۱/
سلام به همگی در چند سری رشته توییت مختلف قصد دارم تا حد امکان به صورت خلاصه پروژه @helium رو باز کنم ( برای کسایی که بیشتر به فکر درامد زایی از طریق #ماینر های هلیوم هستند )
در این #کریپتومان#رشتو خود پروژه به صورت خلاصه توضیح داده میشه. #ريتوييت جهت استفاده بیشتر لطفا
۲/
مطالب خیلی زیاد بود مجبور شدم خیلی خلاصه کنم اگر سوال زیاد بود براش یا اسپیس یا یه رومی کلاب هوسی چیزی میزارم که توضیحات کاملتر رو بدیم ٬ اگر هر جاش سوال داشتید زیر همون توییت بپرسید تا سوالا و جوابا مرتب بمونه و بقیه هم بتونن استفاده کنن :
۳/
قسمت اول :
مواردی که توی این #رشتو توضیح داده میشه :
هلیوم چیه از از کجا اومده.
هلیوم کارش چیه وچجوری انجامش میده.
توکن های پروژه هلیوم
۴/
هلیوم در سال ۲۰۱۹ با شعار شبکه مردمی خودشو به همه معرفی میکنه و هدفش ایجاد یک شبکه مبتنی بر بلاک چین برای دستگاههای اینترنت اشیا (IoT)و گسترش اون از طریق شبکه توزیع شده ای از هات اسپات های بی سیم دوربرد به همه جای دنیاست .
۵/
اینترنت اشیا ( IOT ) یک شبکه جهانی هست که هر دستگاهی میتونه به آن متصل بشه ( توستر، قلاده سگ، لامپ، اسکوتر ٬ لوازم خانگی ٬سنسور های مختلف هواشناسی و ترافیکی و…تقریباً هر چیزی که فکرش را بکنید ) ٬ این ایده می تونه ویژگی های زیادی رو به تعداد زیادی از دستگاه ها ارائه بده
۶/
و با گسترش این ایده که دستگاهها میتونن با هم دیگه حتی صحبت کنن بیشتر سر زبونها افتاده و محبوب تر هم شد .
دستگاههای هوشمندی که به یک «هاب» مثل Google Home یا Alexa یا آمازون متصل میشن، توی این دسته قرار میگیرن. این محصولات قابل تشخیص ترین دستگاه های اینترنت اشیا هستند.
۷/
البته بحث های زیادی در رابطه با اینکه اصلا چه دستگاههایی نیاز دارند که به اینترنت متصل باشند و محدودیت های مختلف برای حفظ حریم خصوصی مطرح هست . و اینجاست که هلیوم به دنبال ایجاد یک شبکه جهانی، قابل اعتماد و غیرمتمرکز هست که از دستگاه های اینترنت اشیا پشتیبانی میکنه.
۸/
شبکههای تلفن همراه و وایفای عمومی در حال حاضر چارچوبی برای اینترنت اشیا فراهم کردن، اما مشکلاتی هم دارن مثل بالا بودن قیمت یا پوشش شبکه که اجازه نمیده تمام اشیا بتونن به راحتی به اینترنت دسترسی داشته باشن .
۹/
هلیوم با استفاده از هات اسپات های LongFi ( تلفیقی از وایرلس های #LoRaWAN و شبکه بلاکچین هلیوم ) سیگنال هاش رو به اندازه ۲۰۰ برابر پوشش وای فای ارسال میکنه . و به هات اسپاتهایی که این کار رو انجام میدن تحت شرایط خاصی توکن خودش به نام $HNT بابت هدیه بهشون میده .
۱۰/
توکن های شبکه :
توکن $HNT : دارای تعداد حد اکثری ( max supply ) محدود ۲۲۳ میلیون عددی هست ٬ که تمامشون از طریق ماین شدن بوجود میان و جایزه ماینر ها بعد از هر ۲ سال نصف میشه .( همون هالوینگ ( halving ) اتفاق میوفته ).
۱۱/
برای حفظ بالانس در شبکه و نگه داشتن ارزش توکن ٬ تخصیص توکن ها هم در شبکه متغیر هست که ویدیو رسمی خودشون کامل توضیح داده در صورت نیاز ( )
۱۲/
توکن data credit : این توکن برای پرداحت خدمات جهت استفاده مصرف کننده هایی که نیاز به ارسال دیتا در شبکه دارندهست. قیمت این توکن ثابت هست( Data Credit 1 = $0.00001 ) و قابل انتقال نیست و فقط میشه خرید و پرداختش کرد به شبکه ٬ نحوه بوجود اومدن این توکن با سوزوندن توکن $HNT هست .
