عبدالرضا داوری 🇮🇷 Profile picture
پدر آئین و آوین، کارشناس ارشد تبدیل انرژی، دکتری اقتصاد، پژوهشگر اقتصاد سیاسی، تاریخ و OSINT، فلسفه خوان، ایرانگرا، توسعه گرا، طرفدار حکمرانی مقتدر و تکنوکرات

Oct 7, 2021, 5 tweets

#رشتو
■چرا ممانعت از پخش سریالهای کره‌ای در ایران برای کره جنوبی مهم است؟
۱- دنیای امروز، دنیای تصاویر و عصر ترویج مفهومی به نام #برندینگ_ملت یا تصویرسازی ملی است؛ مثلا نام هر کدام از دو کشور سوئد و پاکستان، با خود مضامینی متفاوت را برای گوینده و شنونده آنها به بار می‌آورد.

۲- افزایش رقابت شهروندان در همه کشورها، برای دسترسی به گذرنامه یک کشور معتبر، بخوبی نشان می‌دهد که ارزش برند و تصویر ادراکی ملت و کشور، حکم طلای نامرئی را دارد.
۳- تاریخ کره جنوبی در دهۀ ۵۰ و ۶۰ میلادی، نشان می‌دهد که کره در این دوران، کشوری جنگ‌زده، فقیر و با مردمانی ناامید بود.

۴- سیاستگذاران کره جنوبی، از دهه ۷۰ میلادی به بعد تلاش کردند تا به موازات توسعه صنعتی، مسیر گسترش بازار را از مسیر برندینگ ملت و تصویرسازی نو از جامعه کره جنوبی پیش ببرند.
در چارچوب پروژه هالیو، موج محصولات تصویری کره‌جنوبی در یک دهه اخیر بسیاری از کشورهای جهان را درنوردیده است.

۵- این تصویرسازی ملی، در کنار کیفیت بالای محصولات کره جنوبی، علاوه بر گسترش بازار کالاهایشان در سراسر جهان، صنعت گردشگری کره را تا ۲۰ میلیارد دلار در سال ارتقا داد تا آنجا که در نظرسنجی سال ۲۰۱۵ مشخص شد که ۶۰٪ از گردشگران خارجی، تحت تاثیر سریالهای کره به کره جنوبی سفر کرده‌اند.

۶- "تصویر کره جنوبی"، در کشوری با وسعت و جمعیت ایران، برای سیاستگزاران کره‌ای، بسیار مهم است که کشورشان را کشوری متمدن، پیشرو، خلاق و منصف تصویر کنند تا سهم مناسبی از بازار ۸۵ میلیونی ایران را در اختیار بگیرند و حتما با هر اقدامی که این تصویر را محدود یا مخدوش کند مقابله می‌کنند.

Share this Scrolly Tale with your friends.

A Scrolly Tale is a new way to read Twitter threads with a more visually immersive experience.
Discover more beautiful Scrolly Tales like this.

Keep scrolling