Panu Huuhtanen 🇫🇮 Profile picture
Sep 15, 2020 40 tweets 20 min read Read on X
.@MolariJuha'n toinen pääkäsittelypäivä #HelsinginKäräjäoikeus:ssa ti 15.9.2020.

#JessikkaAro ja #SaaraJantunen kokevat, että Molarin #blogi -kirjoitukset heistä ovat olleet #ahdistavia.

#Vainoaminen ei ehkä täyty, odotetaan #valtakunnansyyttäjä'n kantaa #kunnianloukkaus:kseen. Image
#Kronström on myös pidentänyt #tekoaika'a tälle päivälle, mihin tuomari huomauttaa, ettei esitutkintaa ole toimitettu lähempänä nykyhetkeä kirjoitetuista teksteistä.

#Aro ja #Jantunen esittävät myös uutena todisteena videon vuodelta 2010.
Aron AA #Kronström lukee toissijaisen syytteen #kunnianloukkaus:ksesta (myös törkeä tekomuoto) ääneen.

Molari kiistää sekä normaalimuotoisen kunnianloukkauksen että törkeän tekomuodon. Normaalimuotoisena teko olisi vanhentunut.

Törkeä tekomuoto vaatisi tahallisuuden.
Tänään käsitellään 60 Molarin #blogi -tekstejä, joten päivä on pitkä ja asiapitoinen. Molari on teologian tohtori ja toimittajataustainen, joten tekstianalyysi on hänen vahvuutensa.

#Kronström vaikuttaa hoitavan myös Jantusen puolustamisen, vaikka Jantusella omakin AA salissa.
Syyttäjä Hämäläinen sanoo, että noin 5 min per teksti veisi 5,5h. Siihen pyritään.

Syyttäjä sanoo, että #blogit varsin lieviä, mutta #keljuilurikos:ksen tunnusmerkistö saattaa täyttyä. Oikeasti käytti #keljuilu -termiä :)
1. blogi: "Miksi Putin ei hyväksynyt minua mahtavaan Venäjän trolliarmeijaansa Suomessa?" Katsotaan videotykiltä blogia. #Kronström sanoo heti, että hänellä menee pidempään heti ensimmäisessä tekstissä.

Kronström lukee Molarin #sarkasmi'a, että miksi Molari voisi olla #trolli?
Molari kertoo blogissa omasta toimittajataustastaan ja 500 kirjoitetusta artikkelistaan Venästä.

Blogissa ilmenee, että Molari paljasti jo yli kymmenen vuotta sitten @HeidiHautala'n yhteydet Suomessa toimiviin tseteeneihin, joilla yhteydet #TerroriIsku'ihin Venäjällä.
Molari vastaa, ettei tässä blogissa mainita Aroa ollenkaan, vaikka #Kronström väittää, että tämä oli #vainoaminen:en alkupiste.

Tämä blogi ilmestyi 4 päivää Aron ensimmäisen @Yleisradio'n #trolli -jutun.

Tsetseeniterroristit kävivät Molarin ovella uhkaamassa murhata M:n perhe.
Syyttäjä: Molari epäilee blogissa, että Arolla on yhteyksiä #Supo'on ja länsimaisiin #tiedustelupalvelut:ihin.

Molari: Miten on halventavaa, että Molari epäilee Arolla olevan yhteyksiä Supoon?

Katsotaan Molarin keskustelua facebookissa suomalaisen upseerin kanssa.
3. blogi "Fake victim" Aro @Yleisradio'n tv-ohjelmassa "Häiriköt piinaavat Venäjä-keskustelua" 28.1.2015.Molari analysoi Aron kehonkieltä, kun Aro kertoilee televisiossa, kuinka häntä vainotaan, kun hän kirjoitti Venäjän #trollit:ista. Aro sulkee usein silmänsä, kun ei puhu totta
Jantusen AA Koskenniemi ensimmäistä kertaa äänessä tänään. Kertoo Jantusen sanoneen, että sai #vihaviesti'n 'Ime munaa'.

