1/17
📢Sizden sürekli aldığım benzer soru veya yorumların genel olarak cevaplarını vererek hazırladığım bu floodu kesinlikle kaçırmayın. 7 soruyu görsellerle birlikte destekleyerek elimden geldiğince sizin ifadelerinize bile dokunmadan cevapladım. 🙌
2/17
Soru 1 – Burada paylaştığınız projelerin ön satışlarına katılmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Cevap 1- Bizim ekibin youtube kanalında araştırdığımız projelerin ön satışlarına katılmak için birçok platformun videolu anlatımları mevcut.
3/17
Kaldı ki; hepsinin temel mantığı aynı olup aralarında küçük farklılıklar var. (Örn: Bazıları stake şartı olmadan whitelist çekilişi ile satış yapabiliyor veya stake miktarları platforma göre değişebiliyor) #ECI Youtube Kanalı: youtube.com/c/VeliMutluOff…
4/17
Soru 2- Ön satışa giren herkes zaten kazanıyor. Bunları paylaşmak marifet mi?
Cevap 2- Ön satışa giren herkes kazanıyor algısı doğru değil. En azından hepsi aynı oranda kazandırmıyor veya rekt edenler de olabiliyor.
5/17
Her gün onlarca proje listeleniyor ve hepsinin yüksek karlarda satış imkanı verdiğini söylemek doğru değil. Biz projelerle ilgili araştırmaları çok önceden yapıyoruz. Örn: 10 Ekim’de Monopolist hakkında yazdıklarımı görsellere ekliyorum.
6/17
Eğer yüksek potansiyelli projeleri tespit edebiliyorsanız zaten siz de yatırım yapabilir veya sosyal hesaplarınızdan insanlarla paylaşabilirsiniz.
7/17
Soru 3- Bu ön satışlar hep parası olanlar için biz kazanamayacak mıyız?
Cevap 3- Kripto piyasasına bir yatırım gözüyle bakmanız gerekir. Gayrimenkul alıp para kazananlara “Benim 500 tl param var ben de 1 dönüm arazi almak ve kazanmak istiyorum” diyebiliyor musunuz?
8/17
Kendi parasını spot piyasada %10 kovalamak için değil de ön satışlar için kilitleyenler de birçok konuda fedakarlık yapmış oluyor. Karşılığını da alması akla mugayir değil.
9/17
Soru 4- Bizim paramız stake etmek için yeterli değil ne önerirsiniz?
Cevap 4- Launchpad projelerini ön satıştan alanların dağıtımlarını takip edip, kilit açılma dönemlerinde alıp, IDO ya yakın tarihlerde satarak gelirinizi arttırabilirsiniz.
10/17
Velaspad grafiğindeki kilit açılma tarihi ve 8 Kasım’da yapılacak Pulsepad IDO’su arasındaki yükselişi örnek alabilirsiniz. Ayrıca satış komisyonu ödememek için de borsaları kullanabilirsiniz.
11/17
Soru 5- Sizin paylaştığınız projelerin neredeyse her biri farklı platformlarda hepsine ayrı ayrı stake mi yapacağız?
Cevap 5- Biz ekip olarak platformlara odaklanmıyoruz, beğendiğimiz projeleri önceden takibe alıyoruz.
12/17
Bazı platformların performansı ve odaklandığı trend diğerlerinin çok ilerisinde olduğundan paylaştıklarımız bu platformlara daha sık geliyor. Oyun projelerinde seedify daha çok öne çıkarken launchpadlerde ise bluezilla performansı şimdilik rakipsiz.
13/17
Bunların dışında bullperks, lpool, redkite, binstarter… gibi birçok platformların da projelerini paylaştık. Stake süreniz bittiğinde uygun fiyattan çıkarak sonraki proje için diğer platforma geçiş yapabilirsiniz.
14/17
Soru 6- Sizin dışınızda bunlara katılıp kazanan var mı?
Cevap 6 – Ben sadece bu konu için gelen özel mesajlardan “bir de onlardan dinleyin” serisi yapmıştım. Buraya ekliyorum gelen mesajları görsellerden okuyabilirsiniz.
16/17
Soru 7 - Bu projeleri nereden buluyorsunuz? Biz de araştırmak istiyoruz.
Cevap 7 - Biz sadece ön satışlara yatırım yapan bir ekibiz ve yurt dışında temasta olduğumuz danışman, yatırım şirketi ve gruplar var. Bu şekilde bilgi alıp kendi araştırmalarımıza önceden başlıyoruz
17/17
İnsanları hedef almak yerine daha çok ne dediğini dinlemeye ve anlamaya öncelik verin. Eğer hatamız olursa da #ECI ekibi olarak düzeltmeye hazırız, yeter ki okuduklarımız art niyet içermesin...
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
1/10 Söz verdiğim gibi @BSCPad üzerinde IDO'su yapılacak olan @XPNetwork_ incelemesine başlıyorum.
Floodda sıkça göreceğiniz "dApp" merkezi olmayan uygulama (aplikasyon) anlamına geldiğini belirteyim. Herkese iyi okumalar.
