Εδώ ένας τύπος, αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος ενημερώνει το κοινό του πως δήθεν την ιδέα για 'μαύρη Βίβλο' την είχε ο Αντρέας το 1990-1993.
ysterografa.gr/h-eishghsh-sto…
Η βιβλιοθήκη μου δεν θα συμφωνούσε καθόλου διότι εκείνη ξέρει τουλάχιστον άλλες 3 'Μαύρες Βίβλους', μία της ΕΔΑ>
>για τις εκλογές βίας και νοθείας του 1961, μία της Ενωσης Κέντρου για τις ίδιες εκλογές και μίας της ΕΚ πάλι για την αποστασία.
Μιλώντας για 'βία και νοθεία', εντάξει τώρα η #Δεξιά έβαλε μυαλό και δεν πρόκειται να κάνει τα ίδια εγκλήματα όπως τότε: να βάλει τον στρατό>
>την Χωροφυλακή και τις μυστικές υπηρεσίες στο παιχνίδι των εκλογών. Τώρα έχει άλλα μέσα: Τα κανάλια και τα ευεργετούμενα παπαγαλάκια. Οι διαδικασίες #Orbanization μέσω φαινομένων όπως #λίστα_Πετσα με ένα μονοφωνικό μπερλουσκονικό πεδίο #μμε_ξεφτιλες φτιαγμένο από #αρδ >
>τύπου #Ευγενιδης ή όπως ο παραπάνω αξίζουν όσο 1.000 'Σχέδια Περικλής' και τι κοστίζουν μήπως; Καμιά 20+18,5 μίλλιον συν μερικά δημόσια έργα, σιγά τώρα.
Κοίτα να δεις, την ίδια ακριβώς έμπνευση μια μέρα μετά είχε κι αυτός ο σκοτεινός τύπος Παπαγγελόπουλος. Αλλο κακό να μη μας βρει
efsyn.gr/stiles/apopsei…

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with XYZ Contagion

XYZ Contagion Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @XyzContagion

28 Dec
Ιστορίες που το σκάκι και το 'γκαμπί της βασίλισσας' (όχι η σειρά) έσωσαν ζωές.
Μία απ' τα στρατόπεδα & τα γκέτο στο Ολοκαύτωμα:
trailer.web-view.net/Show/0X14FE54B…
Και μερικές ακόμα από τον δικό μας εμφύλιο, τη Μακρόνησο, τν Αη-Στράτη, τη Γιούρα κι όλα τα στρατόπεδα
rizospastis.gr/story.do?id=11…
Μιλώντας για σειρές, στο Hunters με τον Αλ Πατσίνο έχει μια ιστορία στην οποία πιόνια ήταν Εβραίοι κρατούμενοι και κάθε φορά που κάποιο πιόνι βρισκόταν εκτός σκακιέρας, ο αντίστοιχος κρατούμενος πήγαινε στο απόσπασμα:
moviemaker.com/hunters-human-…
Κι άλλες απ' τα στρατόπεδα:
- Chess Sets, a Brief Respite from a Harsh Reality | Bearing Witness: Stories Behind the Artifacts in the Yad Vashem Museum Collection
yadvashem.org/yv/en/exhibiti…
Read 5 tweets
13 Jun
Η αιμομικτική σχέση ΧΑ-BankingNews είναι χιλιοτεκμηριωμένη από παλιά. Ο ΔΨ αποκαλεί το σάιτ αυτό «ένας Μπαλτάκος των τραπεζών».
Διαβάστε το αποκαλυπτικό «ΧΑ = Χρηματιστήριο Αξιών ή Χρυσή Αυγή;»
archive.efsyn.gr/?p=202688
Αυτό που δεν είναι και τόσο γνωστό, όμως, είναι το εξής: Οταν>
>>Οταν το μεγαλοστέλεχος της ΧΑ Βογιατζής (που είχε και το ίντερνετ της συμμορίας κι ο ΠριτςΦίρερ τον είχε αυτοφωράκια για όλα τα δικά τους κρίματα) σηκώθηκε κι έφυγε & πήρε μαζί και τα password του ίντερνετ της συμμορίας, τότε ο ΠριτςΦίρερ στράφηκε για να φτιάξει νέα ιστοσελίδα>
>>σε ποιον, λέτε; Μα στον ιδιοκτήτη του BankingNews. Κι έτσι τώρα τα domain ΧΑ & 'οικονομικός ιστότοπος BN' είναι κατοχυρωμένα στο ίδιο όνομα (υπάλληλο του BankingNews). Εδώ όλες οι αποδείξεις:
facebook.com/xyzcontagion/p…
Read 6 tweets
15 Apr
0/21
Thread: Ποια είναι η εντελώς άγνωστη έως χτες DeepKnowledgeGroup, μια investment capital firm με έδρα το ΧονγκΚονγκ που ξαφνικά όλοι εμπιστεύονται για αξιόπιστη & κυρίως γιατί την χειροκροτάν & υιοθετούν όλα όσα λέει χωρίς τον παραμικρό έλεγχο μπαρουτοκαπνισμένοι αριστεροί; ImageImageImage
1/21
Λίγα λόγια για μια ξεκαρδιστική χθεσινή ιστορία όπου διάφορα υποτίθεται κριτικά στον καπιταλισμό σούπερ αριστερά ακάου βρέθηκαν να χειροκροτάν τις εκτιμήσεις (τη γνώμη) ενός thinktank/εμπορικού consortium θυγατρικής investment fund, ιδιοκτησίας Ρώσου 'μεγάλοεπενδυτή'.
2/21
Χωρίς να έχουν ιδέα από τι ακριβώς λέει η έρευνα-γνώμη του think tank & έχοντας καταλάβει το αντίθετο από ό,τι λέει, την υιοθέτησαν στη στιγμή μόνο επειδή νόμιζαν ότι τους εξυπηρετεί για τη περίπτωση της Ελλάδας (ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο, θα δούμε γιατί)
Read 23 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!