اینجا پرسیدم چگونه فرزند آقای مخبر ۲ سال بعد از فارغ التحصیلی مدیر عامل هولدینگ بانک پاسارگاد با چنان عظمتی میشود؟
و نوشتم آن ۲ سال را احتمالا جایی مشغول #سربازی_اجباری بودهاند.
امروز فهمیدم آن دو سال را هم بیکار نبوده و در زمان آقای قالیباف در زیر مجموعه شهرداری بودهاند.
سجاد مخبر سال ۹۲ عضو هیات مدیره هولدینگ سازمان بازنشستگی شهرداری شده است. یعنی تصمیمگیری در مورد سرنوشت ۲۰ هزار بازنشسته و خانوادههایشان را در دوران آقای قالیباف میدهند دست دانشجویی که فقط چند روز است از دانشگاه فارغ شده و هیچ کارنامه و رزومهای به جز فرزند مخبر بودن ندارد.
برای کسانی که ممکن است #شمسا "شرکت معین سرافراز آرمان" را نشناسند یادآوری اینکه این شرکت بعنوان مهمترین هولدینگ ذیل سازمان بازنشستگی شهرداری تهران در سال ۹۰ به ثبت رسید و در سال ۹۳ با مجوز سازمان بورس به "هولدینگ سرمایه گذاری و مدیریت مالی میلاد شهر" تغییر نام داد.
مصطفی #منتظر_المهدی مدیر عامل صندوق بازنشستگی شهرداری در دوران آقای قالیباف، رییس هیات مدیره این هولدینگ بود و دوست صمیمیاش #سجاد_مخبر فرزند رییس ستاد اجرای فرمان امام عضو هیات مدیره آن.
سجاد مخبر (نفر سمت چپ)
مصطفی منتظر المهدی (نفر سمت راست)
منتظر المهدی بعنوان مدیر عامل صندوق بازنشستگی بارها در همایشهای مختلف با عنوان مدیر نمونه شهرداری مورد تقدیر آقای قالیباف قرار گرفت.
بعد از پایان دوره آقای قالیباف مانند بسیاری از مدیران رده یک ایشان به اتهام تخلفات مالی در دادگاه محکوم شد و حکم انفصال دائم از خدمت دریافت کرد.
چون پرونده منتظر المهدی هم مانند سایر مدیران آقای قالیباف در سکوت رسیدگی شد و هیچگاه جزییاتش منتشر نشد معلوم نیست چه مقدار از ابهامات و تخلفات مالیاش مربوط به ریاست هیات مدیره در شرکت شمسا است و ما نمیدانیم نقش سایر اعضای هیات مدیره چه بوده و آیا پرونده مفتوحی دارند یا نه.
ولی مباحث فساد و تخلفات مالی به کنار جالب توجه اینست که فرزند یک مسئول فقط چند روز بعد از فراغت از تحصیل، عضو هیات مدیره هولدینگی میشود که مسئول زندگی ۲۰ هزار بازنشسته شهرداری و خانوادههای شان است. عضو هیات مدیره یک هولدینگ سرمایهگذاری و مالی آنهم با مدرک پزشکی!
پینوشت:
امروز که داشتم سرچ میکردم دیدم خبر تقدیر آقای قالیباف از مدیر عامل فاسد صندوق بازنشستگی، جناب آقای منتظر المهدی بعنوان مدیر نمونه کماکان حتی بعد از صدور حکم انفصال مادام العمر از خدمت، روی سایت صندوق بازنشستگی موجود است و پاک نشده است. خندیدم. bazneshastegi.tehran.ir/default.aspx?t…
قبلا نوشته بودم جالبتر از بدهکاران بانکی که ۵ درصدند و ۹۵ درصد منابع بانکی را در اختیار گرفتهاند، وضعیت انقلاب ماست که بعد از چند دهه مانند قطاری شده است که ۹۵ درصد مردم ایستاده نظاره گرند و ۹۵ درصد صندلیها در اختیار ۵ درصد آقازادههاست.
بخوانید؛
۱. همه سمتهایی که برای #سجاد_مخبر، فرزند رئیس #ستاد_اجرای_فرمان امام ذکر میکنند به یکجا مربوط میشود.
"هلدینگ نسیم سلامت پاسارگاد."
سجاد مخبر به عنوان مدیرعامل هلدینگ، عضو هیئتمدیره شرکتهای زیرمجموعه است. حالا یک سرچ کوچولو بزنید خود این هلدینگ اطلاعات جالبی دارد.
۲. شرکت مادر تخصصی نسیم سلامت پاسارگاد، متعلق به بانک پاسارگاد است و خرداد ۹۴ تاسیس شده است. بسیاری از بزرگان پولی مالی ایران را در اینجا میتوان یافت. اعضای هیات مدیره رزومههای سنگینی دارند. برای نمونه رئیس هیات مدیره دکتر #مجید_قاسمی، رئیس اسبق بانک مرکزی است.
رزومهاش اینست؛
۳. متصدی اعتبارات اسنادی اداره معاملات ارزی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران (۱۳۶۰–۱۳۵۹)
معاون اداره معاملات ارزی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران (۱۳۶۱–۱۳۶۰)
عضو کمیته تخصیص ارز شورای اقتصاد (۱۳۶۴–۱۳۶۰)
رئیس اداره نظارت ارز بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران (۱۳۶۴–۱۳۶۱)
چند تا گزینه اصلی اصولگراها برای مدیریت پایتخت، همین الآن یا پرونده باز فساد و تخلف دارند یا اصلا ربطی به شهر و مدیریت شهری ندارند.
