Ο Ευάγγελατος εδώ σκόπιμα παραποιεί τεχνικές judo. Προσωπικά μια καταγγελία στο ΕΣΡ την έκανα και το απόγευμα θα ενημερώσω και την ΕΟΤ. Δεν είναι δυνατόν να συκοφαντεί το άθλημα κατ'αυτον τον τροπο
Δε θα αναλύσω ορολογίες κλπ, αλλά τα πολύ βασικά: 1) είναι αγώνας judo και όχι μάχη για τη ζωή σου, εντελώς διαφορετικά τα βιομετρικά. Επίσης, σε αγώνες όταν ταπαρεις (χτυπώ χέρι τρεις φορές) ο άλλος παίρνει πόντο, θέλετε να το αναλύσουμε περαιτέρω;;
Όμως για να είμαστε ξεκάθαροι: θες να μιλήσεις για το πώς η γνώση των λαβών μπορεί να προκαλέσει βλάβη κλπ; Φέρε έναν επαγγελματία να στα εξηγήσει. Ακόμη και η χρήση του όρου λαβή είναι προσβλητική καθώς μιλάμε για τεχνική.
Δηλαδή μας δίνει δύο απόσπασματα που αν δε με απατά η μνήμη μου είναι από αγώνες που έπεσαν μετά ποινές κιόλας ούτε καν βίντεο επίδειξης που πάνε σε αργή κίνηση και φαίνονται τα βήματα και ξαφνικά το τζούντο σκοτώνει;
@MegaTvOfficial θεωρείτε αποδεκτή τη στάση Ευαγγελάτου στη σημερινή εκπομπή; Ως κανάλι για εσάς, οι πολεμικές τέχνες αποσκοπούν μόνο στο θάνατο όπως δήλωσε η εκπομπή; Για να ξέρουμε.
@stamatismalelis συμφωνείτε με αυτό το ρεπορτάζ που δυσφημεί λόγω άγνοιας την εικόνα του αθλήματος ή θεωρείτε ότι δε συντρέχει λόγος ανησυχίας αρκεί να δώσουμε μια αβάσιμη εκτίμηση σε σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας ; Σας εκφράζουν ρεπορτάζ στο όριο της διασποράς ψευδών ειδήσεων;
Όχι δηλαδή τα σωματεία παλεύουν να επιβιώσουν οικονομικά και μας λέει σταθμός εθνικής εμβέλειας κάτι ισχυρά αποτρεπτικό όπως αυτό. Μπράβο @MegaTvOfficial , να χαίρεσαι την ομάδα σου.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Alexia Sideris

Alexia Sideris Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @siderialexandra

