۱- پس از خروج نیروهای نظامی #آمریکا و ائتلاف بین المللی از افغانستان و شرایط بحرانی امنیتی ایجاد شده در این کشور که دامن قومیت های مختلف این کشور منجمله قوم #هزاره را گرفته، این کشور به سمت شرایط مشابهی مانند سومالی می رود.
۲- پس از خروج نیروهای سازمان ملل متحد از سومالی طی ماموریت UNOSOM II در تاریخ ۲۸ مارس ۱۹۹۵ وضعیت این کشور بیش از پیش بحرانی تر گشت و عدم کارایی نیروهای بین المللی در ایجاد نظم و همچین بافت سنتی قومی و جنگ سالاران وضعیت کنونی در این کشور را رقم زد.
۳- افغانستان نیز به دلیل داشتن بافت قومی مذهبی و نبود ساختار ریشه دار دولت قانون به دلیل سال ها جنگ و خون ریزی مواجه است ، راهی مشابه وضعیت سومالی را در پیش گرفته است. موردی که ۲۰ سال حضور و تلاش نیروهای بین المللی نتوانست شرایط را دگرگون سازد.
۴- حکومت طالبان سعی دارد جای پای خود را به عنوان حکومت قانونی در افغانستان محکم سازد اما با افزایش مخالفت های داخلی و خارجی، عدم مدیریت صحیح منابع و تشکیل گروه های شبه نظامی که تعدادشان روز به روز در حال افزایش است، آینده تاریکی را برای این کشور رقم خواهد زد و به احتمال زیاد
دامنه ناآرامی ها به کشورهای همسایه افغانستان کشیده خواهد شد. در کنار بحران امنیت ، موارد دیگری چون بحران پناهجویان نیز از عواملی هستند که دستکم تا دهه آینده بافت قومی افغانستان و همسایه ها را تغییر خواهند داد.
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
فرانکلین دی.میلر در سال ۱۹۶۵ به ارتش ملحق شده و پس از فارغ التحصیلی از آموزشگاه جنگ های نامنظم در فورت بنینگ به همراه لشکر یکم سواره نظام به ویتنام اعزام شد زمانی که وی با فرمانده یگانش به مشکل برخورد. وی دو سال در لشکر یکم سواره نظام در نقش نیروی شناسایی هوابرد عملیات انجام داد.
پس از پایان ماموریتش در لشکر یکم سواره نظام وی به گروه پنجم کلاه سبز ملحق شد و در ادامه خدمتش را در یگان سری MACV-SOG ادامه داد. در تاریخ پنجم ماه ژانویه ۱۹۷۰ بود که فرانکلین اوج شجاعت خود را به فرماندهان نظامی خود ثابت نمود.
۱-پس از وارد شدن تفنگ تهاجمی M16 کالیبر ۵.۵۶ میلیمتری به سازمان رزم نیروهای مسلح #آمریکا ، نیروهای عملیات ویژه این کشور که درگیر عملیات های چریکی علیه نیروهای کمونیست در ویتنام بودند درخواست یک نمونه کوتاه تر این تفنگ را به ارتش دادند.
۲- حاصل این درخواست ساخت پیش نمونه های اولیه کاربین CAR-15 ساخت شرکت کلت (Colt) ، تولید کننده تفنگ M16 برای ارتش بود که قبلتر نمونه ای از نسخه لوله کوتاه این تفنگ را در خانواده سلاح به نام Colt Automatic Rifle ارائه کرده بود.
نگاهی به دستگاه پروپاگاندا فلسطینی ها
قبل از خوندن این رشته توییت به این موضوع توجه داشته باشید که هدف از این توییت، آشنایی با دستگاه تبلیغات بزرگ فلسطینی هاست که سال ها در جلوی چشم عزیزان فعالیت دارد و توانسته حجم عظیمی از مردم را با خودش همراه سازد. #رشته_توییت
دستگاه تبلیغات فلسطینی ها یا به قول ریچارد لندس فیلمساز، Pallywood وظیفه اش استفاده از تنش های ایجاد شده بین فلسطینی ها و اسراییلی ها می باشد که بتوانند با استفاده از ثبت وقایع رخ داده ، صحنه سازی که حتی در موارد بسیاری باعث مرگ شهروندان غیر نظامی فلسطینی شده که این امر بر عملکرد
اسراییل تاثیر شدیدی می گذارد. مواردی که گذرا از زیر چشم ما می گذرد ، بچه خردسالی که گریم شده تا زخمی نشان داده شود، شلیک راکت از نزدیکی خانه های غیر نظامی ها و قرار دادن گروه های فیلمبردار که بلافاصله پس از بمباران محل توسط اسراییل از آن فیلم بگیرند، بازی کردن سناریوهای تکراری در
طبقه بندی سلاح ها بر اساس قوانین فدرال سلاح در ایالات متحده
در این رشته توییت به طور خلاصه برای شما دوستان درباره طبقه بنده سلاح هایی که مردم قادر به خرید آن هستند روشن سازی می کنم . #آمریکا#قوانین_سلاح#متمم_دوم
دسته اول(Class One): سلاح های کمری ، شات گان ، تفنگ های نیمه اتوماتیک و بولت اکشن ساخت کشورهای دیگر که به ایالات متحده وارد شده اند. سلاح تمام اتوماتیک که ساخت آن به قبل از ۱۹۸۶ بازمی گردد که خرید آن با تایید ATF انجام می پذیرد.
دسته دوم(Class two): سلاح های کمری ، شات گان ، تفنگ های نیمه اتوماتیک ، بولت اکشن و صدا خفه کن که در داخل ایالات متحده تولید شده و به فروش می رسند. خرید این دسته نیازمند مجوز دسته می باشد و برای خرید صدا خفه کن می بایست شخص خریدار مالیات ۲۵۰ دلاری آن را نیز بپردازد.
راه های شناسایی مدل های مختلف کاربین M4/M4A1 Carbine مورد استفاده ارتش ایالات متحده
در این رشته توییت به صورت کاملا قابل فهم مدل های مختلف مورد استفاده نیروهای آمریکایی را برای دوستان روشن می کنیم و از بهترین راه شناسایی آنها می گوییم.
سری تفنگ های M4/M4A1 Carbine برای اولین بار در سال ۱۹۹۴ معرفی شده و در سال ۱۹۹۷ به صورت رسمی وارد خدمت نیروی زمینی ارتش ایالات متحده شدند که پس از آن به تدریج در سایر نیروهای این کشور نیز وارد خدمت شد. هر دو نوع این تفنگ دارای دسته حمل جدا شونده هستند.
نیروی زمینی ایالات متحده هم اکنون صاحب امتیاز نام M4 می باشد که از هر نوع دعوای حقوقی بر سر نام محصول بین شرکت های تولید کننده این اسلحه جلوگیری به عمل بیاید زیرا این ارتش آمریکاست که در پایان تعیین کننده شرکت تولید کننده خواهد بود.