Molari kirjoittaa blogissa, että valheellisten uhrikertomusten tarkoitus on mustamaalata tietty ihmisryhmä Aron ja Jantusen 'vainoamisesta'.
Molari sanoo blogissaan tuovansa ilmi, että häiriköitä ja uhkailijoita on aina riippumatta siitä, mikä julkisesti esiintyvän agenda on.

Valheelliset uhrikertomukset paljasti #Snowden tuohon aikaan läntisten #tiedustelupalvelut:jen yleisesti käyttämäksi toimintatavaksi.
4. blogi: "Tutkimus Venäjä- ja Suomivihamielisten trollien toiminnasta Suomessa"

Molari sanoo Aron, Torsti Sirenin, Jantusen ja Rysky Riiheläisen toiminta #PutininTrollit:en jahtaamiseksi on kiihdyttänyt häirintää monia suomalaisia kohtaan.
Morari kirjoittaa blogissaan 1v. 4kk Aron ensimmäisen trolli-jutun jälkeen, että Aron julkinen #VenäjänTrolli -jahti on voimistanut Molariin kohdistunutta häirintää.

Molari sanoo, että #JoelHarding on itse kirjoittanut Arosta, että Aro sopisi hyvin läntiseen tiedustelupalveluun
Molari sanoo, että #JoelHarding on läntisten tiedusteluoperaatioiden toteuttaja ja tiedot hänestä löytyvät viiden minuutin googlettamisella.
5. blogi: "Siivoojapappa vastaa kahdelle mahtavalle sotasedälle #JoelHarding ja #TorstiSiren".

Blogissa Molari kertoo Aron olevan Joel Hardingin kaveri somessa.

AA Koskenniemi sanoo Aroa objektiiviseksi toimittajaksi eikä ole yhteyksiä läntisiin tiedustelupalveluihin.
Molari sanoo, että Aro keskusteli #JoelHarding'in kanssa mm. Molarista facebookista.

AA Koskenniemi sanoo, ettei Molari ole itse sitä nähnyt.

Molari sanoo, ettei blogin vuoksi näe Aron facebookia, mutta hänelle on lähetetty kuvakaappaus keskustelusta.
6. blogi: "Ulkoministeriö rahoitti näytelmän kansallisteatteriin - rooleissa Jessikka Aro, Jarmo Koponen ja Abdirahman Hussein" Molari kirjoittaa tässäkin #Harding'ista. Molari kirjoittaa, ettei hyväksy väitteitä Aron huumeidenkäytöstä nykyään, koska Aro näytti lavalla terävältä.
Syyttäjä: Molari on väitellyt tutkija ja Aro vain ylioppilaspohjainen toimittaja. Molari vähättelee Aron kykyjä tutkivana toimittajana, koska Aro ei ole kouluttautunut tutkija.

AA Koskenniemi: Aroa vähätellään ja viittaukset huumeidenkäyttöön ovat #kunnianloukkaus.
Molari sanoo käyttäneensä sanaa näytelmä, koska Suomessa aina paneeleihin pääsee vain samanmieliset. Molaria kiinnosti erityisesti Jarmo Koponen, joka liittyi Molariin Särkyneet peilit -seminaarin kautta. 2013 Koponen sanoi, että Koponen toivoo #verenvuodatus:ta Venäjälle.
Aro väittää, että Molari videoi vain Aroa Kansallisteatterissa. Molari näyttää todisteenaan, että videoi kaikkien puheita, myös #HusuHussein'in, joka puhui siellä informaatiovaikuttamisesta. Husu sanoi, että Molarin kuvaus häiritsi.Molari kysyy, miksi #Aro valehtelee #oikeus:ssa.
#Kronström myöntää, että Arosta on vain tuntunut, että vain häntä kuvataan. Aro ei tiedä, mitä videoita Molari tilaisuudesta julkaisi.
Molari ei myönnä vähättelevänsä Aroa tutkijana ja nostavansa itseään.On #fakta, että #JoelHarding kertoi somessa Aron sopivan hyvin tiedusteluun.
Molari sanoo, että New York Times on myös kirjoittanut Aron huumetuomiosta. Molari kirjoitti, että Aro oli Kansallisteatterissa kunnossa.

