#رشتو#آگاهی
۱/در دهه ۴۰و۵۰ خورشیدی دورانی که همه مزدوران و وطن فروشانی که در جهت نابودی ایران و تاریخ شاهنشاهی قدم گذاشته بودن در بین نهضت آزادی،تروریستهای مذهبی،فداییان اسلام و ملی مذهبی ها،هیئتی ها و بازاری ها که قبای دین به تن کرده بودند، موج جدیدی نیز از جریان روشنفکری دینی
۲/ پای به میدان نهاد که دین گرایی و بازگشت به خویش و فرار از تهاجم غرب را با اقتباس از مکتب هانری کربن
(هانری کربن به علامه طباطبایی گفته بود که در مناجاتهاى خود «صحیفه مهدویه» را مىخواند؛ علامه میگفت:کربن کراراً «صحیفه سجادیه» را میخواند و گریه مىکرد.)و هایدگر را تبلیغ می کرد.
۳/ این نوع دین گرایی را کسانی نمایندگی میکردند که تازه از فرنگ برگشته و ظاهری اتو کشیده،کراواتی و شیک پوش داشتند و به شدت بوی غرب میدادند،ولی در یک تضاد آشکار بر طبل اسلام و مخالفت با غرب و مدرنیسم میکوبیدند و به جای استفاده از منبر،از تریبونهای دانشگاهی و مجامع علمی بهره میبردند
۴/این گروه با نفوذ در حوزه دربار و دانشگاه و اعلام سرسپردگی به حکومت، از امنیت کامل برخوردار بوده و ساز بازگشت به سنت و مذهب را بیخ گوش حکومت نیز کوک کرده بودند.
یکی از این روشنفکران دینی تازه به دوران رسیده که جریان بالا را رهبری می کرد فردی بود به نام دکتر
حسین نصر.
۵/پدر حسین نصر،سید ولی الله نصر پزشک، پژوهشگر،نماینده مجلس و سپس وزیر فرهنگ و فراماسون و مادرش نواده شیخ فضل الله نوری روحانی ضدمشروطیت بود.
نصر درمصاحبهای با مجله«مهرنامه» شماره۳۰عضویت پدرش رادر لژهای ماسونی تأیید کرده است پدرش حائز رتبه۳۳(بالاترین رتبه در تشکیلات ماسونی) بود
۶/حسین نصردر نیمه راه دبیرستان بار سفر به سوی آمریکا بست و در سال۱۳۳۷ پس از ۲۵سال دوری از وطن و در شرایطی که دوران فرم گیری شخصیتیش را در خارج گذرانیده بود به ایران بازگشت وبلافاصله به سمت دانشیار دانشکده ادبیات دانشگاه تهران به کار مشغول و مدارج ترقی را با سرعت ولی بی سر و صدا
۷/طی کردتا درسال۵۱ به ریاست دانشگاه آریامهر(شریف)انتخاب شد. حسین نصر سالهاست از لزوم بازگشت به خویشتن و احیای سنت میگوید و در زندگی سیاسی و فکری خود همواره ضد تجدد و مدرنیته عمل کرده و قلم زده است.اما زیست شخصی او سودیافته از آثار مدرنیته است افکارش تاب چندانی در برابر نقد ندارد
۸/ظاهرا عاشق سنت های دینی و بیزار از تجدد بود.از منظر نصر، مظاهر تکنولوژی و تمدن جدید شیطانی و باطلاند. او در خاطراتش میگوید یکی از افتخاراتش این است که از کامپیوتر استفاده نمیکند و تا میتواند از مظاهر تکنولوژی دوری میکند.
۹/نکته عجیب، اما این است که نصر با چنین پشتوانه نظری رییس دانشگاه صنعتی شریف میشود! دکتر نصر هیچ گاه نسبت به مخالفانش گشاده نظر نبوده و همواره چه در نظر و چه زمانی که متصدی امور عملی بود از سرکوب دگراندیشان و مخالفانش استقبال کرده است.
۱۰/در نهایت این انتصاب نشان از حرکت خزنده روشنفکران دینی با لباس مصلحین دلسوز به راس هرم قدرت و نزدیکی آنان به دربار داشت.
حضور حسین نصر در سطوح بالای سیاسی و فرهنگی کشور سبب آماده سازی اذهان برای ورود شریعتی ها در حسینیه ارشاد و توسعه گرایشات مذهبی در محافل روشنفکری گردد.
