بیش از سه ماه از سرکوب مردمی که برای پایان دادن به محرومیتهای زندگیشان به خیابانها آمدند و به #اعتراضات_سراسری دست زدند گذشته است؛ اما هنوز از آمار دقیق جانباختگان و سرنوشت هزاران نفری که روانه بازداشتگاهها و زندانها شدند خبری در دست نیست.۱/۳
اکنون با روند رو به رشد شیوع ویروس کرونا در کل کشور و با توجه به پایین بودن شرایط ایمنی زندانها، جان زندانیان سیاسی و معترضان آبانماه در خطر مضاعف قرار دارد و بیم آن میرود که فاجعه دیگری اینبار در داخل زندانها رخ دهد.۲/۳
جمهوری اسلامی موظف است که به خواست خانوادههای زندانیان سیاسی مبنی بر آزادی فوری عزیزانشان عمل کند و بدینترتیب از بروز فاجعهای دیگر جلوگیری نماید. بدیهی است که مسوولیت هر اتفاق ناگواری برای زندانیان سیاسی با جمهوری اسلامی و رهبران آن است.۳/۳
Today, on the first International #WomensDay since the killing of #MahsaAmini and the dawn of a new chapter in Iran’s struggle for secular democracy and human rights, I am overcome with pride and hope for Iran and the Iranian people, particularly Iranian women.
The women of Iran were the first victims of the Islamic Republic. Years before the disastrous events of 1979, the founder of this regime waged war against women’s rights, revealing the regressive essence of his ideology through objection to extension of suffrage to Iranian women.
Later, this regime institutionalized oppression & discrimination of women, imposing upon them a religious dress code and restricting or prohibiting them from many activities, professions and government posts, enforcing its mandates through limitless brutality and intimidation.
این نخستین روز جهانی زن پس از خیزش انقلابی ایرانیان در پاسخ به قتل مهسا است. در این انقلاب ملی، زنان ایرانی مشعلداران مبارزه با رژیمی بودهاند که از تاریکترین دخمههای ارتجاع برآمده است. فاجعه۵۷ زندگی چند نسلِ ایرانیان را دگرگون کرد و بزرگترین بازندگان آن، زنان ایرانی بودند.(۱/۶)
خمینی که ۱۵ سال پیش از آن بهمن شوم، مخالفت آشکارش با حقوق زنان را اعلام کرده بود، در فردای به قدرت رسیدن، فرخرو پارساها را به دار کشید و به گلوله بست؛ تبعیض علیه زنان را قانونی، حجاب را اجباری، و زنان را به شهروندان درجه دو بدل کرد.(۲/۶)
امروز زنان ایرانی، گردآفریدهای زمانه، برای آزادی و آبادی ایران، برای احقاق حقوق از-دست-رفته، و دستیابی به حقوق برابر بپاخاستهاند. آنها در ایران آزاد فردا به همه آنچه شایسته آن هستند دست خواهند یافت.(۳/۶)
THREAD 1/6: Due to its proximity to Iran and its significant energy demands, Europe is highly exposed to international security risks and costs produced by the Islamic Republic, as reflected by its current security situation featuring numerous ongoing crises & challenges:
2/6: Across Europe, promotion of Islamic extremism and planning and perpetration of assassination & terror plots; at Europe’s borders, millions of migrants from countries torn apart by #IRGCterrorists; in Ukraine, provision of military assistance in support of Russian aggression;
3/6: in diplomacy, blackmail by nuclear proliferation and hostage-taking; in energy, an unreliable and largely unavailable supply partner; and in commerce, an economic market that is neither attractive nor safe as a target for trade or investment.
این روزها پیامهای شما را در کمپینِ #من_وکالت_میدهم میخوانم و میبینم. از مهرتان سپاسگزارم و موجب افتخارم است که تا این اندازه مورد اعتماد شما هستم.
بیش از چهار دهه قبل، زندگی سیاسی خود در تبعید را با این ماموریت آغاز کردم که یار و یاور شما در مبارزه برای آزادی ایران باشم. در مسیر انجام این ماموریت، اعتماد روزافزون شما ارزشمندترین سرمایهی من بوده است.
بدانید که به مسئولیتی که این اعتماد با خود به همراه میآورد، آگاهم و همچون چهار دهه گذشته، بدون هرگونه چشمداشت و یا انگیزه شخصی، با تمام توانم همراه شما در این مبارزه خواهم بود.
(۱/۴) چهارشنبه چهارم آبان، چله انقلاب ملی ایران است. چهلم قتل ظالمانه دختری جوان که در خاک خود غریبانه کشته شد و اینک نامش رمز انقلاب ماست: ژینا امینی، دختر ایران.
(۲/۴) چهارم آبان برای من معنای دیگری نیز دارد: زادروز پدرم که پس از رنج فراوان، در خاک غریب و با اندوهی عمیق به خاک سپرده شد. خفتن در خاک غریب، پس از آن بهمن شوم، به سرنوشت ناخواسته بسیاری از ایرانیان تبعیدی بدل شد.
(۳/۴) همه ما در انتظار روز پیروزی و رهایی از زنجیر ظلم و ستم دیکتاتوری مذهبی هستیم. روزی که زنان و دختران ایران، با امنیت و آزادی زندگی کنند و در کشور خود غریب نباشند، و هیچ ایرانی تبعیدی در کشور غریب به خاک سپرده نشود.
🖊️متن کامل بیانیه به مناسبت صدوشانزدهمین سالروز مشروطیت
🔽🔽🔽
صدور فرمان مشروطیت و تاسیس مجلس نمایندگان ملت در روز ۱۴ اَمُرداد ۱۲۸۵، نقطه عطفی مهم در مبارزه روشناندیشان ایران برای برپایی حکومت قانون به شمار میرود.(۱/۱۲)
ایران در آن دوران، نیازمند دولتی بود که ضامن آزادی و برابری حقوقی مردم، و استقلال و رهایی از سلطه و دخالت خارجی باشد، و با تامین ثبات و امنیت و منافع ملی، کشور و جامعهای گرفتار در باتلاق عقبماندگی را به سوی تجدد و مدرنسازی سوق دهد.(۲/۱۲)
وقوع جنگ جهانی اول، مداخلات فزاینده روسیه و انگلیس، و بیثباتی و هرجومرج و قحطی بزرگ در ایران، شرایط را به سمتی سوق داد که حفظ استقلال و تمامیت ارضی ایران، و بازگشت ثبات و امنیت به عنوان لازمه آزادی و تجدد و نوسازی، به اولویت بسیاری از مشروطهخواهان تبدیل شد.(۳/۱۲)