پاسخ این سوال ساده نیست و مقدمهای را میطلبد.باید ببینیم در ج.ا با چه کسانی مواجهیم و چه کسی تصمیم گیر است و این تصمیم گیران چه ویژگیهایی دارند و نهایتا ما چه باید بکنیم.
با توجه به سرعت وقایع کشور باید برنامه داشت یا حداقل برنامههای غلط را شناخت و کنار گذاشت #خوزستان_در_خون
⬇️
ج.ا فعلی در اتحاد تاکتیکی سپاه و بیت خامنهای خلاصه شده و بازیگردان و تصمیم گیر تمام شئون حکومت این اتحاد است.
تا قبل از ۸۴بودجه و امکانات رزمی ارتش به سپاه میچربید ولی با روی کار آمدن احمدینژاد روند بودجه ریزی و تخصیص منابع به نفع سپاه تغییر کرد و حضورشان در پروژهها
⬇️
و اقتصاد به شکلی تصاعدی رشد کرد.
همزمان طرح تضعیف و رقیق سازی ارتش رو هم کلید زدن.سلیمی زیر فشارها استعفا داد و عطاءالله صالحی که از اشخاص بسیار نزدیک به بیت و تحت کنترل سپاه بود به فرماندهی کل ارتش منصوب شد.با حضور صالحی در ارتش عقب نشینی ارتش در برابر سپاه رسما آغاز شد.
⬇️
اکثریت فرماندهان بازمانده از دوره شاه طی ۳ سال بازنشسته شدن،حتی فرماندهانی که به تازگی سمتهای فرماندهی لشگر یا قرارگاه یا پایگاه و منطقه هوایی و دریایی دریافت کرده بودن و ابقاشون تایید شده بود حکم بازنشستگی گرفتن.
در دوره صالحی ارتش کاملا در اختیار سپاه قرارگرفت و فرماندهانش ⬇️
با هماهنگی سپاه منصوب میشدن.
سپاه در ۴ سال اول احمدینژاد تونست تقریبا فعال مایشا در عرصه اقتصاد بشه و با حضور صالحی در ارتش از بعد نظامی هم از سیطره ارتش خارج شد ولی هنوز در عرصه سیاست سیطره کامل نداشت.
وقایع ۸۸ و سرکوبهایی که سپاه درش نقش اساسی داشت زمینه قبضه عرصه سیاسی رو⬇️
هم فراهم کرد.دعواها و جنگ قدرت داخلی رژیم بعد از بحران انتخابات،مواضع احمدی نژاد در دور دوم دولتش،تحریمهای هستهای و امثال اینها باعث شد خامنهای برای تامین نیازهای تمامیت خواهانش روز به روز بیشتر به سپاه متکی و وابسته بشه و سپاه هم از این فرصت نهایت استفاده رو برد.
⬇️
در واقع بعد از وقایع ۸۸ توازن اتحاد سپاه و خامنهای روز به روز به نفع سپاه تغییر کرد و مهرههای سپاه مشاغل کلیدی بیت رو هم در درست گرفتن.رفسنجانی مهمترین مانع پیش روی سپاه در داخل رژیم برای قبضه کامل قدرت و همچنین موی دماغ خامنهای بود لذا در انتخابات ۹۲ رد صلاحیت شد ولی ⬇️
رفسنجانی تونست با همکاری چراغ خاموش خامنهای(برای برگردوندن توازن اتحادش با سپاه به نفع خودش)روحانی رو بر کرسی ریاست جمهوری بنشونه و جلیلی نامزد سپاه رو شکست بده.
برای درک بهتر نقش خامنهای در همراهی با پیروزی روحانی رفتار و مواضع ولایتی شخص معتمد خامنهای و نامزد اون دوره رو⬇️
دوباره مرور کنید.با روی کار اومدن روحانی عملا دولت توسط رفسنجانی چیده شد و روحانی که عمری در سمت شخص دوم فعالیت کرده بود و مدیریت و سیاست گذاری در قالب شخص اول رو بلد نبود ذیل عنوان ریاست جمهوری به همون شیوه قبلی تحت رهنمودهای رفسنجانی فعالیت کرد.