۱۳/
پایان بخش اول
برای طولانی و خسته کننده نشدن توییت ها تصمیم گرفتم که توییت هارو پخش کنم و توی رشته توویت های مختلف بزارم توی چند روز .
اگر مطالب مفید هست توییت اول رو لطفا #ريتوييت کنید تا همه بتونن استفاده کنن .
۱/
سلام به همه
توی این #رشته توییت #کریپتومان همه توییت های مربوط به @helium رو سرجمع کردم تا از پراکندگی دربیاد و سر جمع باشه ٬ توییت قسمت های آینده رو هم به همین رشته اضافه میکنم به ترتیب .
۴-زمان قفل شدن توکن ها به صورت رندوم از ۱۴ تا ۴۵ روز هست
۵-چه در وایت لیست برنده بشید چه نشید توکن هاتون تا انتهای زمان مدگور قفل خواهد موند .
۶-اگر هم برنده بشید بعد از اینکه زمان قفل تموم بشه از ۶۰۰ تا $ccar بهتون ۵۰۰ تا و در مورد $cpan از ۲۰۰ تا بهتون ۱۷۰ تا برگشت داده میشه😅
نکته : تمام توکن هایی که از برنده ها کم میشه به استخر جوایز اضافه خواهد شد .
کلا ۳۰۰۰ تا جای خالی برای بنده ها وجود داره که
۱۷۰۰ تاشو از استخر ماشینا و ۱۳۰۰ از استخر هواپیماها انتخاب میکنن.
۲/
این دفعه یه بازی جدید رو نمایی کردن به نام @CryptoGuardsNFT . قراراه باهم وایت پیپیرش رو بخونیم .
پیرو داستان های قبلی در باره شهر ماشینا گفتیم این بازی هم مربوط به همونه و اینبار پای رباط ها به بازی باز شده و کارشون هم محافظت از شهر متاورس در مقابل عوامل بیگانه هست 😅
۳/
داستان میره به سالهای آینده که انسانها با توجه به شرایط پیش اومده دارن منقرض میشن و خیلی تعدادشون کم شده وابستگی شدیدی به رباطها پیدا کردن . این وسطم یه بابایی به نام Dr. Devais یک مکانیکه که قصد ساهت رباط هارو داره تا به بشریت کمک کنن که زنده بمونه .
در راستای این رشته توییت ، چنتا از دوستان پرسیدن که اینایی که تو ایران میفروشن امن هست یا نه ؟
جواب من اینه که نمیدونم واقعا و بعید هم میدونم امن باشه .
نکته مهم : چنتا شرکت چینی هستن که دارن قطعات اینهات اسپات هارو میخرن و خودشون سر هم میکنن 👇🏻👇🏻👇🏻
عملا هات اسپات میسازن ، اما دستگاهشون به شبکه هلیوم وصل نخواهد شد پس دقت کنید دستگاهی که میخرید باید برندی باشه که توی سایت هلیوم وجود داره شرکتش
نکته مهم ۲ : یسری دستگاهها رو به صورت کلی یه عده از دوستان زحمتکش کلاهبردار وارد میکنن که👇🏻👇🏻👇🏻
از بازار ثانویه خارج از کشور خریدن که اکثرا هم دستگاه های مورد دار هست ، توی رشته توییت هم گفتم نصب دستگاه مهمه و موقع نصب باید از یسری کارا اجتناب کرد وگرنه ممکنه اسیب بزنه به دستگاه و نهایتا منتج به کم بودن درامد میشه .
۱/ #کریپتومان#رشتو ادامه قسمت قبلی( ضمیمه ) پروژه @helium و کسب درامد از طریق ماین کردن روی شبکش .
اگر سوالی داشتید زیر همون توییت مربوطه بپرسید تا سوال جوابا مرتب بمونه .
لطفا #ريتوييت کنید که بقیه هم استفاده کنند .
۲/
قسمت دوم :
توی این قسمت موارد زیرگفته میشه :
تهیه هات اسپات های هلیوم
نحوه کار کردن هات اسپات ها و کسب درامد
سایت اکسپلور هلیوم ( اکسپلورر هات اسپات٬ نه شبکه بلاک چین )
موارد مهم و تاثیر گذار بر درامد
۳/
تهیه کردن ماینر ها ( هات اسپات ها ):
این قسمت بسیار مهمه چون میتونه ضرر بزرگی رو به خیلیا بزنه . با توجه به اینکه دستگاه های زیادی هستند که از تکنولوژی LoRaWAN استفاده میکنن اما همه اونها نمیتونن به شبکه هلیوم متصل بشن و فقط دستگاه هایی به این شبکه وصل میشن که