۱۱/نصر توانست به ریاست دفتر شهبانو فرح راه یابد و بی مقداری ارزشهای غرب و اعتبار فلسفی اسلامی را در گوش مقامات بالای کشور و حتی بانوی اول ایران زمزمه کند و به اشاعه اندیشه ای بپردازد که نهایتا به انقلاب اسلامی ختم شد!کسی که نوشته“صدای انقلاب شما را شنیدم”با نطق شاه فقید از اوست!
۱۲/سمتهای نصر قبل از انقلاب عبارت بودند از: سفیر سیار ایران در امور فرهنگی، رییس دفتر شهبانوی ایران، عضو شورای فرهنگی ملی ایران، عضو فرهنگستان علوم ایران، عضو شورای ملی آموزش عالی ایران، و نخستین دبیر کل انجمن شاهنشاهی فلسفه ایران.
۱۳/نصر با این همه مشاغل عالی فرهنگی و سیاسی دلش برای حاکمیت دینی کباب بود و در روزهایی که فریاد پیروزمندانه شاگردان نصر به آسمان ایران رسید مسرورانه و سرفرازانه ایران را ترک به دیار یار همان جا که تعفن مدرنیسم را تبلیغ میکرد سفر کرد و بر کرسی استادی دانشگاه جرج واشنگتن جلوس نموده
۱۴/و ملت شهید پرور را برای شهادت در راه دشمنان دین تنها گذارد و هرگز علاقه ای برای حضور در این مدینه فاضله خود ساخته و فضای معنوی ابراز نداشت و هم اکنون نیز در سرزمین سکولاریست ها و لیبرال ها بر فلسفه اسلامی خود پای می فشارد تا اسلام در خاورمیانه استوار گردد!
ادامه دارد...
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
#رشتو#آگاهی
۱۶/در ادامه رشتو قبلی در دهه پنجاه زمانی که گروههای مذهبی به سوی نبرد مسلحانه هدایت و با همه توان داخلی و خارجی به جنگ حکومت برخاسته بودند، فیلسوفان و روشنفکران و نظریه پردازان مذهبی نیز در قلب دربار و نظام برای تروریست ها خوراک تهیه می کردند!
۱۷/در سال۵۲ حسین نصر از شهبانوی ایران درخواست کرد یک موسسه معتبر جهانی برای فلسفه ایرانی-اسلامی در ایران پدید آورد و بدین ترتیب انجمن شاهنشاهی فلسفه ایران تاسیس شد و نصر کتابهای خود از جمله "منابع تاریخ علوم اسلامی" را با حمایت شهبانوی ایران چاپ و منتشر نمود.

۱۸/اهداف این انجمن که در وزارت دربار تاسیس شده بود: تجدید حیات زندگی فکری سنتی ایران اسلامی، تشویق رویارویی فکری با جهان مدرن، ممکن ساختن پژوهش های گسترده در زمینه فلسفه تطبیقی، آگاه ساختن ایرانیان از سنت های فکری تمدن های دیگر شرق و غرب، و از این قبیل اقدامات!
#رشتو#آگاهی
«راه حل موساد برای مشکل جرالد بول دانشمند کانادایی توسعه دهنده موشک های دوربرد»
صدام فوق العاده جاه طلب و بلندپرواز بود وپس از شروع جنگ با ایران دست به تجهیز گسترده ارتش زد،در این راستا طرح بومی جهت تولید جنگ افزارهای جدید یا ارتقا جنگ افزارهای موجود را شروع کرد.
۲/بی شک اگر نگوییم مهمترین پروژها ولی دستکم دو پروژه تولید توپ بابل و توسعه، تولید بومی موشک اسکاد ارتقا یافته عراقی با برد حدود ۶۵۰ کیلومتر که نمونه ارتقا یافته و دوربردتر شوروری که حدود ۳۰۰ کیلومتر بود را با استفاده از تجارب جنگ بر علیه ایران طراحی و در حال تولید بودند جزو
۳/مهمترین و محرمانه ترین پروژه های تولید جنگ افزار در عراق حساب میشد.نمونه زیر توپ بابل کوچک کالیبر ۳۵۰میلی با بر ۷۵۰ کیلومتر هست. اما هدف توپ بابل بزرگ بود با کالیبر ۱۰۰۰ میلی متر .
که البته در شرایط عادی به هیچ وجه کشورهای غربی اجازه تولید و همکاری همه جانبه با آن را نمیدادند
#رشتو#آگاهی
۲۲)در آن سال رمزی کلارک،دادستان سابق آمریکا و چهره مرموز ماموریت یافت بین مخالفان پادشاهی درداخل و خارج از کشور هماهنگی و پیوند برقرار کند و صدای اپوزیسیون داخل رااز طریق اپوزیسیون خارج روی آنتن ها ببردتا افکار عمومی دنیارا بیش ازپیش علیه حکومت ایران برانگیزاند.