7. blogi: "Pentagonin propellipäät Jessikka Aron tukena"

Blogissa faktaa #JoelHarding'ista ja Aron yhteydet Hardingiin.
#JoelHarding kirjoitti, että Aro voisi olla tiedusteluyhteisön syvimmässä ytimessä. "One of the good people".

Molari kyseenalaistaa Aron objektiivisuuden toimittajana, kun Aron yhteydenpito #JoelHarding'iin näyttää jatkuvan edelleenkin.
Molari: #JoelHarding kirjoittaa Arosta, että 'kaikissa kontakteissani Aroon'.

Ei ole sattumaa, että Harding puhuu Molarista venäjämielisenä ja äärioikeistolaisena, joku on informoinut Hardingia Molarista. Myös muut #CIA:n ihmiset puhuivat tuolloin Molarista.
Molari kirjoittaa blogissa, ettei ole koskaan uhkaillut Aroa eikä Molari hyväksy mitään uhkailua. Molari vain puolustautuu Aron väitteitä vastaan, että Molari on mm. FSB:n kontakti.
8. blogi: "Löytyykö Suomesta JTRIG -tekniikan likaisia temppuja?"

JTRIG on tiedustelupalvelujen käyttämä informaatiosodan menetelmä.

Molari kirjoittaa blogissa Aron puhujamatkoista @NATO'n konferensseihin.
Syyttäjä sanoo #MVlehti:n oikeudenkäynnissä esitetystä vaatimus koko MV:n verkkojakelun keskeyttämisestä.

Edelleen lisää materiaalia Aron #JoelHarding -yhteydenpidosta, nyt #LinkedIn -alustalla.

Artikkelissa kerrotaan pitkäkestoisen #amfetamiini'n käytön pysyvistä haitoista.
Syyttäjä: Molari sanoo, ettei Aro ole esittänyt mitään tutkimuksellista näyttöä mm. Pietarin #trollitehdas:aasta.

Molari kirjoittaa, että JTRIG -operaatioissa uhkauksia lähettävät nimenomaan tiedustelupalvelun omat agentit #FalseFlag -uhkauksina, joista syytetään mm. Venäjää.
Syyttäjä kertoo, että #MVlehti'kin osallistui Molarin kanssa Jessikka Aroon liittyvään epäasiallisena koettuun kirjoitteluun.

#Kronström: Huumetuomio on todella vanha ja MV-lehti kertoi siitä pilkkaavasti. Se on oppikirjaesimerkki #kunnianloukkaus:ksesta, että julkaistaan tuomio
Molari: Aro kertoi huumetuomiostaan ja huumeidenkäytöstään nuorempana monessa suomalaisessa ja ulkomaisessa mediassa ja Natonkin alustalla heidän lobbaustapahtumassaan.

Aro oikeasti osallistui #Martens -keskuksen kokoukseen pääpanelistina.
Molari sanoo kertoneensa vain julkisestikin esillä olleesta keskusteluista, joiden valossa vaikuttaa, että amerikkalainen #informaatioupseeri #JoelHarding tietää saman tien, että Aro koki Molarin osallistumisen Kansallisteatterin tapahtumaan ikävänä?
Molari puhuu JTRIG -operaatioiden valheellisista hyökkäyksistä.Onko @SuomenPoliisi tutkinut, ovatko Aron saavat törkyviestit oikeasti mistä peräisin?
Miksi Venäjä lähettelisi niitä, koska jäisi niistä täysin varmasti kiinni? Nyt ei ole todistettukaan, että Venäjän trolleja olisi.
AA Koskenniemi sanoo, että on päämiehille edelleen hyvin raskasta, että näitä samoja väitteitä mm. #JoelHarding -yhteyksistä edelleen täällä esitetään vuonna 2020.