⬇️
با استقرار دولت روحانی بلافاصله بخشنامههایی صادر شد و کلیه قراردادهای در دست امضا با سپاه و خاتمالانبیا متوقف شد،پروژههای در دست انجام هم متوقف شد و با سیاست عدم اختصاص بودجه عملا پرداخت به پیمانکار(خاتم الانبیا)رو متوقف کردن.به این ترتیب رفسنجانی سیاست مهار سپاه رو کلید زد⬇️
ولی غولی که خود رفسنجانی در دوره خودش از چراغ جادو بیرون آورده بود و در دوره خامنهای به اژدها تبدیل شده بود به این راحتی تسلیم نشد.
پس از تضعیف ارتش به شکلی که مختصرا عرض کردم تنها رقیب پیشروی سپاه در عرصه اطلاعاتی و امنیتی وزارت اطلاعات بود. ⬇️
سپاه تونست با استفاده از فرصت پیش اومده بعد از وقایع ۸۸ معاونت اطلاعات سپاه رو به سازمان اطلاعات سپاه ارتقا بده و عملا تضعیف رقیب خودش در عرصه امنیتی و اطلاعاتی رو آغاز کرد و در دوره حیدر مصلحی با وزارت اطلاعات همون کاری رو کرد که در دوره صالحی با ارتش کرد.
⬇️
(لطفا توجه کنید که در حال مرور روند ج.ا هستیم و از دید ما هیچ ارگان یا شخصی به اون یکی ارجحیت نداره و همگی بخشی از نکبت ج.ا هستن)
برجام امضا شد و روند قراردادهای پرسود و منفعت در بخشهای مختلف اعم از نفت و گاز و خودروسازی و غیره آغاز شد.
⬇️
کسی قدرت رو کنترل میکنه که پول رو کنترل کنه.برنامه رفسنجانی کنترل و مهار سپاه با استفاده از اهرم پول و دارایی بود لذا بعد از امضای برجام همچنان سهمی برای سپاه قائل نشد.اولین اقدام قابل توجه سپاه برای فشار بر رفسنجانی ایجاد اختلال در روند اجرای برجام بود.
⬇️
آزمایش موشک بالستیک در اسفند ۹۴ (۸ماه بعد از امضای برجام در تیر ۹۴) با شعار محو اسراییل با همین هدف انجام شد.
ولی رفسنجانی و تیم روحانی توانستند با استفاده از جو روانی جامعه در همراهی با برجام به رویه قبلی ادامه دهند.
از اینجا به بعد رویارویی سپاه با رفسنجانی بسیار جدیتر شد⬇️
رویه سپاه از بدو تاسیس تلاش خزنده برای کنترل همه چیز است،در دوره جنگ هم پس از کشته شدن فلاحی در واقعه سقوط c130 و روی کار آمدن صیاد شیرازی، محسن رضایی رستههای سپاه را که حتی فاقد ظرفیت تیپ بودند به صورت اسمی به لشکر ارتقا داد تا از سایه ارتش خارج شوند و به این ترتیب ⬇️
در نیمه دوم جنگ برخلاف اوایل جنگ که سپاه تحت فرماندهی ارتش بود،عملا ارتش تحت فرماندهی سپاه قرار گرفت.محسن رضایی و سپاه در طول جنگ برای تضعیف و زمین زدن ارتش از هیچ کوششی دریغ نکردند.عملیاتهایی طراحی میشد که مشخصا جز شکست و اتلاف جان و خاک ایرانی حاصلی نداشت و نتیجه از قبل مشخص⬇️
بود ولی اجرای آن با اصرار سپاه(محسن رضایی) برعهده ارتش قرار میگرفت و طبیعتا شکست هم میخوردند و تلفات سنگین میدادند.(خاطرات تیمسار مفید در خصوص شکستهای ارتش).