۲۳)کلارک به ایران آمد و برای ملاقات و دیدار با رهبران گروههای سیاسی مخالف به رایزنی پرداخت و مستقیم بسراغ بازرگان رفت و طرح تاسیس جمعیت دفاع از آزادی را با او مطرح ساخت.
در ادامه بازرگان،حسن نزیه و یداله سحابی با یک حقوقدان بنام عبدالکریم لاهیجی به نتیجه رسیدن و او مشتاقانه دعوت
۲۴) را پذیرفت و زیر چتر حمایت کلارک فراماسون آمریکایی قرار گرفت.
امروز پس از سالها لاهیجی برخلاف بسیاری از یاران نهضتی، مرفه و آسوده در اروپا بسر میبرد و از عنایات اتحادیه اروپا برخوردار است تا جایی که میتواند در انتخاب شیرین عبادی به عنوان نامزد برنده جایزه نوبل نقش آفرین باشد!
#رشتو#آگاهی
۱)در سال ۱۳۴۰ خورشیدی که حزب دموکرات آمریکا در انتخابات پیروز شد و جان اف کندی ریاست جمهوری را به دست گرفت و سیاست حقوق بشر سرلوحه برنامه وی قرار گرفت حزب نهضت آزادی در ایران تاسیس شد.
۲) بنیانگذاران طالقانی، بازرگان و یدالله سحابی بودند،ولی نام بازرگان با نام نهضت آزادی در افکار عمومی جا افتاده بود چون در نامه ای که هیات موسس به مصدق نوشت و راهنمایی های وی را طلب کرد پاسخ او خطاب به بازرگان داده شد.
۳) از چهرههای شاخص احمد صدر حاج سید جوادی،عزت اله سحابی نخستین اعضای نهضت بودند.صادق قطب زاده،ابراهیم یزدی،مصطفی چمران اعضای شاخص نهضت آزادی،مشاورین و تئورسین اولیه انقلاب جمهوری اسلامی و خمینی در خارج از کشور بودند.
#رشتو#آگاهی
۱۸)در ادامه طرح بمب گذاری استادیوم جریان از این قرار بود که اداره اطلاعات نیروی هوایی، به افسری بنام محمد برادران خسروشاهی(از خاندان معروف خسروشاهی )مشکوک شده و به ساواک گزارش میدهد که مراقب او باشند.
امر تعقیب و مراقبت به نتیجه میرسد.خسروشاهی و شش نفر دیگر
۱۹) در یک خانه تیمی واقع در سلسبیل دستگیر میشوند؛اعترافات سبب افشای۷۰نفر از اعضای فداییان شدوهمه آنها بازداشت شدند یکی از این افراد در دفتر مهندس بازرگان مشغول بکار بوده وفرد دیگری که خلیل بیگی نام داشت راز جنایت بزرگ فاش کردوشخصی به نام حبیب برادران خسروشاهی را مسبب آن معرفی کرد
۲۰) حبیب برادران خسروشاهی از کارمندان عالی رتبه سازمان تربیت بدنی و مسئول ساختمان های استادیوم ورزشی بود.وی طرح و نقشه جاسازی تعداد بسیاری بمب را در محلی که تماشاچیان زیر جایگاه مینشستند افشا کردحتی جای آن را به ماموران نشان داد.
#رشتو#آگاهی
۱)از سال۱۳۴۸خورشیدی چالش جدی ایران با کنسرسیوم نفت آغاز شد.همزمان دو شبکه تروریستی یکی از شکم حزب توده بنام سازمان چریکهای فدایی خلق و دیگری سازمان مجاهدین خلق از بطن نهضت آزادی زاییده شد.در واقع این دو سازمان تروریستی فرزندان نامشروع حزب توده و نهضت آزادی بودند.
۲) بنیانگذار سازمان فداییان خلق(تاسیس حزب سال ۱۳۵۰) بیژن جزنی در سال۱۳۱۶ به دنیا آمد. بیژن ۹ ساله بود که پدرش و بعد مادرش رها کردن.
۳) بیژن در کنار دایی اش(مشعوف کلانتری)بزرگ میشد و شخصیت اجتماعی او به دایی توده ای اش گره میخورد وهمین دایی بود که بیژن را در سن 10 سالگی به سازمان دانش آموزی حزب توده معرفی کرد.