28 Jun
Ενενήντα χρόνια ΣτΕ και ενώ θα έπρεπε να έχει πλήθος αποφάσεων για προστασία whistleblowers, ψάχνουμε στην ποινική κυρίως νομολογία. Πάμε να δούμε μερικά κριτήρια που μας δείχνουν έναν καταγγέλοντα προς όφελος του γενικού συμφέροντος - η λέξη μάρτυρας με παραπέμπει στα ποινικά.
Να ξεκαθαρίσουμε ότι ιστορικά από τα χρονικά του κοινοδικαίου, οι μάρτυρες του Βασιλιά έπαιρναν σοβαρή αποζημίωση από το Στέμμα σε περίπτωση ορθής καταγγελίας. Για αυτό και ακούς να τους αποκαλούν και "μάρτυρες του Στέμματος". Σύγχρονα, συναντάμε τον όρο από τα 1960 και έπειτα.
Τουλάχιστον, επί Κennedy ήταν ο Otepka που προώθησε κάποια έγγραφα στη Γερουσία σχετικά με την ασφάλεια των ΗΠΑ. Τώρα, στα πρακτικά του θέματος. Το whistleblowing αφορα στην καταγγελια προβλήματος χωρίς να υπάρχει προσωπικό όφελος από την κίνηση αυτή. Για αυτό και λεμε
Read 12 tweets
26 Jun
Όλο μιλάμε για μαχητική δημοσιογραφία κλπ αλλά η μάχη έχει ήδη κριθεί και έχουμε χάσει το βασικότερο μέτωπο, την ελεύθερη διακίνηση της πληροφορίας. (1)
Η μεγαλύτερη και πλέον συγκλονιστική αποκάλυψη είναι η μερική δημοσίευση των πρακτικών της Επιτροπής από τη Δημοκρατία, με μερική έκθεση των πραγματικών ιδεών Τσιοδρα από τη Documento όπου δεδομένης της έντονης κομματικής παράθεσης που είχε το εν λόγω δημοσίευμα δε μπορώ (2)
να το θεωρήσω ως αντικειμενικό και πραγματικά παρακινητικο για διαμόρφωση γνώμης, ελεύθερης και αδέσμευτης του μέσου αναγνώστη. Έχουμε, λοιπόν, μια συντηρητική εφημερίδα να κάνει την αποκάλυψη που πραγματικά συγκλονίζει. (3)
Read 9 tweets
25 Jun
Παιδιά, άμα θέλουμε όντως να βοηθήσουμε σε κατεύθυνση ουσιαστικής ισότητας, παίρνουμε όλα τα υπομνήματα ανεξάρτητα από το χώρο που προέρχονται. Τα βάζουμε κάτω, βλέπουμε τί μας λένε και πάμε μπροστά. Πολιτικαντισμος με τα δικαιώματα μου, όχι ευχαριστω. #Pride2021
Καθόμαστε και ψάχνουμε την ισότητα με μεθόδους και χίλια δυο εργαλεία ενώ είναι απλό. Έχεις δέκα βασικές ελευθερίες για κάθε άνθρωπο; Ναι. Προστατευόμενες για όλους; Όχι. Βρίσκεις τα κενά, ενημερώνεις ότι τα βρήκες, τα αλλάζεις.
Στάθμιση για να πεις όσα θέλω να ακούσω δε μου λέει κάτι. Επίσης καμία κουβέντα για ρήξη καθώς απλά διορθώνεις κενά δικαίου. Ρώτα έναν μέσο Ειρηνοδίκη αν έχει καταλάβει τί σημαίνει διόρθωση φύλου και έναν Δήμαρχο αν έχει καταλάβει τί σημαίνει αλλαγή επωνυμου ομοφυλου ζεύγους.
Read 7 tweets
10 Jun
Κωσταλέξι, Σπυρίδουλα, "Αντεροβγάλτης των Αθηνών", Κοσκωτάς. Τέσσερις από τις λίγες μόνο υποθέσεις που μου έρχονται πρόχειρα στο νου για τις οποίες γνωρίζω πολλά λόγω της δουλειάς δικαστικών ρεπορτερ. (1)
Η έννοια της δημοσιότητας για κάθε δίκη κατοχυρώνεται τόσο στο 93Σ όσο και στο 6 της ΕΣΔΑ. Πράγματι, η δημοσιότητα διακρίνεται σε άμεση και έμμεση όπου η πρώτη αφορά την πρόσβαση του απλού κοινού στο ακροατήριο και η δεύτερη (2)
στη δημοσιογραφική κάλυψη όπου και τίθενται αρκετά κριτήρια και παράγοντες που καθορίζουν το κατά πόσο γίνονται σεβαστά τα ατομικά δικαιώματα των διαδίκων ή όχι. Ωστόσο, όλες οι θεωρίες συγκλίνουν στο εξής απλό: (3)
Read 9 tweets
10 Jun
the-case.eu/campaign-list/…

Hey @CASECoalition will be using this in an attempt to reach out to the Greek union of journalists because ongoing slapps from judges are going unseen. Welcomed to live your slapp myth in Greece anytime!
Το συγκεκριμένο είναι κάλεσμα να υποστηρίξεις πρωτοβουλία για εφαρμογή οδηγίας κατά της φίμωσης του τύπου. Επειδή, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ΕΣΗΕΑ δε θέλει να ανοίξει μάλλον, επιστρατεύω και άλλα προσφορα μέσα ενημέρωσης. Εάν λοιπόν, γνωρίζεις κάποιον (1)
Που είναι σε κάποιο από τα όργανα της ΕΣΗΕΑ, δεν έχω κανένα θέμα είτε να επισημάνεις το λογαριασμό του ατόμου στα σχόλια ή άλλο μέσο επικοινωνίας όπως διεύθυνση ηλ.ταχυδρομειου. Η προτεινόμενη οδηγία προστατευτεί δημοσιογράφους από επιθέσεις και επειδή εάν δεν καταδικαστεί (2)
Read 5 tweets
9 Jun
Η απεργία, εν Ελλάδι έχει συνδεθεί αρνητικά ή και σκωπτικά με αρκετά στερεότυπα περί οκνηρίας και αδυναμίας διαπραγμάτευσης. Επίσης, πράγματι το νομοσχέδιο Χατζηδάκη θα ήταν τομή εάν είχε προσαρμόσει και τις παροχές στις απαιτήσεις του εργοδότη. (1)
Ναι, προσαρμοζόμαστε σε ευρωπαϊκά πρότυπα επί τα χείρω καθώς αγνοούμε τις πανδημικες επιπτώσεις, θεωρούμε ότι η νεοφιλελεύθερη προσέγγιση με αποκλεισμό ανέλιξης του εργαζόμενου είναι προσοδοφόρα και εν γένει ενστερνιζομαστε τη νοοτροπία του αποκλεισμού (2)
από περαιτέρω μισθολογική ανέλιξη λόγω ασταθούς ωραρίου, ανασφάλειας, απουσίας πλαισίου διευκόλυνσης παραγωγικότητας κ.α. Θεωρητικά, θα ήταν ένα νομοσχέδιο στολίδι εάν υπήρχαν εχέγγυα διασφάλισης όσων προτείνει. Όμως, σε πανδημικη οικονομία μετά από δεκαετή κρίση (3)
Read 7 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!

:(