Molari sanoo, että näitä asioita ei ole kunnolla tutkittu jostain syystä, siksi spekulaatiot jatkuvat.
9. blogi: "Pyysin poliisihallitusta selvittämään Jessikka Aron rahoituskampanjan laillisuuden".

#Kronström: Mitään tutkintaa ei ole aloitettu.

Molari: Lähetin tutkintapyynnön poliisihallitukseen, en poliisille. Uusi Suomi kirjoitti Aron joukkorahoituskampanjasta.
Molari sanoo yhteydenoton poliisihallitukseen johtuneen siitä, että joukkorahoitusasiat olivat silloin julkinen keskustelunaihe yleisemminkin.

Miksi poliisihallitus ja @SuomenPoliisi ei ole reagoinut Molarin tiedusteluun #JessikkaAro'n joukkorahoituskampanjasta?
10. blogi: "Tunnustuseni: epäilty elämäni Kremlin trollina"
Jälleen viittaus Aron mahdollisiin #JoelHarding -yhteyksiin.
Molari kertoo lähettäneensä tietoja tietoja Arosta toiminnasta MV-lehdelle.AA Koskenniemi: Molari kertoo yhteyksistään Venäjälle. Molari on kirjoittanut RT:lle
AA Koskenniemi: Molari on kertonut vierailleensa FSB:n rakennuksessa.

Molari sanoo Jantusta 'hysteeriseksi' blogissaan. Molari yritti kerran ottaa yhteyttä Jantuseen sähköpostilla kysyäkseen hänen tutkimuksistaan, muttei saanut vastausta.
Molari moitti Aron ja Jantusen näkemystä venäläisestä RT-kanavasta. Molari tietää paremmin, koska työskenteli RT:ssä.

Molari kirjoitti RT:lle mm. Navalnyistä, eikä kukaan koskaan määrännyt, miten Molarin pitäisi siellä kirjoittaa.

Molari tutustui RT:n ihmisiin kyllä.
Molari kirjoitti samalla RT-kanavan kolumnipalstalla Medvejevin kanssa, mutta Molari sanoo, ettei Medvejev ole Venäjällä tärkeä henkilö, Putin on.

#Kavkaz -center kirjoitti valtavasti herjaavia artikkeleita Molarista, koska Molari paljasti tsetseeniterroristeja Suomessa.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Panu Huuhtanen 🇫🇮

Panu Huuhtanen 🇫🇮 Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @HuuhtanenPanu

Mar 21, 2022
Kuvan alla #ReformiStudio'n LIVE-seuranta @HelsinginHO:sta.

Kyseessä on mielenkiintoinen juttu, jossa kansalaisjournalisti #AnterYasa paljasti @Demarit:en ehdokkaan #lelusalakuljettaja Rami Adhamin kytköksiä mm. terroristijärjestöön ja huumausainerikollisuuteen.
@HelsinginHO @Demarit Syyttäjän asianesittely menossa. Kysymys on #AnterYasa'n blogikirjoituksista, jossa Yasa toi esiin @Demarit:en ehdokkaan epäiltyjä rikoksia Syyrian leluavustusten aikana.

Rami Adham lopulta tuomittiinkin epäselvyyksistä leluavustustoiminnan ympärillä ja joutui pois SDP:stä.
Adhamin AA Koivu kertoo, että #AnterYasa'n väitteet #RamiAdham'ista ovat kunnianloukkaus Adhamia kohtaan.

Yasan AA:n asianesittely: Yasan väitteet olivat riittävällä todennäköisyydellä todenperäisiä, kun Yasa kirjoituksen julkaisi kansalaistoimittajana.
Read 47 tweets
Nov 17, 2021
Mielenkiintoinen Suomi-Maidan mielenosoitukseen liittyvä #oikeudenkäynti tänään.

