Θρεντ για #αρσακειο, #μπαμπινιωτη, #λιγνάδη, οικογενειοκρατία κι όχι μόνο...

Ο Μπαμπινιώτης είναι πρόεδρος τους Αρσακείου απο το 1986, όπου διαδέχτηκε τον Στυλιανό Κορρε που ήταν πρόεδρος την περίοδο ‘77-‘86. Ο Κορρες υπήρξε πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών το ‘68-‘69 και
και Υφυπουργός Παιδείας στην κυβέρνηση Μαρκεζίνη το ‘73. Ο Κορρες είχε 3 παιδιά, ο γιος του Γεώργιος είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (ναι, αυτός που είχε κάνει το γραφείο φρούριο με θωρακισμένη πόρτα και φρουρούς) ο άλλος του γιος Δημήτρης είναι στο ΔΣ του Αρσακείου.
Ο γιος του Δημητρίου Κορρε (μέλους του ΔΣ του Αρσακείου, όπου πρόεδρος είναι ο Μπαμπινιώτης που διαδέχτηκε τον Στυλιανο Κορρε,παππού του Στέλιου Κορρέ), Στέλιος(πήρε το όνομα του παππού φυσικά) παντρεύτηκε την κόρη του Μπαμπινιωτη, Φλωρίτα ή οποια είναι φιλόλογος στο Αρσακειο και
και είχε κατηγορηθεί δις για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριάς της, υπόθεση η ποια φυσικά πέρασε στο ντούκου και απο το Αρσακειο και απο τα ΜΜΕ. Και κάπου εδώ μπαίνουν στην ιστορία και οι ΑΦΟΙ Λιγνάδη ως φοιτητές του Μπαμπινιωτη, του οποίους διόρισε εντελώς αξιοκρατικά, όπως και
και την κόρη του άλλωστε, στο Αρσακειο. Όπως φαίνεται υπάρχει ιστορικό συγκάλυψης σεξουαλικών παρενοχλήσεων στο Αρσακειο. Όπως συγκάλυψαν τις καταγγελίες κατά της κόρης του Μπαμπινιωτη, έτσι έκαναν και με τον Λιγνάδη, τον οποιο μάλιστα ο Μπαμπινιώτης εκθείαζε μέχρι πρότινος.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Βίρνα

Βίρνα Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @dentosizito

18 Feb
#Θρεντ για την Έρη #Κύργια (δεξί χέρι του #Λιγναδη) που το υπουργείο θεώρησε κατάλληλη για την θέση της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Εθνικού Θεάτρου!
Η κυρία αυτή, αναφέρει στο βιογραφικό της, ότι πέραν της θεατρολογίας που έχει σπουδάσει, διαθέτει και 6 πτυχία ξένων γλωσσών.
Επί διευθύνσεως του Σωτήρη Χατζάκη που δούλευε ώς θεατρολόγος, όταν την κάλεσε η κ. Ελένη Κούκη(από τη διοίκηση) να προσκομίσει αυτά τα πτυχία, αρνήθηκε λέγοντας της ότι αυτά είναι προσωπικά δεδομένα, πράγμα που αφήνει υποψίες ότι πιθανόν να μην τα διέθετε.
Κατόπιν αυτού, δεν της ανανεώθηκε η σύμβαση. Στη συνέχεια επανήλθε ως γραμματέας του γραφείου του Στάθη Λιβαθινού, αλλά επειδή εκείνος διαπίστωσε ότι δεν ήταν κατάλληλη για τη θέση, την απάλλαξε και τελικά την άφησε σαν απλή δραματολόγο!
Read 4 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!