... l’eficàcia del tractament per ozò en el cas d’infecció pel COVID19, al menys potencial i teòricament sembla que hi ha certes propietats terapèutiques de l’ozò q, com a complement amb altres tractaments terapèutics com els antivirals, podríen ajudar, en determinats casos, ...
... descarti definitivament el tractament per ozò com un complement a d’altres teràpies contra el COVID19.
🔸Potser m’equivoco, però no em consta que l’ozò hagi estat descartat categòricament, per inútil, com a complement terapèutic en el tractament del Covid19.
🔸Les 4 vacunes aprovades a Europa [Pfizer, Moderna, Astra Zeneca i Janssen], s’han saltat el protocol habitual, tota la fase 4, i han estat aprovades pel procediment especial de “autorització de comercialització condicional”.
🔸Aquest procediment de “autorització de comercializació condicionada” és un mecanisme previst quan hi ha una urgència sanitària i, davant l’impossibilitat temporal d’obtenir les dades necesàries per obtenir l’aprovació estàndard definitiva, ...
🔸Perquè el Certificat COVID digital de l’UE té una validesa de 1 any per als vacunats i només de 6 mesos per als ‘recuperats’ Covid, quan diversos estudis demostren q l’immunitat natural adquirida pels que han passat l’enfermetat és més gran [en gral.] y persistent [12 mesos ...
... en l’estudi israelià] q la que proporcionen les vacunes?
🔴Advertint, es clar, q la cerca deliberada d’una infecció per COVID19 per tal de adquirir ‘immunitat natural’ ESTÀ ABSOLUTAMENT DESACONSELLADA, pel risc real de complicacions i seqüeles greus, inclosa la MORT ...
🔸1ª acotació: NO soc ‘antivacunes’. Reconec q és una eina eficaç en el control de la pandèmia.
🔸Es pot afirmar q el risc de contreure l’enfermetat amb simptomes greus es al voltant de 4 cops + gran entre el grup de no vacunats o parcialment vacunats q entre vacunats complets.
🔸El certificado Covid UE de Recuperación tiene una vigencia de 6 meses, a partir del 11º dia después del diagnóstico por PCR positivo en España [PCR y Antígenos en Francia, Italia, Bélgica y otros países de la UE q no discriminan a sus pacientes Covid recuperados ...😉]
🔸Existe una incongruencia entre lo que establece ese Certificado Covid Digital Europeo de Recuperación (6m de vigencia) y el apartado 3.12 del doc q aportas.
🔸Si un paciente recuperado de Covid tiene derecho a un Certificado Covid UE de Recuperación con vigencia de 6 meses ...
... ¿porqué se le propone una vacuna de 1 dosis dos meses después de pasar la enfermedad, si es menor de 65a, o justo después de haberse recuperado, con 2 dosis de vacuna si es mayor de 65 años?
🔸Se propone vacuna mucho antes de q expire la vigencia del Certificado de Recup. 😳
🔸En Francia exigen el Certificado Covid Digital UE en hoteles, restaurantes, transportes públicos [aviin, tren, barco], museos y monumentos [al aire libre o cerrados], espectáculos, sitios públicos [bibliotecas, Of. de Turismo, etc].
🔸El test rápido de antígenos [capt. 1] — una de las modalidades del Certificado UE —, es gratuito para todos los franceses con tarjeta sanitaria —, lo realizan en las farmacias y lo entregan en el formato oficial UE, con el código QR y descarga le en el móvil. En 15 min.
🔸Este Certificado tiene una validez de 72 h, y una vez caducado se puede renovar en las farmacias, de forma gratuita, las veces que haga falta.
🔸Para el resto de europeos y de otros países las farmacias expiden el mismo Certificado, con QR, previo pago de unos 30€, con el ...
🔸El comentario y el titular de @eldiarioes son equívocos. Debería decir:
🔴«El Sistema Sanitario Público Español DIAGNOSTICA a los enfermos Covid con Test de Antígenos y los DISCRIMINA negándoles el Certificado Digital COVID Europeo de Recuperación, alegando normativa europea.
🔸Francia, Italia Bélgica y otros países de la UE expiden Certificado COVID Digital de recuperación a TODOS sus ciudadanos q hayan lo pasado, indistintamente, con diagnóstico positivo de antígenos o PCR.
... lo han podido solucionar para sus ciudadanos, porquè España no?
🔸La normativa europea es común para todos los países de la UE; cómo es posible que en España rija una normativa diferente para obtener un Certificado Europeo de Recuperación COVID que, por ejemplo en Francia?