حسین رونقی به خاطر حمایتش از عبدالله مومنی در سال 2017 عذرخواهی کرده است. این شجاعت قابل تحسین است.
واقعیت این است که عبدالله مومنی زمانی برای بسیاری از ما، یک قهرمان بود.
سال 88 خامنه ای در سخنرانی نماز عید فطر گفت که اگر کسی علیه خودش اعتراف کند، اعتراف او مسموع است اما
اعترافات او علیه دیگران معتبر نیست. سخنان خامنه ای مربوط به دادگاه های نمایشی پس از انتخابات بود که متهمان علیه خودشان و دیگران اعتراف می کردند. او به صورت تلویحی از رفسنجانی در برابر اعترافاتی که توسط برخی متهمان علیه او بیان شده بود دفاع می کرد.
در واکنش به این سخنان،
مومنی (رئیس ستاد شهروند آزاد در کمپین کروبی) در نامه ای از زندان خطاب به خامنه ای نوشت که اعترافاتش در دادگاه پس از شکنجه های شدید، از جمله فرو کردن سر در کاسه توالت، انجام شده است. حتی تصور چنان شکنجه هایی هم منزجر کننده بود.
سال 2013 که حسن روحانی رئیس جمهور اسلامی شد
تعداد زیادی از اصلاح طلبان، که برخی از آنها زندانی هم بودند، خطاب به اوباما نامه ای نوشتند با این مضمون: حالا که در ج.ا یک اعتدالگرا به قدرت رسیده، نوبت شماست که برای توافق و رفع تحریم ها گام بردارید.
بین چند صد امضاکننده نام عبدالله مومنی از همه بیشتر توی ذوق می زد.
با خودم فکر کردم که احتمالا مومنی تحت تاثیر جو غالب یا با تصور اینکه توافق آمریکا با ج.ا به نفع مردم ایران است آن نامه را امضا کرده است.
سال 2017 کاندیداتوری مومنی در شورای شهر تهران برای کسانی که هنوز به اصلاحات از طریق صندوق رای باور داشتند امیدوارکننده بود
گرچه او در نهایت به نفع دیگر کاندیداهای اصلاح طلبان کنار رفت.
مومنی در سال های اخیر از اعتراضات گسترده مردم در دی 96 و آبان 98 حمایت نکرد و همسو با اصلاح طلبان بود.
دیشب که خبر تعقیب قضایی او در دادگستری آمریکا به اتهام کمک به دور زدن تحریم ها منتشر شد حیرت کردم! چگونه می شود کسی پس از آن همه شکنجه، راضی به کاری شود که کوچکترین سودی به ج.ا برسد؟ مگر کسب و کار دور زدن تحریم چقدر سود دارد؟

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Asghar Sepehri

Asghar Sepehri Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @AsgharSepehri

20 Nov 20
بر آن شدم تا در پاسخ به این توئیت شاهین میلانی توضیحاتی بنویسم. البته دیروز نوشتم که شکایت های رد شده مربوط به تیم وکلای ترامپ نیست.
در اینجا به این پرسش پاسخ می دهم که چرا وکلای ترامپ تاکنون موضوع تقلب را در دادگاه مطرح نکرده اند؟
واقعیت این است که وکلای ترامپ زمان بسیار محدودی
دارند بنابراین باید برای شکایت هایشان اولویت بندی کنند. اولویت اصلی، برگرداندن نتایج اعلام شده به نفع ترامپ است و اولویت بعدی، اثبات تقلب در دادگاه. البته اگر تقلب را در دادگاه ثابت کنند نتایج هم تغییر می کنند اما برای برگرداندن نتایج راه ساده تری وجود دارد. اینکه برخی آرا،
که عمدتا به جو بایدن بودند، بدون بحث تقلب باطل شوند.
به عنوان مثال، در سال 2000 در جریان شکایت بوش و گور، این موضوع مطرح شد که قوانین یک ایالت باید به صورت یکسان در تمام شهرهای ایالت اعمال شوند. به چالش کشیدن نتایج انتخابات به این دلیل که قوانین یکسان اجرا نشده است
Read 12 tweets
9 Jul 19
آنچه از کردهای سوریه در جریان جنگ سوریه دیدم برایم عجیب و غم انگیز بود. کردهای سوریه آماده بودند که در هر لحظه، جبهه خود را عوض کرده و با هر یک از طرف های معارض در جنگ (به غیر از ترکیه) وارد ائتلاف شوند. در نوامبر 2015 که ترکیه یک هواپیمای روسیه را سرنگون کرد، کردها با روسیه متحد
شدند تا به ترکیه فشار آورند. زمانی که اردوغان از پوتین عذرخواهی کرد، روسیه هم دست از حمایت کردها برداشت. در نوامبر 2016 کردها در جنگ حلب با بشار اسد، که تا قبل از 2011 حتی به آنها شناسنامه نمی داد، وارد اتحاد شدند و محله شیخ مقصود را از مخالفان اسد گرفتند. بعدها با آمریکا
علیه داعش مبارزه کردند. یادم هست که امیر طاهری در یکی از برنامه های بی بی سی فارسی درباره این رفتارهای متناقض کردهای سوریه گفت "خیلی ها می گویند کردها را می شود خرید." البته تحلیلگرانی هم بودند که این بی پرنسیبی را به حساب سیاستمداری و عملگرایی رهبران کرد سوریه می گذاشتند.
Read 9 tweets
30 Dec 18
اوایل سال 2009 (1387) بود که برای اولین بار مصاحبه ای از شاهزاده رضا پهلوی شنیدم. کسانی که آن روزها در فضای دانشگاه فعالیت می کردند به جناح های سیاسی حکومتی نزدیک بودند و هیچکس را در دانشگاه ندیده بودم که به صورت علنی از پادشاهی حمایت کند.
قبل از شنیدن آن مصاحبه، که در رادیو زمانه منتشر شده بود، با خودم گفتم که رضا پهلوی چه حرفی برای گفتن دارد؟ آیا می خواهد پادشاه ایران شود؟ مگر در داخل ایران کسی از او حمایت می کند؟ صحبت های شاهزاده اما درباره آزادی و دموکراسی و حقوق بشر بود و از بسیاری بحث هایی که
ما در انجمن امیرکبیر داشتیم مترقی تر بود.
چند ماه بعد، پس از انتخابات سال 88، عنایت فانی در برنامه به عبارت دیگر بی بی سی فارسی با شاهزاده مصاحبه کرد. هر چند آن برنامه درباره جنبش سبز بود اما عنایت فانی بسیار اصرار کرد تا از رضا پهلوی موضعی علیه پدرش بگیرد.
Read 9 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!