آقای شریعتمداری، در یادداشت امروزشان در کیهان نوشتهاند به پرونده #هولدینگ_یاس و متهمانش تمام و کمال رسیدگی شد.
درحالیکه مدیر هیات تصفیه هولدینگ یاس در همین توئیتر رسما نوشته بود چنین اتفاقی نیفتاده است.
به نظرم یادداشت امروز کیهان مصداق نشراکاذیب است. farsnews.ir/news/140011250…
کیهان البته خیلی بین عموم مردم خوانده نمیشود ولی بین نماز جمعهای ها و حزب اللهیهای قدیمی و مسجدیها هنوز کیهان مهمترین پایگاه اجتماعی را دارد.
همین طیفها که بار عمده جنگ و مسائل انقلاب روی دوش شان است و اگر برای مطالبه عدالت و مبارزه با فساد کف میدان بودند وضع این نبود.
ولی متاسفانه این ادبیات که هر مطالبه شفافیتی را به محور "عبری عربی صهیونیستی و همجنس بازان و بهایی ها" نسبت میدهد نتیجهاش هل دادن بخش زیادی از مردم به دامن صدای آمریکا و بی بی سی از یک سو و از طرفی تبدیل بخش زیادی از بدنه حزب اللهی به توجیه گران وضع موجود آنهم با اخبار کذب است.
انتهای یادداشت یک لیست از مفاسد جناح مقابل نوشته که مثلا اگر ما #هولدینگ_یاس داریم شما هم #رشت_الکتریک دارید.
واقعا گریه دار است.
این بزرگواران هنوز نفهمیدهاند مردم اینقدر جناحی نمیبینند.
متهم کل این مفاسد را نظام و انقلاب و ناکارآمدی دستگاه قضایی و نهادهای نظارتی میدانند.
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
۱. خبرگزاری فارس دو روز پیش اصالت #فایل_صوتی را تایید کرد که اقدام خوب و رو به جلویی بود.
دیروز هم بعد از سالها چند خط در مورد #هولدینگ_یاس نوشت که همین شکستن سکوت در مورد یک فساد چندهزار میلیاردی هرچند دیر خوبست فقط مشکل این بود که نویسنده ظاهرا فرصت نکرده بود فایل را گوش بدهد.
۲. در فایل صوتی بارها گفته میشود که آقای قالیباف تمام قد حامی قائم مقاماش و سایر تخلفات یاس بوده و بارها خواسته ماجرا را ماستمال کند. تا جاییکه اسناد جعلی ۸ هزار میلیارد را برای امضا جلوی مسجد میبرد و آقای ذوالقدرنیا از امضاع زدن امتناع میکند.
۳. ولی در مطلبی که بعد از تایید اصالت صوت در فارس و بعد هم در سایتهای زنجیرهای تسنیم و مشرق و الباقی منتشر شد به جای توضیح نقش آقای قالیباف در این فساد، نامبرده به قهرمان مبارزه با فساد تبدیل شد تا جاییکه با "تلاش و تدبیرش" حتی باعث دادگاهی کردن #عیسی_شریفی شده است.
۱. سرانجام پرونده هفت سنگان، نیاوران و اتهامات روسای سابق دادگستری قزوین و دادستان کنونی شهر و مقامات به کجا رسید؟
۲. آقای قدرتی، رییس سابق دادگستری که ترک فعلاش در مفاسد استان محرز است چرا ترفیع پیدا کرد و به معاونت حقوقی کل قوه در دوره حضرتعالی منصوب شد؟
۳. در توئیت بعدی
۳. محمد علی حضرتی، مدیرکل میراث فرهنگی قزوین که پیگیر مفاسد استان از جمله سوء استفاده برادرزاده دادستان کنونی شده بود چطور یکهو با یورش دادگستری به خانهاش دستگیر و خانه نشین شد؟
۴. داود اسلامی صدر چهره پیگیر مفاسد دادگستری در #هفتسنگان و مفاسد اداره اطلاعات در #نیاوران ...