اینکه به دوره جنگ گریز زدم از باب اشاره به شیوه و مرام سپاه در حذف رقبا و موانع از بدو تاسیس و در روزهای بحرانی جنگ بود⬇️
حال تصور کنید سالها بعد از جنگ که دیگر خبری از ایدئولوژی پررنگ مکتبی نیست و تا فرق سر غرق در بیزنس و قاچاق و فساد هستن چگونه رفتار میکنن.
برگردم به برجام و سیاست مهار سپاه توسط رفسنجانی.
پس از اینکه آزمایش موشکهای بالستیک نتوانست در تصمیم رفسنجانی تاثیری بگذارد⬇️
سپاه تصمیم به حذف فیزیکی رفسنجانی گرفت و در دیماه ۹۵ رفسنجانی را از سر راه خود برداشت.بنده معتقدم در فقره حذف رفسنجانی خامنهای تصمیمگیر نبود ولی چون توان برخورد با سپاه را نداشت چارهای جز همراهی و سکوت هم نداشت و ترجیح داد بدون سر و صدا از کنار موضوع عبور کند.
⬇️
سرنوشت دولت روحانی پس از مرگ رفسنجانی هم که کاملا مشخص است،بیعملی و بیبرنامگی محض و ناتوانی و رها کردن امور به حال خود.
در حال حاضر اتحاد سپاه و خامنهای دیگر مطلقا به شکل ۱۰ سال یا ۵سال گذشته نیست و عملا این سیاستها و تصمیمات سپاه است که توسط خامنهای جاری میشود.
⬇️
تنها عنصر سپاهی وفادار به شخص خامنهای قاسم سلیمانی بود که توسط ترامپ به درک واصل شد.
سپاه تکلیف رهبر بعدی را نیز مشخص کرده و به رغم اینکه خامنهای برای رهبری مجتبی تلاش میکند انتصاب رئیسی به سمت ریاست جمهوری در راستای به رهبری رسیدنش است.
⬇️
از میان گزینههای پیشرو برای رهبری ج.ا رییسی بیشترین همپوشانی را با منافع سپاه خواهد داشت و به راحتی توسط سپاه کنترل و هدایت خواهد شد.
آخرین تلاش خامنهای برای مقاومت در برابر سپاه هشداری بود که به شورای نگهبان در خصوص جفا رد صلاحیت لاریجانی داد لذا در حالی که انتظار میرفت ⬇️
پس از این سخنرانی خامنهای شورای نگهبان لاریجانی را تایید صلاحیت کند نهایتا در بیانیهای قاطعانه بر فهرست تایید شده تاکید کرد.
این آخرین نشانه از کنترل و سلطه مطلق بر امور توسط سپاه است و تصمیمات خامنهای هم تا وقتی اجرا میشود که برخلاف میل سپاه نباشد.
⬇️
سپاه اگر خامنهای را هم مانع خود ببیند او را بایکوت خواهد کرد،پس مشخصا در حال حاضر ج.ا یعنی سپاه پاسدارن و الباقی مخلفاتش هستند.
در واقع تصور حذف ج.ا بدون تصور حذف و کنار زدن سپاه ممکن نیست.سپاه برای منافعش همه کار میکند،موشک شلیک میکند،آدم میکشد،هواپیما ساقط میکند
⬇️
هورالعظیم و ارومیه را خشک میکند،مواد مخدر قاچاق میکند و ... .
پس بدانیم سپاه قرار نیست برای ما کودتا کند یا به مردم بپیوندد،سپاه خود ج.ا است،ج.ا یعنی سپاه،سپاه یعنی ج.ا.
تنها وقتی میتوان با سپاه بر سر پایان ج.ا پای صحبت نشست که به شدت تضعیف شده باشد،پول نداشته باشد⬇️
قوای سرکوبش فرسوده و مضمحل شده باشد و سقوط خود را نزدیک ببیند.
برای اینکه به سیاست زمین سوخته روی نیاورند باید با فرماندهان میانی وارد معامله شد و تا حد امکان سپاه را رقیق کرد.
اگر این پروسه به درستی پیگیری و به انجام برسد میتوان امیدوار بود که با جنگ داخلی روبرو نشویم.