برای اینکه بفهمید زیر پوست پیچیدن لیستها در زرورق مقدسات، چه حجمی از فساد و رانت و لابی بازی خوابیده است همین ماجرای انتخاب شهردار تهران کافی است.
دسته دسته نخبگان و متخصصان کشور یا مهاجرت میکنند یا در حاشیهاند. بعد گزینههای اداره پایتخت آنهم ۴۰ سال بعد انقلاب یک سری چهره تکراریاند که هم نماینده مجلساند هم کاندید ریاست جمهوریاند و هم نامزد شهرداری و هر پست دیگری در کشورند و هم...
سیکل بسته آدمهای تکراری و متهم به فساد
همین ماجرای انتخاب شهردار تهران با چهرههای تکراری فرصت خوبی است که جوانهای عدالتخواه به این فکر کنند، چه مسیری در چهل سال گذشته آمدیم که نود درصد جوانان کشور یا باید راننده اسنپ شوند یا صبح تا شب در نیازمندیها در به در دنبال یک شغل ولو پاره وقت بگردند بعد همزمان..
۱. چطور دو نفر در مجلس تایید شدند و در ریاست جمهوری رد؟
(لاریجانی و پزشکیان)
یا یک نفر در همان مجلس رد شد و در ریاست جمهوری تایید
(مهر علیزاده)
یا دو نفر در یک دوره رد و در یک دوره تایید شدند؟
(زاکانی و غرضی)
در دوران ریاست فردی که دخترش سالهاست خارج از ایران است (روحانی)...
۲. از وزیر اطلاعاتی که دخترش مقیم اسکاندیناوی است استعلام دختر یکی از نامزدهای انتخابات که مقیم آمریکاست را گرفتند و رد شد. در همین دور صلاحیت یک نامزد دیگر که داماد و دخترش ساکن اروپا هستند تایید شد(زاکانی)
کسی میداند محسن هاشمی و سعید محمد و ضرغامی چه کم از مهر علیزاده دارند؟
۳. معلوم نیست دکتر حسن سبحانی بعنوان یکی از پرکارترین نمایندگان تاریخ مجالس انقلاب چه کم از غرضی و هاشمی طبا دارد که در هر دوره حتی اجازه حصور در مناظرات تلویزیونی و گفت و گو بامردم در مورد ریشه های تبعیض و نابرابری و دردهای اقتصاد ایران را پیدا نمیکند و رد صلاحیت میشود.
🗨درخواست جمعی از نیروهای #عدالتخواه از شورای نگهبان
بسمه تعالی
اعضای محترم شورای نگهبان قانون اساسی
با سلام
با پایان مهلت قانونی ثبتنام سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، شاهدحضور طیف گسترده و متنوعی از نیروهای سیاسی هستیم که داوطلب تصدی صندلی اول قدرت اجرایی در کشور هستند.
۲. تنوع موجود اولا امکان بیان این ادعا را فراهم میکند که اغلب طیفها و سلایق کشور، اکنون نامزدی در بین داوطلبان دارند؛ و ثانیا، حاکی از این نگاه امیدوارانه است که نمایندگان سلایق مختلف، همچنان اصلاح و تغییر را از بسترهای قانونی و درونی نظام جمهوری اسلامی امکانپذیر میبینند.
۳. در چنین بستری و همزمان با برخی زمزمهها و تلاشهای داخلی و خارجی برای دلسرد کردن مردم از حضور در پای صندوقهای رای و البته بحران اعتماد عمومی و پیشگیری از وقوع آنچه در انتخابات مجلس گذشته رخ داد، امضاءکنندگان این بیانیه از اعضای محترم شورای نگهبان درخواست دارند...
مردم ایران، پای صندوق رای بیشتر از آنکه برای آری گفتن حاضر شوند برای نه گفتن میآیند. فقط کافی است حس کنند همه ارادهها معطوف به پیروزی یک نفر است و یا یک نفر خودش را از قبل پیروز قطعی میداند. ظرفیت عجیبی برای بسیج شدن یک هفتهای و نه گفتن دارند. #مشورت_انتخاباتی
شکست آقای ناطق نوری بعنوان پیروز قطعی انتخابات ۷۶، شکست آقای هاشمی بعنوان کسیکه همه نامزدها در سال ۸۴ برای حضور از وی اجازه میگرفتند و شکست آقای قالیباف که در سال ۹۲ پیروز همه نظرسنجیها بود به خوبی گواه این ادعاست. عبرت بگیرید و در انتخابات از قبل روی صندلی #پیروز_قطعی ننشینید.
متاسفانه با ساز و کار کنونی انتخابات، سرنوشت ۸ سال کشور در ۱۸ روز رقم میخورد. در این فرصت کم لازم نیست در نشان دادن سیاهی ایران به مردم مسابقه بگذارید. معضلات را خودشان از شما بهتر میدانند. باید یک افق بسازید و امکان برون رفت ازین وضعیت را باورپذیر کنید تا بتوانند اعتماد کنند.