#ژینوس_نعمت_محمودی اولین زن هواشناس در ایران بود و به عنوان سرپرست سازمان #هواشناسی ایران خدمت کرد. او «اطلس جغرافیایی ایران» را نوشت و در نهادهای مختلف آموزشی از جمله دانشگاه تهران هواشناسی تدریس کرد.
#بهایی بود و در دی۱۳۶۰، ۲هفته بعد از دستگیری بدون اطلاع خانواده اعدامش کردند.
در سال ۱۳۵۶ به عنوان یکی از اعضای هیئت مدیره کمکی حقوقدانان بهایی قاره آسیا برگزیده شد. بعد از انقلاب۱۳۵۷ حقوق بازنشستگیاش قطع شد و به طور رسمی اخراج شد.
در ۲۳ آذر ۱۳۶۰ در خانه یکی از اعضای جامعه بهایی پس از برگزاری نشست محفل ملی دستگیر شد. در ۶ دی ۱۳۶۰ در ۵۲سالگی اعدامش کردند.
مقامات خانواده او را از حکمش، دادگاهش و زمان اعدامش مطلع نکردند. یکی از مسئولان زندان اوین به طور غیررسمی خانواده را تلفنی با خبر کرد. بازماندگانش به گورستان بهشت زهرا رفتند و نامش را در لیست افراد کشته شده و دفن شده در «کفرآباد» پیدا کردند.
آرمان بحرآسمانی متولد ۲۲ بهمن ۱۳۷۵ و ساکن جیرفت بود. ۴ سال پیش در چنین روزی در ۲۰ سالگی، بین ساعت هفت و هشت صبح در محوطه زندان کرمان به دارآویخته شد. اتهام او «قتل عمد و شرب خمر» بود. متهم شد که در ۱۶ سالگی در حال مستی پسرخاله خود را به قتل رسانده است. ۱/۴
دادگاه به این که او در زمان وقوع حادثه ۱۶ ساله و زیر سن قانونی و تحت تأثیر مشروبات الکلی بوده توجهی نکرد. به «قصاص نفس» به خاطر قتل و ۷۴ ضربه شلاق به خاطر نوشیدن مشروبات الکلی محکوم شد. وکیل او در اعتراض به تناقض در حکم دادگاه... ۲/۴
گفت که اگر دادگاه معتقد است موکلش مست بوده، نباید این قتل عمدی حساب شود و اگر مست نبوده، نباید حکم شلاق برای او صادر میشد. آرمان زمانی که در کانون اصلاح و تربیت بود در زمینههای ورزشی و فرهنگی فعال بود. ۳/۴
Instead of answering them, security forces arrested Mohammad and claimed to have found illegal weapons in his possession. Mohammad denied knowledge of any weapons in his house other than a legally-owned colt firearm.
۱۷ سال پیش در چنین روزی، محمدمهدی دوزدوزانی، معاون مالی نیروی زمینی سپاه پاسداران و از فرماندهان تیپ مستقل الغدیر در جنگ ایران و عراق، در زندان حشمتیه تهران #اعدام شد.
آقای دوزدوزانی در اوایل سال ۱۳۸۰ در حضور رهبر جمهوری اسلامی ایران به تجارتهای مافایی سپاه و بسیج ...۱/۶
در اروپا و کشورهای خلیج فارس، دست داشتن سپاه و بسیج در تجارت مواد مخدر و تجارت زنان و دختران ایرانی به کشورهای خلیج فارس اعتراض کرد. همچنین گفت که کلیه ادوات جنگی ایران مستقیم و غیرمستقیم توسط آمریکا و اسرائیل تأمین میشود و ضدیت علنی با آمریکا را دور از عقل و خرد دانست. ۲/۶
گفت مردم «نامحرم» نیستند و نباید آنها را از دانستن ضعفهای کشور محروم کرد. آقای دوزدوزانی در همین سال همراه جمعی از رزمندگان و جانبازان درنامهای سرگشاده با عنوان «ما رزمندهایم» که به نامه فرماندهان سپاه معروف بود، به سیاستهای سران ج.ا از جمله آقای خامنهای و وجود فساد و...۳/۶
Today we remember Tahereh Poshtiban, shot to death 39 years ago on January 10, 1982. She was 21 years old.
She was arrested without a warrant and never afforded a trial.
We remember Tahereh.
Tahereh was the youngest of 8 brothers and sisters. After she graduated high school in 1979, she joined the Peykar Organization. She left the organization a few months before her arrest due to her own criticisms of their activities.
We're live-tweeting the @OurCommons hearing on human rights in Iran today. Follow along for details on the testimony.
@OurCommons Maryam Shafiepour, a former political prisoner, is testifying first. She was a politically active university student - and just 22 years old - when she was first summoned for interrogations.
@OurCommons Maryam testifies that she was in solitary confinement for 63 days, denied medical treatment for one year despite the order of judicial authorities, & was held in unhygienic conditions.