⬇️
نکته مهم در حال حاضر سوق دادن شعارها و فشارها به هر دو است،هم خامنهای و هم سپاه.
نباید گذاشت سپاه فریبکارانه و مزورانه پشت خامنهای پنهان بماند و از بد نامی و نفرت عمومی نسبت به خامنهای به عنوان پوشش اقدامات خود استفاده کند.
⬇️
سپاه نباید بتواند در بزنگاه و لحظه موعود همچون گرگی در لباس میش به عنوان ناجی مردم وارد عرصه شده و همچون سراب اصلاحات مجددا مردم را به بیراهه بکشد.
باید در شعارها،در توییتها،در سخنرانیها،در مجازی،در خیابان و در هر مکان و رسانه ممکن هم خامنهای و هم سپاه را هدف قرار دهیم.
⬇️
با تضعیف سپاه کار سادهتر میشود.
کادرهای پایین دستی به سرعت ریزش میکنند و میتوان با فرماندهان ملایمتر پای معامله نشست و ساختارشان را شکست.
باید روی سپاه ترک انداخت و سپس خردش کرد.
در وضعیت فاجعه مملکت آخوند و سپاهی به یک اندازه مجرم و مقصراند.
پایان #خوزستان_در_خون
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
ی خاطره بگم براتون با توان ارتش ج.ا آشنا بشید.
در سالهای ریاست جمهوری جورج بوش و جنگ عراق و افغانستان پدرم که اواخر خدمتش بود سمتی در یکی از پایگاههای جنوب کشور داشت.(سمت و پایگاه و سال رو عمدا نمیگم،نپرسین لطفا).
پایگاههای نیروی هوایی در جنوب چسبیده به یکی از شهرهاس.⬇️
بوشهر،بندعباس و کنارک.پرسنل ارتش هم که بعد انقلاب همیشه هشتشون گروی نهشونه ساعت ۲ از اداره میرسیدن خونه و ناهار میخوردن و ساعت سه چهار از پایگاه میرفتن شهر سر شغل دوم.یکی مسافرکشی میکرد،یکی بقالی داشت،یکی ساندویچی داشت،یکی طلافروشی داشت،یکی ماهی میفرستاد تهران،⬇️
یکی از گمرک جنس چتربازی میکرد و ... .
خلاصه هرکی متناسب با توان خودش ی شغل دوم داشت.اون سالها مناطق جنوبی سرمایهگذاری زیاد شد و کاروکاسبی روبراه بود،اکثر پرسنل درآمدشون از شغل دوم بیشتر از حقوق نیروهوایی بود و سعی میکردن بیشتر اون پایگاه بمونن برا خودشون زندگی بسازن.
⬇️
تنشها و نگرانیهای مربوط به قومگرایی و تجزیهطلبی خصوصا پس از ج.ا مطلقا محلی از اعراب ندارد.
در طول تاریخ چندهزار ساله ایران بارها حکومت مرکزی مضمحل یا نابود شده،ولی نه تنها قومیتهای ایران اقدام به جدایی نکردهاند بلکه جنبشهای برخواسته از یک قومیت،پس از غلبه بر دشمن در حوزه⬇️
جغرافیایی قومیت خود،اقدام به لشکرکشی به سایر نقاط کشور نمودهاند و برای آزادی سراسر گستره کشور با اقوام دیگر متحد شده و در کنار یکدیگر جنگیدهاند.
جداشدن بخشهایی از خاک ایران عمدتا حاصل بیکفایتی حکومت مرکزی و شکست در برابر دشمن خارجی بوده و نه تجزیه طلبی.
⬇️
بحثهایر مربوط به تجزیه طلبی تماما توسط سایبریهای رژیم آغاز شده و دامن زده میشود.
ج.ا با دامن زدن به این تنشها تلاش میکند با سواستفاده از حساسیت ناسیونالیستی مردم و تفرقه افکنی،بیکفایتی خود را پنهان میکند و همچنین با ایجاد وحشت از فردای براندازی،جامعه را منفعل کند.
⬇️