2/10 XP Network, ilk agnostik blockchain NFT ekosistemidir. Agnostik olması belli bir ağda sınırlı olmadığı anlamına gelir.
NFT ler ve dApp lar için çoklu zincir desteği sağlamasının yanı sıra NFT lerin ve fonların cüzdanlar ve blok zincirler arasında dolaşımına da imkan verir.
3/10 Sadece blok zincirleri değil ayrıca farklı protokolleri de birbirlerine bağlar ve kod bilgisine sahip olmayan girişimciler için kod engelini ortadan kaldıran bir NFT ekosistemi oluşturur.
Hodl ifadesi 2013 senesinde Bitcointalk'ta imla hatası sonucu açılan bir başlıkla dalga geçmek için “Hold” yerine kullanılmaya başlansa da, daha sonra Hold On for Dear Life'ın (Canın pahasına tut) baş harfleri olarak benimsendi.
2/15 Hodl, sahip olduğumuz kripto varlıkları belirlediğimiz hedefe kadar fiyat hareketlerine aldırış etmeden sabırlı bir şekilde bekleyerek yüksek kazancı hedefleyen bir stratejidir. Fakat her proje ve her dönem bu stratejiyi benimsemek için uygun değildir.
3/15 Hodl piyasası dediğimiz dönem özellikle boğa sezonunun başlangıcı için kullanılır ve her ne kadar ölümüne tutmak şeklinde ifade edilse de bu yaklaşım bana göre %100 doğru değildir.
1/19 Covalent $cqt Bugün yine sizlere keyifli bir inceleme sunmaya çalışacağım. Bu incelemelerin en büyük katkısı sadece projeyi tanımanız değil, mevcut teknolojileri hakkında da mümkün olduğunca detay bilgiler edinmeniz, muadilleri ile karşılaştırabilmeniz olacaktır.
2/19 Bunu sağlarken de teknik dökümanlardan birebir çeviriler kullanarak sizi sıkmak yerine kendi ifadelerimle anlaşılır bir şekilde aktararak, akılda kalıcı olması ve içeriğin zenginleşmesi için gayret edeceğim.
3/19 Covalent basitçe Blockchain üzerinde veri sağlayıcı olarak hizmet etmektedir. Blockchain’in sürekli güncellenen bir ansiklopedisi veya Google’ı olarak düşünebilirsiniz.
1/18 Mina Protocol $mina İncelenmesi için en çok istek gelen projelerden birisiydi. Sadece Mina özelinde değil genel anlamda Blokchain teknolojisi üzerine de oldukça detaylı ve doyurucu bir flood olduğunu düşünüyorum. Kahvenizi alıp pazar keyfini çıkarın.
2/18 Mina Protocol “Layer-1” 1. Katman veya ana katman olarak nitelendirilir. Katmandan kasıt kabuk gibi değil ana zincir olması nedeniyledir. Layer-2 ler ise Polygon gibi kendi ağı olsa bile köprülerle ana zincire bağlı yan zincir görevi görür.
3/18 Buradan anlayacağımız Mina, Bitcoin veya Etherium gibi blockchain projesidir fakat eski teknolojilerden daha cazip çözümlere sahiptir. Bu çözümlerden bazılarını sıralayalım.
1/16 Size söz verdiğim gibi gönderdiklerinizin içinden meme coinleri, yeterli veri elde edemediklerimi, sahip olduklarımı ve önceden bilgi verdiklerimi eledim Bondly Finance’ı incelemeye karar verdim. Sebebi ise daha fazla verinin ulaşılabilir olmasıydı.
2/16 Öncelikle sitesine göz gezdirdim ve klasik nft marketlerden bir tık daha ileride olduğunu söyleyebilirim. Bazılarında sadece kart koleksiyonları olduğu gibi bazılarında da sadece grafiksel dökümanlarla sınırlı oluyor. bondly.finance
3/16 Bondly’de müzik, görsel sanat, spor ürünleri, farklı tokenlar stake ederek nft launchpad ve nft swap gibi ilave özellikleri var. Nft marketlerin rarible ve opensea harici diğerleri şimdilik pastadan dilim kapmakta zorlanıyorlar. Koleksiyon kartları işine de pek aşina değilim
1/11 A16Z Crypto - Kripto şirketlerine yatırım yapmak üzere 300m$ lık bir fon olarak kuruldu. 5 senedir yatırıma ediyorlar ve söylediklerine göre henüz hiç satış yapmadılar. 10 yıldan fazla süre yatırımları tutabilecek şekilde yapılandırmışlar.
2/11 DCG (Digital Currency Group)- DCG, Coinbase, Circle, Ledger, Ripple ve ShapeShift gibi pazar liderleri de dahil olmak üzere 30 farklı ülkede 100'den fazla şirkete yaptığı yatırımlarla dijital para birimi endüstrisindeki en aktif yatırımcı olmuştur.
3/11 Ayrıca Coindesk, Genesis Trading ve Grayscale Investment şirketlerinin kurucusu ve işletmecisi durumundalar.