10 poliisia kokee kunniaansa loukatun, kun purkivat mielenosoitusta ja saivat palautetta.

Syytettynä #SamiKankkunen.

#ReformiStudio'n LIVE-seuranta salista kuvan alla:
Syyttäjä lukee syytehakemuksen:

Kankkunen on kutsunut poliiseja monilla syyttäjän mukaan halventavilla nimityksillä kuten maanpetturi, sika, kansanpetturi.
Kankkusen lausumat on kuvattu Youtube-tilille, jonka kautta syyttäjän mukaan poliiseja halventavat lausumat ovat levinneet laajemmalle yleisölle.
Read 68 tweets
Sep 23, 2020
Nyt sitten VIIMEINEN @MolariJuha -ketju vainokäräjiltä!

Juha Molarin #loppulausunto:n seuranta kuvan alla: Image
Molari aloittaa sillä, että #Kronström vääristelee jatkuvasti asiaa mm. väittämällä toistuvasti samoja kirjoituksia Molarin kirjoittamiksi, vaikka on jo osoitettu, ettei näin ole.

Molari sanoo, että tällainen prosessi laajentaa #vainoaminen -rikoksen alaa ohi lainsäätäjän tahdon
Molari: Tässä pitää huomioida #perustuslaki'n ensisijaisuus suhteessa #vainoaminen -rikokseen.

Mm. #ReformiStudio'n lähestymiskieltoasian ratkaisussa.

#Kronström hakee #ennakkosensuuri'a, joka on perustuslaissa kielletty.
Read 30 tweets
Sep 23, 2020
.@MolariJuha'n vainokäräjät.

Niin pitkät #loppulausunnot, että teen eri KETJUIHIN kaikki.

Nyt #Kronström'in 70 powerpoint -diaa käsittelyssä.

Kuvan alla #live -seuranta: Image
#Kronström aloittaa sanomalla, että kyse ei ole siitä, onko Molari #köyhä tai #savolainen.

Kyseessä ei ole se, miten Molari on tästä kokonaisuudesta kärsinyt.
#Kronström'in mukaan #vainoaminen voi tarkoittaa myös vainoamista virtuaalimaailmassa.

Internetissä tapahtuva häirintä on #vakava'mpaakin kuin reaalimaailmassa.

Siksi myös @johanbek'in vapauttava tuomio hovioikeudessa oli Kronströmin mukaan väärä.
Read 30 tweets
Sep 23, 2020
.@MolariJuha'n vainokäräjät 23.9.2020.

Jokunen uusi todiste vielä ja #loppulausunnot asiassa.

Prosessin viimeinen päivä ja päivän viimeinen KETJU salista kuvan alla: Image
Katsomme esitutkinnasta sähköpostiketjua, jossa @johanbek Bäckman mukana. #Kronström sanoo, että ketju osoittaa, että Molari pitää yhteyttä Bäckmanin kanssa.

Molari sanoo, että välillä oli pitkiä taukojakin yhteydenpidossa erimielisyyksien vuoksi.
Toinen uusi todiste on #MVlehti:n juttu #JessikkaAro'n vierailusta #RubenStiller'in ohjelmassa, jossa Aro sanoo MV-lehden olevan Venäjän #InformaatioOperaatio.

Molari näyttää päiväyksiä ja sanoo, että #syyteoikeus pitäisi vanhentuakin.
Read 39 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Don't want to be a Premium member but still want to support us?

Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal

Or Donate anonymously using crypto!

Ethereum

0xfe58350B80634f60Fa6Dc149a72b4DFbc17D341E copy

Bitcoin

3ATGMxNzCUFzxpMCHL5sWSt4DVtS8UqXpi copy

Thank you for your support!

Follow Us!

:(