گذاری شده است؟
۳/۶

۳.وضعیت اتنیکهای غیرکورد شمال #سوریه در دوران تسلط ی‌پ‌گ چگونه بوده و پاکسازیهای انجام شده بر چه مبنا و چه هدفی انجام شده؟
۴. آیا ی‌پ‌گ تمام کوردهای منطقه را نمایندگی میکنند؟ و آیا اعمال قدرت از طرف آنها مشروع است یا اینکه اهالی کورد منطقه از طرف آنها به گروگان گرفته شده اند؟
۴/۶

۵.ارتباط ی‌پ‌گ/پ‌ی‌د را با گروه تروریستی #پ‌ک‌ک چیست و به نظر شما #ترکیه این ارتباط را چگونه باید توجیه کند؟
۶.چه فرقی بین ماهیت عمل نظامی ترکیه و آمریکا در ورود به شمال سوریه از منظر ساکنین منطقه و اصول بین الملل وجود دارد که یکی باعث شادی و دیگری سبب عصبانیت آنها شده؟
۵/۶

۷. آیا نزدیک چهار میلیون پناهنده سوری موجود در ترکیه کسانی از ساکنین منطقه مورد ادعای ی‌پ‌گ نیستند و سبب آوارگی آنها چیست؟
۸.تناقض بین پروپاگاندای موجود در فضای رسانه ای و واقعیات موجود میدانی همچون دهها عکس دروغین در فضای مجازی را چگونه باید توجیه کرد؟
۶/۶

Share this Scrolly Tale with your friends.

A Scrolly Tale is a new way to read Twitter threads with a more visually immersive experience.
Discover more beautiful Scrolly Tales like this.

Keep scrolling