۱- یکی از این نفرات یک فیزیکدان متخصص فیزیک ذرات نظری بوده که پس از دریافت مدرک دکترا از چین چند سال در #ایتالیا و #آلمان دوره دیده و پس از بازگشت به چین در موسسه ای متعلق به ارتش چین که بر روس سلاح های اتمی کار می کند مشغول به کار شده است.
۲- به گفته Alex Joske محقق انتقال فناوری که بر روی #چین تمرکز دارد، چینی ها بارها عملیات های خرابکاری و جاسوسی اطلاعاتی برای دستیابی به جدید ترین نوع تکنولوژی ها به خصوص بخش اتمی را مدیریت کرده اند و نفرات آکادمیک با ملیت چینی نفرات اصلی انجام چنین اعمالی بوده اند.
۳- از آنجا که تمامی شرکت های با نیروهای مسلح چین در ارتباط هستند و دانشمندان چینی که در بخش غیر نظامی مشغول هستند موظف به همکاری با PLA بوده تا وطن پرستی خود را اثبات کنند و جدید ترین نوع تکنولوژی های موجود در خارج از مرزهای این کشور را در اختیار دستگاه نظامی چین قرار دهند.
۴- شی پینگ نیز بارها طی سخنرانی هایش به این موضوع اشاره کرده و در اوایل سال ۲۰۱۳ زمانی که تازه به قدرت رسیده بود در جریان سخنرانی اش گفته بود که علم مرز جغرافیایی ندارد اما محقق متعلق به کشورش است.
۵- همچنین وی در سخنرانی دیگری که سال ۲۰۱۸ در آکادمی علوم چین گفته بود: “
تنها با درک فناوری های کلیدی و اصلی در دستان خود، می توانیم اساساً امنیت اقتصادی ملی، امنیت دفاع ملی و سایر امنیت ها را تضمین کنیم. “
۷- در نتیجه تحقیقات صورت پذیرفته توسط چند شبکه خبری اروپایی بیش از ۳۵۰ مورد تحقیق علمی صورت پذیرفته بر روی مواردی چون هوش مصنوعی و فیزیک کوانتوم وجود دارد که این موارد با محققان چینی که مستقیم با ارتش #چین در تماس هستند صورت پذیرفته است.
۹- در سال های اخیر و با توجه به محدودیت هایی که چینی ها در ارتباط با انتقال فناوری و تکنولوژی روز مرتبط با ایالات متحده #آمریکا مواجه شده اند سعی به نزدیک تر کردن خود به مراجع و مراکز علمی در #اروپا به خصوص #آلمان کرده اند.
۱۰- در آلمان، قانون مانع از دخالت دولت در امور تحقیقات علمی می شود. دانشگاه ها آزاد هستند شرکا و پروژه های خود را انتخاب می کنند. ینس براندنبورگ، وزیر جوان در وزارت آموزش و تحقیقات فدرال توضیح داد: “ ما نمیتوانیم و نمیخواهیم همه این کارها را از برلین انجام دهیم. “
۱۱- در پایان می توان بر این موضوع تاکید کرد که چین سعی دارد محدودیت هایی که در سال های اخیر با توجه به شناسایی و جلوگیری های به عمل آمده در #آمریکا مرتبط با نفوذ نفرات آکادمیک چینی مرتبط با PLA، مشکل به وجود آمده را از راه #اروپا تامین نماید.
۱۲- این در حالی است که محققان چینی مجاز به اشتراک گزاری و انجام موارد مشابه با محققان اروپایی نیستند و این از نظر دولت #چین خیانت محسوب شده و برای آن ها گران تمام خواهد شد. در ادامه باید دید با توجه به این تهدید، دولت های اروپایی به خصوص #آلمان چه ترفندی را پیاده خواهند ساخت.
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
۱- برنامه آموزش مربی جنگنده ضربتی نیروی دریایی آمریکا ( United States Navy Strike Fighter Tactics Instructor program ) که به طور اختصار SFTI نامیده شده و به نام TOPGUN نیز معروف است نام برنامه ویژه ای برای خلبان ها و هوانوردهای هواگردهای رزمی نیروی دریایی این کشور می باشد.
۲- که وظیفه اش آموزش آخرین تاکتیک ها و تکنیک ها به هوانوردهای منتخب بوده که پس از پایان دوره این افراد به یگان های عملیاتی خود بازگشته و به آموزش همقطاران خود مشغول می شوند. این آموزشگاه کار خود را از تاریخ سوم ماه مارس ۱۹۶۹ در پایگاه هوادریا میرامار ( NAS Miramar ) واقع در شهر
عملیات خارجی و حذف فیزیکی نفرات مورد نظر این سازمان جاسوسی برعهده واحد مرموز کیدون ( به زبان عبری معنی سرنیزه می دهد ) که اعضای آن نفرات سابقه جامعه عملیات ویژه IDF ( واحدهایی که نامشان با کلمه سایرت شروع می شود ) بوده و بخشی از شعبه متسادا ( Metsada ) موساد محسوب می شوند.
