Minulla on visainen ongelma @Gigantti:n kanssa: en saa yhteyttä asiakaspalveluun. Olen miettinyt kuinka toimisin. En keksi. Asiassa on piirteitä, jotka harmittavat aika tavalla. Tiedän myös olleeni jo melko pitkämielinen.
(ketju)
1/
Minulla on #Gigantti:sta ostettu pakastin. Pakastin on rikki (ruuat eivät jäädy, vaan pysyvät pehmeinä). Korjaajan mukaan pakastinta ei voi korjata. Laite on temppuillut alusta asti. (Pakastinta ei ole siirretty tai muutettu ostamisen jälkeen).
2/
#Gigantti:lla on Happy CARE -vahinkokeskus näitä tapauksia varten. Sinne on oltu yhteydessä (korjaajakin tuli sen kautta).

Happy CARE:sta tuli 20.8. tekstiviesti, jossa luki: ”Tuotettasi ei voida korjata. Gigantin asiakaspalvelu ottaa yhteyttä 10 päivän sisään”.
3/
Nyt on kulunut 50 päivää tekstiviestin vastaanottamisesta, mutta #Gigantti:n asiakaspalvelusta ei vain ole otettu yhteyttä.
4/
Tässä välissä olen käynyt #Gigantti:n Hämeenlinnan myymälässä ja varastolla paikan päällä. Toivoin kohteliaasti, että asia etenisi jotenkin, koska ruokia ei voi pakastaa. Myymälästä vastattiin: emme valitettavasti voi auttaa, vaan vain asiakaspalvelu voi hoitaa asian.
5/
Olen siis soittanut #Gigantti:n asiakaspalveluun pari kertaa. Kerran jonotin 20 minuuttia puhelimessa, en päässyt läpi. Olen lähettänyt Gigantin asiakaspalveluun kaksi sähköpostiviestiä (6.10. ja 11.10.). Viesteihin on tullut automaattinen vastaus:
6/
”Asiakaspalvelumme on juuri nyt pahasti ruuhkautunut. Olemme pahoillamme tästä poikkeustilanteesta. – – Henkilökohtaista palvelua saa tällä hetkellä nopeimmin #Gigantti:n myymälöistä, joita löydät 42 ympäri Suomea.”
7/
Aivan. Mutta kun se ei auta vaikka #Gigantti-myymälöitä olisi 42 miljoonaa. Vain asiakaspalvelu voi auttaa. Tässä vietän siis iltaa rikkinäisen pakastimen kanssa. Pakko myöntää, mielessä on melko myrkyllisiäkin ajatuksia, kirkkaimpana muutama kysymys:
8/
1) Olenko liian herkkä asiassa? 2) Miksi ostinkaan #Gigantti:sta ylimääräisen Happy Care -vakuutuksen? 3) Olenko yksin ongelmani kanssa? 4) Miksi Gigantti ei palkkaa lisää väkeä asiakaspalveluun? 5) Kuinka hoidan pakastin-asian? Ehkä jollakin on ideoita?
9/9

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Juha Kauppinen

Juha Kauppinen Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @luontomies

12 Oct
Ketju @hsfi saarihakkuujutun kirvoittamasta mielipidekirjoituksesta. Kirjoitus on tärkeä, koska se näyttää yhden yleisen tunnereaktion ja kipupisteet:

”– – juttu 'Hakattu mielenmaisema' (5.10.) herätti minussa – – syvää vastenmielisyyttä.”

1/n

hs.fi/mielipide/art-…
Kirjoittaja toivoo HS:n palaavan kuvaamaan saaren 10 v päästä.

”– – metsä [ollaan] uudistamassa ja jo noin kymmenen vuoden kuluttua aukko kasvaa taimikkoa.”

Niinpä. Kasvaa _vasta_ taimikkoa. Tässä intensiivisen metsienkäytön ongelma metsälajistolle: metsä uudistuu hitaasti. 2/n
”– – mikä olisi taloutemme tilanne, jos kaikki maalta kaupunkeihin muuttaneet ihmiset saisivat pitää koskemattomina ne luontokohteet, joissa joskus lapsina ovat – – käyneet.”

Tärkeä huomio: jos/kun metsätaloutta on, jokaista lähimetsää ei voi säästää. 3/n
Read 12 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!

:(