deyan Profile picture
1 Oct, 11 tweets, 2 min read
Ministarstvo zdravstva Španjolske priznalo: „Nemamo kulturu SARS-CoV 2“‼️‼️‼️ provjeri.hr/ministarstvo-z…
Španjolska udruga Liberum – Biolozi za istinu uputila je španjolskom Ministarstvu zdravstva dopis u kojem traže informacije o virusu, kojeg su vlastodršci iskoristili da nam zagorčavaju život posljednjih 19 mjeseci i uvedu zdravstvenu diktaturu.
S obzirom da je sud obvezao Ministarstvo da u pisanom obliku dostavi odgovor, takav je i stigao, a njegov sadržaj je bombastičan, ali samo za one koji to nisu znali još od početka ove farse.
Naime, u tekstu dopisa odgovora se navodi da „ne postoji kultura SARS-CoV-2“, kao ni „registar laboratorija s kulturom ovog virusa, niti laboratorija koji su to u stanju napraviti“!
Što to znači?
Činjenica da španjolsko Ministarstvo zdravstva, ali niti ni jedno drugo u svijetu, nema virusnih kultura iz PCR pozitivnih pacijenata, implicira da NIJE MOGLO DOKAZATI da je virus SARS CoV 2 uzrok bolesti COVID 19.
Naime, bez virusne kulture ne može se uspostaviti uzročno-posljedična veza između pozitivnog PCR testa i bolesti COVID-19.
U slučaju bolesti COVID-19 ova veza je lukavo uspostavljena na početnom predlošku sekvenciranja virusa iz laboratorija u Wuhanu u prosincu 2019. godine…
…nakon čega je ovaj zapis sekvenciranja (ili kod) nazvan virusom SARS-CoV 2 stavljen u međunarodnu genomsku bazu podataka kako bi ga čitav svijet mogao primijeniti. Ono, doslovno „na majke mi mile“…
Nigdje u svijetu nije postignuta niti jedna kultura s održivim virusom, pa niti u Wuhanu i to nakon 10 milijuna PCR-ova.
Dakle, dokazuje se ono na što brojni znanstvenici i medicinski stručnjaci govore od početka ove „plandemije“, a to je da NE POSTOJE nikakve osnove za proglašenje pandemije.
Pandemije koja je iskorištena za provođenje maltretiranja naroda zatvaranjima, suludim protuepidemijskim mjerama, „cijepljenjem“ sumnjivim eksperimentalnim supstancama, uvođenje fašističke zdravstvene isprave i uvođenje zdravstvene diktature općenito.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with deyan

deyan Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @deyyanno

1 Oct
1. Нови научни извештај објашњава да тренутно имамо милионе људи широм света који су или умрли или су постали озбиљно и трајно оштећени или онеспособљени од пелцовања и томе се не назире крај.
2. Од 28. августа 2021. године, Систем за пријављивање нежељених дејстава вакцина (VAERS – Vaccine Adverse Event Reporting System) забележио је више од 16.000 смртних случајева и више од 450.000 нежељених дејстава изазваних Фаучијевим вакцинама.
3. Стручњак за преваре америчког Центра за контролу и превенцију болести (CDC) каже да су праве бројке за сваку од ових категорија најмање пет пута веће.
Read 20 tweets
16 Sep
1. Želeo bih da vas pitam, onako usputno, čisto iz znatiželje, da li ste svesni šta se dešava oko nas?
2. Ukratko: Ovoga dana, dok se smejemo, tugujemo, čitamo knjigu, šetamo psa, volimo nekoga, volimo nešto, nije ni važno, ovoga trena u kojem postojimo, države širom sveta, pa i naša država, nametnule su ili planiraju da nam prislilno nemetnu pasoše za kretanje.
3. To su pasoši za kretanje po našem gradu, po našim omiljenim mestima, da budemo još više umorni i ugušeni dodatnim procedurama.
Read 16 tweets
15 Sep
Da nastavimo o maskama. @Cryptographiste dolazi iz tog milijea.

Svojevremeno sam radio na razvoju novih tržišta za plastiku. Ovo je netkani polipropilen, a ne istisnuti. To znači da se vlakna projektuju jedno na drugo…
2…te čine ovu strukturu da izgleda kao tkanina. Dovoljno je reći da je kohezija vlakana slaba pa tako postoji rizik od odvajanja vlakana koja završavaju u nozdrvama (plućima) ili grlu.
3. Boja koja se koristi je nužno štetna jer je napravljena od naftnih derivata. Zbog toga je potrebno imati u vidu sve aditive koje je potrebno dodati ovoj plastici kako bi bila fleksibilna.
Read 9 tweets
15 Sep
1. Je suis chimiste et je suis très intéressé par ce sujet. En fait, j'ai été très surpris que jusqu'à présent, aucune personne intelligente et honnête n'ait pris la temps de vérifier ce qu'il y avait dans les masques.
2. Dans les masques il y a présence de nano et micro particules de plastique, polymères, ce qui est logique car les masques sont en plastique. Et ce n'est pas du plastique ordinaire.
3. Le chimiste a sorti un masque de son portefeuille devant la caméra et a déclaré : - C'était très probablement une bouteille de Coca Cola! C'est une réincarnation d'une bouteille en plastique de Coca Cola.
Read 13 tweets
15 Sep
1. Hemičar sam i ta me tema jako zanima, zapravo sam bio iznenađen da donedavno niko pametan i pošten nije uzeo masku i proverio što se to u njoj nalazi?
2. Nano i mikro plastične čestice, polimeri što je i logično zato što su maske – plastika. I to ne obična plastika.
3. Hemičar je pred kamerama iz novčanika izvukao masku i konstatovao: – Ovo je vrlo verovatno bila boca Coca Cole! To je reinkarnacija plastične boce Coca Cole.
Read 13 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!

:(