شعبه متسادا بخشی از موساد بوده که وظیفه اش برنامه ریزی و هدایت ماموریت های کیدون می باشد. معروف ترین عملیاتی که کیدون انجام داده می توان به عملیات خشم خدا ، عملیاتی که منجر به تعقیب و کشته شدن گروهی از رهبران فلسطینی گروه سپتامبر سیاه که مسئول حمله المپیک مونیخ بودند، اشاره کرد.
فرانکلین دی.میلر در سال ۱۹۶۵ به ارتش ملحق شده و پس از فارغ التحصیلی از آموزشگاه جنگ های نامنظم در فورت بنینگ به همراه لشکر یکم سواره نظام به ویتنام اعزام شد زمانی که وی با فرمانده یگانش به مشکل برخورد. وی دو سال در لشکر یکم سواره نظام در نقش نیروی شناسایی هوابرد عملیات انجام داد.
پس از پایان ماموریتش در لشکر یکم سواره نظام وی به گروه پنجم کلاه سبز ملحق شد و در ادامه خدمتش را در یگان سری MACV-SOG ادامه داد. در تاریخ پنجم ماه ژانویه ۱۹۷۰ بود که فرانکلین اوج شجاعت خود را به فرماندهان نظامی خود ثابت نمود.
۱-پس از وارد شدن تفنگ تهاجمی M16 کالیبر ۵.۵۶ میلیمتری به سازمان رزم نیروهای مسلح #آمریکا ، نیروهای عملیات ویژه این کشور که درگیر عملیات های چریکی علیه نیروهای کمونیست در ویتنام بودند درخواست یک نمونه کوتاه تر این تفنگ را به ارتش دادند.
۲- حاصل این درخواست ساخت پیش نمونه های اولیه کاربین CAR-15 ساخت شرکت کلت (Colt) ، تولید کننده تفنگ M16 برای ارتش بود که قبلتر نمونه ای از نسخه لوله کوتاه این تفنگ را در خانواده سلاح به نام Colt Automatic Rifle ارائه کرده بود.
۱- پس از خروج نیروهای نظامی #آمریکا و ائتلاف بین المللی از افغانستان و شرایط بحرانی امنیتی ایجاد شده در این کشور که دامن قومیت های مختلف این کشور منجمله قوم #هزاره را گرفته، این کشور به سمت شرایط مشابهی مانند سومالی می رود.
۲- پس از خروج نیروهای سازمان ملل متحد از سومالی طی ماموریت UNOSOM II در تاریخ ۲۸ مارس ۱۹۹۵ وضعیت این کشور بیش از پیش بحرانی تر گشت و عدم کارایی نیروهای بین المللی در ایجاد نظم و همچین بافت سنتی قومی و جنگ سالاران وضعیت کنونی در این کشور را رقم زد.
۳- افغانستان نیز به دلیل داشتن بافت قومی مذهبی و نبود ساختار ریشه دار دولت قانون به دلیل سال ها جنگ و خون ریزی مواجه است ، راهی مشابه وضعیت سومالی را در پیش گرفته است. موردی که ۲۰ سال حضور و تلاش نیروهای بین المللی نتوانست شرایط را دگرگون سازد.
نگاهی به دستگاه پروپاگاندا فلسطینی ها
قبل از خوندن این رشته توییت به این موضوع توجه داشته باشید که هدف از این توییت، آشنایی با دستگاه تبلیغات بزرگ فلسطینی هاست که سال ها در جلوی چشم عزیزان فعالیت دارد و توانسته حجم عظیمی از مردم را با خودش همراه سازد. #رشته_توییت
دستگاه تبلیغات فلسطینی ها یا به قول ریچارد لندس فیلمساز، Pallywood وظیفه اش استفاده از تنش های ایجاد شده بین فلسطینی ها و اسراییلی ها می باشد که بتوانند با استفاده از ثبت وقایع رخ داده ، صحنه سازی که حتی در موارد بسیاری باعث مرگ شهروندان غیر نظامی فلسطینی شده که این امر بر عملکرد
اسراییل تاثیر شدیدی می گذارد. مواردی که گذرا از زیر چشم ما می گذرد ، بچه خردسالی که گریم شده تا زخمی نشان داده شود، شلیک راکت از نزدیکی خانه های غیر نظامی ها و قرار دادن گروه های فیلمبردار که بلافاصله پس از بمباران محل توسط اسراییل از آن فیلم بگیرند، بازی کردن سناریوهای تکراری در