به جای اینکه مورد تقدیر قرار بگیرد چرا در عرض چند روز با سرعتی عجیب با یک اتهام واهی برایش هم کیفرخواست صادر کردند هم دادگاه برگزار کردند و هم ۱۳ سال حبس بریدند؟
۵. وحید آجرلو خبرنگار عدالتخواه استان، چرا صرفا برای بکار بردن واژه "شورای معلوم الحال" به ۲۲۵ ضربه شلاق محکوم شد؟
اینجا پرسیدم چگونه فرزند آقای مخبر ۲ سال بعد از فارغ التحصیلی مدیر عامل هولدینگ بانک پاسارگاد با چنان عظمتی میشود؟
و نوشتم آن ۲ سال را احتمالا جایی مشغول #سربازی_اجباری بودهاند.
امروز فهمیدم آن دو سال را هم بیکار نبوده و در زمان آقای قالیباف در زیر مجموعه شهرداری بودهاند.
سجاد مخبر سال ۹۲ عضو هیات مدیره هولدینگ سازمان بازنشستگی شهرداری شده است. یعنی تصمیمگیری در مورد سرنوشت ۲۰ هزار بازنشسته و خانوادههایشان را در دوران آقای قالیباف میدهند دست دانشجویی که فقط چند روز است از دانشگاه فارغ شده و هیچ کارنامه و رزومهای به جز فرزند مخبر بودن ندارد.
برای کسانی که ممکن است #شمسا "شرکت معین سرافراز آرمان" را نشناسند یادآوری اینکه این شرکت بعنوان مهمترین هولدینگ ذیل سازمان بازنشستگی شهرداری تهران در سال ۹۰ به ثبت رسید و در سال ۹۳ با مجوز سازمان بورس به "هولدینگ سرمایه گذاری و مدیریت مالی میلاد شهر" تغییر نام داد.
۱. همه سمتهایی که برای #سجاد_مخبر، فرزند رئیس #ستاد_اجرای_فرمان امام ذکر میکنند به یکجا مربوط میشود.
"هلدینگ نسیم سلامت پاسارگاد."
سجاد مخبر به عنوان مدیرعامل هلدینگ، عضو هیئتمدیره شرکتهای زیرمجموعه است. حالا یک سرچ کوچولو بزنید خود این هلدینگ اطلاعات جالبی دارد.
۲. شرکت مادر تخصصی نسیم سلامت پاسارگاد، متعلق به بانک پاسارگاد است و خرداد ۹۴ تاسیس شده است. بسیاری از بزرگان پولی مالی ایران را در اینجا میتوان یافت. اعضای هیات مدیره رزومههای سنگینی دارند. برای نمونه رئیس هیات مدیره دکتر #مجید_قاسمی، رئیس اسبق بانک مرکزی است.
رزومهاش اینست؛
۳. متصدی اعتبارات اسنادی اداره معاملات ارزی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران (۱۳۶۰–۱۳۵۹)
معاون اداره معاملات ارزی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران (۱۳۶۱–۱۳۶۰)
عضو کمیته تخصیص ارز شورای اقتصاد (۱۳۶۴–۱۳۶۰)
رئیس اداره نظارت ارز بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران (۱۳۶۴–۱۳۶۱)
چند تا گزینه اصلی اصولگراها برای مدیریت پایتخت، همین الآن یا پرونده باز فساد و تخلف دارند یا اصلا ربطی به شهر و مدیریت شهری ندارند.
برای اینکه بفهمید زیر پوست پیچیدن لیستها در زرورق مقدسات، چه حجمی از فساد و رانت و لابی بازی خوابیده است همین ماجرای انتخاب شهردار تهران کافی است.
دسته دسته نخبگان و متخصصان کشور یا مهاجرت میکنند یا در حاشیهاند. بعد گزینههای اداره پایتخت آنهم ۴۰ سال بعد انقلاب یک سری چهره تکراریاند که هم نماینده مجلساند هم کاندید ریاست جمهوریاند و هم نامزد شهرداری و هر پست دیگری در کشورند و هم...
سیکل بسته آدمهای تکراری و متهم به فساد
همین ماجرای انتخاب شهردار تهران با چهرههای تکراری فرصت خوبی است که جوانهای عدالتخواه به این فکر کنند، چه مسیری در چهل سال گذشته آمدیم که نود درصد جوانان کشور یا باید راننده اسنپ شوند یا صبح تا شب در نیازمندیها در به در دنبال یک شغل ولو پاره وقت بگردند بعد همزمان..