deyan Profile picture
1 Oct, 20 tweets, 3 min read
1. Нови научни извештај објашњава да тренутно имамо милионе људи широм света који су или умрли или су постали озбиљно и трајно оштећени или онеспособљени од пелцовања и томе се не назире крај.
2. Од 28. августа 2021. године, Систем за пријављивање нежељених дејстава вакцина (VAERS – Vaccine Adverse Event Reporting System) забележио је више од 16.000 смртних случајева и више од 450.000 нежељених дејстава изазваних Фаучијевим вакцинама.
3. Стручњак за преваре америчког Центра за контролу и превенцију болести (CDC) каже да су праве бројке за сваку од ових категорија најмање пет пута веће.
4. То значи да је можда умрло преко 80.000 људи, а више од 2.250.000 људи је задобило оштећења здравља због 💉 против кинеских зараза – али станите мало, има их још!
5. Речено је да је последњих дана из система VAERS избрисано око 150.000 извештаја о оштећењима здравља и смртима. Додајте то збиру и брзо ћемо доћи до 2,5 милиона нежељених догађаја, укључујући и смрт изазвану инекцијама.
6. Још један фактор који треба узети у обзир је да ако вакцинисана особа умре у року од две недеље од примања инекције, та смрт се не евидентира у систему као смрт повезана са вакцином. Само они смртни случајеви који се догоде након 14 дана категоризују се као смрти од вакцине.
7. Такође, знамо да је прави број инцидената који укључују анафилаксију (алергијску реакцију) од инекција до 120 пута већи него што тврди CDC. Ово додаје још више бројева у рачуницу.
8. Стање ствари обесхрабрује искрено пријављивање VAERS-у о штетама насталим од вакцина.
9. За само три месеца, фармацеутски гигант Модерна је наводно примила око 300.000 извештаја о нежељеним последицама. Само око један проценат ових извештаја – и свих других из индустрије вакцина – је приказан у јавности.
10. Делимични разлог тога је што врло мали број људи уопште зна да VAERS постоји, а камоли како га користити. Осим тога, многи лекари не пријављују случајеве VAERS-у, што значи да база података даје само мали део правих информација.
11. „Агресивна цензура и пропаганда саопштавају јавности да су нежељене последице ретке, због чега људи не разумеју да њихови здравствени проблеми потичу од инекција које су недавно примили“, извештава GNews о вакциналној превари.
12. „Срамоћење и окривљавање медицинских стручњака који било шта кажу против вакцина, доводи до тога да многи у медицинској заједници избегавају пријављивање нежељених последица.
13. Страх од одговорности након давања инекције која је убила или онеспособила пацијента, додатно спречава медицинско особље да то пријави.“
14. Још једна ствар коју треба имати на уму је чињеница да многи медицински радници примају мито да не би пријављивали здравствена оштећења и смрти од вакцине.
15. Што се више незгодних података држи изван система, то „Биг Фарма“ боље изгледа у очима јавности. (Биг фарма, енг. „Big Pharma“ – велике фармацеутске компаније – нап. прев.)
16. Другим речима, све се своди на профит. Људски животи ништа не значе фармацеутским картелима који су толико заразили креирање државне политике да се ретко може пронаћи било каква истина из владиних извора.
17. „Произвођачи вакцина заснованих на профиту имају све разлоге да не пријаве штету коју изазивају њихови непроверени експериментални производи“, упозорава даље GNews.
18. „Више од 250.000 корисника фејсбука коментарише смрт од вакцина и озбиљна здравствена оштећења. Медицинске сестре и лекари сведоче како њихове болнице крију здравствена оштећења настала од вакцине.“
19. Једино решење је у томе да останемо будни, да обраћамо пажњу на марифетлуке система, да слушамо „звиждаче“ (узбуњиваче из њихових редова – нап. прев.) и да говоримо другима о ономе што примећујемо.
20. Истина неће бити ником сервирана, него је треба ископати и саставити уз помоћ људи којима је стало до ње и који су спремни да је открију и поделе са светом.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with deyan

deyan Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @deyyanno

1 Oct
Ministarstvo zdravstva Španjolske priznalo: „Nemamo kulturu SARS-CoV 2“‼️‼️‼️ provjeri.hr/ministarstvo-z…
Španjolska udruga Liberum – Biolozi za istinu uputila je španjolskom Ministarstvu zdravstva dopis u kojem traže informacije o virusu, kojeg su vlastodršci iskoristili da nam zagorčavaju život posljednjih 19 mjeseci i uvedu zdravstvenu diktaturu.
S obzirom da je sud obvezao Ministarstvo da u pisanom obliku dostavi odgovor, takav je i stigao, a njegov sadržaj je bombastičan, ali samo za one koji to nisu znali još od početka ove farse.
Read 11 tweets
16 Sep
1. Želeo bih da vas pitam, onako usputno, čisto iz znatiželje, da li ste svesni šta se dešava oko nas?
2. Ukratko: Ovoga dana, dok se smejemo, tugujemo, čitamo knjigu, šetamo psa, volimo nekoga, volimo nešto, nije ni važno, ovoga trena u kojem postojimo, države širom sveta, pa i naša država, nametnule su ili planiraju da nam prislilno nemetnu pasoše za kretanje.
3. To su pasoši za kretanje po našem gradu, po našim omiljenim mestima, da budemo još više umorni i ugušeni dodatnim procedurama.
Read 16 tweets
15 Sep
Da nastavimo o maskama. @Cryptographiste dolazi iz tog milijea.

Svojevremeno sam radio na razvoju novih tržišta za plastiku. Ovo je netkani polipropilen, a ne istisnuti. To znači da se vlakna projektuju jedno na drugo…
2…te čine ovu strukturu da izgleda kao tkanina. Dovoljno je reći da je kohezija vlakana slaba pa tako postoji rizik od odvajanja vlakana koja završavaju u nozdrvama (plućima) ili grlu.
3. Boja koja se koristi je nužno štetna jer je napravljena od naftnih derivata. Zbog toga je potrebno imati u vidu sve aditive koje je potrebno dodati ovoj plastici kako bi bila fleksibilna.
Read 9 tweets
15 Sep
1. Je suis chimiste et je suis très intéressé par ce sujet. En fait, j'ai été très surpris que jusqu'à présent, aucune personne intelligente et honnête n'ait pris la temps de vérifier ce qu'il y avait dans les masques.
2. Dans les masques il y a présence de nano et micro particules de plastique, polymères, ce qui est logique car les masques sont en plastique. Et ce n'est pas du plastique ordinaire.
3. Le chimiste a sorti un masque de son portefeuille devant la caméra et a déclaré : - C'était très probablement une bouteille de Coca Cola! C'est une réincarnation d'une bouteille en plastique de Coca Cola.
Read 13 tweets
15 Sep
1. Hemičar sam i ta me tema jako zanima, zapravo sam bio iznenađen da donedavno niko pametan i pošten nije uzeo masku i proverio što se to u njoj nalazi?
2. Nano i mikro plastične čestice, polimeri što je i logično zato što su maske – plastika. I to ne obična plastika.
3. Hemičar je pred kamerama iz novčanika izvukao masku i konstatovao: – Ovo je vrlo verovatno bila boca Coca Cole! To je reinkarnacija plastične boce Coca Cole.
Read 13 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!

:(